2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926700 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Bu arada sosa ile ediyorum diyim bilgi şenol hoca sosa yı çok istiyor ve yeniden takımda görmekten mutluluk duyacağını belirtmiş kesin bilgi bunun yanında yönetimin inisiyatifine bırakmış burda başkan son sözü söyleyecek.  Kişisel görüşüm futbol artık duygusallığa bağlanılamayacak kadar endüstriyel artık. Kim ne derse desin bugün Beşiktaş taraftarının yüzde 70 80 inine yakın kızgın olsada sosa yı sever. Bi mesajında Necmi abi olayı hatun vs aldatma olayına getirmiş örnek olarak bence bu kadar dramatize etmeye gerek yok yine de saygı duyuyorum görüşüne
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben KAP görene kadar inanmam.Gelirse tarihimizin en büyük transferi olur o derece zor görüyorum,temkinli olmakta fayda var

Al KAP :D

Çevrimdışı mylife1903

Q7 ortalar Pepe atar
her maç 1-0

saygılar
Ayda yilda bir olur o is abi. Olan oldu ayni sonucu beklemeye gerek yok. Ha tezimin arkasindayim, realde ortasahada bile oynatilmis bir stoper bize gelip santrafor oynasin, abudan cok atar. Ustune stoperler ile bogusmak guresmek nedir sekilli ve uygulamali gosterir.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım bu sene farklı maçları izledik :) Bu sene ilk yarısında baskın oynadığımız 3 tane büyük maç söyleyebilir misiniz?
evet sanırım sen başka maçlar izledin :alala:
ligin tamamında maç ayırmadan baskın oynadık. önceki sene baskılı oynuyorduk
ama takım güven vermiyordu sürekli hücumdaydı baskı yapıyordu ama her anda gol
yiyecekmişiz gibi oynuyorduk Bu sene öyle değil her maç baskın taraf bizdik tek bir maç bile
gol yiyecekmişiz havasını hissettirmedi takım sahada güçlü bir oyun vardı. deplasmandaki fener
maçı en iyi örnek maçı doksan dakika atak yapamadan bitirdik ama sahada baskın taraf bizdik
o maçı kaybedeceğimizi düşünen oldumu hiç. Beraberliğe geldik biz dedik aldık ve gittik
bence önce yazılanı iyi oku ve doğru yorumla baskın oynamak takımın sahada dominant oyun oynaması
hakim taraf olması demek baskılı oynamak çok fazla hücum yapıp rakibi baskı altına almak
demek oluyor. ama o baskılı oyunda kontra yediğimizde dağılıyorduk başı kesik tavuk gibi olduğumuz
çok maç hatırlıyorum. oyunumuzda bu seneki olgunluk yoktu tek bir oyun şablonuyla rakipler
uyanana kadar şampiyon olduk. Bu sene öylemi her tür oyun tarzını oynadık savunma kontra
denedik pas oyunu denedik uzun toplarla oyunun yönünü değiştirip rakibin dengesini bozmayı denedik
bu seneki tek kötü oyun başak deplasmanıydı. rakipler bu sene bize önlem alamadı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Al KAP :D

Bundan sonra içinde buz olanını paylaş. Malum havalar sıcak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı El Nino

Pepe buraya gelirse yabancılık çekmez. Real'de sol bek Marcelo idi burda da stoper  :evillol:

Bundan sonra içinde buz olanını paylaş. Malum havalar sıcak

Olur bidahakine o şekilde paylaşırım :D

Şöyle bi geziniyorumda renkliler kuduruyor gelmez,Trt'de ki pepedir o,yaşlı,Çok kart görür,Melo gibi :D

Adamlar kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilemiyorlar :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta Pepe transferinde hareketli saatler yaşanıyor.

Siyah beyazlı yönetim, Pepe transferini gerçekleştirmek için hazır kıta bekliyor.

Malum sitenin edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Lizbon'da Pepe'nin menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirmesi beklenirken Lizbon'dan gelecek habere göre hareket edecek.

Yaklaşık bir saat içerisinden Beşiktaş yönetiminin Lizbon'a gidip gitmeyeceği belli olacak. (Malum site)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Beşiktaş'ta Pepe transferinde hareketli saatler yaşanıyor.

Siyah beyazlı yönetim, Pepe transferini gerçekleştirmek için hazır kıta bekliyor.

Malum sitenin edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Lizbon'da Pepe'nin menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirmesi beklenirken Lizbon'dan gelecek habere göre hareket edecek.

Yaklaşık bir saat içerisinden Beşiktaş yönetiminin Lizbon'a gidip gitmeyeceği belli olacak. (Malum site)

Fanatik 1 saat önce express çıkartmış :D

Çevrimdışı harun1903

Stoperi Pepe forveti Pektemek olan bir takım düşünün  :lol:

İnşallah tez zamanda oraya bi Benteke ya da Mitroviç yapıştırırız.

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada sosa ile ediyorum diyim bilgi şenol hoca sosa yı çok istiyor ve yeniden takımda görmekten mutluluk duyacağını belirtmiş kesin bilgi bunun yanında yönetimin inisiyatifine bırakmış burda başkan son sözü söyleyecek.  Kişisel görüşüm futbol artık duygusallığa bağlanılamayacak kadar endüstriyel artık. Kim ne derse desin bugün Beşiktaş taraftarının yüzde 70 80 inine yakın kızgın olsada sosa yı sever. Bi mesajında Necmi abi olayı hatun vs aldatma olayına getirmiş örnek olarak bence bu kadar dramatize etmeye gerek yok yine de saygı duyuyorum görüşüne

Maliyet maliyet maliyet Milan maaşdan kurtulmaya çalışacak ucuz bir takım değik Sosa'yı nasıl sattığımızda ortadayken mali açıdan bize kolaylık sağlayacaklarını sanmıyorum bu koşullarda da bu iş olmaz diyorum

Barcelonadan sol bek real madridden stoper :D

Seneye Bayern'den birşeyler olur mu :D

Çevrimdışı El Nino

Şöyle bi geziniyorumda renkliler kuduruyor gelmez,Trt'de ki pepedir o,yaşlı,Çok kart görür,Melo gibi :D

Adamlar kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilemiyorlar :D  :evillol:

Bende renkli forumlarında Pepe Marcelo tandemi efsane olur yorumlarını gördüm. Tabi kuduranlarda var  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Ne Sosa ne de Gomez, ikisinin de bizi nasıl yüzüstü bıraktığını düşündüğümde er ikisinin de cehenneme kadar yolu var.
Biri gitsin Veron' u ile mutlu mesut yaşasın, diğeri de seneye kümede kalmaya oynasın.
Dostum bunu yd dönemi ezikliğiyle büyümüş olanlara anlatamıyorsun
yorumlarda yaşlara bak bunu anlarsın kıyısından köşesinden seba dönemini yaşamış
insanlar direk tepki koyuyor. diğerleri yd döneminin korkusuyla tekrar onları yaşamamak için
ruhunu şeytana satmaya razı. Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değiller o nedenle
başarıyı isimlerde arıyorlar. Bir gün anlayacaklar Beşiktaş gücünü bireylerden değil bütün olmaktan alır.
YD dönemi başarısızlığı oyuncu kalitesizliği değil bütünlüğü parçalayan bir zehirin başta olmasından
kaynaklıydı. biz maf kadrosuyla ligi ezip geçerken bir zahmet renklilerle bizim kadroyu bir mukayese etsin
arkadaşlar o zaman ne dediğimi daha iyi anlarlar.

Bende renkli forumlarında Pepe Marcelo tandemi efsane olur yorumlarını gördüm. Tabi kuduranlarda var  :biggrinking:

PEPE'yi biz aldık onlarda ŞİLA'yı alsınlar özellike o fener araya girmeye çalıştı ya :D

Onlara'da şilayı armağan ediyorum :D

Çevrimiçi Necmi

Yaa niye bukadar gıcık kapıyorsunuz bu adamdan anlamıyorum, üçüncü santrafor olarak Ömer Şişmanoğlundan daha kötü değil bence.  :icool:
ben bir adım öne gideyim geçen sene eli belinde dolanan cenkten bile iyidir.
bu işin başka boyutu diğer boyutu yazın gezip lig başlarken ameliyat olan zihniyetin
Beşiktaşda işi olmamalı. her şey katkı değil ahlakda çok önemli

Yasaklı sitede girdi haberi Fikret orman Lizbon'a uçuyor :D

Şuan Renkliler (Temsili değil) :D

Kıyamet bugündür ya ummeti muhammed :D  :evillol: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bir adım öne gideyim geçen sene eli belinde dolanan cenkten bile iyidir.
bu işin başka boyutu diğer boyutu yazın gezip lig başlarken ameliyat olan zihniyetin
Beşiktaşda işi olmamalı. her şey katkı değil ahlakda çok önemli
Güzel noktaya parmak basmışsın abi eline sağlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Yasaklı Site SON DAKİKA girdi. Başkan havadaymış şuan.

Yasaklı sitede girdi haberi Fikret orman Lizbon'a uçuyor :D

Şuan Renkliler (Temsili değil) :D

Kıyamet bugündür ya ummeti muhammed :D  :evillol: :kop:

Çevrimiçi Necmi

son 15 dk kurtarıcı die al oyuna kaçırdığı gollerle saç baş yoldursun görürsün.
önemli olan bu değilki cenkde saç baş yoldurdu abouda an geldi gomezde saç baş yoldurdu.
bunlar işin teknik boyutu birde işin ahlaki boyutu var. tıpkı sosa gomez olayında olduğu gibi
gelirlerse katkı vermezlermi alasını verirler o zaman neden gelmesin diyoruz.

Çevrimdışı 38life

Habere göre son görüşme olacak. Bu görüşmeyi Fikret Orman'ın yapacak olması bazı şeyleri açıklıyor... Ama yine de temkinli olmak lazıım. Nasri travması dün gibi aklımda.

Çevrimdışı Savaş

Al grl şunu be Başkan

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Yasaklı Site SON DAKİKA girdi. Başkan havadaymış şuan.

sadece başkan mı ben de havalardayım walla  :ishock:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: