2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926521 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

pekto gerekirse maaşımı indirin ama kalacam bu sene diyormuş  :duman:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gitsin o uğursuz.. ya da tamam diyelim takımda kal, maaşını 500 bin euroya indirip altyapıya yollayalım?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanırım bu sene farklı maçları izledik :) Bu sene ilk yarısında baskın oynadığımız 3 tane büyük maç söyleyebilir misiniz?
Arkadaş baskın oynamayı kastetmemiş, oyuna hakim olmaktan ve sahadaki özgüvenden bahsetmiş.

Gerçekten de öyle: İlk yarım saat pozisyona girmesek bile, çoğu rakibe bu maçı kazanamayız fikrini verdik ligde. Özellikle 2-0'dan 2-2 olan Galatasaray ve 3-0'dan 3-3 olan Benfica maçları bu etkiyi perçinledi. Hani Barcelona'ya karşı oynayan takımlarda "Ne yapsak boş, Messi çıkıp atar bir tane" psikolojisi hissediliyordu geçen seneye kadar. Bu sene ligdeki rakiplerimizde de vardı bu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Gitsin o uğursuz.. ya da tamam diyelim takımda kal, maaşını 500 bin euroya indirip altyapıya yollayalım?
1'in altına inerse, 3. santrafor olarak kalsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaş baskın oynamayı kastetmemiş, oyuna hakim olmaktan ve sahadaki özgüvenden bahsetmiş.

Gerçekten de öyle: İlk yarım saat pozisyona girmesek bile, çoğu rakibe bu maçı kazanamayız fikrini verdik ligde. Özellikle 2-0'dan 2-2 olan Galatasaray ve 3-0'dan 3-3 olan Benfica maçları bu etkiyi perçinledi. Hani Barcelona'ya karşı oynayan takımlarda "Ne yapsak boş, Messi çıkıp atar bir tane" psikolojisi hissediliyordu geçen seneye kadar. Bu sene ligdeki rakiplerimizde de vardı bu.

benim kardeşim dercesine baskın, güçlü ve büyük takım futbolu oynuyor

Rakip kaleye gidemedik çoğu büyük maçta ilk yarıda, hangi baskın futbol bu gerçekten çözemedim, o dediğimizi 2.yarılardaki üstün futbolumuzla yaptık, geride kabüllenerek değil hücum ve pas futbolu oynayarak çözdük..
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 10:12:14 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Biliç Pektemeki pek pek severdi
gitsin yanına

saygılar

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

sosa adamdır :D

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

benim kardeşim dercesine baskın, güçlü ve büyük takım futbolu oynuyor

Rakip kaleye gidemedik çoğu büyük maçta ilk yarıda, hangi baskın futbol bu gerçekten çözemedim, o dediğimizi 2.yarılardaki üstün futbolumuzla yaptık, geride kabüllenerek değil hücum ve pas futbolu oynayarak çözdük..
Hangi çoğu büyük maçta kalesinde gidemedik? 2 derbi deplasmanında rakiplere mutlak galibiyet gerekirken adamları ceza sahasına sokmadık. Buradaki Fenerbahçe maçında 4-5 olacaktı, mucize oldu. Kupadaki Fenerbahçe maçında 10 kişi kalana kadar adamların ayağına top değmedi. Bir tek Galatasaray maçının ilk yarısı kötüydük, onda da ikinci yarı pişman ettik. Trabzonspor deplasmanında 4 gol attık.

Yok Avrupa diyorsan, CL'de 5 maçta 9 gol attık, Avrupa Ligi'nde 6 maçta 13 gol. Bu gollerin yarısı ilk yarıda atıldı. Kaleye gidemeden e-maille yaptık herhalde bunları.

Bazen dedikleri kadar varsın, negatif enerji yaymakta ve kötümserlikte üstüne yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hangi çoğu büyük maçta kalesinde gidemedik? 2 derbi deplasmanında rakiplere mutlak galibiyet gerekirken adamları ceza sahasına sokmadık. Buradaki Fenerbahçe maçında 4-5 olacaktı, mucize oldu. Kupadaki Fenerbahçe maçında 10 kişi kalana kadar adamların ayağına top değmedi. Bir tek Galatasaray maçının ilk yarısı kötüydük, onda da ikinci yarı pişman ettik. Trabzonspor deplasmanında 4 gol attık.

Yok Avrupa diyorsan, CL'de 5 maçta 9 gol attık, Avrupa Ligi'nde 6 maçta 13 gol. Kaleye gidemeden e-maille yaptık herhalde bunları.

Bazen dedikleri kadar varsın, negatif enerji yaymakta ve kötümserlikte üstüne yok.

Fenerbahçe maçlarından 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldık. GS karşısında 1 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet. Trabzon maçını büyük maç sanıyorsan çok güzel. CL'de 1 maçta galibiyet aldık Napoli deplasmanında orada da resmen tek kale oynadı rakip. Benim dediğim baskılı bi futbol oynamadığımız baskılı güçlü futbol oynasan ezip geçersin biz galibiyet alamıyoruz sözüm buna, olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok. Tüm derbi maçlarında 1 galibiyetimiz var o da GS a karşı onuda yenemeyeni dövüyorlardı geçen sene. Rakibimiz Başakşehir'e karşı nasıl oynadığımızın yorumunu ise sana bırakıyorum. Öyle bir önceki seneye göre baskın bi futbol oynadığımız yok, oynasak ezip geçeriz biz beraberliği zor kurtardık çoğu büyük maçta.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 10:27:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Fanatik ve bir kaç Beşiktaş haber sitesi PEPE hayırlı olsun dedi  :bandit:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne Sosa ne de Gomez, ikisinin de bizi nasıl yüzüstü bıraktığını düşündüğümde er ikisinin de cehenneme kadar yolu var.
Biri gitsin Veron' u ile mutlu mesut yaşasın, diğeri de seneye kümede kalmaya oynasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe maçlarından 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldık. GS karşısında 1 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet. Trabzon maçını büyük maç sanıyorsan çok güzel. CL'de 1 maçta galibiyet aldık Napoli deplasmanında orada da resmen tek kale oynadı rakip. Benim dediğim baskılı bi futbol oynamadığımız baskılı güçlü futbol oynasan ezip geçersin biz galibiyet alamıyoruz sözüm buna, olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok. Tüm derbi maçlarında 1 galibiyetimiz var o da GS a karşı onuda yenemeyeni dövüyorlardı geçen sene. Rakibimiz Başakşehir'e karşı nasıl oynadığımızın yorumunu ise sana bırakıyorum.
İşine gelince skoru konuşup, işine gelince oyunu konuşmak olmaz.

Napoli maçında rakip tek kale oynadı da, Vodafone'daki Fenerbahçe maçlarında ve süper kupa finalinde biz tek kale oynamadık mı?

O iki kaybedilen derbide biri penaltılara kaldı, öteki de malum. Rakiplerini seni yenemezlerse sampiyonluktan kopacakları iç saha maçlarında ceza sahasına sokmadın.

Geçen sene rakipleri ve ligi domine ederek, patron benim mesajını saha içinde ve saha dışında vererek sampiyon olduk. Rakiplerin boşuna içi geçmiş adamlara 4'er milyon maaş bağlamıyor bu sene, onlar da farkında oyun ve kadro kalitesindeki durumun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşine gelince skoru konuşup, işine gelince oyunu konuşmak olmaz.

Napoli maçında rakip tek kale oynadı da, Vodafone'daki Fenerbahçe maçlarında ve süper kupa finalinde biz tek kale oynamadık mı?

O iki kaybedilen derbide biri penaltılara kaldı, öteki de malum. Rakiplerini seni yenemezlerse sampiyonluktan kopacakları iç saha maçlarında ceza sahasına sokmadın.

Geçen sene rakipleri ve ligi domine ederek, patron benim mesajını saha içinde ve saha dışında vererek sampiyon olduk. Rakiplerin boşuna içi geçmiş adamlara 4'er milyon maaş bağlamıyor bu sene, onlar da farkında oyun ve kadro kalitesindeki durumun.

Şimdi bir önceki sene stadı olmayan neredeyse tüm derbileri kazanmış takımın bu sene 1 tane derbiyi zar zor kazanmış takımdan daha baskın bir futbol oynadığını mı söylüyorsun? Evet veya hayır demen yeterli başka bi yorum yapmayacam sonrasında.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 10:36:39 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi bir önceki sene stadı olmayan neredeyse tüm derbileri kazanmış takımın bu sene 1 tane derbiyi zar zor kazanmış takımdan daha baskın bir futbol oynadığını mı söylüyorsun? Evet veya hayır demen yeterli başka bi yorum yapmayacam sonrasında.
Bir önceki sene derbilerde 9 puan aldık, geçen sene 6. Düz mantıkla daha kötüyüz, değil mi?

Cevap hayır, kötü değiliz.

Fenerbahçe'yi 3-2 yendiğimiz maçtaki oyunumuz, burada 1-1 berabere kaldığımız maçtan daha dominant değildi. O maçın hakkı 3-2'ydi, ama bu maçın hakkı 4-0'dı.

Bir önceki sene Fenerbahçe'ye Kadıköy'de yenilmemek zorunda olduğumuz maçta yenildik, bu sene yenilmedik.

Bir önceki sene Galatasaray'ı deplasmanda iddiası yokken yendik, bu sene iddiası varken.
Bir tek iç sahadaki Galatasaray maçında önceki sezon daha baskındık, o kadar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pepe'nin fiyatının artması için bir oyun olabilir ...

Fenerbahçe yıllık 5 milyon Euro´dan Pepeye 2 yıllık sözleşme teklif etti. ( Record )

FLAŞ!
Pepe'nin, Beşiktaş'a transfer olmasına dair açılan 5,50'lik oran 1,60'a düştü
ve ciddi favori durumuna geldi!

Pepe'nin fiyatının artması için bir oyun olabilir ...

Fenerbahçe yıllık 5 milyon Euro´dan Pepeye 2 yıllık sözleşme teklif etti. ( Record )

PEPE : Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum fener'e neden gideyim ki :)

Or

PEPE : Fener kim ? Beşiktaş'ta mı oynuyor :D

Çevrimdışı sozkul

Yaa niye bukadar gıcık kapıyorsunuz bu adamdan anlamıyorum, üçüncü santrafor olarak Ömer Şişmanoğlundan daha kötü değil bence.  :icool:

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı tuncaboylu

PEPE : Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum fener'e neden gideyim ki :)

Stoch bunu beğenmedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaa niye bukadar gıcık kapıyorsunuz bu adamdan anlamıyorum, üçüncü santrafor olarak Ömer Şişmanoğlundan daha kötü değil bence.  :icool:
Maaş indirim haberi Fotomaç'ınmış abi, bu adam 1 kuruş indirmez maaşını.

Çevrimdışı tangaz

son 15 dk kurtarıcı die al oyuna kaçırdığı gollerle saç baş yoldursun görürsün.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı sozkul

son 15 dk kurtarıcı die al oyuna kaçırdığı gollerle saç baş yoldursun görürsün.

kurtarıcı olarak olmaz, Ömer'de kurtarıcı değildi, herkes sakatsa mecburen oyuna alacağın, ya da 3-0 öne geçtiğinde diğerleri dinlensin diye oyuna sokacağın, bide süt kupasında oynatacağın adam işte.  :D

Etiketler: