2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925592 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

bu o.lyon'da ki ghezzal kimseyle sözleşme imzaladı mı... ilginçtir bizim medya hiç getirmedi Türkiye ye...
Yazıldı ama fazla ses getirmedi. Bence de ses getirmesi gereken bir oyuncu değil. İmza parasız uygun bir maaşa geliyorsa gelsin. Yoksa gerek yok. Abartılıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir rivayete göre yarınki gorusmede masaya koyacağımız teklif 4.5 m Euro. Siz hala 3 milyonları konuşuyorsunuz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garanti 3.5 olur, bonusları ile 4.5'a çıkar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Yazıldı ama fazla ses getirmedi. Bence de ses getirmesi gereken bir oyuncu değil. İmza parasız uygun bir maaşa geliyorsa gelsin. Yoksa gerek yok. Abartılıyor.

abartıldığı konusunda katılıyorum... sözleşmesi devam ediyor olsaydı kimse bonservis ödeyip getirelim demezdi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

evet Adriano'nun satılması durumunda yönetimin caner'i tosic ile yedekleyecegini düşünüyorum... (bence yanlış yapmış olurlar)...  caner'e alternatif transferi yapmaları durumunda alınacak ismin daha genç ve daha az maaşlı biri olacagi kanaatindeyim...

Ben Yönetimin adriano'yu satarsa kolarov'u sol bek'e alıp caner'i de kanat olarak düşüneceğini düşünüyorum :)

Kanat almayız belkide :)

Çevrimdışı Zafer55

Çok değil geçen yıl bu zamanlar...Sol beklerimiz ismail-tosic

Geçtiğimiz sezon başında İsmail+750€=caner deseler ben kabuldüm.
  Bu sezon ise adriano=caner+7m€ verseler yine kabulüm.Caner bu senenin transferi benim gözümde(toplam 8 maç oynadı geçen sene)
    Şimdi bazı gerçekler var maalesef.Forvetti stoperdi almasak bile şuan oyuncu satmak zorundayız.Adrianoyu hem çok beğeniyor hemde ayrı bi seviyorum ama elde de caner varken satılması mantıklı gelmeye başladı bana.
  Takımın geçen seneki ideal 11 ini düşündüğümde bu sene oynayanları yedekleyecek en iyi 2 isim tolgay ve caner.Marcelo yoksa mitro var diyemiyorum ama ozi yoksa tolgay veya adri yoksa caner var diyebiliyorum.Hissiyatımda ozi ve/veya adrianonun satılacağı yönünde.

Çevrimdışı Zafer55

adriano satılırsa demiştiniz caner tek mı kalıcak yoksa tosic'i caner'i yedeği olarak mı düşünüyorsunuz :)

Kaldı ki caner'in savunması çok iyi değil Şampiyonlar ligi seviyisinde değil.
Edit: yanlış mesajı alıntılamışım
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 13:20:33 Zafer55 ]

Çevrimdışı cagdas44

ZİRVE BU ZİRVE BÖYLE BİR DUYUM OLABİLİR Mİ İNANILMAZ. VETERİNERDEN DUYUM ALDIK @Samedowski

https://twitter.com/Samedowski/status/881433835732422656
 :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı alimm

Ben Yönetimin adriano'yu satarsa kolarov'u sol bek'e alıp caner'i de kanat olarak düşüneceğini düşünüyorum :)

Kanat almayız belkide :)
belki de hiç transfer yapmayiz :)
caner'i değerli kılan sol bekte yapmış olduğu ofansif katkı, bu durumda sol öne almak caner'i sıradanlastirir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Zafer55

ZİRVE BU ZİRVE BÖYLE BİR DUYUM OLABİLİR Mİ İNANILMAZ. VETERİNERDEN DUYUM ALDIK @Samedowski

https://twitter.com/Samedowski/status/881433835732422656
 :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Gerçekten zirve  :lol:
Mutlaka tweetin altındaki yorumları okuyun  :D

caner'i değerli kılan sol bekte yapmış olduğu ofansif katkı, bu durumda sol öne almak caner'i sıradanlastirir...

Caner önde oynadığında daha iyi bence geride oynadığında ya ofsaytı bozuyor ya penaltı yaptırıyor ya yerini kaybediyor :)

Kendi röportajı var zaten gökhanla geride duramıyorum ben diye sürekli ileri çıkmak istiyorum diye :)

Gökhan'da dedi hatta bende çıkmak istiyorum ama önümde Quaresma var çıkamıyorum dedi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Köpeğin resminin altına Come to beşiktaş hav hav hav yazmış yaaa  :lol: :lol: :lol:

Köpeğin resminin altına Come to beşiktaş hav hav hav yazmış yaaa  :lol: :lol: :lol:

Çılgın ya :D
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 13:07:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı solar

Kolarov konusunda temkinliyim. Geçen sene bu dönemlerde ''Başkan Kolarov'a uçak tuttu, cuma günü getirecek'' diye bir hafta gaza gelmiştik, sonra o cuma akşamı transferi beklerken ''Oha askar köprüyü kapatmış'' haberleri ile karşılaşmıştık, gerisi malum.

Çevrimdışı brkntcnr

Adriano' nun 12 milyona satıldığını varsayarsak o parayla :
1- City' nin gözden çıkarttığı, Guardiolanın istemediği Kolarov' u çok daha ucuza getirip Adriano' nun yerini doldurabiliriz.
2- Stopere Pepe ya da Rami' yi ya da o kalitede birini getirebiliriz. Böylece Stoper işini hallederiz.
3- Santrafora Aboubakar ya da iyi bir santrafor getirip santrafor işini hallederiz.
4- Hoca isterse de bi kanat oyuncusu (Nani, Lens ya da türevleri) kiralar ya da ucuza alır orayı da hallederiz.

Kısacası hem kadroyu güçlendirmiş, hem eksiklerimizi halletmiş, hem de FFP ye takılmamış oluruz.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 13:53:12 brkntcnr ]

Çevrimdışı abdusta

ÇOK KIZMIŞ!!
Alıntı
"BUNUNLA DA MI BEN İLGİLENEYİM!"

Takımın idman kıyafetlerini televizyonda gören Özbek, hemen telefona sarılıp  Galatasaray Ticaret Direktörü ve Mağazacılık Genel Müdürü Ali Öğütücü'yü aradı ve renk seçiminin sebebini sordu. İddiaya göre Öğütücü ise seçimin  Mustafa Denizli tarafından yapıldığını söyledi. Bunun üzerine Dursun Özbek sinirlenerek, "Takımın idman ekipmanlarıyla da mı ben ilgileneyim!' diyerek telefonu kapattı.

Sarı kırmızılı renkler taşıyan  Galatasaray'ın idmanlarda siyah beyaz giyinmesi ve  Beşiktaş'ı andırması, sosyal medyada da taraftarlar arasında tepkiye neden oldu

her yer SİYAH BEYAZ bu senenin modası

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Pedro milo boyko pekto aras

Patron çıldırdı....ne alırsan 1,5m€
2 tane alana 2.si %50 indirimli

Çevrimdışı mehmetthedum

TSL  şampiyonluğu için ilerde oynamak, bol gol atmak , camia kudreti, ve kaliteli 13-14 oyuncu gerekiyor ve  yetiyor.. amacımız lig şampiyonluğu ise bonservissiz bir santrafora para bassak veya kiralasak yeterdi..

AMA istediğimiz eğer ligi domino etmek, rakipleri umutsuz bırakmak, TSL yanısıra Avrupada başarı ise bu bahsi geçen hareket ile (adriano= santrafor+stoper+kanat ) şart.  Başarıdan kastım da CL' de 2.tur veya EL' de yarı final.. bunun altını mevcut kadro da veriyor zaten.

ESAS önemli olan ise alacağımız bu iki-üç oyuncu degil, caner ve törenin ve hatta pektemegin katılımıyla 13-14 kişilik havuzu 17-18 kişiye çıkarabilmek. Bu sayede avrupa dönüşü maçları veya araya giren kupa maçlarını en az kayıpla geçebiliriz.ki bu sayede ligi sallamadan  avrupada başarı kovalayabilme şansımız olur.

Kale : fabri,tolga
Bekler :  gönül,caner,beck,TRANSFER
Stoperler : marcelo,TRANSFER mitroviç,tosic,atınç
Orta saha : talisca, oğuzhan, tolgay,atiba,ginler,necip
Forvet /kanat : babel, ricardo, töre, TRANSFER (şart değil)
Santrafor : TRANSFER, Cenk, pektemek

TRANSFER yazdığım yerlere ismen adı geçenler (kolarov,pepe,aboubakar,nani) olmasa bile yakın kalitedeki oyuncular olursa Kulübesi ilk 11'e yakın rotasyon ve maç içi Oyun değişimi ve hamle sağlayabilecek 24 kişilik kadro.. 3 kulvardaki hedefler icin yeterli olacak.. eldekileri kaybetmeden üstüne şu isimlerin dedikodusunun geçmesi bile takımdaki vizyonu gösteriyor. Taraftarin da  yönetimin de direktörün de aklında avrupa var demektir..

Geriye kalan oyuncular da bir an evvel takımlarını bulsunlar.. franco,milosevic,veli,aras yerine pepe,kolarov,nani,aboubakar konuşuyoruz..

Renkliler özellikle gs kaybettikleri  kadarını alıyorlar. Toplam kaliteye faydası sınırlı olacaktır. Adlinda Sadece gomis artı olarak eklenmiş oldu. Fenerde de adlinda sadece valbuena ekleniyor.. kişi üzerinden gidiyorlar.. biz ise bu hamlelerle bir komple takım oluşturmuş olacağız..

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 15:08:25 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Zafer55

Marcelo'nun yanına alınan stoperlerde bir türlü istediği verimi alamayan Fikret Orman yönetimi, Pepe ile gelecek yıl Şampiyonlar Ligi oynayacak takımın tandem sorununu giderme amacında.(beinsports)

Ne diyo bunlar ya.Ulan marcelonun yanına kimi almış fikret orman yönetimi.Mitrovic desen arkasına alındı.Atınç desen uefa listesi muhabbetine kadroda tutuluyorç.Bi de "Birtürlü" yazmışlar.La marcelo geleli 1.5 sene olmuş zaten..
Bunlar nasıl cümleler böyle.Hayır yaşın kaç senin.Yaşını söyle bana.
 Bak onun doğrusu . Marcelo nun yanına onun kadar kaliteli bir isim almak isteyen Fikret Bey dersin.

Çevrimdışı 38life

Video hakem sistemini en başından beri ısrarla savunuyorum. Video hakem sistemine rağmen bazen yanlış kararlar çıkabilir. Bu bu sistemin kötü bir sistem olduğunu göstermez. Diğer yandan tonla sahibine verilen hak var. Bunlar çok değerli.

Şaka maka bizim 2 tane baya iyi kadromuz olucak :)

Fabri

Gökhan     Marcelo    Pepe   Adriano

Atiba        Oğuzhan

Quaresma        Talisca         Babel

?

2.ci kadro

Tolga

Beck     Mitrovic     Tosic      Caner

İnler          Necip

Töre             Tolgay             Aras

Cenk

Çevrimdışı Zafer55

Şu Pepe'yi bi ALICI  gözle izleyelim bakalım. :)

Çevrimdışı 38life

Pepe'ye saç hiç yakışmıyor. Bize gelirse kazitsin

Çevrimdışı Savaş

Pepe'ye saç hiç yakışmıyor. Bize gelirse kazitsin

Valla gelsin de isterse rasta yapsın.

Çevrimdışı 38life

Valla gelsin de isterse rasta yapsın.
Pepe buldum kılsızını arıyorum.

Etiketler: