2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926066 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

john terry (chelsea)  barzagli(jj) jeremi mathieu(barca) juvede oynamış 30 yaşında  martin cacares.

Mathieu ve Cacares Pepe kalitesinde mi? Elit bile değiller bana göre. Hele Cacares elinde bonservisi oradan oraya sallanıp duruyor. Takımı bile yok.

Barzagli 36 yaşında. Pepe 34? Pepe'ye yaşlı diyorsunuz, Barzagli diyorsunuz.

Terry, aynı şekilde, 36 yaşında? 2 senelik hadi 2+1 senelik 39 olacak adam.

Bana belirttiğim takımların 11'inde oynayan adamlarla gelin. Pepe kalitesindeki adamlarla gelin. Bu şekilde Mathieu, Cacares, Barzagli, Terry falan onlarla değil..

Real Madrid'in stoperini Mathieu, Cacares, Barzagli ile  karşılaştırıyorsunuz, yapmayın. :) Komik oluyor.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 09:50:20 Savaş ]

Çevrimdışı abdusta

Yazılan iyi niyetli yorumlu okuyorum
üzülüyorum
Benim gönlümün kararı
Pepe Beşiktaşlı olduğu gün dahi
Takımın tek YILDIZ OYUNCUSU gene
QUARESMA dır.

İyiki varsın Q7

Saygılar

Çevrimdışı abdusta

Pepe nin Psg nin teklifini kabul etmemesinin nedeni meğerse forma numarası 3 müş
Psgli kimpembe 3 nolu formasını vermeyince Pepe vazgeçmiş

Bunu haber alan Başkan Orman  Pepe ye haber yollayarak 3 nolu f. orman hazır
hatta tasarımı Real madridin klasik beyaz formasına uyarlanarak basılması için talimat verdik
sen yeterki gel istersen mor ve pembe renklerinide hazırlatırız demiş.
Bunu duyan Pepe ilk uçakla Istanbula geliyorum ,imza yı atar
parayı sonra konuşuruz demiş

Bu arada Adriano dan 3 nolu formayı geri almayı düşünen yönetimin önünde 2 seçenek varmış
-ya Adriano ya Barcelonadaki 21 nolu forması teklif edilecek
-kabul etmemesi halinde Çine satılarak yerine Kolorov kiralanacakmış

kaynak:yersenmedya

saygılar

Çevrimdışı Çağatay

Abi 3 otobus biraz fazla lukus degi mi? Maasini kim oduyor bu soforlerin, bir suru para saciyorlar, fikret orman istifa
Daha o otobuslerin yıllık bakimi kaskosu trafik sigortasi var...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sermet00

Pepe+Abou+Kolarov+Kanat Santrafor ile kapatsak transferi efsane olur.Adriano'nun satıldığını varsayıyorum

Çevrimdışı Ergin1903

Bir tane oyuncu satmamiz gerekiyor. Yoksa cok zorlanacagiz. Eger gercekten adriano'ya çin'den bahsedilen rakamlarda bir teklif varsa hemen satmaliyiz.

Çevrimdışı Travis

@MURAT in nasil dusundugunu anliyorum. Bende Pepe transferine karsi degilim, gelisi heyecanlandiriyor ama ayni zamanda oteki futbolcularin maas farkindan dolayi ilerde huzursuzluk cikarmasindan endiseleniyorum.

Benim Pepe'den bekledigim en onemli sey sahada takimi sahiplenmesi. Mesela futbolcular arasinda elektiriklenme oldugunda, yada hakemin bizi dogradigi zamanlarda Pepe'yi aksiyonun icinde gormek istiyorum. Umarim elini beline atip uzaktan olan biteni izlemez.

Bu adamda senelerin Real Madrid tecrubesi, buyuk mac tecrubesi var. Dogal olarak sahadaki varligiyla macin gidisatini degistirebilecek bir futbolcu. Ama takimi sahiplenirse Guti gibi.

Edit: Belki Q7'nin da kulagini ceker arada sirada  :lol:

Adriano ve Q7 dışındaki oyuncuların ŞL'de oynadıkları dakikaları toplasan Pepe kadar etmiyor. Onun bu parayı hak etmediğini düşünüp çıngar çıkartacak oyuncu da bizim kadroda yok. 2-3 senede vereceği katkı tartışılamaz. Son 2 senede çirkefliği azaldı. Hırsından dolayı takımı sahipleneceğini düşünüyorum. ŞL'de bulunan ve şampiyonluğa oynayan bir takımda hırslı olmamak zordur.

Gelirse Sneijder ve Drogba'dan fazla katkı yapar çünkü defansımız bizim hep kanayan yaramız oldu. Böyle fırsat çok az gelir.

Çevrimdışı alimm

kolarov u sol bek mı yoksa stoper olarak mı alıyoruz..

ben kolarov un stoper olarak transferi taraftarıyim... ayrica sol bek istetmesi olur ama o zamanda Pepe ile beraber gelirse marcelo nun satılması gerekir.. ama direk sol bek olarak Caner varken çok mantıklı gelmiyor...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

:zuhaha:
Gs'nin aldığı isimlerin seviyesi ile Pepe'nin seviyesi arasında gömlek farkı var. Ayrıca gs aldığı her isme yüksek maaş ödüyor. Biz sadece 1 oyuncuya odeyecegiz. O da yillardir hasretini çektiğimiz 1.ci stoper.

Açıkçası ben bu transfer için limit tanımıyorum. Elbette pazarlık yapılsın ama finalde Pepe ne istiyorsa verilsin ve imza attirilsin. Bonservissiz bir şekilde dünyanın en iyi stoperlerinden birini alacaz, ne maaşı arkadaş?

Çevrimdışı 38life

İşin iyi yanı Pepe'nin 1.ci sınıf stoper olması bir yana üstelik tam da bizim sisteme cuk oturacak bir stoper. Ataklara da çok katkı verir. Ah şu transfer bitse de yazımız mutlu geçse.

Çevrimdışı cursedofdragon

kolarov u sol bek mı yoksa stoper olarak mı alıyoruz..

ben kolarov un stoper olarak transferi taraftarıyim... ayrica sol bek istetmesi olur ama o zamanda Pepe ile beraber gelirse marcelo nun satılması gerekir.. ama direk sol bek olarak Caner varken çok mantıklı gelmiyor...

Adriano satılırsa kolarov sol bek olarak alınacak :)

Çevrimdışı 38life

3 milyon maaş ile Pepe alacağını dusunenler hayal görüyor. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsanız başka stoperlerin hayalini kurun Pepe'yi unutun.

Çevrimdışı 38life

Bir rivayete göre yarınki gorusmede masaya koyacağımız teklif 4.5 m Euro. Siz hala 3 milyonları konuşuyorsunuz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

3.5 Maaş +Şampiyon olduğumuzda : 500 Bin Euro .
CL Gruptan çıkma : 500 Bin Euro. Alan razı veren razı  :D

Çevrimdışı Egos

Atınç +ersan da 13 milyon euro. :D ffp ile bir anlaşma yapmak zorunda kaldık bir tane daha yapmak zorunda kalmayalım.beğenilmeyen stoperlerle bile üst üste 2 yıl şampiyon olduk.verilcekse bu para santrafora verilsin.bende bol bol gol izleyip rahat bir şampiyonluk istiyorum.gol atamazsan kazanamazsın.

şenol güneş'in hangi takımında gol problemi olmuş ki? geçen sene avrupa'da gol atamadığımız maç sayısı bir, gol yemediğimiz maç ise sıfır, şampiyonlar ligi'ndeki tek galibiyetimizi 3 attığımız maçta alabildik, hadi o napoli'ye karşıydı, elin mahkûm yiyeceksin; dinamo'nun ikinci maçını da kenara bırakalım, ki hakem saçmalamadan önce de defans hatasıyla geriye düşmüştük: evimizde galibiyetimiz yok; çünkü her maç en az iki gol atmamız gerekiyor. defans yapmaya gelmiş takımdan bile gol yedik, bu türkiye liginde sorun olmaz. avrupa'da herhangi birinde tek gol eksik yesek galibiyet alacağımız 5 maç var geçen sene; yarı finali de 1 golle kaçırdık. 

beşiktaş golcü takım, avrupa deplasmanlarında gol için yüklenen rakiplerin mutlaka açığını bulup skoru değiştiriyor; tek yapması gereken kalesini korumak. pepe gelirse bizi ülke sınırları içinde şampiyon yapmak için gelmez, ha 20 gol yemişsin ha 30; 70 attıktan sonra istatistik sadece; fakat avrupa'da 15 gol yerine 14 gol yersen gruptan çıkma ya da yarı final oynama şansını elde ediyorsun.

defans oyuncusuna bu maliyetlerin fazla olduğu doğru, bir nevi kumar oynuyoruz; ama riski yeni antalya stadında galibiyet için değil, old trafford'ta galibiyet için alıyoruz. o nedenle lig şampiyonluğu hedefi ile bu transferi yorumlamak anlamlı değil; ancak avrupa'da başarı gelmezse eleştiriye oradan başlayabiliriz.

Çevrimdışı esguel

Ben pepe transferinde paraya kıyılması gerektiğini düşünüyorum ffp varken bonservissiz bu düzeyde bir stoper geliyor yıllık maaşınıda fazla verelim marceloyu satıp o paraya rami vida yapacağımıza marcelo pepe yaparız daha iyi hem 2 yeni stoper alsak ikisininde takıma uyum sağlayacağının garantisi de yok pepe şuan için ffp son senesinde bulunmaz fırsat

Çevrimdışı mmeteris

Umuyorum bu dış basında pepe hakkında Beşiktaş a gidecek haberleri psg yi gaza getirme operasyonunun bir parçası değildir. Umarım gerçekten bize gelme niyeti vardır

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luis Nani Menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi valencia'da mutsuz kulübüde oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor.

30 yaşında La liga'da 25 maçta 5 gol 8 asistlik bir performans sergiledi kiralama düşüncesi var.

Çevrimdışı Savaş

Luis Nani Menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi valencia'da mutsuz kulübüde oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor.

30 yaşında La liga'da 25 maçta 5 gol 8 asistlik bir performans sergiledi kiralama düşüncesi var.

Orkan alınabildiyse gerek yok. Babel - Quaresma - Gökhan Töre - Orkan Çınar kanatları bize yeterli. Nani lüks olur.

Çevrimdışı alimm

Adriano satılırsa kolarov sol bek olarak alınacak :)
Caner varken kolarov gibi bir sol bek alınmaz... geçen sene de Adriano dan sonra Caner piyangosu vurdu o yüzden alındı...

Çevrimdışı alimm

babel Q7 maaşına gelecekse yarın gelsin başlasın...

Çevrimdışı 38life

Gökhan İnler bi deri bi kemik kalmış.

Caner varken kolarov gibi bir sol bek alınmaz... geçen sene de Adriano dan sonra Caner piyangosu vurdu o yüzden alındı...

adriano satılırsa demiştiniz caner tek mı kalıcak yoksa tosic'i caner'i yedeği olarak mı düşünüyorsunuz :)

Kaldı ki caner'in savunması çok iyi değil Şampiyonlar ligi seviyisinde değil.

Çevrimdışı alimm

bu o.lyon'da ki ghezzal kimseyle sözleşme imzaladı mı... ilginçtir bizim medya hiç getirmedi Türkiye ye...

Çevrimdışı alimm

adriano satılırsa demiştiniz caner tek mı kalıcak yoksa tosic'i caner'i yedeği olarak mı düşünüyorsunuz :)

Kaldı ki caner'in savunması çok iyi değil Şampiyonlar ligi seviyisinde değil.

evet Adriano'nun satılması durumunda yönetimin caner'i tosic ile yedekleyecegini düşünüyorum... (bence yanlış yapmış olurlar)...  caner'e alternatif transferi yapmaları durumunda alınacak ismin daha genç ve daha az maaşlı biri olacagi kanaatindeyim...

Etiketler: