Kaynak burada. @tuncaboylu Fazla kibir iyi değil. Bu demeçleri verenler Beşiktaş'ın spor kulübü olduğunu unutmamalı. Nitekim unutmamışlar da 12 branşla TR'de en çok alanda hizmet veren kulübüz.
@atalay, spor ekonomisini sen hepimizden daha iyi biliyorsun.
Bir şirketin Beşiktaş'ın kadın basketbol ve voleybol takımlarına sponsor olması, mantıklı bir yatırım mıdır?
Reklam değeri ve tanınırlık açısından 2-3 milyon dolar bağlamaya değer mi sence?
Maçlarını 100 kişinin izlediği, maç sonuçlarını deep web'de öğrenebildiğin, televizyondan yayınlandığında herkesin zap yaptığı bir branşa sponsor olmak, maddi anlamda ölü bir yatırım değil mi sence?
Bak burası Beşiktaş forumu ve branşlarımız başlığı var. Kadın Voleybol başlığına 1.5 senede 1 mesaj yazılmış, erkek voleyboluna 2 senede 1 mesaj. Burası Beşiktaş forumu bak, özellikle belirtiyorum.
Bu branşlara sponsor olacak adamı başkan bulmaz, Beşiktaş'lı basketbol ya da voleybol meraklısı bir zengin gelir ben sponsor olmak istiyorum der.
Çünkü bu sponsorluk başta belirttiğim gibi pazarlanabilir bir şey değil, içten gelecek ve karşılıksız yapılacak bir iştir.
Bence bu branşlar gençlere açılsın ve altyapı oynasın, ama takım Fenerbahçe'den fark yiyince "Rezil oluyoruz, kapatın şu branşları" çığlıklarını da görüyoruz sağda solda.