2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932027 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaynak burada. @tuncaboylu Fazla kibir iyi değil. Bu demeçleri verenler Beşiktaş'ın spor kulübü olduğunu unutmamalı. Nitekim unutmamışlar da 12 branşla TR'de en çok alanda hizmet veren kulübüz.
@atalay, spor ekonomisini sen hepimizden daha iyi biliyorsun.

Bir şirketin Beşiktaş'ın kadın basketbol ve voleybol takımlarına sponsor olması, mantıklı bir yatırım mıdır?

Reklam değeri ve tanınırlık açısından 2-3 milyon dolar bağlamaya değer mi sence?

Maçlarını 100 kişinin izlediği, maç sonuçlarını deep web'de öğrenebildiğin, televizyondan yayınlandığında herkesin zap yaptığı bir branşa sponsor olmak, maddi anlamda ölü bir yatırım değil mi sence?

Bak burası Beşiktaş forumu ve branşlarımız başlığı var. Kadın Voleybol başlığına 1.5 senede 1 mesaj yazılmış, erkek voleyboluna 2 senede 1 mesaj. Burası Beşiktaş forumu bak, özellikle belirtiyorum.

Bu branşlara sponsor olacak adamı başkan bulmaz, Beşiktaş'lı basketbol ya da voleybol meraklısı bir zengin gelir ben sponsor olmak istiyorum der.

Çünkü bu sponsorluk başta belirttiğim gibi pazarlanabilir bir şey değil, içten gelecek ve karşılıksız yapılacak bir iştir.

Bence bu branşlar gençlere açılsın ve altyapı oynasın, ama takım Fenerbahçe'den fark yiyince "Rezil oluyoruz, kapatın şu branşları" çığlıklarını da görüyoruz sağda solda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olsun, sampiyon olunca daha cok kazanacaz. 13 milyon veriliyorsa adriyanoya bi sebepgen veriyorlar.
Kazanan takim bozulmadigi gibi, sampiyon takim da bozulmaz

Gucune guc katmak varken neden oldurelim takimi

Gitmesi zarar vermeyecek verimsiZler var
Pedro milos omer veli pektemek boyko gibi bunlarin arkasindan ersan demba aras gelir az zorlasak ginler ve bitti
Bunlarin yerine daha iyi antreman futbolculari bulunBilir ustune yabancilar gidecegi icin afrikadan 18-19 yasinda 3 tane oyuncu riskine girebilirsin.

Kusura bakma ama, 13 milyonluk teklif varsa seni de Adriano'nun valizine koyup gönderirim Çin'e.

O paranın 5'te birine Adriano'ya denk adam bulursun arasan, 10 milyonu da borcu kapatmakta kullanırsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vodafone bizim basket takımına bi el atsın bi zahmet.

Bir koyundan bir post çıkar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adi ustunde amator subeler. Amatorler ve besiktas tAraftari oynasin bu takimlard, kapatmasinlar hatta daha cok sube acsinlar.
Hakkaniyetli secimlef yapilsin, genc cocuklar oynasin. Simdi kadin basketbolunfazla takip etmiyorum hangi takimin altyapisi iyidir bilmiyorum ama bir cok sporcu mesela istanbul universitesinin altyapisinda oynayacagina gidip besiktas a takiminda oynamayi secebilir.

Hatta reklam yapsinlar, yeteneksizsiniz turkiye gibi bjktvden secimleri yayinlasinlar hatta kazanan iyi futbolcu olursa a takimk ile sozlesme imzalasin otursun kulubede, tArFtarin sevgilisi olur hu cocuk. Belgeselini ceker bjktvde yayinlarsin sonra filmini ceker holivuda satarsin.
Yazin 4 ay sacma salak herifleri seyredecegimize acariz bjktiviyi secmelere bakariZ, oy kullaniriz falan filan.

Amator subeler amatore donsun

Bu dediğin proje ligdeki Fenerbahçe maçına kadar sürer.

Orada fark yiyince genç saırsız yeniyetme Beşiktaş'lılar "Kapatın şu şlubeleri, rezil oluyoruz" diye isyan ederler.

Çevrimdışı ilhan mansız

Finansman giderlerini düşürmek için bir acı reçete şart, adrionuyu mu sattın 13 milyon Euro yaparsın anapara ödemesi kurtulursun 10-12 milyon civarı faizden. Ligi şampiyon bitirelim yeter. Sat marceloyu al bedava titi yi kapat borcu. Sonuçta bu iki satış bizim kasamıza tam 20 milyon TL bırakacak.

Çevrimdışı mylife1903

Kusura bakma ama, 13 milyonluk teklif varsa seni de Adriano'nun valizine koyup gönderirim Çin'e.

O paranın 5'te birine Adriano'ya denk adam bulursun arasan, 10 milyonu da borcu kapatmakta kullanırsın.
2.5 milyona adriyanoya denk adam vardi da bi akilli bizdik, 40 yilda duzgun bir sol bek bulduk, tamam azicik yasi var ama genc olsa barselonada oynardi demekle de olmuyor adam barselonada oynuyordu yasi azken.

13 milyon teklif falan da gelmemistir zaten

Çevrimdışı atalay

Burası bir ölçü değil. @tuncaboylu Dünya Şampiyonu takımı 150-200 kişi izliyor diyorum. Müessese takımı olmasına da gerek yok. Youtube'da Brezilya'dan, Kore'den, Çin'den vesaire Sultanlar Ligi'ni takip ediyorlar. Şu anda kadınlarda dünyanın en iyi ligi. İşin deep web kısmı fazla mübalağa olmuş. Ayrıca kimse Vodafone için de o dönem Beşiktaş'ı iyi bir yatırım tavsiyesi olarak gösteremezdi. Fakat bu sponsorluk anlaşmasından Vodafone çok daha karlı çıktı. Az önce Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonu oldu. Ve o takımda inanılmaz bir performans gösteren kaptan Özgür Gürbulak, Beşiktaş kulübünün sporcusu. Bu takımın yarısı Şampiyon Beşiktaş RMK Marine sporcusu. Olması gereken de bu.   
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 22:41:25 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

2.5 milyona adriyanoya denk adam vardi da bi akilli bizdik, 40 yilda duzgun bir sol bek bulduk, tamam azicik yasi var ama genc olsa barselonada oynardi demekle de olmuyor adam barselonada oynuyordu yasi azken.

Adriano'ya denk adamı 2.5'a aldık zaten. Hatta adını da söyleyeyim: Adriano.

PAra hesaba yatar yatmaz 2 dakika içinde 3 milyon imza parası + 2 milyon senelik ücrete bağla Clichy'i.

Adriano da 2 alıyor zaten, 10 milyon cepte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burası bir ölçü değil. @tuncaboylu Dünya Şampiyonu takımı 150-200 kişi izliyor diyorum. Müessese takımı olmasına da gerek yok. Youtube'da Brezilya'dan, Kore'den, Çin'den vesaire Sultanlar Ligi'ni takip ediyorlar. Şu anda kadınlarda dünyanın en iyi ligi. İşin deep web kısmı fazla mübalağa olmuş. Vodafone için de o dönem Beşiktaş'ı kimse iyi bir yatırım tavsiyesi olarak gösteremezdi. Fakat bu sponsorluk anlaşmasından Vodafone çok daha karlı çıktı. Az önce Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonu oldu. Ve o takımda inanılmaz bir performans gösteren kaptan Özgür Gürbulak, Beşiktaş kulübünün sporcusu. Bu takımın yarısı Şampiyon Beşiktaş RMK Marine sporcusu. Olması gereken de bu.

Kesinlikle mübalağ değil, spor sitesine ya da bir gazetenin spor portalına girince voleybol maç sonuçlarını bulmak için çırpınman gerekiyor.

Voleybol federasyonun sitesi bile saçma sapan hazırlanmış.

Vodafone adına o yatırım mantıksız değildi, İstanbul'un ortasındaki stadın isim hakkını satın aldılar.

Oranın önünden her gün 1 milyon kişi geçiyor, muazzam bir reklam karşılığı var.

Bak ne dedin? Beşiktaş RMK Marine'in oyuncusu. Oradaki RMK Marine vurgusuna dikkat etmek lazım.

RMK Marine'e teşekkür ederiz, eğer sponsorluktan çekilirlerse ne yapacağız? Devam mı?

Çevrimdışı BORAN

Velev ki sattık bu oturmuş adamları (Marcelo,Adriano) bu kadar performans verip sene sonu 400'ü almamıza katkı sağlayacak adamı en mükemmel tabloyla söylüyorum ki ikisi toplamda 20m kazandırsa yarı fiyatına 10m e 1'er adet bek,stoper bulamazsak 10m kâr edeceğim derken 400m den olunca ne olacak sene sonu ne tepki verecek bu sat sat sat cı arkadaşlar çok merak ediyorum bir cevap versinler lütfen aydınlanalım :evillol:
reçete kısa ve öz : satma güzel kardeşim eksik bölgen bariz değil mi ver parası ne ise kirala (suyunu çıkartmadan tabiiki) tecrübeli koy oynasın, elinde çöp diye nitelendirdiğin adamları da sepetle kapat dükkanı.

dipnot: şu sakat arkadaşı da kirala/sat 'mayıp tutuyorum diyip 18 e dahi almayıp topçuluk hayatını sonlandırırlar umarım  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Adriano'ya denk adamı 2.5'a aldık zaten. Hatta adını da söyleyeyim: Adriano.

PAra hesaba yatar yatmaz 2 dakika içinde 3 milyon imza parası + 2 milyon senelik ücrete bağla Clichy'i.

Adriano da 2 alıyor zaten, 10 milyon cepte.
Sen uc milyon imza parasi verip baska bir batakliga dusurecen takimi. Vazgec bu sevdadan.
Kilici adam olsa baskasi verir imza parasini buralara yolu dusmez zaten.

Ustelik gelip bu takima alisip adriyano performansi verebileceginin de garantisi yok.

Ha dersen, satalim adriyanoyu, caner oynasin arkasina da bir cocuk atalim o durumu desteklerim.

Çevrimdışı Zafer55

Olsun, sampiyon olunca daha cok kazanacaz. 13 milyon veriliyorsa adriyanoya bi sebepgen veriyorlar.
Kazanan takim bozulmadigi gibi, sampiyon takim da bozulmaz

Gucune guc katmak varken neden oldurelim takimi

Gitmesi zarar vermeyecek verimsiZler var
Pedro milos omer veli pektemek boyko gibi bunlarin arkasindan ersan demba aras gelir az zorlasak ginler ve bitti
Bunlarin yerine daha iyi antreman futbolculari bulunBilir ustune yabancilar gidecegi icin afrikadan 18-19 yasinda 3 tane oyuncu riskine girebilirsin.
Verimsizler listende Demba yı gördüğüme şaşırdım açıkcası :alala:
Bide o listede demba-ersan-ömer bizim değil yani maddi getiri 0 (maaş yükü haricinde)
 Pedro-milo-boyko-pektemeketen de geçen sene kasaya giren kiralama ücreti toplamda 500-550 bin bişeydi.Bu sene de aynı durum olursa iş kötü.Netice de geçen sene de yönetimin 1.önceliği bu adamaları bonservisleriyle satabilmekti ama olmadı.
 Bu şartlarda  Adrianoya zaten 13m€ falan bir teklif gelirse başkan karşı taraf sözünü bitirmeden cebinden kalemini çıkartır.Fakat benim korkum 6-7 yede verebilme ihtimalleri.40 yılda bir solbek bulmuşuz ilk seneden kaybetmeyelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Velev ki sattık bu oturmuş adamları (Marcelo,Adriano) bu kadar performans verip sene sonu 400'ü almamıza katkı sağlayacak adamı en mükemmel tabloyla söylüyorum ki ikisi toplamda 20m kazandırsa yarı fiyatına 10m e 1'er adet bek,stoper bulamazsak 10m kâr edeceğim derken 400m den olunca ne olacak sene sonu ne tepki verecek bu sat sat sat cı arkadaşlar çok merak ediyorum bir cevap versinler lütfen aydınlanalım :evillol:
reçete kısa ve öz : satma güzel kardeşim eksik bölgen bariz değil mi ver parası ne ise kirala (suyunu çıkartmadan tabiiki) tecrübeli koy oynasın, elinde çöp diye nitelendirdiğin adamları da sepetle kapat dükkanı.

dipnot: şu sakat arkadaşı da kirala/sat 'mayıp tutuyorum diyip 18 e dahi almayıp topçuluk hayatını sonlandırırlar umarım  :evillol:

Onu satarsak şampiyonluk gider mantığı taraftarın ve yönetimin gözünden kalkalı çok oldu.

Temmuz ayı başında 33 yaşındaki sol bekine 13 milyonluk teklif varsa bir an düşünmeden satman lazım.

Ha ben de o tarz bir teklif olduğunu sanmıyorum, o ayrı mesele.

Çevrimdışı mylife1903

Verimsizler listende Demba yı gördüğüme şaşırdım açıkcası :alala:
Bide o listede demba-ersan-ömer bizim değil yani maddi getiri 0 (maaş yükü haricinde)
 Pedro-milo-boyko-pektemeketen de geçen sene kasaya giren kiralama ücreti toplamda 500-550 bin bişeydi.Bu sene de aynı durum olursa iş kötü.Netice de geçen sene de yönetimin 1.önceliği bu adamaları bonservisleriyle satabilmekti ama olmadı.
 Bu şartlarda  Adrianoya zaten 13m€ falan bir teklif gelirse başkan karşı taraf sözünü bitirmeden cebinden kalemini çıkartır.Fakat benim korkum 6-7 yede verebilme ihtimalleri.40 yılda bir solbek bulmuşuz ilk seneden kaybetmeyelim.
Takimda yer tutuyorlar demba ve ersan.
Zaten onlari ikinci gruba koymustum. Ucuncu gruba da ginleri soktuk
Demba daha ameliyat falan olacakta zaten kalmaz, ersan yerine bize belki bir ihtimal faydasi olacak
Bir cocuk antreman yapsin
Bu adamlarin maas yuku de yuksek. Hadi demba yarim sezon bedelsiz oynadi ama bu see maasinin
Yarisini gecirirler

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen uc milyon imza parasi verip baska bir batakliga dusurecen takimi. Vazgec bu sevdadan.
Kilici adam olsa baskasi verir imza parasini buralara yolu dusmez zaten.

Ustelik gelip bu takima alisip adriyano performansi verebileceginin de garantisi yok.

Ha dersen, satalim adriyanoyu, caner oynasin arkasina da bir cocuk atalim o durumu desteklerim.

Ben zaten imza parasına karşıyım, yapılacak olan da o olur zaten.(Caner'e yedek sol bek al, ya da uygun sağ bek bulduysan Beck'i yedek sol bek yap)

Benim dediğim, panik halinde Clichy'i alsan bile cepte 10 milyon euro kalır.

Ayrıca Adriano'nun seneye Adriano performansı vereceğinin garantisi de yok, adam yaşlanıyor neticede.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba daha ameliyat falan olacakta zaten kalmaz, ersan yerine bize belki bir ihtimal faydasi olacak
Bu adamlarin maas yuku de yuksek. Hadi demba yarim sezon bedelsiz oynadi ama bu see maasinin
Yarisini gecirirler

Demba sağlamsa, maaşının yarısını ödemeye razı olurum ben.

Çevrimdışı BORAN

Onu satarsak şampiyonluk gider mantığı taraftarın ve yönetimin gözünden kalkalı çok oldu.

Temmuz ayı başında 33 yaşındaki sol bekine 13 milyonluk teklif varsa bir an düşünmeden satman lazım.

Ha ben de o tarz bir teklif olduğunu sanmıyorum, o ayrı mesele.

13m veren varsa sırtımda taşırım, bu katkıyı bu sene içinde verecek yaş ortalamasını düşüreceğim aldığım parayı daha genç adama basacağım diyorsan eyvallah ama 3e adam alıp 10 lada borç kapatacağım diyorsan yanlış bakış açısı.
Adriano dediğimiz adam alan savunması yapıyor defans yapmaktan ziyade buram buram tecrübe kokuyor.

Edit: Seneye nabıyorlarsa yapsınlar şu belayı bi salalım da ..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Alin size defans 4 lusu :D

liverpool'u yenen kadro :)

Lovren geldi dışarı attı good bye liverpool  :bandit:

Çevrimdışı atalay

RMK Marine'e teşekkür ederiz, eğer sponsorluktan çekilirlerse ne yapacağız? Devam mı?

Evet. Yenisini bulacağız. Yöneticilik bu oluyor zaten. Ayrıca konvansiyonel medya veya basının ilgisine takılmaya gerek yok. Polonya'da Erkek Voleybol mili takımını 62 bin kişi izliyor. Fransa'da başta PSG olmak üzere bazı kulüpler Hentbol takımları için senelik 10-15 milyon € bütçe ayırıyor. Orada özellikle Fransız gazetelerinde bir spor kültürü olmasına rağmen manşette PSG'nin transferleri ile Monaco'nun şampiyonluğu oluyor. -Tabii, 30 sayfa Fransa bisiklet turuna da yer ayırmıyor değiller- Polonya ve İtalya'da Erkek Voleybol maçları neredeyse full seyirci önünde oynanıyor. -Sports TV'den izleyebilirsiniz- Ama manşette Legia Warszawa tribünleri ile İtalyan futbol takımları var. Benim Vakıfbank ve FB voleybol formalı tanıdığım Brezilyalılar var. Bu arada Voleybol maçlarını Youtube üzerinden farklı milletten insanlar ile izleyebilirsin. Açık kanallar da veriyor. Velhasıl kelam kaynak yaratacaksınız, sizin işiniz bu. Ülkenin spor kültürü zayıf. Fakat bunu bahane gösterip, buralarda olmaktan geri durmak söz konusu olmaz. @tuncaboylu
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 23:06:37 atalay ]

trtspor'da badem'i dinliyorum.

Fb isterse abuobakar için 10 milyon € verip alabilir diyor.Beşiktaş'ın FFP'si var alamaz diyor.

Fb'nin de FFP'si olduğundan haberleri yok bunlar bu ülkede para kazanıyor içim yanıyor vallahi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

trtspor'da badem'i dinliyorum.

Fb isterse abuobakar için 10 milyon € verip alabilir diyor.Beşiktaş'ın FFP'si var alamaz diyor.

Fb'nin de FFP'si olduğundan haberleri yok bunlar bu ülkede para kazanıyor içim yanıyor vallahi.
Hepsi aynı tas aynı hamam. Yalama derdindeler anca. Çoğu Beşiktaş muhabirinin Başiktaşlı olduğuna da inanmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Hepsi aynı tas aynı hamam. Yalama derdindeler anca. Çoğu Beşiktaş muhabirinin Başiktaşlı olduğuna da inanmıyorum.

Bi güntekin onay var.

Kanal'ı fbtv yanındaki şeytan fb'li o savunmaya calısıyor işte biraz.

Gerisi traş.

Çevrimdışı Zafer55

Yarisini gecirirler
Dembanın maaşın yarısı abubakar maaşı eder anca.Demba sağlamsa ve sadece  maaşının yarısıyla bu sene bizde olsa Allaah derim ben şahsen.

Etiketler: