2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931853 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Beşiktaş, geçen sezon S.Moskova'da kiralık olarak oynayan Lazio'nun Brezilyalı stoperi Mauricio'yu kadrosuna katmak üzere. (Tuttomercatoweb)

Bu arkadaşımızı tanıyan scout bi arkadaşımız var mı acaba.Aydınlatırsa bizi seviniriz

Çevrimdışı Savaş

Ayrica elde Tosic varken Titi gereksiz olurdu. Titi'yi isteyen arkadaşlar 11 için istemiyor heralde?

Sıkılmazdınız mı her sene stoper aramaktan? Mangala - Pepe - Subotic. 3 isimden aşağısı kesmez beni. Yemişim Titi'yi. Iyi oldu aldi merdiven çocukları.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BORAN

@atalay ben zaten yazdıklarını anlıyorum ingilizcem bana yettiği kadar var zaten  :evillol: yetmediğinde bakıyorum ulan bu adam ne demiş burada diye ama alta ufak kısa özet geçersen benim bilmediğim (örn: özel kelimeler,bilimsel kelimeler) veyahut başkasının bilmediği başka yere bakmadan yada bilgilerinden okurken faydalanmak okurken zevk alan adam için daha güzel daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum bu tabi senin kendi insiyatifine kalmış ben sadece görüş bildirdim yazdıkların bilgilerin güzel fakat karşıya geçişi sindirmesi kolay olsun yoksa bana hava hoş ingilizcem çokta kıt değil üşengeç adamda değilim bilmediğim şeyi de araştırıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu Doğuş-şikeciler sponsorlugu canımı sıkıyor. Basket icin acil köklü-uluslararası bir şirket ile sponsor anlasması yapmalıyız. Qatar airways- Emirates olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zamaninda forzada galiba 3-4 kisi fulyanin tapusunu satip alexi alalim kalkismasi yapmistik kotu bitti sonu. Alex farki ile 5 sene fazladan sampiyon olurduk fulyayi fazlasiyla geri alirdik clden gelenlerle
Bu taliska alex katkisi verir mi bilemem ama goruntu potansiyeli oldugu yonunde
Demirören döneminde 5 fazla sampiyonluk yaşasak, borcumuz 3 kat fazla olurdu. Şampiyon olduğumuz sene Tabata ve İsmail'e 15 milyon Euro verdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şu Doğuş-şikeciler sponsorlugu canımı sıkıyor. Basket icin acil köklü-uluslararası bir şirket ile sponsor anlasması yapmalıyız. Qatar airways- Emirates olur.

Vodafone bizim basket takımına bi el atsın bi zahmet.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın "amatör" şubeler konusundaki organizasyon ve sunduğu projeksiyon ayrı bir tartışma konusu. Fakat Kadın Basketbol şubesinin A takım seviyesinde dondurulacak veya kapatılacak olması kabul edilemez. Üstelik böyle başarılı bir sezonun ardından. Aziz Akkaya'nın emeklerine yazık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın "amatör" şubeler konusundaki organizasyon ve sunduğu projeksiyon ayrı bir tartışma konusu. Fakat Kadın Basketbol şubesinin A takım seviyesinde dondurulacak veya kapatılacak olması kabul edilemez. Üstelik böyle başarılı bir sezonun ardından. Aziz Akkaya'nın emeklerine yazık.
Yüzde yüz katılıyorum. 2-3 milyon dolar ile gayet iyi takım kurulabilen bir branş. Çok büyük emek verilmiş ve ezeli rakiplerimize karşı iyi sonuçlar aldığımız bir branş. Kapatılması gereken branşlardan biri olmamalı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Egos

düzelteyim 34 gomezin gol katkısı zaten mukayese edemezsin biri kutunun içinde top bekleyen santrafor
diğeri orta saha bence orta sahadan gelen böyle bir katkı forvet katkısından değerlidir.
gelecek sene 30+ bekliyorum bunu 10 numaradan beklemek ciddi bir ayrıcalık aslında sosa ile mukayese etmemiz gerekir

ayrıca yazmayı unutmuşum, ben geçen seneki konyaspor maçında oğuzhan'ın golündeki asistin gomez'e yazılmasının hata olduğunu düşünüyorum, top bariz bir şekilde rakip oyuncudan geliyor. yani talisca 34 yaparsa kazanmış sayarım.

:30 yapsa da kazanmış sayabilirim.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 21:26:21 Egos ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Yüzde yüz katılıyorum. 2-3 milyon dolar ile gayet iyi takım kurulabilen bir branş. Çok büyük emek verilmiş ve ezeli rakiplerimize karşı iyi sonuçlar aldığımız bir branş. Kapatılması gereken branşlardan biri olmamalı.
Sponsor bulamazsak, küçülmek lazım.

Şubeyi kapatmayalım, ama altyapı oyuncuları ile oynayalım. Küme düşersek de düşelim.

Kulüp kemer sıkma politikası uygulamaya başladı ise, demek ki gerçekten ihtiyacımız var.

O 2 şubeden ve BJK TV'den edilecek 8-9 milyon dolar tasarrufa ihtiyaç duyuluyor demek ki.

Çevrimdışı atalay

Bu noktada salonların boş olması veya taraftarın ilgisi bir mazeret değil. Kadın basketbolda 6 sene üst üste F4 yapan FB; kadın voleybolunda CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğundan Dünya şampiyonluğuna kadar bir dolu başarı kazanan Vakıfbank, Eczacıbaşı, FB gibi takımlar ligdeki final serileri dışında maksimum 150-200 kişiye oynuyorlar. Erkek ve Kadın voleybolundaki müessese kulüpleri ile yarışmak mümkün değil. Zira yüksek bütçe ve altyapı gerekli. Fakat kadın basketbolunda çok önemli rakipler olmasına rağmen oradaki makas voleyboldaki kadar açık değil. Ki üst üste 3 kez F4'te final oynayan ve bu sezon EuroCup'ta F4 yapan dört Türk takımı olmasına rağmen.

Beşiktaş, dünyada en fazla branş açan ve bu branşlarda rekabet eden kulüplerden biri olabilir. Halihazırda TR'de öyle. Fakat bir-iki branş dışında ne bir istikrar ne de güçlü bir organizasyon var. Beşiktaş, 4 sene önce plaj futbolunda ŞL'de çeyrek final oynuyordu, nerede bu takım? Bir sezon e Sports, bir sezon plaj voleybolu... Bildiğim kadarı ile de bu e Sports arenasına giren dünyadaki ilk futbol kulüplerinden biri. Şu an 4 popüler takım sporunda hizmet veren TR'deki tek kulüp. Buralara kaynak yaratmak zorundasınız. Ya da 12 branşta birden hizmet vermeyip, eldeki branşlarda en iyisi olacak ve domestic başarılar ile yetinmeyeceksiniz. Kulüp kemer sıkmak istiyorsa önce Futbol A takımın artan finansman giderlerini azaltmalı. Personel harcamaları giderleri giderek büyüyor. Bu branşlara yapılacak harcama oradaki büyümenin yanında bir hiç. Beşiktaş, rakiplerinden daha fazla sponsor buluyor diye böbürleniyorsanız bir zahmet buralar için de bu becerinizi sergileyin. Ayrıca bu branşlarda emek veren onlarca sporcu ve personel var. Böyle ani kararlar almak doğru değil.   

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 21:47:10 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Sponsor bulamazsak, küçülmek lazım.

Şubeyi kapatmayalım, ama altyapı oyuncuları ile oynayalım. Küme düşersek de düşelim.

Kulüp kemer sıkma politikası uygulamaya başladı ise, demek ki gerçekten ihtiyacımız var.

O 2 şubeden ve BJK TV'den edilecek 8-9 milyon dolar tasarrufa ihtiyaç duyuluyor demek ki.

Adi ustunde amator subeler. Amatorler ve besiktas tAraftari oynasin bu takimlard, kapatmasinlar hatta daha cok sube acsinlar.
Hakkaniyetli secimlef yapilsin, genc cocuklar oynasin. Simdi kadin basketbolunfazla takip etmiyorum hangi takimin altyapisi iyidir bilmiyorum ama bir cok sporcu mesela istanbul universitesinin altyapisinda oynayacagina gidip besiktas a takiminda oynamayi secebilir.

Hatta reklam yapsinlar, yeteneksizsiniz turkiye gibi bjktvden secimleri yayinlasinlar hatta kazanan iyi futbolcu olursa a takimk ile sozlesme imzalasin otursun kulubede, tArFtarin sevgilisi olur hu cocuk. Belgeselini ceker bjktvde yayinlarsin sonra filmini ceker holivuda satarsin.
Yazin 4 ay sacma salak herifleri seyredecegimize acariz bjktiviyi secmelere bakariZ, oy kullaniriz falan filan.

Amator subeler amatore donsun

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adriano= 13 Milion € diyorlar .
Doğru olsa ne güzel olur , hayali bile güzel

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu noktada salonların boş olması veya taraftarın ilgisi bir mazeret değil. Kadın basketbolda 6 sene üst üste F4 yapan FB; kadın voleybolunda CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğundan Dünya şampiyonluğuna kadar bir dolu başarı kazanan Vakıfbank, Eczacıbaşı, FB gibi takımlar ligdeki final serileri dışında maksimum 150-200 kişiye oynuyorlar. Erkek ve Kadın voleybolundaki müessese kulüpleri ile yarışmak mümkün değil. Zira yüksek bütçe ve altyapı gerekli. Fakat kadın basketbolunda çok önemli rakipler olmasına rağmen oradaki makas voleyboldaki kadar açık değil.

Beşiktaş, dünyada en fazla branş açan ve bu branşlarda rekabet eden kulüplerden biri olabilir. Halihazırda TR'de öyle. Fakat bir-iki branş dışında ne bir istikrar ne de güçlü bir organizasyon var. Beşiktaş, 4 sene önce plaj futbolunda ŞL'de çeyrek final oynuyordu, nerede bu takım? Bir sezon e Sports, bir sezon plaj voleybolu... Şu an 4 popüler takım sporunda hizmet veren TR'deki tek kulüp. Buralara kaynak yaratmak zorundasınız. Ya da 12 branşta birden hizmet vermeyip, eldeki branşlarda en iyisi olacak ve domestic başarılar ile yetinmeyeceksiniz.
Kaynak yaratmak nasıl olacak peki?

Bu branşlar külfet, sponsorlukla yürür. Espor takımımıza İş Bankası sponsor olmuş, o zaman yola devam.

Ama kadın basketbol ve erkek voleybol sponsor bulamazsa küçülmek zorundayız.

Kadın basketbolda makas açık değil diyorsun, ama WNBA'den yıldız oyuncu getiriyor millet.

Fenerbahçe bu sene bütçe küçültmeseydi, o başabaş maçlar da farklı biterdi.

Eğer 3-4 zengin Beşiktaş'lı destek olmayacaksa, ben yönetimin kararını destekliyorum. Serdal Adalı, Hasan Arat gibiler nerede?

Hasan Arat basketbol oynamadı mı gençlik zamanında, kadın basketbola neden yardım etmiyor?

Adalı beygirlerle takılacağına, voleybola el atsa ya. Takım kötü gitse, ellerini ovuşturarak ininden çıkar ama.

Çevrimdışı mylife1903

Adriano= 13 Milion € diyorlar .
Doğru olsa ne güzel olur , hayali bile güzel
Gitmemesi gereken oyuncularin basinda geliyor. Dusuncesi bile kanimi cektirdi.

Kimseyi satmayip bir tane forvet Almak cok mu zor. Al bir tane duzgun golcu koy yanina kuveke reyizi bak noluyo.

Kuveke abudan az gol atsin mayokini giyerim

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gitmemesi gereken oyuncularin basinda geliyor. Dusuncesi bile kanimi cektirdi.

Kimseyi satmayip bir tane forvet Almak cok mu zor. Al bir tane duzgun golcu koy yanina kuveke reyizi bak noluyo.

Kuveke abudan az gol atsin mayokini giyerim

Abi rakamı farketmedin galiba? 13 Milyoooonnnnn

Çevrimdışı atalay

Kaynak burada. @tuncaboylu Fazla kibir iyi değil. Bu demeçleri verenler Beşiktaş'ın spor kulübü olduğunu unutmamalı.

Beşiktaş, rakiplerinden daha fazla sponsor buluyor diye böbürleniyorsanız bir zahmet buralar için de bu becerinizi sergileyin.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 20:58:38 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Abi rakamı farketmedin galiba? 13 Milyoooonnnnn
Olsun, sampiyon olunca daha cok kazanacaz. 13 milyon veriliyorsa adriyanoya bi sebepgen veriyorlar.
Kazanan takim bozulmadigi gibi, sampiyon takim da bozulmaz

Gucune guc katmak varken neden oldurelim takimi

Gitmesi zarar vermeyecek verimsiZler var
Pedro milos omer veli pektemek boyko gibi bunlarin arkasindan ersan demba aras gelir az zorlasak ginler ve bitti
Bunlarin yerine daha iyi antreman futbolculari bulunBilir ustune yabancilar gidecegi icin afrikadan 18-19 yasinda 3 tane oyuncu riskine girebilirsin.

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gitmesi zarar vermeyecek verimsiZler var
Pedro milos omer veli pektemek boyko gibi bunlarin arkasindan ersan demba aras gelir az zorlasak ginler ve bitti
Bunlarin yerine daha iyi antreman futbolculari bulunBilir ustune yabancilar gidecegi icin afrikadan 18-19 yasinda 3 tane oyuncu riskine girebilirsin.

Abi kadro konusunda haklısında 13 Milyonda bizi cidden kendimize getirir.
 Pepe- leblebici birini aldık mı yine şampiyonuz. Aşağı sakal yukarı bıyık durumdayız. Allah yönetime sabır versin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kaynak?

Emre Tilev yazmıs ek olarak bir kac yerde okudum. İns dogrudur :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben BTD gördüm bunu. Uydurmadır diye yazmadım.

Orayı takip etmiyorum kardesım ya. Sürekli gazliyorlar bende hemen gaza geliyorum diye bıraktım. Bi Antipati'yi takip ediyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

Açıkçası amatör branşlarda küçülmenin finansal duruma çok olumlu bir katkısı olacağını sanmıyorum.tam olarak bilmemekle birlikte bütçe içinde amatör branşlara yapılan harcamaların %10 dahi olduğunu sanmıyorum. Bence ne yapıp edip kredi ana para borçlarını bir plan dahilinde 3 yıl içinde yarıya indirmek fazlasıyla yeterli olacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orayı takip etmiyorum kardesım ya. Sürekli gazliyorlar bende hemen gaza geliyorum diye bıraktım. Bi Antipati'yi takip ediyorum
Benim de takip ettiğim yok. Öyle arad görüyorum sosyal medyada gezerken.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: