2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940789 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim bazı taraftarlar da Talisca zam istedi diye kızıyordu.

Galatasaray bu kafayla 2-3 sene sonra yine iflas eder.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftarın kızmadığı birşey yok ki :)

Talisca 1 milyon € zam alıcağı için kızıyorlar 1.5 ken 2.5 alıcak.

6 milyon € alan sneijder'i isteyen var :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim taraftarın kızmadığı birşey yok ki :)

Talisca 1 milyon € zam alıcağı için kızıyorlar 1.5 ken 2.5 alıcak.

6 milyon € alan sneijder'i isteyen var :D
Bu 2 renklinin yaptığı dangalakligin ceremesini bizde çekiyoruz

Talisca da hakli simdi , Belhanda ve Valbuenanin 3.35 milyon aldigi yerde Taliscaya verilecek 2.5 milyon € anasının ak sütü gibi helaldir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

Bizim bazı taraftarlar da Talisca zam istedi diye kızıyordu.

Galatasaray bu kafayla 2-3 sene sonra yine iflas eder.

Ben sözleşmesi devam eden adamın zam istemesine kızarım.Sanki mevcut sözleşmelerini silah zoruyla imzaladılar.

Ayrıca bu belhanda sözleşmesi abubakarı anımsattı bana.
2.5 kiralama ücreti 10 satın alma opsiyonu yıllık 3.3 maaş.
Belhanda:    3.5x4 yıl= 14
Bonservis                   =10
Topla 24m€...böl 4 e 6milyona geliyor 1 yılı

Abu: 2.5 kira+3.3 maaş=5.8 e geldi 1 yılı

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca da hakli simdi , Belhanda ve Valbuenanin 3.35 milyon aldigi yerde Taliscaya verilecek 2.5 milyon € anasının ak sütü gibi helaldir
Belhanda'nın sözleşmesi 3.35 değil bu arada, takım 50 puan alırsa 4 milyon Euro oluyor.

Çevrimdışı tangaz

gerçekten de ülkeyi katara çevirdi totoşlar iyice
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Gençlerbirliği maçı dışında merkez ikiliden biri olarak hiç kullanılmadı. Aksiyon bölgesine direkt oynayabilen, oyun görüşü yüksek bir isim. Merkez orta saha gibi kullanılabilirdi. Montella, bu şekilde kullanmış. Hem sırtı hem de yüzü dönük bu kadar iyi oynayan az oyuncu var.

Çevrimdışı Zafer55

Niye haklı olsun canım.
Şenol Güneşle Şampiyonlar ligi oynayacak dolu tirübünler önünde oynayacak.Şampiyonluğun 1 numaralı adayında oynayacak.
  Valbuenası belhandası naapcak gidecekler boş tribünler karşısonda aykutla tudorla çalışıp AL için ön eleme oynayacaklar.Alsınlar o kadar para yazık adamlara.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben sözleşmesi devam eden adamın zam istemesine kızarım.Sanki mevcut sözleşmelerini silah zoruyla imzaladılar.

Ayrıca bu belhanda sözleşmesi abubakarı anımsattı bana.
2.5 kiralama ücreti 10 satın alma opsiyonu yıllık 3.3 maaş.
Belhanda:    3.5x4 yıl= 14
Bonservis                   =10
Topla 24m€...böl 4 e 6milyona geliyor 1 yılı

Abu: 2.5 kira+3.3 maaş=5.8 e geldi 1 yılı
Belhanda'nın bonusları ile yıllık maaş 4 milyonu geçecek.

Çevrimdışı tangaz

70 puan alsalar 350 bin puan bonusu eder 200binde 25 puana 100bin şeysinden gelir 3,350+350+200 = 4 milyonu geçiyor mu  :alala: hala ayılamamışsın dostum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Zafer55

Her sene şampiyon olsalar 500 bin€ eklenecek 3.85 yapacak..
AL ye katılsalar 3.6 olacak

Ayrıca ben abu daha fazla aldı veya aynı demedim ki :) Anımsattı dedim.Yani abuyla kıyaslayınca çok da abuk gelmedi bana

Çevrimdışı tuncaboylu

70 puan alsalar 350 bin puan bonusu eder 200binde 25 puana 100bin şeysinden gelir 3,350+350+200 = 4 milyonu geçiyor mu  :alala: hala ayılamamışsın dostum  :D
Ligde 65, Avrupa Ligi'nde 10 puan alırlarsa ne oluyor?

Çevrimiçi Savaş

CL'ye katılırsa 500 bin Avrupa ligine katılırlarsa 250 bin euro daha alacak ek olarak. O zaman geçiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca ben abu daha fazla aldı veya aynı demedim ki :) Anımsattı dedim.Yani abuyla kıyaslayınca çok da abuk gelmedi bana
O sampiyonluk ve Avrupa kupası bonusları Kiev'e ödenecek.

Oyuncuya puan başına 5, 25 puanda bir 100 bin Euro ödenecek.

Bu puan hesabına Avrupa Ligi maçları da dahil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

CL'ye katılırsa 500 bin Avrupa ligine katılırlarsa 250 bin euro daha alacak ek olarak. O zaman geçiyor.
Yemin ederim tam gerizekalı bunlar , Attigi adim basina da prim vereceklermiymis :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

Düzeltme:
25 maça 250b€ yu unutmuşum.Onuda eklersek şampiyon olmaları durumunda anca  geçer 4milyonu.

Çevrimdışı tuncaboylu

O bonuslar Kiev'in.

Adamlar ligde 65, Avrupa Ligi'nde 10 puan alırsa 4.025.000 euro yapıyor.

25 bini de @tangaz'a bahşiş olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu adamların abuk kontratlarını örnek alıp bizim oyuncuların ki normal demek saçma, kaç kere bunun tartışmasını yaptık, bu şeye benziyor komşum mobilya takımını yeniledi ben de para harcayıp yenileyim. İşine gelen bu maaşlara oynar işine gelmeyen gider, kötü örnek örnek değildir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

:bandit:

hayır o bonuslar kieve ödenecek rakamlar dostum 8 +2 deniyor ya o 2 nin açılımı senin sölediklerin

Çevrimdışı tangaz

Ligde 65, Avrupa Ligi'nde 10 puan alırlarsa ne oluyor?

avrupa dahil değildir yahuu tamam mal bunlar da o kadar da değildir. o zaman avrupa liginde gruptan çıksalar eleminasyon geliyor puan vb kalmıyor o zaman bonus almayacak mı? o puan bonusu sadece ligi kapsar. öte yandan puan bonusu hariç derbisiydi şuydu buydu illaki ekstra primler alırlar ama kontrattan bağımsızdır o.

Çevrimdışı Zafer55

Bu dursun ajan filan olmasın :
D  abi bizimle alakası yok bu transferin konu dışı ama bunlar kafayı yemişler galiba :D

Akıllı insanın yapacak olduğu transferler değil bunlar 8 milyon € +2 milyon € bonus ne la oyuncuyada 3.35 milyon € :)

Bizim pepe'ye 4 milyon € ya laf edenler var şu hale bak :D

Belhanda'nın Galatasaray'a maliyeti:
Bonservis: 8 Milyon Euro
Bonus: 2 Milyon Euro
Maaş: 3.35 Milyon Euro [4 yıl]
Puan başı: 5 Bin Euro
+ Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500 Bin Euro, Avrupa Ligi içinse 250 Bin Euro net ödeme.
+ Ayrıca, Belhanda'nın forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250 Bin Euro ödeme yapılacak.
Ben yorumumu bu mesaja göre yaptım @tuncaboylu
25 maçta bir 250 bin yazıyor burada.
Sen 25 puanda 100bin demişsin.
Her iki durumda çok farketmiyor aslında oyuncuya verilecek ek ücret yine 250 bin civarı oluyor.Yani 3.35+0.25=3.60
Ee abu da aldı 3.30
puan başılarıda ekliyorsan abuyla öbürü arasında 1000€ fark var.Abu da puan başı 4000 almıştı.75 puan alsa gs, belhanda,  abudan sadece 75bin € fazla almış olacak.Çok bişey değişmiyor yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

avrupa dahil değildir yahuu tamam mal bunlar da o kadar da değildir. o zaman avrupa liginde gruptan çıksalar eleminasyon geliyor puan vb kalmıyor o zaman bonus almayacak mı? o puan bonusu sadece ligi kapsar. öte yandan puan bonusu hariç derbisiydi şuydu buydu illaki ekstra primler alırlar ama kontrattan bağımsızdır o.
Açıklamada dahil diyor.

Elemelerde puan hesabı da yapıyorlarsa, daha da artar o fatura.

Çevrimdışı tangaz

Açıklamada dahil diyor.

Elemelerde puan hesabı da yapıyorlarsa, daha da artar o fatura.

kontratı incelemedim burada yazılanlardan çıkarım yapmıştım. resmen katardan beter yahuu araplar bile bu parayı vermiyor son dönemlerde.

Çevrimiçi Savaş

yahu boşverin @tuncaboylu @Zafer55 @tangaz @cursedofdragon @Yunus Emre Dökmeci  yansın renkliler su veren itfaiyenin hortumuna söveyim :D:D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben yorumumu bu mesaja göre yaptım @tuncaboylu
25 maçta bir 250 bin yazıyor burada.
Sen 25 puanda 100bin demişsin.
Her iki durumda çok farketmiyor aslında oyuncuya verilecek ek ücret yine 250 bin civarı oluyor.Yani 3.35+0.25=3.60
Ee abu da aldı 3.30
puan başılarıda ekliyorsan abuyla öbürü arasında 1000€ fark var.Abu da puan başı 4000 almıştı.75 puan alsa gs, belhanda,  abudan sadece 75bin € fazla almış olacak.Çok bişey değişmiyor yani.
Değişiyor, uzun uzun yazmayacağım.

Ligde 65, Avrupa Ligi'nde 10 puan toplayınca 4'ü geçiyor, hesaplayın açıklamaya bakarak.

Çevrimdışı ahmetemre

renkli muhabbeti var görevliyi göreve çağırıyorum :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: