2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946468 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetim hoca göndermek istiyorsa çok iyi olur çünkü gs de
yaptığı en iyi iş gelen hocaları göndermek snaijderi kimin yerine düşünüyorsun ozimi tolgaymı taliscamı
hiç ihtiyacımız olmayan bir bölgeye sağlam para harcamak yapılacak en aptalca iş olur
birde gs yi nasıl razı edeceksin hiç düşündünmü karşılığında kimi verirsen tav olurlar.
gs nin çöpünü almak için kimi feda ediyoruz. hem maliyetten kurtarıp hemde takımlarını güçlendireceğiz.
o taşla anca kendi bacaklarını vurursun.
Menajerine takım bul demişlerdir, o da şansını denemek için Beşiktaş'a sormuştur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu Serdar Saridag kim. Tipi tam bir palavraciya benziyor.

Su duyumculari takip etmek icin iyi sabir olmasi lazim insanda. Kafam rahat Temmuz sonuna kadar transfer beklemiyorum.

Günaydın,
Benzemiyor bence Palavracının ta kendisi  :biggrinking:
Avrupa'da kadrolar netleşssin alacaklarımız az cok belli olur.
Elde kalanlara Hücuuummm  :D
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 08:56:23 gokhan_kurt ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sevilla Rami'yi iyice gözden çıkardı,   2,5 M istiyorlar.

Marcelo'yu satıp Pepe+Rami yapacağız ins.  :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı Ensar

Beri sayfalarda Arda, Sneijder, Burak adlari gecmis   (kusma emoticonu)

Eger Q7'e alternatif bir kanat oyuncusu gelmezse, Q7 bu sezon kadro disi kalacak Senol Gunes tarafindan. Kim formasina iddiasina girmek ister benimle.

Bu adamin kisiligi, karakteri degismeyecegine gore bu sezonda mac icinde ters hareketler yapip takimi sabote edecek. Bu sezon hakemlerin gormemezlikten geleceginide sanmiyorum. Q7'nin Besiktas'taki gelecegi bir hataya bakar. Ve bu hatayi gostere gostere yapacak karaktere sahip kendisi.

Senol Hoca Tore'yi kampta test edecek. Eger memnun kalirsa Q7'e goz dagi verecek. Memnun kalmazsa kesinlikle kanat oyuncusu isteyecektir.

Eger takimdan ayrilan olmaz ise. Santrafordan sonraki en onemli konu kanatlar. Tore'nin kamptaki performansi cok onemli.

FFP'den kurtulana kadar Avrupa basarisi icin ugrasip, Lig sampiyonlugunu riske etmek cok aptalca. Cunku bu sene yine sampiyon olup, FFPsiz 2018-2019 sezonunda CL'de ceyrek final icin kasabiliriz. Stopere dunya yildizi gerekmiyor. Pepe olmazsa olmasin, cok onemli degil bence. Marcelo, Tosic, Mitrovic, Atinc lig icin yeterli. Ben sahsen Mitrovic'in formayi kapacagini dusunuyorum bu kamp doneminde.

Bu takimda Tolgay ilk 11 baslamali her mac. Koca takimda su topu ileri tasiyip, dikine, araya pas veren baska oyuncu yok. Talisca'yi 10 numara olarak goremiyorum. Daha cok yardimci santrafor gibi oynuyor. Takimla beraber cikmaktan daha cok direk golu dusunen bir futbolcu. Oynatan degil, oynayan futbolcu. Belki Q7'in etkisi olmus olabilir oyun anlayisinda, bilemiyorum.

Oguzhan benim gozumde sadece iyi bir oyun kurucudur. Yetenegini sadece bos alan buldugunda gosterebilen, fiziken cok yetersiz gordugum bir futbolcu. Maestro falan hikaye, orta sahada iyi basan takima karsi Oguzhan mac icinde her zaman kaybolmustur. Neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum.  Ligimizde yerli statusunde is goruyor. Lig sampiyonlugu icin yeterlidir ama uzun yillar Oguzhan'a bel baglayacaksak, yandik !

Problem surda Tolgay ilk 11 baslarsa kim yedek kalir ? 

Talisca, Oguzhan, Atiba, Tolgay.  Sezon icinde de soylemistim Talisca iyi bir  hamle oyuncusu, ben Talisca'yi ilk 11' de baslatmazdim. Cift santrafor oynasak Talisca'yi serbest birakirdim Tolgay'in onunde. Ama Bizim sisteme gore kenardan oyunun gidisine gore oyuna dahil edilebilecek birisi. Ama takimda en etkili duran top kullanan da O.  Nasil olcak bu is.
oğuzhanın oyunda olmadığı dakikalara iyi bakmanı tavsiye ediyorum abi , buna büyük maçlar dahil

ayrıca 17 gol (yanlış hatırlamıyorsam) atan talisca için iyi bir alternatif ilk 11 oynatmam demen çok ilginç

futbola bakış açın değişik :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı abdusta

Sevilla Rami'yi iyice gözden çıkardı,   2,5 M istiyorlar.

Marcelo'yu satıp Pepe+Rami yapacağız ins.  :pray: :pray: :pray:

Rami gecen sezonu hastahanede gecirmiş

Saygılat

Çevrimdışı Ensar

Saygılat
hastahaneye de bonservis verecek miyiz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Saygılat

2-3 aylık bir kas yaralanması yazmışlar. Biraz abartılmış bence.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yeni sezonda orta saha kurgusu nasil olacak acaba. Ozzy tolgay talisca seklinde mi olacak yoksa atiba ozzy talisca seklinde mi?

Çevrimiçi Necmi

Beri sayfalarda Arda, Sneijder, Burak adlari gecmis   (kusma emoticonu)

Eger Q7'e alternatif bir kanat oyuncusu gelmezse, Q7 bu sezon kadro disi kalacak Senol Gunes tarafindan. Kim formasina iddiasina girmek ister benimle.

Bu adamin kisiligi, karakteri degismeyecegine gore bu sezonda mac icinde ters hareketler yapip takimi sabote edecek. Bu sezon hakemlerin gormemezlikten geleceginide sanmiyorum. Q7'nin Besiktas'taki gelecegi bir hataya bakar. Ve bu hatayi gostere gostere yapacak karaktere sahip kendisi.

Senol Hoca Tore'yi kampta test edecek. Eger memnun kalirsa Q7'e goz dagi verecek. Memnun kalmazsa kesinlikle kanat oyuncusu isteyecektir.

Eger takimdan ayrilan olmaz ise. Santrafordan sonraki en onemli konu kanatlar. Tore'nin kamptaki performansi cok onemli.

FFP'den kurtulana kadar Avrupa basarisi icin ugrasip, Lig sampiyonlugunu riske etmek cok aptalca. Cunku bu sene yine sampiyon olup, FFPsiz 2018-2019 sezonunda CL'de ceyrek final icin kasabiliriz. Stopere dunya yildizi gerekmiyor. Pepe olmazsa olmasin, cok onemli degil bence. Marcelo, Tosic, Mitrovic, Atinc lig icin yeterli. Ben sahsen Mitrovic'in formayi kapacagini dusunuyorum bu kamp doneminde.

Bu takimda Tolgay ilk 11 baslamali her mac. Koca takimda su topu ileri tasiyip, dikine, araya pas veren baska oyuncu yok. Talisca'yi 10 numara olarak goremiyorum. Daha cok yardimci santrafor gibi oynuyor. Takimla beraber cikmaktan daha cok direk golu dusunen bir futbolcu. Oynatan degil, oynayan futbolcu. Belki Q7'in etkisi olmus olabilir oyun anlayisinda, bilemiyorum.

Oguzhan benim gozumde sadece iyi bir oyun kurucudur. Yetenegini sadece bos alan buldugunda gosterebilen, fiziken cok yetersiz gordugum bir futbolcu. Maestro falan hikaye, orta sahada iyi basan takima karsi Oguzhan mac icinde her zaman kaybolmustur. Neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum.  Ligimizde yerli statusunde is goruyor. Lig sampiyonlugu icin yeterlidir ama uzun yillar Oguzhan'a bel baglayacaksak, yandik !

Problem surda Tolgay ilk 11 baslarsa kim yedek kalir ? 

Talisca, Oguzhan, Atiba, Tolgay.  Sezon icinde de soylemistim Talisca iyi bir  hamle oyuncusu, ben Talisca'yi ilk 11' de baslatmazdim. Cift santrafor oynasak Talisca'yi serbest birakirdim Tolgay'in onunde. Ama Bizim sisteme gore kenardan oyunun gidisine gore oyuna dahil edilebilecek birisi. Ama takimda en etkili duran top kullanan da O.  Nasil olcak bu is.
biri hariç fikirlerinin hepsine katılıyorum oda ne şenol hoca nede yönetim Töreye, quaresmaya güvendikleri kadar bile güvenmezler.
quaresmanın olmadığı oyunda taliscanın katkısı oldukça yüksek. Talisca zeki bir oyuncu oyunun her yönünüde
biliyor. 10 numara oynar hemde mükemmel oynar. ilk yarı sakatlık geçirdi ikinci yarı kendisini göstermesi gerekiyordu
Benficaya gönderilmemesi için bununda en kestirme yolu gol atmak olur olmaz denedi sürekli gol kokladı.
ama sonra sanırım şenol hoca kulağını çekti oyunada katkı vermeye başladı. Bütün herkesde ön yargı oluştu
kimse istatistiklere bakmıyor mesela top kapmada ilk üçe giriyor oynadığı maçlarda mesafe tanımaksızın
ayağa pas atıyor anında oyunun yönünü değiştirebiliyor tek sıkıntı oyunda kendisine majör rol verilmedi.
o roller ozi atiba marcelo quaresma arasında pay edilmiş takım içinde hiyararji oluşmaya başladı bu hem iyi hem kötü
tek başlı olursa iyi çok başlı olursa kötü orta sahada liderliği marcelo almaya başladı ileride bu quaresmada ama liderlik yapmıyor
kimseninde yapmasına izin vermiyor ben gelecek sene bunu taliscadan bekliyorum. çok sorun çıkaracak oyuncu var
quaresma konusunu çözemezlerse seneye şampiyonluğu unutalım quaresmaya uymayacak çok oyuncu olacak.
sözleşmeyi almış bir caner geliyor. Benficaya dönmek istemeyen bir talisca var. quaresmayı sevmeyen ozi atiba var.
seneye hiç bir şey kolay olmayacak.

Çevrimdışı harun1903

Saygılat

Sakatlıklardan dolayı

2014/2015 - 10 maç
2015/2016 - 9 maç
2016/2017 - 16 maç

kaçırmış. Son 3 sezonda 35 maç. Koca bir sezon kaçırmış yani.

Kalitesine bir şey diyemeyiz ama çok riskli gibi. O riski alacaksak Badstuber'i imzala geç.

Çevrimdışı benyv-

Sakatlıklardan dolayı

2014/2015 - 10 maç
2015/2016 - 9 maç
2016/2017 - 16 maç

kaçırmış. Son 3 sezonda 34 maç. Koca bir sezon kaçırmış yani.

Kalitesine bir şey diyemeyiz ama çok riskli gibi. O riski alacaksak Badstuber'i imzala geç.

Marcelo gibi adam varken hiçbir risk almazdım şahsen, ne kadar kariyerli futbolcular geldi gördünüz, Tosic-Marcelo ikilisiyle ŞL'de dahi 5 maç yenilmedik bildiğiniz üzere. Ben Marcelo'yu elden çıkarmazdım zorunda kalmadıkça. Haberlerde Adrianonun gidebileceği yazıyor. Omurgayı bozmaktansa, sol bek değişikliği yapmak daha makul.

Çevrimdışı harun1903

Marcelo gibi adam varken hiçbir risk almazdım şahsen, ne kadar kariyerli futbolcular geldi gördünüz, Tosic-Marcelo ikilisiyle ŞL'de dahi 5 maç yenilmedik bildiğiniz üzere. Ben Marcelo'yu elden çıkarmazdım zorunda kalmadıkça. Haberlerde Adrianonun gidebileceği yazıyor. Omurgayı bozmaktansa, sol bek değişikliği yapmak daha makul.

Takımdan gitmesine razı geleceğim en son adam Adriano olurdu heralde. Büyük top oynadı, büyük tecrübe ve soğukkanlılık kattı takıma. İzlemeye doyamadım resmen. Keşke kalsa 1 sene daha.

Çevrimdışı ahmetemre

Bu Serdar Saridag kim. Tipi tam bir palavraciya benziyor.

Su duyumculari takip etmek icin iyi sabir olmasi lazim insanda. Kafam rahat Temmuz sonuna kadar transfer beklemiyorum.
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mahmut

Transfer döneminden pek beklentim yok, iyi bir pivot santrafor kiralık ya da beleşe alınırsa mutlu olurum.
Caner ve Quaresmanın ortalarını düşünüyorum direk aklıma pivot santrafor geliyor.
Babel ve Talisca'nın da içeriye kat ettiğini düşününce ortalarla geçen sene olduğu gibi öldürücü olabiliriz bu sene ekstra Caner'de var.
Free Llorente'ye asla hayır diyemem mesela, şartlarımız ortada. Bonservis sınırımız yüzünden genç transfer zaten yapamıyoruz.
Marcelo-Tosic ikilisine razıyım, Pepe olursa çok iyi de maliyet çok yüksek deniyor inşallah bir şekilde düşer de alabiliriz.
Bonservis bedelsiz Llorente(ya da bu tip bir santrafor)-Pepe alınırsa benim için güzel geçmiş bir transfer dönemi olur.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yeni Oguzhanımız'ı göz göre göre kaçırıyoruz. :s20:

Hollanda'da Nec Nijmegen forması giyen 17 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Çevrimdışı ahmetemre

kibirli kibirli biz Beşiktaş gibi feda demeyeceğiz demeleri üzerinde çok az zaman geçmişti oysa.
fedanın kralını yapıyorlar kombineleri 450tl :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı benyv-

Takımdan gitmesine razı geleceğim en son adam Adriano olurdu heralde. Büyük top oynadı, büyük tecrübe ve soğukkanlılık kattı takıma. İzlemeye doyamadım resmen. Keşke kalsa 1 sene daha.

Ben de çok beğeniyorum ama Caner var o mevkide, Marcelo'nun ise yerinin doldurulması çok zor. Aynı zamanda Marcelo bu takımda 3-4 sene daha rahat oynar. Adriano'nun yaşı daha ileri. 7-8 m euro'dan aşağı olmaz ama, o seviyede teklif gelirse Adriano gidebilir bence. Takımı bozmaktansa bu daha mantıklı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlıklardan dolayı

2014/2015 - 10 maç
2015/2016 - 9 maç
2016/2017 - 16 maç

kaçırmış. Son 3 sezonda 35 maç. Koca bir sezon kaçırmış yani.

Pepe de o kadar maç kaçırmış son 3 sezonda.

Belli ki para olmayınca stoperin yaşlısına ve sakatına kalıyorsun.

Ben de Rami yerine Badstuber'i denetim, en azından tutarsa tekrar satarsın Bundesliga'ya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni Oguzhanımız'ı göz göre göre kaçırıyoruz. :s20:

Hollanda'da Nec Nijmegen forması giyen 17 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu galatasaray ile sözleşme imzalayacak.
Almadıysak bir sıkıntısı vardır.

Çevrimdışı benyv-

Sıkıntı bizde. Para sıkıntısı.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kendimizi öyle teselli edelim cunku baya geleceği olan bir arkadaştı. 4 gol - 3 asist yapmış.
Babası felanda bizi sölemıstı ama bakalım ne çıkacak ilerleyen süreçte.

Çevrimdışı tuncaboylu

2-3 aylık bir kas yaralanması yazmışlar. Biraz abartılmış bence.
Son 10 ayın 130 gününü sakat geçirmiş.

Abartı değil yani, sezonun yarısında sakatmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sıkıntı bizde. Para sıkıntısı.
Konu paraysa da sıkıntı bizde değil, çok para istemişler demek ki.

300-500 olsa alırdık yoksa.

Çevrimdışı ahmetemre

llorente bisikletten düşmüş kolunu kırmış.
fiyatı düşer şimdi başkan elini ovuşturmaya başlamıştır :icool:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: