2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942452 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forvete Torres orta saha ya Sneijder defansa Pepe. Yaş ortalaması 40 falan
az soyledin yahu 45 falan :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Arda gelmesin aman diyim sakin ha :akuma:

Ha Burak ha Arda ikisi ayni benim gözümde :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Snaijdere hayir demem muazzam olur cok faydali olur Gsliler de kudurur

1 tasla 2 kuş :super:

kimi keseceksin? taliscayı mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

kimi keseceksin? taliscayı mı?
İşte bende onu diyorum abi nereye monte edeceğiz

Buradan 2 sonuc çıkar

Ya haber Kolpa yada Talisca gidici :tabe:

Çevrimdışı tangaz

İşte bende onu diyorum abi nereye monte edeceğiz

Buradan 2 sonuc çıkar

Ya haber Kolpa yada Talisca gidici :tabe:

ben snayderi istemem şahsen keza ardayı da burakı da
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kutay

Gs'den alınacak tek adam Musleradır o da imkansız zaten sneijder falan bizde ilk 11 e bile giremez. çok şükür sneijderin bize gelmeside pek olası gözükmüyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

ben snayderi istemem şahsen keza ardayı da burakı da
Arda ile Buraki bende istemem

Snaijdere hayir demem ates olmayan yerden duman çıkmaz

Dedigim gibi ya haber kolpa yada Talisca gidici , baska türlü snaijderle ilgilenmemizin mantikli bir aciklamasi yok o bolge full dolu

Çevrimiçi Necmi

Snaijdere hayir demem muazzam olur cok faydali olur

Cok guzel olur cok da iyi guzel olur

1 tasla 2 kuş :super:
yönetim hoca göndermek istiyorsa çok iyi olur çünkü gs de
yaptığı en iyi iş gelen hocaları göndermek snaijderi kimin yerine düşünüyorsun ozimi tolgaymı taliscamı
hiç ihtiyacımız olmayan bir bölgeye sağlam para harcamak yapılacak en aptalca iş olur
birde gs yi nasıl razı edeceksin hiç düşündünmü karşılığında kimi verirsen tav olurlar.
gs nin çöpünü almak için kimi feda ediyoruz. hem maliyetten kurtarıp hemde takımlarını güçlendireceğiz.
o taşla anca kendi bacaklarını vurursun.

yönetim hoca göndermek istiyorsa çok iyi olur çünkü gs de
yaptığı en iyi iş gelen hocaları göndermek snaijderi kimin yerine düşünüyorsun ozimi tolgaymı taliscamı
hiç ihtiyacımız olmayan bir bölgeye sağlam para harcamak yapılacak en aptalca iş olur
birde gs yi nasıl razı edeceksin hiç düşündünmü karşılığında kimi verirsen tav olurlar.
gs nin çöpünü almak için kimi feda ediyoruz. hem maliyetten kurtarıp hemde takımlarını güçlendireceğiz.
o taşla anca kendi bacaklarını vurursun.
Yahu bi durun vurmayin sağlıklı düşününce bana da mantıklı gelmedi açıklamasını da yaptim zaten

Çevrimdışı tangaz

Yahu bi durun vurmayin sağlıklı düşününce bana da mantıklı gelmedi açıklamasını da yaptim zaten

hadi lenn son yaptıgın açıklama snaydere hayır demem şeklindeydi  :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Serdar'ın kafa bir milyon, Sneijder falan. Yok Muslera  :lol:

hadi lenn son yaptıgın açıklama snaydere hayır demem şeklindeydi  :D
Abi iyi bir elestirmen , iyi bir gömücü , iyi bir sporsever , futboldan anlayan zeki bir kisiliksin ama kesinlikle iyi bir okuyucu değilsin :bandit:

Bak bakalim devaminda ne yazmisim ?

Biz snaijderi alip nereye monte edeceğiz

Talisca - ozzie - tolgay o bolge full dolu

Buradan 2 sonuc cikar : Ya haber kolpa yada talisca gidici , baska türlü bizim snaijderle ilgilenmemizin mantikli bir aciklamasi yok

Evet Snaijdere hayir demem sözumun arkasindayim , Eger Talisca gidiciyse hemen yarin gelsin baslasin yoksa biz almayalım kalsin :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 02:05:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Gs'den alınacak tek adam Musleradır o da imkansız zaten sneijder falan bizde ilk 11 e bile giremez. çok şükür sneijderin bize gelmeside pek olası gözükmüyor
muslera  :alala: az gol yiyoruz 40 tane yememiz lazımmı diyorsun
biz gs gibi çakılı defans oynamıyoruz geri boş bırakılıyor çoğunlukla stoperlerde çıkıyor
böyle bir oyun anlayışıyla leblebi gibi gol yer muslera çizgi kalecisi çizgiden açıldığı anda başı kesilmiş tavuk gibi
gs havadan avrupanın en çok gol yiyen takımı olması sadece defansın hava hakimiyetinin kötü
olmasıyla alakalı değil muslera bir metre önüne düşen topa bile çıkmıyor gs nin havadan yediği golleri bir
inceleyin en az yarısı kalecinin çıkıp yumruklayacağı toplar.
musleranın öyle bir pr si yapıldıki ülkede forvetler gol atmaya korkuyor. ama yeni gelen yabancılar bunu bilmediği için
gömüyorlar birde avrupa kupalarında hiç acımıyorlar.

Çevrimdışı arda

muslera  :alala: az gol yiyoruz 40 tane yememiz lazımmı diyorsun
biz gs gibi çakılı defans oynamıyoruz geri boş bırakılıyor çoğunlukla stoperlerde çıkıyor
böyle bir oyun anlayışıyla leblebi gibi gol yer muslera çizgi kalecisi çizgiden açıldığı anda başı kesilmiş tavuk gibi
gs havadan avrupanın en çok gol yiyen takımı olması sadece defansın hava hakimiyetinin kötü
olmasıyla alakalı değil muslera bir metre önüne düşen topa bile çıkmıyor gs nin havadan yediği golleri bir
inceleyin en az yarısı kalecinin çıkıp yumruklayacağı toplar.
musleranın öyle bir pr si yapıldıki ülkede forvetler gol atmaya korkuyor. ama yeni gelen yabancılar bunu bilmediği için
gömüyorlar birde avrupa kupalarında hiç acımıyorlar.

Sende hiç acımadın abi.. Vurdu gol oldu :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Abi iyi bir elestirmen , iyi bir gömücü , iyi bir sporsever , futboldan anlayan zeki bir kisiliksin ama kesinlikle iyi bir okuyucu değilsin :bandit:

Buradan 2 sonuc cikar : Ya haber kolpa yada talisca gidici , baska türlü bizim snaijderle ilgilenmemizin mantikli bir aciklamasi yok

Evet Snaijdere hayir demem sözumun arkasindayim , Eger Talisca gidiciyse hemen yarin gelsin baslasin :bandit:
bak net söyleyeyim snaijder arda burak gibi isimler gram katkı vermeyeceği gibi takımıda fena karıştırır
Beşiktaşın başına gsnin başına gelen şenol hocanın başınada Terimin başına gelen gelir adamı gs den yediler milli takımdanda yemeye uğraşıyorlar
hoş iyide yapıyorlar ama bu iş Beşiktaşda olmaz. Beşiktaşa gs den futbolcu getirmek ahmaklıktır. gs mayasıyla
mayalanmış bir oyuncunun Beşiktaşa zarardan başka bir şeyi dokunmaz.

Çevrimdışı tangaz

Evet Snaijdere hayir demem sözumun arkasindayim , Eger Talisca gidiciyse hemen yarin gelsin baslasin yoksa biz almayalım kalsin :bandit:

hepsini okudum ama snaydere hayır demem dediğin noktada gerisi anlamını yitiriyor.

Çevrimdışı abdusta

Velevki Pepe ve Aboubakar olmadı!!

gene şampiyonuz
kadromuzda yerinde

Pepe ve Aboubakarla CL gruptan çıkma ihtimalimiz olurdu
velevki olmasın çıkmayalım hiç bir şey kaybetmeyiz

Mevcut kadroyla gene Lig şampiyonluğunun en buyuk adayıyız

RİSKE EDEMEYECEGİMİZ 2 ŞEY VAR
LİG ŞAMPİYONLUGU ve FFP den kurtulmak
seneye nasılsa önümüz açık olacak
Aboubakara bonservis ödeyeceğiz diye niye riske atalım FFP yi

velevki Pepe olmadı sorun yok,ön anlaşma ve imza parasıyla bağlarsın Vidayı gelir Ocak ayında..
Bir şekilde santrafor alınır,alınsa bile her zamanki gibi hoca lige Cenkle başlar 3-4 hafta

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Sende hiç acımadın abi.. Vurdu gol oldu :)
bazı arkadaşlarda komşunun tavuğuna aşık olma huyu var.
sadece iyi şeylerini görüyorlar kötü olanı görmüyorlar.
Ben kalecilikte gerekli olan tüm özelliklerin ortalamanın üstünde olmayan kaleciye iyi kaleci
demem muslera refleksleri dışında tüm özellikleri vasatın çok altında
türkler kedi gibi kalecileri sevdiği için muslera iyi görünüyor gözlerine
lazio 24 yaşında bıraktı onu yıllardır şöyle kaleci böyle kaleci denir ama bir büyük takımda istememiş
fabri ortalama bir kaleci ama tüm özelliklerini incelediğinde musleradan daha iyi bir kaleci
fabrinin en büyük kusuru olan hatalı çıkışları olmasa bayağıda iyi bir kaleci olarak tanımlanır
ben lyonda yediği golde çok kusur bulmuyorum ona verilen geri pas hatalıydı onun hatası topu kornere falan vurmaktı
kendi güveninin kurbanı oldu. atiba yapmıştı o geri pası sanırım saç ayağının bir ucu atiba olunca günah keçisi fabri oldu :D
fener maçında yediğimiz gol çok büyük hataydı. böyle çıkış hatalarıyla bir kaç gol yedirdi bize
ama o çıkışlarlada bayağı gol yememize engel oldu. o konuda ayarı biraz kötü
ama şu anki TR deki kalecileri baz alınca fabri dışında bir kaleciyi kalemizde görmek istemem.

Çevrimdışı abdusta

serdar sarıdag 2 kişiyi işaret etmiş

aslanlar kartal olmak ister derken ARDA yı
biri FB de olü taklidi yapıyor derken ligimizide ama FB de oynayan biri (bu kim? volkan şenmi?yoksa Lens mi?)

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Velevki Pepe ve Aboubakar olmadı!!

gene şampiyonuz
kadromuzda yerinde

Pepe ve Aboubakarla CL gruptan çıkma ihtimalimiz olurdu
velevki olmasın çıkmayalım hiç bir şey kaybetmeyiz

Mevcut kadroyla gene Lig şampiyonluğunun en buyuk adayıyız

RİSKE EDEMEYECEGİMİZ 2 ŞEY VAR
LİG ŞAMPİYONLUGU ve FFP den kurtulmak
seneye nasılsa önümüz açık olacak
Aboubakara bonservis ödeyeceğiz diye niye riske atalım FFP yi

velevki Pepe olmadı sorun yok,ön anlaşma ve imza parasıyla bağlarsın Vidayı gelir Ocak ayında..
Bir şekilde santrafor alınır,alınsa bile her zamanki gibi hoca lige Cenkle başlar 3-4 hafta

saygılar

Pepe o paralarla zaten olmasın
çok istediğim bir oyuncu ama bir stopere öyle bir para verilmez
o kadar verebilecek bir paran varsa forvete ver @mylife1903  ün bugün
söylediği çok doğru pepe ile 30 yemeyizde 25 yeriz iyi bir hücum hattıyla zaten fazla yemeyiz pepe
olmasada Türkiye şampiyonluğu gol atmaktan geçiyor Şenol hoca bıraksın bu şl sevdasını
gruptan çıkarak başımız göğe ermeyecek.
abou bonservisi bize marcelo veya ozi kaybına neden olacaksa onuda istemem pepeye o kadar sözleşme
verebiliyorsak biz o paralara bonservis vermeden oldukça iyi forvetler getiririz
pepe için senelik 5 M dan bahsediyoruz şaka değil bu 3 de abou sadece maaşda 8 M verecek paramız varsa
bu parayı iyi bir forvete kullanalım 8 olmazda 5-6 gibi maaşla çok iyi bir forvet getirilir. başkada bir şeye ihtiyacımız yok
dediğin gibi bir ay sonrada vidaya imza attırılır ocak ayına kadar her şekilde idare ederiz. vida 31 aralıkta serbest kalıyor
bu şartlar altında bonservis ödemek büyük hata olur.

Çevrimiçi Necmi

biri FB de olü taklidi yapıyor derken ligimizide ama FB de oynayan biri (bu kim? volkan şenmi?yoksa Lens mi?)

saygılar
bana lens gibi geldi. boşta olmayan oyuncuyu fenerden alamazsın. zaten kadrosunda alabileceğin oyuncuda yok.
aslanlar kartal olmak ister derken tr liginde diyor ama WS yi kasdediyor.
geçen senede gelmek istemiş zaten öyle bir dedikodu vardı. kimi derse desin
gs tezgahından geçmiş bir oyuncunun Beşiktaşla işi olmasın mümkünse
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 02:37:12 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

ardaya methiyeler düzülüyor ama ispanyanın o kadar iyi takımlarında oynadığı halde
hiç bir sene babelin yarım senede ulaştığı rakamlara ulaşamamış. ispanyada en iyi yaptığı iş
göt göbek büyütmek olmuş

Çevrimdışı atalay

Rinus Michels, Grhaham Taylor, Arrigo Sacchi... Bielsa, Pochettino, Sarri, Pep, Sampaoli gibi teknik adamların takımlarını izlediysen High Defensive Line'ı bilirsin. @BORAN

Çevrimdışı Orhan_

saygılar

Ben bu kısmı niye başka türlü anladım? Uykusuzluk mu vurdu başıma acaba?

"Ayrıca ezeli bir rakip BJK'de çok ama çok önemli bir oyuncunun peşinde. FB de ölü taklidi yapıyor." Serdar Sarıdağ

Etiketler: