2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946534 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu vs nin galibi çıkmaz. Zapatanında Escudeninde Tosic e birşey olmasın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

E hani son yıllarda Serie A kötüydü, stoper yetiştiremiyordu falan.

Monaco falan bu gerçeğin farkına varamadı da, bir sen mi vardın?

İstersen bir mail atıp bildir Monaco yöneticilerine.

Yok yok dur, Glik CL'de yarı final oynayıp ligde şampiyon olan takımda kilit rol oynadı.

SEn soda iç, bir de gaz kaçağını kontrol et. Aman diyeyim, şakaya gelmez.

aynı glikin eren derdiyok karşısnda düştüğü aciz durumlarıda gördük şampiyonada. savunma işi sistem işidir şayet bir pepe ZAGO gibi efsane biri değilse bahsi geçen stoper. zapata çöp bir stoperdir hatta çöp bile değildir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bak hala okudugunu anlamıyorsun sevillada iyiydi diyor ve sevillalı escude ile zapatayı mukayese ediyorum tabii bonzai çeke çeke kafan kalmadığı için anlamaman normal
şık değil ipin ucu kaçmış

Çevrimdışı Neo Nesil

aynı glikin eren derdiyok karşısnda düştüğü aciz durumlarıda gördük şampiyonada. savunma işi sistem işidir şayet bir pepe ZAGO gibi efsane biri değilse bahsi geçen stoper. zapata çöp bir stoperdir hatta çöp bile değildir...

binaenaleyh zapata stoper değildir.

Çevrimdışı Kalyoncu

https://twitter.com/hakkinla_kazan/status/880521629612298240
Duyum geldi. Eto'o bitti bu başladı Şenol hocanın istediği tarzda değil belki Aboubakar yerine düşünülmüştür birini daha alırız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Haklı çıkmak için Glik'i de gömmeye başladı şimdi de.  :lol: :lol:

Şu belirtiler başladı mı, bir kontrol et istersen:

Karbonmonoksit zehirlenmesi nasıl anlaşılır?

Ağır zehirlenme belirtileri;
Sersemlik
Unutkanlık
Kusma
Ciltte kırmızılık
Genel bitkinlik
Kas krampları
Bilinç kaybı

Çevrimdışı Neo Nesil

Anadolu takımlarının fark yaratmış forvetlerini vereceklerini sanmıyorum.

Eto'o olayı taze.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

binaenaleyh zapata stoper değildir.

Adam Baresi'ye stoper dediğinde bir şeylerin ters gitmeye başladığını anlamıştım zaten.  :lol: :lol:

Forvette çıtayı baya yükselttik.

Demba ba>Gomez>Abuobakar>Vagner Love

Çevrimiçi Necmi

Anadolu takımlarının fark yaratmış forvetlerini vereceklerini sanmıyorum.

Eto'o olayı taze.
ne alaka kurdun bilmediğimden soruyorum alanya yöneticiside fener yalakası
azizin emir kulumu etoo olayıyla benzerlik kuruyorsun

Çevrimdışı tuncaboylu

ne alaka kurdun bilmediğimden soruyorum alanya yöneticiside fener yalakası
azizin emir kulumu etoo olayıyla benzerlik kuruyorsun

1.5-2 milyona halledilir.

Love'un maaşı da Eto'o gibi yüksek değildir tahminimce, ekonomik bir transfer olur.

Öte yandan 2 senedir pivot santrafor isteyen hocanın karşısına kendinden kısa santrafor getirirsek, odasındaki camı çerçeveyi indirir bence.

1 Temmuzda start veriyoruz.

1 temmuzda kadro böyle.

Fabri,Boyko,Tolga

Adriano,Caner

Gökhan,Beck

Marcelo,Tosic,Mitrovic,Franco,Milosevic

Necip,İnler,Atiba,Oğuzhan,Tolgay

Babel,Aras

Cenk Tosun

Ömer'in sözleşmesi bitti.Abuobakar,Demba ba,Utku,Atınç,Ersan kiralık sözleşmesi bitti.Talisca annesinin yanında olur muhtemelen.Quaresma kupada olucak 3.cülük 4.cülük maçında.Veli sakattır..Gökhan Töre'de bireysel çalışır.Hoca nasıl çıldırmasın şimdi.Tek forvet,kanat yok.

Çevrimdışı Ensar

ooo süper transfer.

Costa,Benzema derken Vagner love.

Eto ilede ilgilenelim tekrardan.
ne olacaadı hayır yani ne bekliyordun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sevillada iyiydi bizde dökülüyordu kız gibi top oynuyordu ne teması vardı ne çabukluğu elini kolunu sallayan geçiyordu yanından
Buragin kendini yere attigi 3 3 biten gs macinda umut bulut sadece savunma arkası kosulariyla escudeyi perisan etmisti. Umut bulut yani düşünün. Ama mesela toramandan iyiydi yani.

Çevrimiçi Necmi

1.5-2 milyona halledilir.

Love'un maaşı da Eto'o gibi yüksek değildir tahminimce, ekonomik bir transfer olur.

Öte yandan 2 senedir pivot santrafor isteyen hocanın karşısına kendinden kısa santrafor getirirsek, odasındaki camı çerçeveyi indirir bence.

hocada haklı quaresmanın ortalarına yetişebilmesi için bayağı pivot olması lazım

Çevrimdışı Ensar

hocada haklı quaresmanın ortalarına yetişebilmesi için bayağı pivot olması lazım
atınç oynasa olma mı :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ensar

ben çözümü buldum beyler , marcelo forvete , bedava titi ve pepe stopere :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pepe burak ikilisi mi gelsin yoksa titi gignac ikilisi mi deseler sizce hangisi?

Çevrimdışı tuncaboylu

2 santrafor alıp birini ötekinin omuzuna oturtmak çözüm olabilir.

3 metre yüksekten giden ortalar heba olmaz böylece.

Çevrimdışı Ensar

Pepe burak ikilisi mi gelsin yoksa titi gignac ikilisi mi deseler sizce hangisi?
burakın olduğu hiç bir denklem kabul edilemez

Etiketler: