2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927730 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

zago gibi seri A efsanesi brezilya milli takımı yıldızını da zapatayla bir tutuyordu o da son adamken rakibi indirip penaltı kırmızı kart almak mı oluyor bu durumda :bandit:
gol öncesi faul vardı hakem görmedi sonuçta gol geçerli

Çevrimiçi Necmi

Adil Rami yle ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim ?nasıl bir oyuncudur ?bize uyar mı ?saygılar...

bizde fark yaratır sakatlığı falan yoksa ama sağ ayaklı stoper alınıyor olması marcelo yerinedir
buda marcelo gidecek anlamı taşırki istemem bunu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne Burak Yilmaz'i Allah askina? Yahu hani 4-5 sene onceki hali olsa ( ki o zaman da sevmezdim, oyun gorusu hep yetersizdi ) neyse diyecegim ama simdiki Burak'tan ne bekleniyor anlamis degilim. Senol hoca Ts'da sampiyonluga oynadigi sezonki Burak'i hayal ediyorsa, o koprunun altindan cok sular akti.

Yazacak cok sey var ama uzatmayayim. Eger bu transfere Senol hoca zorluyorsa, gecen sene Eren Derdiyok'u da hoca cok istemisti bunu bi hatirlatayim.

Transfer konusunda hocanin cok karismamasi gerektigini dusunuyorum. Istedigi mevki ve ozellikler disinda, isin gerisini transfer ekibi halletsin. Ki yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. Son 4 senedir yapilan transferin %80'i olumluydu.( tek sorun oyncularin gec dahil olmalariydi)
Yok bence Şenol hoca stoper ismi versin  herşeyi satıp savıp alalım yeter bana gına geldi stoper stoper stoper  hoca daha stoper istiyorum demesin. Ortasaha desin bek desin ama stoper demesin. Benim aklım erdiğinden beri Şenol güneş hep stoper istiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

seriA stoper çıkaramıyor yıllardır juve varda kurtarıyorlar işte o astoriler ranoccihialar falan milli takım havuzundalar nabeeer. sen giderken biz seriAdan dönüyorduk. zapotocni ve sivok bile seriAda oynadılar. zagoyla zapatayı bir tutuyorsun sonra kalkıp haklıyım diie dolanıyorsun hangi marka huni takıyorsun kafana sevdiğin özel bi model varsa görselleri paylaş doğum gününde ondan alayım sana  :D

Sivok ve Zapo Serie A'da birer sezon oynayıp gönderildiler. Bu adam 10 sene oynadı, arada 10 milyon euro'luk transfer yaptı.

Serie A'nın kötü dediğin halinin stoperleri bile bu lige fazladır.

Çevrimdışı tangaz

gol öncesi faul vardı hakem görmedi sonuçta gol geçerli

vidyo hakem war her türlü penaltı kırmızı kart  :bandit:

seri Anın efsane oldugu dönemde romayı şampiyon yapan altınkarmaya giren brezilyamilli adamla ortasıra takımı udinese ve geberik milan efsanesi! zapatayı mukayese etmek akıl tutulmasıdır. NET!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Yok bence Şenol hoca stoper ismi versin  herşeyi satıp savıp alalım yeter bana gına geldi stoper stoper stoper  hoca daha stoper istiyorum demesin. Ortasaha desin bek desin ama stoper demesin. Benim aklım erdiğinden beri Şenol güneş hep stoper istiyor.
Pepe bu sebeple zorlanıyor ki zorlanmalı. Ben sıkıldım vasat stoperlerden. Her sene stoper alinmasindansa verelim 10 milyon Pepe'ye en azından 2 sene kafamız rahat etsin.

Bir senelik 7 milyon euro bağladık Aboubakar'a. 2 senelik 8 milyon euro bağladık Talisca'ya. 2 senelik 10 milyon euro Pepe için çok değil. En azından bu rakamların yanında normal.

Sampiyonluk getiren oyuncular bunlar çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

seri Anın efsane oldugu dönemde romayı şampiyon yapan altınkarmaya giren brezilyamilli adamla ortasıra takımı udinese ve geberik milan efsanesi! zapatayı mukayese etmek akıl tutulmasıdır. NET!!!

Zapata'yı Escude'yle kıyaslamak beyin ölümü olsa gerek bu durumda.

Çevrimdışı tangaz

Sivok ve Zapo Serie A'da birer sezon oynayıp gönderildiler. Bu adam 10 sene oynadı, arada 10 milyon euro'luk transfer yaptı.

Serie A'nın kötü dediğin halinin stoperleri bile bu lige fazladır.

eskidendi o seriA stperleri mottosu tarih oldu artık.

senle artık stoper konuşmama kararı aldım zago ile zapatayı bir tutan adamla stoper mi konuşulur yahuu. körle yatan şaşı kalkarmış yakında allah korusun sen gibi düşünürüm falan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

ceza sahası dışında :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

eskidendi o seriA stperleri mottosu tarih oldu artık.

senle artık stoper konuşmama kararı aldım zago ile zapatayı bir tutan adamla stoper mi konuşulur yahuu. körle yatan şaşı kalkarmış yakında allah korusun sen gibi düşünürüm falan...

İçtin mi sodanı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu da doğru mu @Yunus Emre Dökmeci
Yok dogru deeell

Oyuzden sadece Sosa bölümünü alıntıladım abi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

escude bence iyi stoperdi mesela alexisde iyi stoperdi
Katiliyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene Serie A 12'sinin stoperi Kamil Glik'ti ve 12 milyon euro'ya transfer oldu.

Roma ve Napoli'nin as stoperlernin ortalama transfermarkt değerleri 25 milyon euro.

Sen masal anlatmaya devam et bize, uyumadan önce iyi geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Zapata'yı Escude'yle kıyaslamak beyin ölümü olsa gerek bu durumda.

yoo kıyaslamıyoruz ki

beğenmediğimiz escude zapatayı donunda sallardı
escudenin kariyerinde 2si uefa olmak üzere kaç tane kupa var zapata kim yahuu

nasıl okuyorsun nasıl iziyorsun maçları bonzai falan mı kullanıyorsun bak çok kötü bi alışkanlık bırak o kaka şeyleri cısss

Çevrimdışı Kalyoncu

Pepe bu sebeple zorlanıyor ki zorlanmalı. Ben sıkıldım vasat stoperlerden. Her sene stoper alinmasindansa verelim 10 milyon Pepe'ye en azından 2 sene kafamız rahat etsin.

Bir senelik 7 milyon euro bağladık Aboubakar'a. 2 senelik 8 milyon euro bağladık Talisca'ya. 2 senelik 10 milyon euro Pepe için çok değil. En azından bu rakamların yanında normal.

Sampiyonluk getiren oyuncular bunlar çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marcelo-Pepe tandeminden sonra stoper istiyorum demez heralde.:) Ben ara ara Pepe gelirse yanında Mitrovic'in görücüye çıkmasınıda istiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene Serie A 12'sinin stoperi Kamil Glik'ti ve 12 milyon euro'ya transfer oldu.

Roma ve Napoli'nin as stoperlernin ortalama transfermarkt değerleri 25 milyon euro.

o rakamlar liglerden ötürü oluyo burada transfermarket değereri ile ilgili yazdığın mesajları çıkarttırma arşivlerden gerçi sen eski kulağı kesik editçisindir hemen bulup silersin o mesajları napoli dediğin takımın en kötü yeri stoperleri bunu sende gayet iyi biliyorsun.

bi öylesin bi böyle işine gelince market değerleri şöle böle vikvikvik işine geince ee markette 25 yazoyoooo

Çevrimdışı tangaz

sen ayık kafa değilsin ki zaten  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo kıyaslamıyoruz ki

beğenmediğimiz escude zapatayı donunda sallardı
escudenin kariyerinde 2si uefa olmak üzere kaç tane kupa var zapata kim yahuu

nasıl okuyorsun nasıl iziyorsun maçları bonzai falan mı kullanıyorsun bak çok kötü bi alışkanlık bırak o kaka şeyleri cısss

Geçen hafta bize Titi'yi övmeseydin ve devamlılıpından bahsetmeseydin, belki sana katılan bir iki kişi bulabilirdin forumda.

O da belki diyorum bak, emin olma yani.

sevillada iyiydi bizde dökülüyordu kız gibi top oynuyordu ne teması vardı ne çabukluğu elini kolunu sallayan geçiyordu yanından

Kız gibi oynuyordu diye eleştirdiğin Escude mi donunda sallardı Zapata'yı?

İtalya Ligi'nde kız gibi oynayan stoper bir kenara, kanat oyuncusu bile bulamazsın.

Bak yarım saat arayla attığın mesajlar bunlar.

Sağlıklı düşünmene engelleyen dış etken olabilir, evde gaz kaçağı falan var mı diye bir kontrol et istersen.

Çevrimdışı tuncaboylu

o rakamlar liglerden ötürü oluyo burada transfermarket değereri ile ilgili yazdığın mesajları çıkarttırma arşivlerden gerçi sen eski kulağı kesik editçisindir hemen bulup silersin o mesajları napoli dediğin takımın en kötü yeri stoperleri bunu sende gayet iyi biliyorsun.

bi öylesin bi böyle işine gelince market değerleri şöle böle vikvikvik işine geince ee markette 25 yazoyoooo

E hani son yıllarda Serie A kötüydü, stoper yetiştiremiyordu falan.

Monaco falan bu gerçeğin farkına varamadı da, bir sen mi vardın?

İstersen bir mail atıp bildir Monaco yöneticilerine.

Yok yok dur, Glik CL'de yarı final oynayıp ligde şampiyon olan takımda kilit rol oynadı.

SEn soda iç, bir de gaz kaçağını kontrol et. Aman diyeyim, şakaya gelmez.

Çevrimdışı tangaz

Geçen hafta bize Titi'yi övmeseydin ve devamlılıpından bahsetmeseydin, belki sana katılan bir iki kişi bulabilirdin forumda.

O da belki diyorum bak, emin olma yani.

Kız gibi oynuyordu diye eleştirdiğin Escude mi donunda sallardı Zapata'yı?

İtalya Ligi'nde kız gibi oynayan stoper bir kenara, kanat oyuncusu bile bulamazsın.

Bak yarım saat arayla attığın mesajlar bunlar.

Sağlıklı düşünmene engelleyen dış etken olabilir, evde gaz kaçağı falan var mı diye bir kontrol et istersen.

bak hala okudugunu anlamıyorsun sevillada iyiydi diyor ve sevillalı escude ile zapatayı mukayese ediyorum tabii bonzai çeke çeke kafan kalmadığı için anlamaman normal

Çevrimdışı underworld

Kahrolsun zapata , escude; yaşasın tam bagamsiz Çiçi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kahrolsun zapata , escude; yaşasın tam bagamsiz Çiçi
Titi Bursa'ya gidecek tüm dertler bitecek

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Aboubakar THE END   :claps:

Taa 2 hafta once demistim Aboubakar'i unutun diye.

Etiketler: