2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931137 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Thomas Vermaelen  yeni aday stoperimiz

Videonun sonlarına doğru 18de kendini yere atan emek hırsızına tepkisini koymuş...

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

konu dışı yapmayalım burada renkli transfer haberleri konuşulmuyor :bandit:
Beşiktaşla bir bağ kurulmuyorsa eğer
Abi yeri değil de, epey sokmuşlar ama.

Hadi Beşiktaş'la da bağ kuralım, iyi ki biz almamışız bu adamı

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence konu quaresma olunca size bir şeyler oluyor.
şu quaresmayı savunduğunuz kadar Beşiktaşı savunmuyorsunuz.
Abartmayın

Senin futbolcun Konfederasyon kupası gibi bir organizasyonda Penaltı kaçırmış üzülmen gerekirken Başak geçiyorsun Bizim asiri özgüvenli Cambaz kaçırdi diye

O organizasyonda göstereceği performansla transfer teklifi alabilecek bir oyuncun var senin orada hem göndermek istiyorsun hemde Basarisiz olduğu icin sevinçten kahkahalar atıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :tabe:

Bu sene senin takiminda kac tane oyuncun bu kadar maca çıkabildi ? Yere göğe sigdirilamayan Atiba da dahil !

Avrupa sampiyonasi - Lig - S.L - Uefa - Tr - Super kupa - Konfederasyon kupasi

Azicik saygi duyun ölmezsiniz..
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 17:02:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Eski yönetici Sinan Vardar: "Genç arkadaşlar üzülmesin. Bütün Avrupa kulüplerinde sıkıntı var, herkes uyandı. Kimse Pepe’ye o paraları vermez. Merak etmesinler Pepe gelecek, hayırlı olsun."
Arkadaşa Gomis'in Kap'ını gönderin.

Çevrimdışı tangaz

snayder belhanda malbuyana hepsini topluyorum ve karşılarına talisca yazıyorum sonra da pis pis sırıtıyorum bu 3ünün toplam gol adeti taliscaya ancak yaklaşacak bu yıl  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

bence konu quaresma olunca size bir şeyler oluyor.
şu quaresmayı savunduğunuz kadar Beşiktaşı savunmuyorsunuz.

Bende pektemek'i savunmak istiyorum
Acaba onu savunduğum kadar Beşiktaş i savunmasam sıkıntı olur mu
Lutfen sadece karijma icin olmasin pektemek icin de olsun böyle bisey :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Abi yeri değil de, epey sokmuşlar ama.

Hadi Beşiktaş'la da bağ kuralım, iyi ki biz almamışız bu adamı

Bonservis verdigin adama birde Üstüne imza parasi vermek :kop: :kop:

İleri zekalilikta çığır actilar resmen Yasa Dursun baskan :D

Onun haricinde Maasindan bagimsiz , Gomis benim beğendiğim bir oyuncu is yapacaktır minimum 15 Golu görür bu bitik haliyle bile

Bizimlede adi geciyordu gecen sene ben ozamanda istiyordum , simdi @Necmi abi gelir renkli seviciligi yapmayin der :biggrinking: Bunun bunla alakasi yok Gomis iyi oyuncu.

snayder belhanda malbuyana hepsini topluyorum ve karşılarına talisca yazıyorum sonra da pis pis sırıtıyorum bu 3ünün toplam gol adeti taliscaya ancak yaklaşacak bu yıl  :bandit:
:tabe: :tabe:

Ben Beşiktaşı her yerde her mecrada sonuna kadar savunurum sen merak etme @Necmi

Benim Beşiktaş icin Konusmadigim kavga ettigim Akrabalarim arkadaslarim var tabi senin bundan haberin olmadığı icin ve elinde Besiktaslilik olcer cihazin olduğu icin uzaktan sallaman normal :)

Gir bak bakalim sosyal medya profilime payalsimlarimin % de kaci Beşiktaşla alakali ?

Sırf bu yuzden bile arkadasliktan cikanlarin ve benim arkadasliktan cikardiklarimin haddi hesabi yok
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 17:11:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon ki yaz transfer sezonunda henüz Beşiktaş ile adları geçmiyorken Caner ve Adriano'yu fırsat transferi olarak görüyordum. Bu sezon ise en büyük fırsat transferlerinden biri olarak Lucas Leiva'yı görüyorum. Zirve adayı rakiplerin yerinde olsam ekstra mesai harcarım. Tarif ettiğim algoritmayı fazlasıyla karşılıyor. İlaveten Beşiktaş'ın o pozisyon için şu anda verim aldığı isimlerden biraz daha farklı bir tiplemeye ihtiyacı var. Fakat Veli, İnler ve Necip ile ilgili tasavvur önemli. Veli ve İnler'den alınamayan katkı düşünülürse niceliksel fazlalık niteliksel eksiklik var. Ve bu iki oyuncuya ciddi maaş ödeniyor. Gerçi oyunculara verilen kontralar düşünülürse karar vericilerin tasarrufu değil, onların tasavvuru daha mühim.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 17:29:54 atalay ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Konu Quaresma olunca sizin gözlerinize perde iniyor zaten Hoş Moderatorler bile Yaydira yaydira hakaret ediyorken uyelere de serbest olur tabi normal karsiliyorum :bandit:

:kar:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı denilanz

Quaresma'ya cambaz denildi diye "kelle isteruk" moduna giren birinin özellikle bir büyüğü ile konuşurken daha dikkatli olması gerek. Burada kimse Quaresma'nın Beşiktaş'ta başarısız olmasını istemez. Fakat kusura bakmayın, Portekiz milli takımında yaptıkları hiç de umurumda değil. Transfer olacaksa Beşiktaş'ta yaptıklarıyla olması daha olumlu benim açımdan.

Çevrimdışı tangaz

Quaresma'ya cambaz denildi diye "kelke isteruk" moduna giren birinin özellikle bir büyüğü ile konuşurken daha dikkatli olması gerek. Burada kimse Quaresma'nın Beşiktaş'ta başarısız olmasını istemez. Fakat kusura bakmayın, Portekiz milli takımında yaptıkları hiç de umurumda değil. Transfer olacaksa Beşiktaş'ta yaptıklarıyla olması daha olumlu benim açımdan.

7+ bir bedelle satılsın da hangi performansla satılırsa satılsın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Quaresma'ya cambaz denildi diye "kelle isteruk" moduna giren birinin özellikle bir büyüğü ile konuşurken daha dikkatli olması gerek. Burada kimse Quaresma'nın Beşiktaş'ta başarısız olmasını istemez. Fakat kusura bakmayın, Portekiz milli takımında yaptıkları hiç de umurumda değil. Transfer olacaksa Beşiktaş'ta yaptıklarıyla olması daha olumlu benim açımdan.
Direkt sahsima karsi bir itham ve saldiri var uslubumda bir yanlışlık oldugunu düşünmüyorum ustelik @Necmi abi beni bizzat taniyan biri oyuzden onun sahsima karsi bu tarz soylemlerde bulunmasi beni derinden üzüyor

Çevrimdışı atalay

Sol stoper için Beşiktaş'ın oynamak istediği oyuna uygun profilde Tottenham'dan Kevin Wimmer var. Kiralama+satış opsiyonu için bir yoklama çekilebilir. Fakat EPL'nin dinamikleri enteresan. İç pazarda absürt rakamlar karşılığında bir takıma satılması da pek sürpriz olmaz.

Ek olarak benim bugüne kadar burada hiçbir buyugume karsi saygisiz uslupta bulundugum ve hadsizlik ettigim görülmemiştir bunu herkes bilir ve onaylacaktirda

Kelle isteruk moduna giren biri , bence burada bir uslup sorunu var benim acimdan direkt sahsima karsi bir saldırı var sizin tarafınızdan

@denilanz
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 17:26:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı denilanz

Direkt sahsima karsi bir itham ve saldiri var uslubumda bir yanlışlık oldugunu düşünmüyorum ustelik @Necmi abi beni bizzat taniyan biri oyuzden onun sahsima karsi bu tarz soylemelerde bulunmasi beni derinden üzüyor
Benim, senin iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğundan şüphem yok. Ama uslubun bir Beşiktaşlı gence yakışmıyor. Beşiktaş'ı Quaresma kadar savunmuyorsun demiş, nedir yani. Bence bir şey yok bunda ama diyelim sence var, bu mudur yani yapılması gereken?

Çevrimiçi Necmi

Abartmayın

Senin futbolcun Konfederasyon kupası gibi bir organizasyonda Penaltı kaçırmış üzülmen gerekirken Başak geçiyorsun Bizim asiri özgüvenli Cambaz kaçırdi diye

O organizasyonda göstereceği performansla transfer teklifi alabilecek bir oyuncun var senin orada hem göndermek istiyorsun hemde Basarisiz olduğu icin sevinçten kahkahalar atıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :tabe:

Bu sene senin takiminda kac tane oyuncun bu kadar maca çıkabildi ? Yere göğe sigdirilamayan Atiba da dahil !

Avrupa sampiyonasi - Lig - S.L - Uefa - Tr - Super kupa - Konfederasyon kupasi

Azicik saygi duyun ölmezsiniz..

quaresma 44 Atiba 41 maç oynamış quaresmanın fazlalığıda hocanın kızıp ceza olarak oynattığı tr kupası.
quaresmayı koruyacağım diye atibaya dil uzatırsan o dili kökünden keserim haddini bil biraz. :bandit:
evet biz atibayı yere göğe sığdıramıyoruz. çünkü yapması gereken görevi layikiyle yapıyor. Beşiktaşı kendi
egosunun önüne koymuyor. maç içinde her saniye Beşiktaşı düşünüyor. açık vermiyor bıkmadan usanmadan
arkadaşlarının açıklarını kapatmaya uğraşıyor.
Sizin bu quaresma sevginiz beni artık tiksindiriyor. Atibaya bile dil uzatma cüreti gösterebiliyorsunuz.
Bundan sonra herhangi bir quaresma eleştirisine cevap yetiştirmeye çalışan troll muamelesi görecek ve uzun süreli mod alacak
yanlış bir kelime kullanıldığında modlar zaten gerekeni yapar birilerine ne konuşacağını söylemek kimsenin haddine değildir.

şu kırmızıyla işaretlediğim kısmı yazan biri Beşiktaşlı olamaz. utanın biraz ya
insanların neden tepki gösterdiği şu satırla net şekilde belli oluyor siz bile Beşiktaşın üstüne koymuşsunuz.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 17:39:53 Necmi ]

Çevrimdışı underworld

Boşuna dert etmeyin normal şartlarda Çiçi hayırlı olsun...
Olur da bir süpriz olursa mangala gelir.

Benim, senin iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğundan şüphem yok. Ama uslubun bir Beşiktaşlı gence yakışmıyor. Beşiktaş'ı Quaresma kadar savunmuyorsun demiş, nedir yani. Bence bir şey yok bunda ama diyelim sence var, bu mudur yani yapılması gereken?
Beni sahsen taniyan beraber mac izlediğimiz toplantılarda buluşup konustugumuz biri tarafindan Quaresmayi Beşiktaştan daha cok sevmemle itham edilmem , Quaresmayi Beşiktaştan daha cok sevmemle itham edilmem normal bir durum mu ?

Bunu bir baskasi soylese tamam beni tanımıyor der geçerim ama Bunu Soyleyen @Necmi abi olunca benimde sinirlerim alt ust oluyor

Çevrimdışı tangaz

Sol stoper için Beşiktaş'ın oynamak istediği oyuna uygun profilde Tottenham'dan Kevin Wimmer var. Kiralama+satış opsiyonu için bir yoklama çekilebilir. Fakat EPL'nin dinamikleri enteresan. İç pazarda absürt rakamlar karşılığında bir takıma satılması da pek sürpriz olmaz.

elemana baktım da 187 boy 92 kg diyor yanlış değilse kilo fazlası var gibi hocanın istediği çabuk profiline uyuyor mu? @atalay

quaresma 44 Atiba 41 maç oynamış quaresmanın fazlalığıda hocanın kızıp ceza olarak oynattığı tr kupası.
quaresmayı koruyacağım diye atibaya dil uzatırsan o dili kökünden keserim haddini bil biraz. :bandit:
evet biz atibayı yere göğe sığdıramıyoruz. çünkü yapması gereken görevi layikiyle yapıyor. Beşiktaşı kendi
egosunun önüne koymuyor. maç içinde her saniye Beşiktaşı düşünüyor. açık vermiyor bıkmadan usanmadan
arkadaşlarının açıklarını kapatmaya uğraşıyor.
Sizin bu quaresma sevginiz beni artık tiksindiriyor. Atibaya bile dil uzatma cüreti gösterebiliyorsunuz.
Bundan sonra herhangi bir quaresma eleştirisine cevap yetiştirmeye çalışan troll muamelesi görecek ve uzun süreli mod alacak
yanlış bir kelime kullanıldığında modlar zaten gerekeni yapar birilerine ne konuşacağını söylemek kimsenin haddine değildir.

Atibaya dil uzattigim eleştirdigim nereden cikti şimdi :akuma:

Cimbizla laf cekiyorsunuz resmen ..

Takimda En fazla maca çıkmış biraz saygi gösterin dedim bunun neresinde Elestiriye karşı cevap yetistirme var ?

Hemen sansür koyuyorsunuz , Eleştirmek serbest savunmak YASAK

Atiba o yasinda ne kadar çalışıyor ve ovguyu saygiyi hak ediyorsa Quaresma da hak ediyor bunda yanlış bir sey yok
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 17:38:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

şu konfederasyon maçları bitse de karizma tartışmaları bitse yahuu

Etiketler: