2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931653 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Ba ve Ersan seneyede bizde kalacak diyordu o yüzden bu hamleleri yaptık diyordu @tuncaboylu :) Ersan'ı GS'a göndermişti hatta :) Bi yorumlarını dinlemek isterim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

pili bitmedi sakatlık normaldir. ama haklısın mecbur kalınca tolgayı oynattı
gördü gayet iyi olduğunu bunu mecbur kalmadanda yapabilmesi lazımdı.
inlerde gayet iyi oynar bence ona hoca takık. Kendi istemedi alıp eline verdiler.
oyun tarzına uymaması bahane aslında inler geçen seneki oyun tarzımıza cuk diye oturuyordu
sadece hoca şans vermedi. istememişdi. oynatmadı konu bundan ibaret. birde üstüne
kırık oluşunca hepten düştü kadrodan ama hoca kendisi söyledi inlerin gönderilmesini istemiyor
önümüzdeki sene kullanacakmış.
İstemedi konusuna katılmıyorum yeni transferlerden sahaya ilk onu sürdü ve ısrarla 11 oynatmaya devam etti hoca. Daha sonra birşeyler olmuş olsa devre arasında oynatamadığım için üzülüyorum demez sezon sonu kalmasını istiyorum demez. Garip bir durum gerçekten.Kötü durumda gözüküyor İnler umarım toparlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Ba ve Ersan seneyede bizde kalacak diyordu o yüzden bu hamleleri yaptık diyordu @tuncaboylu :) Ersan'ı GS'a göndermişti hatta :) Bi yorumlarını dinlemek isterim..
Fikrimin arkasındayım, bu sene için yapıldı o planlar.

Planlar değişebilir sonuçta, Ersan'ın hala toparlanamamış olması çok acayip.

Kaldı ki ben hala Demba Ba'nın kalma ihtimalini yüksek görüyorum.

Ayrıca kasadan çıkan para 400 bin euro, transfer önceliği almak için gözden çıkarılabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sarp

Sözcü gazatesinin spor departmanı "skor"un haberine göre, tartışılan yeni kurallardan 60 dakikalık maç süreleri bu yıl uygulanmış olsaydı dahi ligin şampiyonu değişmeyecekti.
Yeni kuralla oluşan tabloda Beşiktaş 74 puanla şampiyon olurken en yakın takipçisinin 57 puanla Gs olduğu görülüyor.
Her türlü şampiyon oluyoruz arkadaş  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikrimin arkasındayım, bu sene için yapıldı o planlar.

Planlar değişebilir sonuçta, Ersan'ın hala toparlanamamış olması çok acayip.

Kaldı ki ben hala Demba Ba'nın kalma ihtimalini yüksek görüyorum.

Ayrıca kasadan çıkan para 400 bin euro, transfer önceliği almak için gözden çıkarılabilir.

Ersan kalacak olsaydı Atınç tekrar kiralanmazdı. 400 bin euroyla iyi idman yaptı bizim ersan :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

nihat tan biz asla yararlanmadık aslında zarar gördük. serdar bilgili başkanlığı bırakırken kendi alacağını almak için apar topar 5 milyon dolara sattı . Bir kaç sene bizde oynasaydı hem bize olumlu katkı veriri hem de daha iyi bir bedele giderdi.bize geri dönünce hiç bir katkı vermediği gibi alacaklarının yanında 2 milyon euro da faiz aldı bizden. Başkan ın aleyhinde konuştuğu tek futbolcudur desem yeridir. kendisinin adını bile anmak yersiz, değil Beşiktaş'ta  Türkiye'de hiç bir takımda , tv kanalında vs yer almamalı
katılıyorum

Çevrimdışı tangaz

demba transfer sezonunun son haftası takıma katılır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

İstemedi konusuna katılmıyorum yeni transferlerden sahaya ilk onu sürdü ve ısrarla 11 oynatmaya devam etti hoca. Daha sonra birşeyler olmuş olsa devre arasında oynatamadığım için üzülüyorum demez sezon sonu kalmasını istiyorum demez. Garip bir durum gerçekten.Kötü durumda gözüküyor İnler umarım toparlar.
adamın ayak parmağı kırıldı daha ne olsun. Atibada formunun zirvesindeyken nasıl oynatsın
ligin sonuna doğruda tolgay ı oynatmasa kaybederdik onu. inler oynamasada kayıp değil ama tolgay kayıp
olur. genç oyuncu oynamak kendini göstermek istiyor.

Çevrimdışı Zafer55

Baktım şimdi, 20 yaşında gelmiş. Bizden yetişmedi, eminim.

Nereden baktın? Ben de tff nin siteden baktım şimdi 1990 tarihinde profesyonelliğe geçiş yazıyor.(Mutlu 20 yaşındayken).Daha ötesi görülmüyor.Acaba Amatörken transfer edip hemen pro mu yaptılar yoksa amatörken alt yapıya  alıp  1-2 sene sonra mı a takıma çıkarttılar.

Çevrimdışı Kalyoncu

adamın ayak parmağı kırıldı daha ne olsun. Atibada formunun zirvesindeyken nasıl oynatsın
ligin sonuna doğruda tolgay ı oynatmasa kaybederdik onu. inler oynamasada kayıp değil ama tolgay kayıp
olur. genç oyuncu oynamak kendini göstermek istiyor.
Kupa maçlarında oynattı kırık sıkıntısı sürekli devam etse oynatmazdı Boluda o karda sahaya sürdü.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nereden baktın? Ben de tff nin siteden baktım şimdi 1990 tarihinde profesyonelliğe geçiş yazıyor.(Mutlu 20 yaşındayken).Daha ötesi görülmüyor.Acaba Amatörken transfer edip hemen pro mu yaptılar yoksa amatörken alt yapıya  alıp  1-2 sene sonra mı a takıma çıkarttılar.
Ayrıntılı hatırlamıyorum ama Mutlu İnegölspor dan geldi bundan eminim. Her ne kadar Feyyaz bile alt yapı desek te Avcılar'dan geldi diye bilinir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ersan kalacak olsaydı Atınç tekrar kiralanmazdı. 400 bin euroyla iyi idman yaptı bizim ersan :)
Ersanın özel bir durumu var. onu çine gönderirken ne şartlarda ne söz verilipde
gönderildiğini bilmiyoruz. Ba nın bize hiç bir maliyeti olmadı. geldi buraya sakatlıktan çıkmış
yuvasında form tuttu. Hiç kullanmayı düşünmesek bile kadromuzda boşluk varsa neden almayalım.
bu en azından göndermeye çalıştığın oyuncu için burası senin yuvan dönersin sözünü tuttuğunu gösterir
sana 5 M kazandıran birine 400 B harcamışsın çok değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt'tan baktım.

Bir de ben o dönem maçlara gidiyordum, Mutlu yeni transferdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersanın özel bir durumu var. onu çine gönderirken ne şartlarda ne söz verilipde
gönderildiğini bilmiyoruz. Ba nın bize hiç bir maliyeti olmadı. geldi buraya sakatlıktan çıkmış
yuvasında form tuttu. Hiç kullanmayı düşünmesek bile kadromuzda boşluk varsa neden almayalım.
bu en azından göndermeye çalıştığın oyuncu için burası senin yuvan dönersin sözünü tuttuğunu gösterir
sana 5 M kazandıran birine 400 B harcamışsın çok değil.
yattığı yerden para kazanması hoşuma gitmedi her ne olursa olsun, biz kazandığımız kadar o da kazandı. 2 sene sakatken ona güvendik inandık herşey karşılıklı. Ba transferinede golcü konusunda eksik varken sakat birisinin alınmasına karşı çıkmıştım ki hiç verim alamadık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ayrıntılı hatırlamıyorum ama Mutlu İnegölspor dan geldi bundan eminim. Her ne kadar Feyyaz bile alt yapı desek te Avcılar'dan geldi diye bilinir

doğru inegölden geldi o dönem hatta takımlarda 3-5-2 modası vardı 5linin solunda ve tüm sahayı boylu boyunca kullanmak gibi ağır bir görevdi ve fena da değildi o zor görevi baya baya yapıyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

PEPE DOGRU SEÇİMMİ?

Kagıt üzerinde bakıldığında 34 yaşındaki sağlam bir PEPE şampiyonlar ligi maçında
duran toplar dahil,üzerimize gelen her takıma kapı duvar olur,defans sorunu çözer.

Ama işin aslı öyle mi? Pepe senede 44 maçı kaldırabilecekmi?
Son 3 yıla bakıldığında her yıl sezon ortasında 2-3 ay sakatlıklar yaşamış
özellikle son yıl çoğu şampiyonlar ligi maçını kaçırmış
üstelik sakatlıkları kronik ve sakatlık süre ivmesi her yıl artmış.
geçmişine baktığımızda ne yazikki PEPE bir ATIBA degil

PSG bu nedenlemi 1+1 de ısrarlı?PSG Pepe yi yedek stoper veya maçına göre hamle oyuncusu düşünerek
transfer etmek istiyor buna rağmen 15-20maclık performans göstermesini beklediği PEPE den kronik sakatlıklar
nedeniylemi 1 yıl ve 1 yıl opsiyonlu anlaşmak istiyor.

Şenol hoca Pepe ye evet der ama hep onun istediği profildeki stoper başkaydı..
Biz takım olarak ligimizde oyunu karşı takım alanına yığıyoruz ve bize karşı oynayan takımlar
hızlı forvetlerle arkaya adam kaçırarak gol posizyonuna girmeye çalışıyor.
Tamda burada Senol hoca posizyon bilgisi olan,süratli,çevik ve hamleli anında müdahele eden soldada oynayabilen
tecrübeli stoper tipi arıyor,dünyada kıt olan bu tarife 34 yaşındaki Pepe ne kadar uyar?tabiki posizyon bilgisi ve sezgisiyle
birçok atağı kesecektir ama sakatlanıp milli takımdan uzak kalma veya ligimizi küçümseme algısıyla topa ayağını
ne kadar sokacaktır veya topa sokacağım derken zamanlama hatasıyla adamamı sokacaktır ayağını.

Ben bu açılardan baktığımda zor FFP aşamasında olduğumuz şu yılda fiat/performans açısından PEPE doğru isimmi
içime pek sinmiyor.

Sanırım yönetimde benzer endişede bu yüzden  rakamlarında diretiyorlar

Saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

doğru inegölden geldi o dönem hatta takımlarda 3-5-2 modası vardı 5linin solunda ve tüm sahayı boylu boyunca kullanmak gibi ağır bir görevdi ve fena da değildi o zor görevi baya baya yapıyordu.
İyi hafıza  :ok: Ayrıca Kadir'in kendisine verdiği desteği unutamam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

PEPE DOGRU SEÇİMMİ?

Kagıt üzerinde bakıldığında 34 yaşındaki sağlam bir PEPE şampiyonlar ligi maçında
duran toplar dahil,üzerimize gelen her takıma kapı duvar olur,defans sorunu çözer.

PSG bu nedenlemi 1+1 de ısrarlı?PSG Pepe yi yedek stoper veya maçına göre hamle oyuncusu düşünerek
transfer etmek istiyor buna rağmen 15-20maclık performans göstermesini beklediği PEPE den kronik sakatlıklar

Biz takım olarak ligimizde oyunu karşı takım alanına yığıyoruz ve bize karşı oynayan takımlar
Tamda burada Senol hoca posizyon bilgisi olan,süratli,çevik ve hamleli anında müdahele eden soldada oynayabilen
tecrübeli stoper tipi arıyor,dünyada kıt olan bu tarife 34 yaşındaki Pepe ne kadar uyar?tabiki posizyon bilgisi ve sezgisiyle
birçok atağı kesecektir ama sakatlanıp milli takımdan uzak kalma veya ligimizi küçümseme algısıyla topa ayağını
ne kadar sokacaktır veya topa sokacağım derken zamanlama hatasıyla adamamı sokacaktır ayağını.

Ben bu açılardan baktığımda zor FFP aşamasında olduğumuz şu yılda fiat/performans açısından PEPE doğru isimmi
içime pek sinmiyor.

Saygılar
İşin mali kısımlarından bağımsız, doğru sorular.

Benim de çok içime sinmiyor en başından beri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

PEPE DOGRU SEÇİMMİ?

içime pek sinmiyor.

Saygılar
Bu yönüyle bakarsak benim de içime sinmiyor  :tabe: Özellikle sakatlıklardan çok çekmiş bir takımız. Bunlara bir yenisinin eklenmesini kimse istemez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

PEPE DOGRU SEÇİMMİ?

içime pek sinmiyor.

Saygılar
Son 2.5 senede 265 günü sakat geçirmiş.

Bu derece riske gireceksek, üçte birine oynatabileceğimiz Badstuber'i veya Subotic'i alalım. En azından elimizde patlarsa, az zarar ederiz.

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 14:48:19 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Zafer55

Transfermarkt'tan baktım.

Bir de ben o dönem maçlara gidiyordum, Mutlu yeni transferdi.

Yapma yaa.30 yılda 6 futbolcu yazmıştım şimdi düştü 5 e.  :)
  Fenere şöyle sol çaprazdan epeyce uzaktan bi golü vardı ama dimi.Daha altyapıdan yeni çıkmışken :D Hatta o maç 10 numaralı forma giymişti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yapma yaa.30 yılda 6 futbolcu yazmıştım şimdi düştü 5 e.  :)
  Fenere şöyle sol çaprazdan epeyce uzaktan bi golü vardı ama dimi.Daha altyapıdan yeni çıkmışken :D Hatta o maç 10 numaralı forma giymişti.
Mutlu'yu çok severdim, Daum dönemindeki şampiyonlukta çok katkısı vardı.

O golü hatırlayamadım bu arada.

Çevrimdışı tangaz

İyi hafıza  :ok: Ayrıca Kadir'in kendisine verdiği desteği unutamam

mutlu büyük bir sakatlık geçirmişti ve formasını kaptırmıştı dönüşü de eskisi gibi olmamıştı sonra o bölgede serdar topraktepe falan denendi yetenekli bi çocuktu serdarda altyapılarda voleci die bilinirdi galiba karagümrükten gelmişti ben çok severdim serdarı sakin biriydi gerçi maçlarda da fazla sakinliği bazen veteranmış hissi verirdi sonra bi kocaeli yaptı ardından bize geri döndü falan

Çevrimdışı Orhan_

mutlu büyük bir sakatlık geçirmişti ve formasını kaptırmıştı dönüşü de eskisi gibi olmamıştı sonra o bölgede serdar topraktepe falan denendi yetenekli bi çocuktu serdarda altyapılarda voleci die bilinirdi galiba karagümrükten gelmişti ben çok severdim serdarı sakin biriydi gerçi maçlarda da fazla sakinliği bazen veteranmış hissi verirdi sonra bi kocaeli yaptı ardından bize geri döndü falan

Serdar-Oktay arasında olaylar olmuştu galiba. O dönem Serdar'ın kulüpten ayrılmasının bu olayla ilgisi var mıydı acaba?

Etiketler: