2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934089 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı denilanz

Cambaz kelimesini kullanan arkadaşın Quaresma'yı pek sevmediği hissediliyor ama bence de bir hakaret içermiyor yazdıkları. Burada Tolga için neler yazıldı yahu, Quaresma'ya cambaz demek iltifat kabul edilir onların yanında. :D

Çevrimdışı Çağatay

Bir an önce sözlüğe bakmalısın, gerçi algılarını ne değiştirebilir bilemiyorum. Sana bu yaştan sonra neyin ne olduğunu gösterecek biri değilim, okuyup anlayıp kendin bulabilirsin. Palyaçoyu da güzel uydurmuşsun, o da iftiraya giriyor bilmem haberin var mı ? Kullandığın dile de dikkat et.

Berat o nasil bir söz
Kimse kkmseye cambaz diyemez
Kavgada söylenmez yahu
Biri bana cambaz diyecek var ya
Hapse girerim heralde
Bak mesela mor ve otesi ne guzel söylemiş
Ben kurbanim bu cambaza
İki gozum kadar eminim sen yoksun
Sen aslinda yoksun berat
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Zafer55

Böyle küçük şeyler için kırmayın birbirinizi. Quaresma top cambazıdır deyip kapatın konuyu bence kimse açısından sıkıntı olmasın  :money:

Adam alamadık diye gerilmeyin bu kadar yönetim totem yapıyor. 2 senedir oyuncuları geç alıyoruz şampiyon oluyoruz  :evillol:
Aslında biz geç almıyoruz , rakipler erken alıyor.Ama onlar bizim gibi direk şl ye katılmıyor ki daha al için ön eleme oynayacaklar.Yazık  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Berat o nasil bir söz
Kimse kkmseye cambaz diyemez
Kavgada söylenmez yahu
Biri bana cambaz diyecek var ya
Hapse girerim heralde
Bak mesela mor ve otesi ne guzel söylemiş
Ben kurbanim bu cambaza
İki gozum kadar eminim sen yoksun
Sen aslinda yoksun berat

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

#Pepe has met #Besiktas twice already. He wants €5m from #Besiktas for 3 year deal or he will accept #PSG offer for 1 year for €6.5m. (@mephobia8)

Çevrimdışı onurturan

Çağatay abi pepe geliyo diyollar geldikten sonra hakaret yasak biliyon ne yapsak bilemedim gece gece saydirsak mi biraz.. yada caner gibi olur siyah beyazi giyince sever miyiz bilemedim..

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hakaret etmedim bizim Q7'e, biraz yerden yere vurdum. Kendisini hic sevmedigim icin olabilir. Elestiri olarak yazdim "Bizim asiri ozguvenli cambaz kacirdi." diye.

Asiri ozguvenli oldugunu herkes biliyor. Iyi birsey degildir.

Top cambazi oldugunu da herkes biliyor, o da iyi birsey degil (mac icinde)

Moderator arkadas sorun goruyorsa siler. Uzatmanin anlami yok.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 01:40:31 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Çağatay

Çağatay abi pepe geliyo diyollar geldikten sonra hakaret yasak biliyon ne yapsak bilemedim gece gece saydirsak mi biraz.. yada caner gibi olur siyah beyazi giyince sever miyiz bilemedim..

Bak pepe, burak yilmaz, emre belozoglu filan bu ve benzeri adamlar gercekten bu formayi hakeden adamlar degil. Ya sertliklerinden ya oyun stillerinden ya da saha disi aktivitelerinden filan bir sekilde sevilmeyen istenmeyen hatta nefret edilen adamlar bunlar.
Şöyle soyleyeyim pepe bu sarisinlardan birine gitseydi burada pepe hakkinda ne soylenirdi. Ben su durumda da ayni seyleri soyleyebilrim.
Ve su anda hala bir gelisme olmadigina gore o insan azmani hakkinda ileri geri konusabiliriz sıkıntı yok :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yine mi Quaresma kavgasi yaw.. Bunlar hep transfersizlikten. Sakin olalim. Belki hic transfer yapmayiz :)

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Böyle küçük şeyler için kırmayın birbirinizi. Quaresma top cambazıdır deyip kapatın konuyu bence kimse açısından sıkıntı olmasın  :money:

Adam alamadık diye gerilmeyin bu kadar yönetim totem yapıyor. 2 senedir oyuncuları geç alıyoruz şampiyon oluyoruz  :evillol:
Cekirge 3. Defa sicrar mı  :D? Saka maka gs iyi topcular aldı.bu sene biraz daha zor olacak gibi.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayaller Pepe Hayatlar Çiçi  :D
Titi Bursaspor ile imzaladı diye haber gördüm bugün

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

Yurt dışındakileri niye saymıyorsun :)

Azerbaycan,Almanya,Hollanda vs :)

Ordaki yaşıyanlar almıcak mı :)

3.cü yıldız formalar ilk defa :)

Acele etmek lazım.
3 yıldızlı formalar sadece 5 defa daha satılacak  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Titi Bursaspor ile imzaladı diye haber gördüm bugün

Gitsinde kurtulalım :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Acele etmek lazım.
3 yıldızlı formalar sadece 5 defa daha satılacak  :bandit:

ooo abi çok iddaalı :)

Çevrimdışı İhsan

Passo alıp forma alamayanlarla ikili üçlü alanlar birbirini dengeler.

Bu durumda 500bini aşarız
Passosuz forma alanlar passolo forma alan kadar olabilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Aykut:Ertugrul ver kırmızıyı!!

Portkiz elendi.PEPE beşiktaşa doğru.

Saygılar

Portekiz elendi ama haftasonu 3.lük maçı var  :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Cekirge 3. Defa sicrar mı  :D? Saka maka gs iyi topcular aldı.bu sene biraz daha zor olacak gibi.
Transfer dönemi böyledir, kimse gidenleri konuşmaz.

Gidenlerin (Bruma, Podolski, Chedjou) ve gitmesi muhtemel Sneijder'in arkasından kalan tek kelimeyle bir enkaz. Geçen sene "Galatasaray'ın kadrosu aslında fena değil" diyerek başlanan cümlelerde sayılan ilk 5 adamdan 3'ü gitti, biri gidici. Bir Muslera kaldı işte.

Aldıkları adamlardan Belhanda soru işareti ve Sneijder ile karşılaştırılacağı için baskı yiyecek.
Maicon 1.5 senedir ülkesinde ne yapıyor, belli değil.
Sadece Gomis iyi bir transfer, o da uyum sağlarsa ancak.

Fenerbahçe'ye daha çok dikkat etmek lazım bu sene. Gerçi onların kadro da enkaz, bekleri yok, santraforları sorunlu vs.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfer dönemi böyledir, kimse gidenleri konuşmaz.

Gidenlerin (Bruma, Podolski, Chedjou) ve gitmesi muhtemel Sneijder'in arkasından kalan tek kelimeyle bir enkaz. Geçen sene "Galatasaray'ın kadrosu aslında fena değil" diyerek başlanan cümlelerde sayılan ilk 5 adamdan 3'ü gitti, biri gidici. Bir Muslera kaldı işte.

Aldıkları adamlardan Belhanda soru işareti ve Sneijder ile karşılaştırılacağı için baskı yiyecek.
Maicon 1.5 senedir ülkesinde ne yapıyor, belli değil.
Sadece Gomis iyi bir transfer, o da uyum sağlarsa ancak.

Fenerbahçe'ye daha çok dikkat etmek lazım bu sene. Gerçi onların kadro da enkaz, bekleri yok, santraforları sorunlu vs.

Fener overall olarak güçlü rakiplere göre, özellikle orta saha olarak geçen seneye göre, forvetlerin performansını da etkileyebilir bu durum verim alamadıkları adamlardan verim alabilirler. Bizim orta sahamızı güçlü bulmuyorum bu sene bunun sebebi de İnler'in geçen seneki performansı ve Atiba'nın son zamanlardaki durumu, Atiba aynı performansı gösterirse yine öndeyiz ama Atiba'ya güvenemiyorum bu sene. Tüm sezon Tolgay Oğuzhan ve Talisca ile geçmez ve ek olarak Necip ile.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 10:20:56 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener overall olarak güçlü rakiplere göre, özellikle orta saha olarak geçen seneye göre, forvetlerin performansını da etkileyebilir bu durum verim alamadıkları adamlardan verim alabilirler. Bizim orta sahamızı güçlü bulmuyorum bu sene bunun sebebi de İnler'in geçen seneki performansı ve Atiba'nın son zamanlardaki durumu, Atiba aynı performansı gösterirse yine öndeyiz ama Atiba'ya güvenemiyorum bu sene. Tüm sezon Tolgay Oğuzhan ve Talisca ile geçmez ve ek olarak Necip ile.
Fenerbahçe'nin forveti yok aslında. Sow gitti, Fernandao 120 kilo geldi, Emenike malum, Van Persie de sıkıntılı.

Doumbia falan alırlarsa değişir belki, ama eldekilerden en az 2'sini elden çıkaramazlarsa maliyeti altında ezilecekler iyice.

Ben bizim orta sahayı yeterli buluyorum, Atiba'nın ölüsü 35 maç oynar. Madem kimse gitmiyor, Necip'i ve İnler'i kullanalım alternatif olarak.

Töre'nin şu kaynatma ihtimaline karşı kanada bir sigorta(Orkan falan) alsınlar, orta saha yeter.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerbahçe'nin forveti yok aslında. Sow gitti, Fernandao 120 kilo geldi, Emenike malum, Van Persie de sıkıntılı.

Doumbia falan alırlarsa değişir belki, ama eldekilerden en az 2'sini elden çıkaramazlarsa maliyeti altında ezilecekler iyice.

Ben bizim orta sahayı yeterli buluyorum, Atiba'nın ölüsü 35 maç oynar. Madem kimse gitmiyor, Necip'i ve İnler'i kullanalım alternatif olarak.

Töre'nin şu kaynatma ihtimaline karşı kanada bir sigorta(Orkan falan) alsınlar, orta saha yeter.

İnler'i takas makas gönderip bi kanat şart bencede Töre'ye hiç güvenemiyorum tüm sezon Q7 ve Babel ile geçmez Caner'in de ne vereceği şüpheli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

temmuz ayı son haftasından evvel transfer olmayacakmış gibi gelişiyor gelişmeler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

temmuz ayı son haftasından evvel transfer olmayacakmış gibi gelişiyor gelişmeler...
Şenol Hoca'yı kızdırmasınlar..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: