2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937446 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tüm stoperle ilgilendik herhalde  :ebebe:

Sevilla'nın stoperi Adil Rami için harekete geçen Beşiktaş, 6 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmek istiyor. (beIN SPORTS)

31 yaşında 6 milyon € vericeksin bonservis.3 yıllık anlaştın 2.5 milyon €'dan 7.5 milyon € .

13.5 milyon € :) Pepe'den fazla aldı :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Detaylar nedir. Pek bilgim yok
1- Çin'de tüm takımlar, yabancı futbolcu için ödedikleri bonservis kadar federasyona da para ödemeli. Yani bir adama 5 milyon bonservis ödemeleri, 10'a çıkarır maliyetleri.
2- İlaveten zarar eden takımlar maksimum 6 milyon euro bonservis ödeyebilecek.
Kadroda 5, 18'de 3 yabancı sınırlaması da var.
Futbola o kadar para harcayıp, milli takımlar düzeyinde Suriye'yi geçemeyince, federasyon harekete geçti.
Uzun lafın kısası, artık Çin'e futbolcu satmak pek kolay olmayacak. Zarar eden bir takıma en fazla 6 milyona oyuncu satabilirken, zarar etmeyene sattığında da adama maliyeti 2 kat olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 14:59:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

31 yaşında 6 milyon € vericeksin bonservis.3 yıllık anlaştın 2.5 milyon €'dan 7.5 milyon € .

13.5 milyon € :) Pepe'den fazla aldı :)
Adı geçmeyen birini alacağız herhalde. Çok isim çıkmaya başladı. Pepe de olumlu bakıyorum. Haftaya kadar belli olur herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çin'de zarar eden takımlar, yabancı futbolcu için ödedikleri bonservis kadar federasyona da para ödemeli. Yani bir  adama 5 milyon bonservis ödemeleri, 10'a çıkarır maliyetleri.
Kadroda 5, 11'de 3 yabancı sınırlaması da var.
Futbola o kadar para harcayıp, milli takımlar düzeyinde Suriye'yi geçemeyince, federasyon harekete geçti.
Uzun lafın kısası, artık Çin'e futbolcu satmak pek kolay olmayacak.

Teşekkür ederim. Bu arada ben bir yıllığına da olsa gelip takımı şampiyon yapıp gidecek adamlara asla hayır demem. Pepe gelsin 2 sene şampiyon olalım sonrasında isterse futbolu bıraksın
Tek Büyük Beşiktaş

Adı geçmeyen birini alacağız herhalde. Çok isim çıkmaya başladı. Pepe de olumlu bakıyorum. Haftaya kadar belli olur herhalde.

Maceraya gerek yok 4.5 milyon € 2 yıllık pepe'yi al. 2 milyon € imza parası ver.

11 milyon € 2 sene arkana rastla rahat et hem stoper için adam satmaya gerek olmaz :)

Çevrimdışı Kuntz

Maceraya gerek yok 4.5 milyon € 2 yıllık pepe'yi al. 2 milyon € imza parası ver.

11 milyon € 2 sene arkana rastla rahat et hem stoper için adam satmaya gerek olmaz :)

Büyük ihtimalde öyle olur. İki tarafta orta yolu bulmuş olur. Hayırlısı bakalım  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Can Bartu  yoğun bakımdaymış,

Acil şifalar diliyorum

saygılar

Çevrimiçi Necmi

1- Çin'de tüm takımlar, yabancı futbolcu için ödedikleri bonservis kadar federasyona da para ödemeli. Yani bir adama 5 milyon bonservis ödemeleri, 10'a çıkarır maliyetleri.
2- İlaveten zarar eden takımlar maksimum 6 milyon euro bonservis ödeyebilecek.
Kadroda 5, 18'de 3 yabancı sınırlaması da var.
Uzun lafın kısası, artık Çin'e futbolcu satmak pek kolay olmayacak. Zarar eden bir takıma en fazla 6 milyona oyuncu satabilirken, zarar etmeyene sattığında da adama maliyeti 2 kat olacak.

5 ödemek 10 a çıkarmaz :D
5 M bonservis sınırına kadar bu geçerli değil serbestce yapabiliyorlar diye biliyorum geçtiğinde işleme giriyor
bu sınırlamalar sonunda gene transfer olur ama hiç bir riske girmeyecekleri net transferler yaparlar.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Aboubakar Beşiktaş'ta kalmak istiyor

'HEMEN İMZALARIM'
Vincent Aboubakar, Beşiktaş Yönetimi'ne çok net bir mesaj gönderdi, takımda kalmaya hazır olduğunu söyledi. Newcastle ve Rennes’den aldığı teklifleri geri çeviren Kamerunlu golcü, menajeri aracılığıyla Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu bildirdi, “Bir hafta içinde imza atıp, tatile huzurlu çıkmak istiyorum. Kulüpler anlaşırsa hemen İstanbul’a gelip yeni sözleşme imzalarım” dedi.

Pepe ile el sıkıştıktan sonra transfer çalışmalarında forvet arayışına ağırlık vermeye başlayan Beşiktaş’ta, Vincent Aboubakar yönetimin yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.Menajeri aracılığıyla kulübe haber yollayan Kamerunlu golcünün bir kez daha Beşiktaş’tan başka bir takımda forma giymeyeceğini bildirdiği ortaya çıktı.

Newcastle United ve Rennes’den aldığı teklifleri geri çeviren Aboubakar’ın, “Bir hafta içinde Beşiktaş’a imza atmak istiyorum. Tatile kafam rahat şekilde çıkmalıyım. Eğer kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gelir yeni sözleşmeyi de imzalarım. Beşiktaş’ta kalırsam yeni sezonda çok daha başarılı olacağıma inanıyorum. Takımda çok iyi arkadaşlık ortamı var. Ben ve ailem İstanbul’da çok mutluyuz” mesajını ilettiği öğrenildi. Vincent Aboubakar’ın tutumundan mutluluk duyan Beşiktaş Yönetimi’nin ise önümüzdeki hafta bu krizi bitirmeye çalışacağı bildirildi. Siyah-beyazlı yönetimin, Lorient ve Porto’nun kabul etmesi durumunda Kamerunlu oyuncu için belirlenen 6 milyon euroyu peşin ödemeyi kabul edebileceği iddia edildi. Oğuzhan Özyakup ya da Marcelo’nun gitmesi durumunda gelecek olan paranın önemli bir kısmını Aboubakar’ın bonservisinde harcayacak olan Beşiktaş bu oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra diğer bölgeler için ilk etapta kiralık adayları gündeme alacak.

kaynak:DHA diyor ama DHA da sayfasını bulamadım.

https://www.transfermarkt.com.tr/aboubakar-be%C5%9Fikta%C5%9Fta-kalmak-istiyor/view/news/279331

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

5 ödemek 10 a çıkarmaz :D
5 M bonservis sınırına kadar bu geçerli değil serbestce yapabiliyorlar diye biliyorum geçtiğinde işleme giriyor
bu sınırlamalar sonunda gene transfer olur ama hiç bir riske girmeyecekleri net transferler yaparlar.
Haberde bir sınırdan bahsetmemiş abi.

https://www.google.com.tr/amp/www.sporx.com/amp/cinde-yeni-yabanci-kurali-her-transfer-icin-yuzde-100-vergi-SXHBQ628853SXQ

Şu kodruyu yapmak çok zor birşey değil :)

Fabri
Tolga
Utku (Kiralık Ücretsiz)

Adriano
Caner (Satın alma 750 bin €)

Marcelo
Pepe (Bonservissiz)
Mitrovic
Tosic
Atınç*(Kiralık 500 bin€ kiralama ücreti)

Gökhan
Beck

Atiba
Lucas Leiva (Bonservissiz)
Necip
Oğuzhan
Tolgay

Talisca (Kiralama Bedeli 2 milyon €)

Quaresma
Jesus Navas (Bonservissiz)

Babel
Töre

?
Cenk Tosun
(Alt yapıdan bir oyuncu)

Satıp para kazabileceğimiz oyuncular ;

Boyko 1 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Rhdolfo 1.4 milyon €
Gökhan İnler 1.5 milyon €
Veli Kavlak (Bedava)
Aras Özbiliz 1 milyon €
Mustafa Pektemek 1 milyon €
Ömer Şişmanoğlu (Sözleşmesi bitti)

6,9 milyon €. 3,250 milyon € (Atınç,Talisca,Caner)

Kalan 3,65 milyon € bunlada bi forvet bulmak lazım kiralık yada satılık.

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 16:25:14 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Şu kodruyu yapmak çok zor birşey değil :)

Fabri
Tolga
Utku (Kiralık Ücretsiz)

Adriano
Caner (Satın alma 750 bin €)

Marcelo
Pepe (Bonservissiz)
Mitrovic
Tosic
Atınç*(Kiralık 500 bin€ kiralama ücreti)

Gökhan
Beck

Atiba
Lucas Leiva (Bonservissiz)
Necip
Oğuzhan
Tolgay

Talisca (Kiralama Bedeli 2 milyon €)

Quaresma
Jesus Navas (Bonservissiz)

Babel
Töre

?
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Satıp para kazabileceğimiz oyuncular ;

Boyko 1 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Rhdolfo 1.4 milyon €
Gökhan İnler 1.5 milyon €
Veli Kavlak (Bedava)
Aras Özbiliz 1 milyon €
Mustafa Pektemek 1 milyon €

6,9 milyon €. 3,250 milyon € (Atınç,Talisca,Caner)

Kalan 3,65 milyon € bunlada bi forvet bulmak lazım kiralık yada satılık.

ömerden hala medet umuyorsunuz ya pes doğrusu oraya ömer yazacağına pektemek yaz
hazır kurtulmuşken zaten ağır olan ve yaşlandıça dahada ağırlaşacak olan ömere tekrarmı kontrat verelim
27 yaşındaki haline tahammül edilmiyor.
alt yapıdan forvet çıkart kim olursa olsun ondan fazla katkı alırsın. olmadı tr de süperlig 1. lig farketmez boşta olan bir forveti al
kesinlikle ömerden fazla katkı verir.

Çevrimiçi Necmi

Haberde bir sınırdan bahsetmemiş abi.

https://www.google.com.tr/amp/www.sporx.com/amp/cinde-yeni-yabanci-kurali-her-transfer-icin-yuzde-100-vergi-SXHBQ628853SXQ

bir yerde okumuştum detaylı şekilde yazılmıştı

ömerden hala medet umuyorsunuz ya pes doğrusu oraya ömer yazacağına pektemek yaz
hazır kurtulmuşken zaten ağır olan ve yaşlandıça dahada ağırlaşacak olan ömere tekrarmı kontrat verelim
27 yaşındaki haline tahammül edilmiyor.
alt yapıdan forvet çıkart kim olursa olsun ondan fazla katkı alırsın. olmadı tr de süperlig 1. lig farketmez boşta olan bir forveti al
kesinlikle ömerden fazla katkı verir.

Ömer'in sözleşmesi bitiyor pektemek sözleşmesi var daha para kazandırabileceği için yazdım.

3.cü forvet önemsiz sıra gelmiyor alt yapıdan biriside olabilir.

Benim anlatmak istediğim gibi çok düşünmemek lazım bu tarz birşey yapmak lazım.Çok zaman geçmeden oyuncuları biri kapmadan lucas'ı,Navas'ı ve pepe'yi.

Çevrimiçi Necmi

Ömer'in sözleşmesi bitiyor pektemek sözleşmesi var daha para kazandırabileceği için yazdım.

Benim anlatmak istediğim gibi çok düşünmemek lazım bu tarz birşey yapmak lazım.Çok zaman geçmeden oyuncuları biri kapmadan lucas'ı,Navas'ı ve pepe'yi.
ömerin sözleşmesi bitmiyor bitti. tekrar yazmak demek yeni sözleşme yapmak demek oluyor.

Çevrimiçi Samet Demir

ömerin sözleşmesi bitmiyor bitti. tekrar yazmak demek yeni sözleşme yapmak demek oluyor.
O boş kısma 1 adet pektemek rica edicim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sen pektemek'i kadroya yazıyorsun ömer'i bırakalım diyorsun böyle yaparsak "0" kazanç oluyor diyorum bende.

Pektemek'i satalım diyorum ben yerine ömer'i koydum yeni sözleşme yaptım ama sonra dediğin aklıma yattı 3.cü forvet önemsiz alt yapıdan bi oyuncu koyabiliriz ömer'e boşuna ücret vermektense.

O boş kısma 1 adet pektemek rica edicim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"?" soru işaretli kısma yabancı forvet gelicek.
2.ci forvet cenk tosun.
3.cü forvet alt yapıdan olucak.

Pektemek,Ömer yolcu.

Çevrimiçi Necmi

hem senin hesap çarşıya gitmeden yolda patlar.
bütün oyuncuları satmışsın peki satabilecekmisin o paralara
o saydığın oyuncuların yarsını ve hatırı sayılır bir bedelle çıkartmak zorunda kalacağız.
herkes biliyorki o yabancıları elimizden mutlaka çıkarmamız lazım. bırak bonservis almayı
maaşlarınıda ödemeyelimde bu bize yeter

hem senin hesap çarşıya gitmeden yolda patlar.
bütün oyuncuları satmışsın peki satabilecekmisin o paralara
o saydığın oyuncuların yarsını ve hatırı sayılır bir bedelle çıkartmak zorunda kalacağız.
herkes biliyorki o yabancıları elimizden mutlaka çıkarmamız lazım. bırak bonservis almayı
maaşlarınıda ödemeyelimde bu bize yeter

Tek oluru bu.

Marcelo satılsın dendiğinde herkes satılmasın diyor.
Adriano satılsın dendiğinde kimse satılmasın diyor.
Oğuzhan satılsın dendiğinde kimse satılmasın diyor.

O satılmasın bu satılmasın pepe alınmasın diyenler bile var free pepe'ye.

Nasıl olucak bu işler.Tek oluru benim yaptığım gibi oluyor o satılmasın bu satılmasınsa.

Çevrimdışı kyiv

3. santrafor olacak Ömer veya Mustafa Pektemek kadar katkı verebilecek altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz senelerdir. Kimin ne kadar emeği varsa helal olsun!  :akuma:

Çevrimiçi Necmi

"?" soru işaretli kısma yabancı forvet gelicek.
2.ci forvet cenk tosun.
3.cü forvet alt yapıdan olucak.

Pektemek,Ömer yolcu.
ya neden kasıyorsunuzki renkliler hiç bir şey yapamadan transferleri bitirdiler :D
şu anki mevcudumuzla bile abou gelme koşuluyla şampiyon oluruz.
bırakın bence bizde en iyi şartları yaratacak bir yönetim var. renklilerin transferlerini takip edip eğlenin
bir aydır velbuane den dünya yıldızı çıkartmaya uğraşıyorlar :D
stres olduğunda kalp ritmi bozulan ve tansiyonunda dalgalanma yaşayan gomisi zımba gibi göstermeye uğraşıyorlar
gittiği hiç bir takımda tutunamayan belhandaya kurtarıcı gözüyle bakıyorlar :D
bu seneki rakibimiz gene başak olacak gibi ts bile bunların üstünde sonlandırır gibi duruyor.
karşılarında uyum sorunun atlatmış tecrübeli şampiyon takım duruyor.

Çevrimiçi Necmi

Tek oluru bu.

Marcelo satılsın dendiğinde herkes satılmasın diyor.
Adriano satılsın dendiğinde kimse satılmasın diyor.
Oğuzhan satılsın dendiğinde kimse satılmasın diyor.

O satılmasın bu satılmasın pepe alınmasın diyenler bile var free pepe'ye.

Nasıl olucak bu işler.Tek oluru benim yaptığım gibi oluyor o satılmasın bu satılmasınsa.

işte olursa tabiki. Basit bir örnek vereyim geçen sene Başağın en golcü oyuncusu
Pektemek hiç süre alamadığı halde en fazla golünü atan en golcü oyuncusu peki buna
ramen alıyormu pektemeği hayır. adamları şampiyonluk yarışında tutan oyuncuydu.
neden almıyor nasılsa Beşiktaş kurtulacak maaşınıda ona ödeterek kiralarız gene
diyorlarda ondan. başak almadıktan sonra hülle yapmazsan hiç bir takıma veremezsin
öylede zarar böylede zarar oturturup kenarda maaşını öderim onuda bir yerlere parasını
ödeyerek kiralayıp piyasasını sağlam tutmam bitsin futbol hayatı başakspora göndermesek
bitecekti zaten şimdi iyi olduğunu gene gösterdik yapmasaydık en azından sözleşmesi bitmeye yaklaştıkça kendine takım
bulma sıkıntısı olacak gitme ihtimali artacaktı. iki yıl maaşının büyük kısmını ödemeyi
kabul edip bonservisli satış bile yapabiliriz. sırf gitsin ve kağıt üzerinde bonservis görünsün diye.

Çevrimdışı alimm

bakar - ba - cenk / marcelo - pepe - mitroviç - tosiç...
stoper ve santrafor için beklediğim ve kabul ettiğim kadro....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

bakar - ba - cenk / marcelo - pepe - mitroviç - tosiç...
stoper ve santrafor için beklediğim ve kabul ettiğim kadro....

Abuobakar ve Ba olursa cenk'e sıra gelmez.

Etiketler: