2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936807 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

25 veren varsa 2 dk beklemesin
sokakta kalmıyor zam yapmazsın bir sene sende oyalanır sonra gider Benficaya
yarım devrede orda oyalanır. sonra önünde sıra olan takımlardan birine iyi bir imza parası karşılığı
imzasını atar. 25 i bizde veremeyiz zaten işte önemli olan 10-12 verip alabilmek oyuncuya şimdi sırt
çevirirsen öyle bir şansın hiç olmuyor.
Bu adam yapılan zammı hak ediyor. en fazla eleştirilen iki oyuncu talisca ve abou performansı olmasa
biz şimdi şampiyonluğu nasıl kaptırdığımızı konuşuyor yönetime gömüyorduk.
Derdin şampiyonluk değilse bütün oyuncuları gönderelim alt yapıyı oynatalım bütün verdiğimiz maaşlar
cebimize kalır şampiyonda olamayız ama önemli değil önemli olan oyuncuya maaş vermemek.
bak bir sürü anadolu takımı var oyunculara 300-500 maaş veriyor şampiyon olamıyorlar arda kümede düşüyorlar
ama olsun en azından yüksek maaş verilmiyor. 35 M€ maaş ödemezsek ordan yapacağımız tasarufla
10 yılda borçları öderiz değilmi. Belki salak sponsorlar buluruz başarılı olmayan takıma onlarca milyonluk
sponsorluk verir. bak kayseriye 3-4 M maaş vermiyor her sene 35-40 M kazanç elde ediyor sırf bu nedenle
son on yılın karı olarak kasalarında 400 M € vardır öyle ya yüksek maaş ödemiyorlar sokağa atmıyorlar ya
parayı birikiyordur.
muhasebeci dostum almadan vermek allaha mahsustur diyeceğimde o bile almadan vermiyor namaz istiyor oruç istiyor zekat istiyor.
kazandığına bakıldığında direk gelirin %30 unu maaş veriyorsun bu 1 koyup 3 almak demektir.
böyle bir ticaret yok  o çocuklar bu parayı kazandırmadığı zaman aldıklarını sorgularsın şimdi
aldıkları onların hakkı o parayı sen değil onlar kazanıyor. maaşlarını cebinden ödemiyorsun onların kazandığı
parayla ödüyorsun.
25 veren varsa 2 dakika beklemesin demek kolay 25i ona vermiyorlarki 50 veren olsa bile gitmiyorum dediğinde gitmez.
ama sen ona kazandırmazsan 10 bile verseler gider. sen 11 vererek yada 25 vererek tutamazsın.
diyelim seneye satın alma opsiyonu bizde sponsor bulduk alacağız bu sene o zammı yapmamış olsan alabilirmisin.
yada zam istedi vermedin oda gitti. takımına geri döndü. peki yerine 2,5 maaşa birini bulup koyabilecekmisin o ayarda
seneye rakip kalelere 15-20 üzeri gol atabilecek potansiyelde birini.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 08:16:44 Necmi ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kisacasi Pepe transferinden yuksek maliyeti nedeniyle vazgecmisiz.
Bu da AS gazetesinden, yani Özgür Sancar'dqb referans almış.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Vidaya da gerek yok marcelo kalsin tosici yedekleyecek bi titi yi alirsin yeterli
Bu arada nick ini her gordugumde canim salgam suyu cekiyo :D
Titi'yi Bursaspor aldı

Çevrimdışı abdusta

Pepe transferinden vazgeçmedik,
bizim bir teklifimiz var,Pepenin bir talebi var
bizim teklifimize yaklaşmadığı veya fiyat inmediği için
ilerleme kaydedemiyoruz.
menejerinin yapması gereken şey diğer kluplerle görüşüp
kendi fiyat ve şartlerını kabul edebilecek klup araştırmaları
bulabilirlerse bizleri tekrar çarpıştırmaya çalışacaktır
bana gore mendes oyun oynuyorbize fiyat yükseltmeye çalışıyor
renkliler olsaydı çoktan kabul etmişlerdi,Fikret Başkan ise  bizim fiyat politikamızı uyguluyor
sonuçta biten birsey sey yok,pazarlıklar konfederasyon kupası sonrası hızlanır

Beşiktaş ta karşı kozunu Barcelonadan Thomas Vermaelen ile oynamaya başladı,sıkça adını duyacagız
işin detayı Vermaelenin menejeri SEG ,aynı zamanda oguzhan,Marcelonun menejeri ve Mendesin dişli rakibi

herkes bir kapışsın ,görelim bakalım ne olacak

saygılar

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2017, 09:33:39 abdusta ]

Çevrimdışı Çağatay

Titi'yi Bursaspor aldı

Bok atma mode :on
Saglik olsun tosic daha iyi zaten
Hem adini da begenmemistim ben onun
Bok atma mod: off
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine kaldık Pepe'ye

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Bursaspor yönetimi, Brezilyalı stopere bayram sonuna kadar süre verdi.
Yeni sezonda savunma hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Bursaspor'da Paul Le Guen'in da alınması için talimat verdiği Kasımpaşasporlu Titi ile yapılan görüşmelere menajer engeli çıktı.

Bonservisi elinde olan tecrübeli stoper ile her konuda anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, Brezilyada bulunan menajeriyle bir türlü orta yolu bulamıyor.

Titi'nin menajeri Carlos Leite oyuncusu için Beşiktaş ile anlaştıklarını iddia ederek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Brezilyalı oyuncu ile temas halinde olan yönetimin, 2+1 yıllık sözleşmeye evet diyen Titi'nin menajerine bayram sonuna kadar süre verdiği öğrenildi.

Hala Beşiktaş tan haber bekliyorlar,oyalamaya geçmişler

saygılar

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cagdas44

Uğur Boral'ı Şenol hocaya yardımcı olarak öneren bir arkadaş olmuştu bugün hürriyet teki röportajını okumasını tavsiye ederim ay için baba karakteri ve anlattıkları ne kadar faydasız olacağını gösteriyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Uğur Boral'ı Şenol hocaya yardımcı olarak öneren bir arkadaş olmuştu bugün hürriyet teki röportajını okumasını tavsiye ederim ay için baba karakteri ve anlattıkları ne kadar faydasız olacağını gösteriyor

Uğur Boral'ı yardımcı olarak öneren arkadaş, Uğur Boral'ın kardeşi olabilir, irdelemek lazım. @cursedofdragon görev başına.

Neden Beşiktaş'a alındığını anlamadığım lüzumsuz bir adamdı.

Çevrimdışı kyiv

Hani diyorum hayal kuruyorum olmayacağını da bilerek (!) şu yabancıların peşinden koşuyoruz günlerdir. Başlayacak olan kamp döneminde BABAYİĞİT gençler çıksa da bir sürpriz, iyi çalışmayla, ekstra çalışmayla, üzerine koyarak formayı kapsalar. Gençlerin paraya Pepeden de, Vidadan da, Bacca'dan da daha çok ihtiyacı var. Bu ülkenin parası gül gibi Türk gençlerinin cebine girecekken niye elin brezilyalısına, hırvatına, afrikalısına gidiyor? Nerdesin eyyyy Türk gençliği, Beşiktaş gençliği?

Çevrimdışı Savaş

Uğur Boral'ı yardımcı antrenör olarak mi düşündüler? O da iyiymiş.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Pepe transferinden vazgeçmedik,
bizim bir teklifimiz var,Pepenin bir talebi var
bizim teklifimize yaklaşmadığı veya fiyat inmediği için
ilerleme kaydedemiyoruz.
menejerinin yapması gereken şey diğer kluplerle görüşüp
kendi fiyat ve şartlerını kabul edebilecek klup araştırmaları
bulabilirlerse bizleri tekrar çarpıştırmaya çalışacaktır

bana gore mendes oyun oynuyorbize fiyat yükseltmeye çalışıyor
renkliler olsaydı çoktan kabul etmişlerdi,Fikret Başkan ise  bizim fiyat politikamızı uyguluyor
sonuçta biten birsey sey yok,pazarlıklar konfederasyon kupası sonrası hızlanır

Beşiktaş ta karşı kozunu Barcelonadan Thomas Vermaelen ile oynamaya başladı,sıkça adını duyacagız
işin detayı Vermaelenin menejeri SEG ,aynı zamanda oguzhan,Marcelonun menejeri ve Mendesin dişli rakibi

herkes bir kapışsın ,görelim bakalım ne olacak

saygılar
bulmuş bile sevilla

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de Tosic'ten iyi olduğunu düşünmüyorum.

Yine de Pepe'ye senelik 5-6 vereceklerine, bunu alsınlar 1'e.

Çevrimdışı tuncaboylu

bulmuş bile sevilla
Şu tiyatro hoşuma gitmemeye başladı.

Pepe için konuşulanın 3'te biri maaşına Vermaelen'i alsınlar, tamamdır. Barcelona 300-500'e satar zaten.

Çevrimdışı matias_27

Son dakika beni geçen seneden bilen bilir pepe ile büyük oranda anlaşılmış bilgi kaynağımı lütfen sormayın ufak pürüzler kalmış bonuslar vs  şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş yapmış eğer oyuncu Türkiye yerine başka bi ülkede oynama fikri son dakikada gelişmezse yüzde 90 anlaşılmış. Hayırlı olsun
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

Son dakika beni geçen seneden bilen bilir pepe ile büyük oranda anlaşılmış bilgi kaynağımı lütfen sormayın ufak pürüzler kalmış bonuslar vs  şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş yapmış eğer oyuncu Türkiye yerine başka bi ülkede oynama fikri son dakikada gelişmezse yüzde 90 anlaşılmış. Hayırlı olsun
Hadi insallah. Cok onemli bir transfer. Zaten bu klas bi oyuncuyu para bile versen genc yasta turkiyeye getirmek mumkun degil. Ben yasli takim severim ama yasli oyuncuda kendine bakan olacak ve futbol oynamaya gelecek. Realde barcada yedek oturabilecek bir yasli oyuncu bizim seviyemizde fark koyar. Adriyano ornegini goruyoruz.
Genc oyuncu ismailin 7 senede verdigi toplam katkiyi yarim sezond verdi adam.
Stoper cok mu oncelik, kesinlikle degil ama pepeyi dusurduysen cat diye alcaksin tak diye oynayatacaksin, ustelkk tosic var elimizde. 33 hafta yedek otursa tosic 34. Hafta gozum kapali yazarim ilk11e gerekirse.

Santrafor lazim bize santrafor. Abu ile cenkle olacak is degil. Madem buyuk oynuyoruz balotelliyi de kacirdik, bize iyi bir leblebici lazim, lorente olur. Abuyu da alabiliyorsak alalim ama bahsedilen ucretler gomez maliyeti. 10 milyon harcayacaksak gidelim gomeze verelim 5-6 bir sene gelsin oynasin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hadi Bakalım Hayırlı olsun o zaman kardesım.
Vallla dört gözle bekliyoruz. Böyle böyle iyi oyuncularla başarı gelecek inş.

Çevrimdışı cagdas44

Uğur Boral'ı yardımcı antrenör olarak mi düşündüler? O da iyiymiş.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda Öneri olarak adı geçmişti

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çin i düşünüyorsan paraya biraz daha kıyıp pepe yi alacaksın. Başkasının kanat oynar yok on numara oynar boyu kısa olmasa stoper dahi oynar diyecekleri şahıs 33 yaşında ve stoper oynayan ve kariyeri 10 gömlek daha iyi olan pepe 34 yaşında.  2 + 1 bile kurnazlığımız. Biz pepe yi 37 yaşında bile çin e satarız. Ayrıca yok çok kart görürmüş gibi renkli ağızları da kapandı artık. Forumda da kapansa iyi olur 😀
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin i düşünüyorsan paraya biraz daha kıyıp pepe yi alacaksın. Başkasının kanat oynar yok on numara oynar boyu kısa olmasa stoper dahi oynar diyecekleri şahıs 33 yaşında ve stoper oynayan ve kariyeri 10 gömlek daha iyi olan pepe 34 yaşında.  2 + 1 bile kurnazlığımız. Biz pepe yi 37 yaşında bile çin e satarız. Ayrıca yok çok kart görürmüş gibi renkli ağızları da kapandı artık. Forumda da kapansa iyi olur 😀
Çin pazarı kapandı yalnız, oraya adam satmak kolay değil bundan sonra.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tüm stoperle ilgilendik herhalde  :ebebe:

Sevilla'nın stoperi Adil Rami için harekete geçen Beşiktaş, 6 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmek istiyor. (beIN SPORTS)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çin pazarı kapandı yalnız, oraya adam satmak kolay değil bundan sonra.

Detaylar nedir. Pek bilgim yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Hani diyorum hayal kuruyorum olmayacağını da bilerek (!) şu yabancıların peşinden koşuyoruz günlerdir. Başlayacak olan kamp döneminde BABAYİĞİT gençler çıksa da bir sürpriz, iyi çalışmayla, ekstra çalışmayla, üzerine koyarak formayı kapsalar. Gençlerin paraya Pepeden de, Vidadan da, Bacca'dan da daha çok ihtiyacı var. Bu ülkenin parası gül gibi Türk gençlerinin cebine girecekken niye elin brezilyalısına, hırvatına, afrikalısına gidiyor? Nerdesin eyyyy Türk gençliği, Beşiktaş gençliği?
Ülke gençliği instgram ,twitter da takılıyor

Etiketler: