2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934971 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ufak çocuklar gibi bizim de sadece bir isteğimiz var o da Pepeeeee  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

yanlış hatırlıyorsun
Peki

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe+balotelli+leiva al.

Ginler v.s. sat. Transfer kapat...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış hatırlıyorsun
Yanlış falan hatırlamıyor.

Sözleşmesinin otomatik uzaması için 7 ya da 8 maç daha forma giymesi gerekiyordu.

Yani menajeri "Fenerbahçe senelik 4.5 önerdi. Arıza çıkart ve kadro dışı kal." dese ve bu da uysa şampiyonluk giderdi.

Dediğim gibi çok küçük hesaplar yapıyorsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Sözleşmesinin otomatik uzaması için 7 ya da 8 maç daha forma giymesi gerekiyordu.

Yani menajeri "Fenerbahçe senelik 4.5 önerdi. Arıza çıkart ve kadro dışı kal." dese ve bu da uysa şampiyonluk giderdi.

7-8 değil 2 yada 3 olması lazım geçen başkan açıkladı bunu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

7-8 değil 2 yada 3 olması lazım geçen başkan açıkladı bunu.
6'dan az değil, kontrol ederim istersen.

Çevrimdışı underworld

Yönetimle birlikte sende bu numaralara kanmışsın  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı underworld

16-17 sezonunda oyuncu ''30 RESMİ MAÇ''  oynarsa sözleşmesi otamatik 1 yıl daha uzar.

Çevrimdışı tuncaboylu

28 Ocak'ta Aziz "Quaresma bize gelmek istedi" açıklaması yaptı.
O tarihte Quaresma 25 maça çıkmıştı. 5 maç daha gerekiyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Pepe+balotelli+leiva al.

Ginler v.s. sat. Transfer kapat...

Balojan tek olmaz, saglikli bir balojan bizim ligde 30 okuz gucunde olur ama eksik tahtalarin yanina iki tane de kirik tahta eklenirse sezon bitmez, nolur nolmaz oraya birini daha koymak lazim.

Çevrimdışı underworld

Q7 de 16-17 sezonunda 44 resmi müsabakada görev almış

Çevrimdışı tuncaboylu

Numara ya da değil. Riske girilecek bir konumda değildik.

Aziz çıkıp basın toplantısı yaptı, ciddiye almasan bile aslı olabilir de.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma çalışmalara başlamış , Pepe ye herseyi anlatmış :halay: :halay:

Hadi olm cik gel Duvar örelim defansa Zagodan sonra Bir kemik stoper daha görsün bu gözler :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

O tarihte Quaresma 25 maça çıkmıştı. 5 maç daha gerekiyordu.

Su karijma meselesinden cok ekmek cikiyor aslinda.

@tuncaboylu sen takip ediyon bu istatistik falan filan. Lig maclarinda karijma performansi verecek 0 bonservisli yillik 2.1 alacak oyunculari bi yaziver aralarindan secek.

Iki senedir diyom kimseye satma takimi koru, verimsizleri gonder diye. Verimsizlerin sayisi artarken, takimi da koruyamiyiz. Takimin tek derdini quaresmanin varligi gorenler var.
santraforun yok senin diye bagirasim geliyor. Stoper falan kovaliyor yonetim

@tuncaboylu su markete bakerkene, quaresmanin egosu az olani, ores yapani, gol atani, bekine yardim edeni, her topu istemeyenine de bakiver kac paraymis

Çevrimdışı cagdas44

Her zaman kanmak değildir bu riske atmamaktır

Sana göre para boşa gitti ama oyuncu oynamasaydı gidecek şampiyonluk daha büyük riskti onlarda riske girmediler

Çevrimdışı tuncaboylu

Q7 de 16-17 sezonunda 44 resmi müsabakada görev almış
O tarihte Quaresma 25 maça çıkmıştı. 5 maç daha gerekiyordu

Çevrimdışı underworld

Numara ya da değil. Riske girilecek bir konumda değildik.

Aziz çıkıp basın toplantısı yaptı, ciddiye almasan bile aslı olabilir de.

hadi diyelim şantaja karşı çaresiz kaldın sözleşmeyi uzatmak zorunda kaldın ama gidipte niye 3 senelik uzattın diye sormazlar mı adama ?

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu sen takip ediyon bu istatistik falan filan. Lig maclarinda karijma performansi verecek 0 bonservisli yillik 2.1 alacak oyunculari bi yaziver aralarindan secek.

Iki senedir diyom kimseye satma takimi koru, verimsizleri gonder diye. Verimsizlerin sayisi artarken, takimi da koruyamiyiz. Takimin tek derdini quaresmanin varligi gorenler var.

@tuncaboylu su markete bakerkene, quaresmanin egosu az olani, ores yapani, gol atani, bekine yardim edeni, her topu istemeyenine de bakiver kac paraymis
Babel var abi, ona da fazla veriyormuşuz.

Bunlara kalsa asgari ücretli adamlarla dolduracaklar takımı.

Çevrimdışı cagdas44

En yakın örnek Lens versek yeter sanıyorum @mylife1903 bir sene Kadıköyde oynadı lig performansı ortada sadece onu almak/kiralamak için gerekeni düşünsek o da yeter

Çevrimdışı tuncaboylu

hadi diyelim şantaja karşı çaresiz kaldın sözleşmeyi uzatmak zorunda kaldın ama gidipte niye 3 senelik uzattın diye sormazlar mı adama ?
Şantajda söz hakkın olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Babel var abi, ona da fazla veriyormuşuz.

Bunlara kalsa asgari ücretli adamlarla dolduracaklar takımı.

Yurtdisindan bakacan yahu, babel bizde zaten.
Ha bakarken seyi unutma ha, uyum sorunu falan da olmasin, hatta mumkunse daha once turkiyede oynamis olsun, bombadan kalkismadan falan da tirsmasin ha unutmadan kilibik da olmayacak

Çevrimiçi Necmi

@MURAT abi liste temelde UEFA'nın kulüp sıralaması son beş sezon hesaplanıyor ben bunu aldım excele aktardım az oynadım ve 2018-2019 dönemine bir hazırlık yapıtım

@Necmi abi mesajı biraz eksik yazmışım yaptığım hesap bu yıl için değil çünkü bu sene çok ince hesaplarla bir üst torbaya girmemiz söz konusu olacak benim hesabım 18-19 dönemi için

Temel olarak hesabım şöyle bu yıl önümüzde yer alan ama hiç bir kupaya katılmayanlara göre aslında sıralamamız 43 değil 32 oluyor bunun yanı sıra önümüzdeki yıl için puan hesabına geçilirken 12/13 dönemi puanları silindiğinde yeni puanlar eklenmeden 4 sıra daha yükselmiş 29 olmuş oluyoruz buradan sonra 2 nokta önemli CL ve EL ye katılanlara her aşamada farklı puanlar veriliyor bu da ilk hesaplamanın grup kuraları zamanı gruplara kalan takımlarla birlikte hesaplanacağını gösteriyor. Bu yıl ki başarımıza benzer bir şekilde hanemize eklenecek puanlar ile seneye 3. torba benim hesaplarıma göre garanti oluyor. Çünkü önümüzde yer almasına rağmen EL'ye katılacak takımlar kupayı almadığı müddetçe CL'ye doğrudan gruplardan katılan bir takımı kolay kolay geçemiyor Örneğin Manu bu sene EL yi kazanmasına rağmen toplam hanesine yazılan puan bizden sadece 7 puan fazla grup aşamaları ile birlikte tekrardan listeye gruplara kalan takımlara göre eklenecek puanlar bizi olumlu yönde çok güzel destekleyecek.
:bandit:
gelecek sene zaten 3. torba garanti olur. bu sene 15 üstü puan alırsak zaten üstümüzde olanda bir çok takımı alta alacağız. bizim burda iki puansız sene var ve onlar sisilindiği için bu önümüzdeki iki seneyi boş geçirmediğimiz sürece sıçrama yaparız. ben iki sene sonra ikinci torbayı göze kestirdim. bu seneki gibi verimli geçerse iki sene sonra 85 gibi bir puanımız olur tabi o sene şl ye katılma hakkı elde edecek takımlarda önemli

Çevrimiçi sozkul

:lol: :lol: tv de o şahsı gördüğümde anca 30-40 saniye dayanabiliyorum.

5 dakika dayanabildiğin iki yorumcu adı istiyorum

Çevrimdışı underworld

O tarihte Quaresma 25 maça çıkmıştı. 5 maç daha gerekiyordu

bu açıklamadan  sonra bu kadar maç oynamışız.
11-lig
6-avrupa

şimdi sizin deyiminizle Q7'ye böyle 3 yıllık vermeseydik o da 17 maça çıkmayacak, kadro dışı veya sakatım ayağına yatacaktı.Sonra tribünlerde quaressjmaaa quarejmaaaa oley oley olyeyyy

yüz bin sefer söylüyorum bu portekizlilerle iş falan yapılmaz.Adamı taklaya getirirler haberimiz olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

En yakın örnek Lens versek yeter sanıyorum @mylife1903 bir sene Kadıköyde oynadı lig performansı ortada sadece onu almak/kiralamak için gerekeni düşünsek o da yeter
Bunun yazilacagini biliyordum konuyu ozellikle lense getirdim. Lens 3 milyona oynuyor ustelik 5-6 bonservis vermen gerekecek. Futbolculugu da arastan hallice, oynadigi en buyuk takim fb adamin. Kievde okadar oynadi hic aklimda kalmamis.
Quaresmayi istemeyenlerin lensi istemesi kadar komik bir durum da yok. Istatkstikleri cikarsak tekme atiyor diye kizilan bizimkinden fazla faul yapip fazla kart gormustur, top kullanmasi desen, her topa atliyor dedigimiz bizimkinden daha cok top kullanmistkr.
15 kilo falan fazlasi var o cocugun.

Arasin terligini vermem

Etiketler: