2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932788 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sol çaprazdan uzak direk dibine plase yapabiliyosan yarin gel basla aga
Taraftarin sevgilisi olursun

dibini gören olmamış henüz ama çatala takarım örümcek ağı stayla  :D

bayan taraftar sayımızda hatırısayılır bir artış garanti  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Ronaldo ve Quaresmanın , hatırlı güzel insan Malzemeci Süreyya danda bahsederek Pepe yi ikna etme anı

Saygılar

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Zafer55

Şifo Mehmet
Ahmet Dursun
Sergen Yalçın
Matias Emilio F. Delgado
Bebe
Olcay Şahan

2016/2017 de 10 numaralı formamız boştu..

Sizce yeni sezonda 3 yıldızlı anlı şanlı Beyaz forma Siyah şort'un yaldızlı 10 numarası kim  olabilir?
Gökhan Töre'ye verelim.
Yağmur duasına çıkılırken yanına alınan şemsiye misali.

Çevrimdışı cagdas44

Liste nerede?

@MURAT abi liste temelde UEFA'nın kulüp sıralaması son beş sezon hesaplanıyor ben bunu aldım excele aktardım az oynadım ve 2018-2019 dönemine bir hazırlık yapıtım

girme ihtimalimiz düşük aslında
ihtimal var ama zayıf playoff maçlarının sonuçları önemli

@Necmi abi mesajı biraz eksik yazmışım yaptığım hesap bu yıl için değil çünkü bu sene çok ince hesaplarla bir üst torbaya girmemiz söz konusu olacak benim hesabım 18-19 dönemi için

Temel olarak hesabım şöyle bu yıl önümüzde yer alan ama hiç bir kupaya katılmayanlara göre aslında sıralamamız 43 değil 32 oluyor bunun yanı sıra önümüzdeki yıl için puan hesabına geçilirken 12/13 dönemi puanları silindiğinde yeni puanlar eklenmeden 4 sıra daha yükselmiş 29 olmuş oluyoruz buradan sonra 2 nokta önemli CL ve EL ye katılanlara her aşamada farklı puanlar veriliyor bu da ilk hesaplamanın grup kuraları zamanı gruplara kalan takımlarla birlikte hesaplanacağını gösteriyor. Bu yıl ki başarımıza benzer bir şekilde hanemize eklenecek puanlar ile seneye 3. torba benim hesaplarıma göre garanti oluyor. Çünkü önümüzde yer almasına rağmen EL'ye katılacak takımlar kupayı almadığı müddetçe CL'ye doğrudan gruplardan katılan bir takımı kolay kolay geçemiyor Örneğin Manu bu sene EL yi kazanmasına rağmen toplam hanesine yazılan puan bizden sadece 7 puan fazla grup aşamaları ile birlikte tekrardan listeye gruplara kalan takımlara göre eklenecek puanlar bizi olumlu yönde çok güzel destekleyecek.

Çevrimdışı Ensar

Ali Ece

ON yıl Real Madrid’de oynayan Pepe, kariyer ve kalite olarak Marcelo’nun da üstünde bir stoper. 

Şüphesiz bazı kafalardaki en büyük soru işareti şu: 34 yaşındaki Pepe çok mu yaşlı? Halen resmen Beşiktaş kadrosunda gözüken Franco,Mitroviç, Miloseviç ve Pepe sırasıyla 100 metre, 400 metre ve 800 metre koşsalar ben gitarlarımdan birini satar Pepe’nin kazanacağına yatırırım.

Benzer yarışı ayaklarında topla yapsak sadecePedro Franco top tekniği açısından biraz üstün gelebilir lakin o sprint yarışlarından geriye hali kalırsa? Pepe ile Vida arasında karşılaştırma yaparsak: Kiev’le sözleşmesinin son yılına girenVida’ya 10 milyon vermektense bonservisi elinde olan Pepe’yi bu sezon alıp seneyeVida’yı bedavaya transfer etmek daha akıllıca değil mi? O zaman Pepe’yi ne mi yaparsın, yazının sonunda okursunuz!

Beşiktaş kadrosundan çıkıp rakiplerle karşılaştırmaya gidelim: Türkiye’de Eto’o o yaşta gol olup yağıyorsa, Pepe de bu yaşta doktora seviyesinde stoperlik dersi verebilecek kalibrededir.

FAUL ORTALAMASI 1’İN ALTINDA

Peki, Pepe Türkiye’de çok kırmızı kart görür mü? Maalesef bizde hiç maç izlemeden meslektaşımız olanlar olduğu için okuyucuya, izleyiciye gram tepki gösterme hakkım yok! Ben yine de bilgiyi paylaşayım isteyen kullansın: Pepe, kulüpler seviyesindeki maçlarda en son 2011 Aralık’ta kırmızı gördü. 2012’den itibaren 5 yılda kulüpler arası 174 maçta gördüğü kırmızı kart sayısı ise 0.

Bir de bu Pepe gelirse Hollanda Ligi değil Türkiye Ligi’nde oynayacak: Avrupa’da sektöre harcadığı paraya göre ortalama en fazla faul yapılan ligde. Pepe’nin ise Real Madrid kariyerinde ligde maç başına faul ortalaması 1’in altında, Opta’ya göre 229 maçta 209 faul yapmış.

MOURINHO ORTA SAHADA OYNATTI

Pepe, Marcelo ile yan yana olur mu? YıllarcaRamos sağ stoper Pepe daha çok sol stoperde oynamadı mı? Ayrıca Pepe bazen Mourinhotarafından orta sahanın ortasında bile oynatıldı. Yani Real Madrid’de orta sahada şans bulan bir oyuncunun top tekniğinin Tosiç’in gerisinde olmasına imkan var mı?

MOURINHO ORTA SAHADA OYNATTI

Geçen sezon Zidane, Pepe’yi çok tercih etmedi. Dünyanın en iyi genç stoperlerinden Varane’a hak ettiği formayı verdi. Zaten Pepe, Euro 2016 sonrasında sakatlık geçirmişti. Sakatlığı ne durumda mı, geçen gün Konfederasyonlar Kupası’nda yanında yine Bruno Alves ile gayet iyi oynuyordu. Pepe, Euro 2016’da Portekiz’in en yeteneklisi değil ama en iyisiydi. Hiç boşuna“Ufak at da Ali Ece...” diye çemkirmeyin, ben değil Ronaldo böyle söyledi!

BEDAVAYA AL, DÜNYALARA SAT

Zago da Beşiktaş’a neredeyse aynı yaşta gelmişti şimdi bir de Çin pazarı var. Eğer Beşiktaş Pepe’yi bonservisi elinde alırsa seneye FFP bitince Çin’e hem de akla hayale gelmeyecek bir bonservis bedeline satılabilecek bir oyuncu Pepe.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Zafer55

Ben bu Abubakar meselesinde fenerden kıllanıyorum.Şu kayeri ozanı falan satmış olsalar direk dalacaklar ama şuanda sırtlan gibi dolanıyorlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ensar

Ben bu Abubakar meselesinde fenerden kıllanıyorum.Şu kayeri ozanı falan satmış olsalar direk dalacaklar ama şuanda sırtlan gibi dolanıyorlar diye düşünüyorum.
yok ya onların olayı bizim işimize çomak sokmak

Çevrimdışı abdusta

@Yunus Emre Dökmeci

Dikkatini çektimi!!

Pepe nin olası transferi ortaya çıkınca,Dün  Quaresmaya Çinden gelen 11milyon Euro kendisine yıllık 8milyon Euro
 teklifine kimse olumlu bakmıyor.

Saygılar

Çevrimdışı cagdas44

@Yunus Emre Dökmeci

Dikkatini çektimi!!

Pepe nin olası transferi ortaya çıkınca,Dün  Quaresmaya Çinden gelen 11milyon Euro kendisine yıllık 8milyon Euro

Saygılar

Yo varsa ben hala olumlu bakarım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dikkatini çektimi!!
Saygılar

Ben Olumluyum vallahi. Pepe'yi getirsin kendisi gitsin. :D
O 11 ile neler yapılır bir hayal edelim .

Çevrimdışı Ensar

@Yunus Emre Dökmeci

Dikkatini çektimi!!

Saygılar
hangi havaalanı yolcu etmeye gelecegim ona göre :D

Çevrimdışı KAP

@Yunus Emre Dökmeci

Dikkatini çektimi!!

Saygılar

İmzayı nereye atıyoruz?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Savaş

@Yunus Emre Dökmeci

Dikkatini çektimi!!

Saygılar
Quaresma'ya gelecek 5-6 milyonluk teklife bile tamamım. Oyle bi teklif varsa bir dakika düşünmem :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Kocaelibirlikspor Başkanı dün düzenlenen iftarda açıklamalarda bulunmuş. Özetle Beşiktaş ile ilgili süreç kısa zamanda her iki yönde de sonlanabilir, süreci yürüten Metin Albayrak'mış kendisi ile yaşananlar süreci aksatmış

Kulüp Başkanımız Erhan Yılmaz basın mensuplarıyla Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Son haftalarda gündemde olan kulübün olası satışı ve ortaklığı konularına açıklık getiren başkanımız Yılmaz, “A ve B planlarımız var. A planı; protokolümüz bulunan Beşiktaş’ın alma olasılığı. B planı ise Körfezli işadamlarıyla oluşturacağımız 30 kişilik güçlü yönetim” dedi. Transferi açacaklarını da belirten Yılmaz, “Alt yapıdan çıkardığımız ve dokunulmazlığı olacak futbolcularımıza da yer vereceğiz” açıklamasında bulundu.

TAPULU MALIMIZ DEĞİLLER

İftarın ardından bir bölümü soru-cevap olarak gerçekleşen basın toplantısında kulüp başkanımız Erhan Yılmaz şu sözleri kaydetti: “Hem ligi değerlendirelim hem de kulübümüzle alakalı konuşulan ve kamuoyunda merak edilen konuları cevaplamak istedim. Yazılan hiçbir habere yanıt vermedim. Bazılarını doğruladım. Bu kulübün kaderinde galiba bu var; geçen yıl da geç toplandı. A planı olmazsa bayramdan sonra B planını devreye sokacağız. Kulübümüzden ayrılan oyuncu kardeşlerimiz var. Ama bize gelmek için arayan ve bizim de istediğimiz oyuncular var. Sonuçta futbolcular tapulu malımız değil, gidebilirler.

KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL

Geçen yıl aldığımızda kulübün içi boştu ve borçluydu.  Küme düşmemizi bekliyorlardı. Transfer yasağını kaldırıp kadro kurduk. Sonuç malum. Sizin nazarınızda bu imkanlarla başarılı olduk. Şahsi fikrim başarılı olamadık. Çünkü bu işin içinden geldik ve kupa kaldıramadık. Demek ki yanlış yaptığımız yerler oldu. Bunlarla da yüzleşiyoruz. Üzüldüğüm nokta şu; 1,5 aydır bu kulüple ilgili ‘Satıldı, satılıyor’ haberleri yapılıyor, konuşuluyor. Ama bir tane mülki idare amirimiz ya da kentimizin önde geleni “Ne yapıyorsunuz?” demedi. Ben kulübü versem kimsenin umurunda olmayacak.

TEK BAŞIMIZA YÜRÜYORUZ

Bu kulüp bu kentin değeridir. Kenti geçtik, ilçeye ait olsun istedik. Ama yeterince karşılık bulmadık. Kent futbolunun nerelere geleceği konusu hala soru işaretleri uyandırıyor. Bu kulübü 4 milyon borçla, enkaz halinde aldım. Alırken 3 kişi yola çıktık. İlk ya da tek adam olma derdim hiç olmadı. ‘Daha iyi yapacak olan varsa gelsin, yönetsin’ dedim. Kendimize yük yükledik ama 5-6 hafta sonra emek vermeyen başkalarının ismi ön plana çıktı. Getirdiğimiz gibi gündemden indirdik. Tek başımıza yürümek zorunda kaldık.

ÇATLAK SES ÇIKIYOR AMA!

Uzun zamandır hep B planları üretmeye çalışıyoruz. Bu yükün altından kalkamayacağımızı da hep söyledik. Başarı bu kadar yakınken aynı oranda kayıtsız kalınması bizi çok üzdü ve yıprattı. Başarı için “Benim olsun” denildiği için Kocaeli’de başarı gelmiyor. Ben yerine “bizim olsun” demeye çalıştım ve sonucunda yalnız kaldım. Bu başarı başka birilerine ait olsaydı ve bu kulübe destek gelseydi, bu takım üst liglere çoktan çıkmıştı. Şimdi birkaç çatlak ses çıkıyor. Ne kadar etkili olabilirler. Yeteri kadar etkileri olmuyor. Bu kulüp 21 yıllık. Şimdi “kulüp gidemez, kulüp bizim” dediler. Hodri meydan. Varsalar buyurup bayramdan sonra gelsinler, hep beraber yönetelim.

GAZETELERDEN OKUDUM

Kulübümüz farklı ilçelerle anıldı. İlk yarının ortalarında öyle bir görüşmemiz oldu ama ondan sonra olmadı. Benim arkamdan görüşülmüşse soruyorum; bu kulübü yürütecek potansiyeliniz vardı da bunca zaman Erhan Yılmaz’a neden destek olmadınız? Kartepe’yi gazetelerden okudum. Herkes “Olayın başına biz geçelim” moduna geçmiş. Bu gidişatın hiç iç açıcı olmadığını düşünüyorum. Bu kent 4-5 tane üst ligde profesyonel kulübü kaldırır. Bugün Adanaspor Süper Lig’den 60 trilyonluk bütçeyle düştü. Burada 2-3 milyon konuşuluyor, ‘Bize ne, ölsün’ diyorlar.

KARŞILAMA GÜZEL FAKAT…

Kurumların spor kulüplerine yaptıkları yatırım ya da sponsorluk desteği zaten kendilerine dönüyor. Bizim yaptığımız iş bir kere kamu yararına. Sosyal sorumluluk çalışması. Buna rağmen anlamsız bir şekilde görmezden geliniyoruz. Destek için gittiğimiz yerlerde herkes bizi çok güzel karşılıyor. Çayını, kahvesini içiriyor. Eyvallah. Sonra bir şey yok. Demek ki farklı bir yapı var ve ‘Ne halleri varsa görsünler’ deniyorlar.

OKŞAYIP GÖNDERDİLER

Geçen yıl bu aralar kulübü aldık ve 22 temmuzda toplandık. Ligi ilk yarı 2.sırada bitirdik. İlla ki bir sorun çıkacaktı. Futbolcular çıkaracaktı. Kime gittiysek bizi güzelce okşadılar, gönderdiler. Ne oldu? E hadi, bekliyoruz. İsteklerimize yanıt bekliyoruz. Çaresizlikten bu kulübü verme noktasına geldik. İlgi de çekmiş bizim kulübü almamız ve başarılı olmamız. Basının da sayesinde dikkatlerini çekmiş. Kulübü Beşiktaş’a verme durumumuz vardı. Gidip görüştüm. Genel kuruldan yetki aldıktan sonra açıklama yaptılar. Ben bu kulübü verirken de kentin mülki idarecilerine sorduk; ‘Ver’ dediler. Bu kulübün bu kentten gitmesini ben de istemiyorum. Vermemek için yine de direndim. Herkes ‘Başının çaresine bak’ dedi.

OLMAZSA B PLANIMIZ VAR

Kendi adıma beklenti içinde değildim. Takım ligin en iyi futbol oynayan takımıydı. Bu takımı kaybettik biz. Maddi imkansızlıklardan dolayı çatladık. Çözüm arayışımız Beşiktaş ile oldu. Protokol yaptık. Genel kuruldan sonra alacaklarını söylediler. Bayramdan sonra netleşecek. Orada bir kararsızlık var; tamamını mı alalım, vaz mı geçelim? Şuanda vazgeçilmiş bir şey yok. Bizim B planımız tabiki var ve işliyor. İnşallah bu kulüp bu kentte, bu ilçede kalır. Beklemek de bu kulübü yıpratıyor, oyuncuları yıpratıyor, geleceğe dair planları yıpratıyor. Bayramdan sonraya kadar bekleyeceğiz. Olmazsa B planımızı uygulamaya koyacağız.

TRANSFERİ DE AÇACAĞIZ

B planımızda 30 yönetici oluşturmaya çalıştık. 10 arkadaşımız kabul etti. Diğerlerini de ikna etmeye çalışacağım. Ses getirecek yeni bir oluşum haline getireceğiz. Belediye başkanımız da kendi imkanları doğrultusunda destek verebileceğini fakat ana desteği sağlayamayacağını söyledi. Planladığımızı yaparsak onun düşündüğü oranlar da yeterli olacaktır. Bayramdan sonra yönetim kurulumuzu oluşturup transferlere başlayacağız. Transferi açacağız. Açmak için borcu bu şekilde tolere edeceğiz. Elimden geldiği kadar kendi imkanlarımla ve yönetici arkadaşlarımla bunu halledeceğiz.

KULÜBÜ VERMEK KOLAY MI?

Bu ilçenin değerli sanayi kuruluşları var.  Kulübü satmayı bende istemiyorum. Futbolu bıraktım, bu kadar emek harcadım. Bazı şeyleri de ispatladığımızı düşünüyorum. Kolay mı vermek? Gelip taşın altına ellerini koysunlar. Kulübümüzü kalkındıralım. Benim kadar benimseyip mücadele etsinler.

BEŞİKTAŞ ALMAK İSTERSE…

Biz alt yapıyı kapatmadık. Bir kulüp alt yapısı varsa ayakta durur. Geçen yıl yapamadığımızı yapacağız. Aidiyet duygusuyla hareket edecek futbolcu kardeşlerimizi bulacağız. Bunlar İzmitli olmak zorunda. Bugün 7-8 İzmitli çocuk bu kulüpte oynamış olsaydı bu kulübü kimse kendine peşkeş çekmeye kalkmazdı. Cebine 300-500 bin koyan kulübe talip olmazdı. Bizim bu tutumumuz bu kulübü birilerine verdirmez. İnşallah insanlarda sahip çıkar da kulüp hiç verilmez. Eğer biz devam edersek; alt yapıdan bu sene çok umutlu olduğumuz kardeşlerimiz var. Ama Beşiktaş ile protokolümüz var. ‘Biz vazgeçmiyoruz, kulübü bize ver’ derlerse yapacak bir şey yok. Ama olmayacakmış gibi hareket ediyorum.

GENÇLERLE KARMA TAKIM

Olmazsa; güçlü bir yönetim, güçlü alt yapı, İzmit kökenli futbolcular olacak. Ayrıca bu seneki kadromuzdan; bizimle devam etmek isteyen, bizim de istediğimiz 7-8 arkadaşımız ile zaten devam edeceğiz. İskelet kadromuzu tutmuş olacağız. Onlarla beraber dokunulmazlığı olacak İzmitli kardeşlerimiz oynayacak. O zaman başarılı oluruz. O çocuklar bizi üst liglerde temsil ettiğinde kulübümüzün de, kentimizin de değerini yükseltecek. Gerçekten inandığımız, oynatacağımız 8 kardeşimizi bu zamana kadar profesyonel yaptık. Geçen yıl da bu takım küme düşer dediler. Bu sene de sürpriz olsun. Bu da bizim sorunumuz olsun. En azından oyuncu kazanmış oluruz.

ERZURUMSPORLU TALİP

Bende Erzurumluyum. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un eski başkanı Ali Demirhan bizim uzaktan akrabamız. Kulübün içinde bulunduğu durumu göz aldığımız zaman ‘Birlikte hareket edebiliriz’ dedi. Şartlar bizim istediğimiz gibi olursa olabilir. Ama bu süreci kısa tutuyorum, bu süreci bitireceğiz. Ya satacağız, ya ortak alacağız ya da B planımıza geçeceğiz. Kulübümüze birçok insan talipli. Kimse de üç beş kuruşa kulüp sahibi olacağını sanmasın. Bu kentin markası, öz değerini yok etmeyeceğim. En kötü durumda kendi öz değerlerimizle yola çıkar omurgalı bir şekilde ne yapacaksak yaparız.

SAMİMİYETE İNANMALIYIM

İnsanların samimiyetine inanmıyorsam ve bu kulübe zarar vereceklerini düşünürsem satış ya da ortaklık konusunda önlerini kesiyorum. Öte yandan bazı kimseler benim ne harcadığımı irdeliyorlar. Benim kulübümse bundan size ne? Hadi irdelediniz; biz sadece harcadığımız parayı istedik, ‘Borcu da bırakır çekiliriz’ dedik. Ama bu noktaya ulaşanların bizden daha iyisini yapacaklarına da inanmamız da gerekiyor.

HEPSİYLE  HELALLEŞECEĞİZ

Birçok futbolcu arkadaşımız alacaklarıyla alakalı olarak federasyona verdi. İlk etapta bizi transferi açma noktasında resmi olarak ilgilendiren kısmı halledeceğiz. Öbür arkadaşlarımızla da -ki zaten paralarını er yada geç mecbur vermek durumundayız-  ödeme taahhüdünde bulunarak helalleşeceğiz.

İSİM SPONSORU OLSUNLAR

İsim sponsorluğunda bulunan firmalar zaten kat be kat fazlasıyla karşılığını alıyorlar. Reklam için ayırdıkları bütçeler var. Körfez’den çıkan, ilçenin markası Türköz İnşaat var. Kendilerinden randevu alıp gideceğim. Türköz Kocaeli Birlikspor olabilir. Tüpraş’a da gideceğim. Tüpraş Kocaeli Birlikspor olabilir. Diğerlerine de. Sponsor olduklarında zaten karşılığı var. Bedava bir şey yapmayacaklar. Ama sistem yukardan birilerinin dokunması üzerine kurulmuş. Gittiğimizde iyi karşılanıyoruz ama icraat noktasında da yukarılardan birilerinin desteği olması gerekiyor.

CADDELERİ YİNE İSTEYECEĞİZ

Geçen yıl 4 tane caddeyi Kocaeli Birlikspor olarak istedik. Bu yıl da isteyeceğiz. Dernek takımlarına  bakın; 30 kişilik bir yönetim benim cebimden harcadığım kadar para harcamamıştır. Kulübün kendi ayakları üstünde duracağı gelire ihtiyacı var. Otoparklara, işletmelere, sponsorluklara, reklamlara ihtiyaç duyuyor. Biz bu paraları yemiyoruz ki.

7 BRANŞ DAHA AÇACAĞIM

İlçeden bize ‘Diğer branşları da açın’ diye isteklerle geliyorlar. Profesyonel kulüp altında olmak istiyorlar. Nasıl açacaksınız? Onların da alt yapısını yapacağız. Biz kalırsak hedefim; bu sene inşallah 7 branş açmak. O zaman kamu yararına giriyor. Bize ister istemez destek vermek zorunda kalacaklar.

HALK NEFRET DUYUYOR

Kurucu üyelerimize de seslenmek istiyorum. Hep seslendik karşılık bulamadık gerçi. Onların kayıtsız kalması da çok üzücü bir durum. Hem güzide bir kulübü iyi bir projesi olup anlatamamak, hem takımı tamamen bertaraf edip halkın düşman edilmiş olması da ayrıca üzüyor. Şuanda halkın gözünde negatif duygular da var. Bir kısmı biz olduğumuz için sempati duyuyor. Fakat halkın çoğu hala önyargı ve nefret duygusuyla bakıyor.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

Kocaeli Birlikspor satışa çıkmış, kimsenin umurunda olmamış. Biz ismini değiştirsek; ben istiyorum. Değiştirelim. Bana bir şey katacak mı? Birileri buna öncülük edecek ki bende değiştireyim. Projemizde bu da var. Yönetimimizi oluşturabilirsek, aidiyet gelişirse isim değişikliği de var.

BEŞİKTAŞ VAZ MI GEÇTİ?

BİRİLERİ Mİ ENGELLİYOR?

Beşiktaş genel kurulunda bizimle temasını açıkladığında biz de bununla ilgili kendi aramızda toplantı yaptık. ‘Keşke rakamı açıklamasaydı. Muhtemelen derin bir yapı bunu engelleyecek’ dedik. Tıkanmış durumdayız. Vazgeçmiş değiller, almak gibi bir durum da yok. Netleşmemiş bir durum söz konusu. Bizim muhatabımız Fikret Orman değil, Metin Albayrak’tı. Onunla görüşüyorduk. Kendi aralarında kırgınlıkları olmuş Fikret Orman başkanla. Metin Albayrak şimdi geri dönmüş, araları düzelmiş. Çok değerli bir isim. Sürecin uzamasının bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Bizim onlarla protokolümüz var ve sorduğumuzda; ‘Şimdilik protokolü kenarda tutalım. Siz kendi B planınızı uygulayın’ yanıtını aldık. Haftaya bunu netleştireceğiz. Bunlar benim kendi yorumum.

‘ALMAYIN’ DİYENİ BİLMİYORUM

Buradan birileri arayıp “Almayın” demiş midir? Bilemiyorum. Kimseyi zan altında da bırakamam. Böyle bir şey varsa da; bizim Beşiktaş ile adımız anılmaya başlayınca ortaya çıkanlar oldu. İsimlerini zikretmem. Gerçekten kahraman olmak istiyorlarsa; buyursun gelsinler, kulübü ayağa kaldırıp kahraman olsunlar. Kendilerini davet ediyorum. Kırgınlıklarını, dargınlıklarını kenara bıraksınlar, gelsinler, kulübe sahip çıksınlar. Öyle değil, böyle kahraman olsunlar. Alt yapıdaki çocuklarımızın, velilerimizin umutlarına ışık olsunlar. Biz de yürütelim.

MARKA DEĞERİMİZ 20 MİLYON

Bu takımın bir marka değeri var. Bu benim istediğim rakam falan da değil. Piyasada konuşulan rakam kulübün gerçek değeri değil, çaresizlik yüzünden o rakam telaffuz edildi. Bu kulübün marka değeri bana göre 20 milyon. Siz 20 milyonu çöpe atıp gider misiniz? Aslan gibi bizimle devam edecek geçen seneki takımımızın iskeletimizden kardeşlerimiz var. U-21’den gençlerimizi de alır devam ederiz. Bu takım yerde bırakılmaz. Kime bırakacağız? Yineliyorum; ‘Benden daha iyi yapacak varsa buyursun gelsin.’

BORÇLARI SİLSİNLER YETERDİ

Şuna da değineyim; geçmiş 2 yıla ait borçları silsinler bu kulübün kimseye ihtiyacı olmaz. Önümüzün karanlık olma sebebi; burası borçsuz olarak alındı, 4 milyon borçla bırakıldı. Biz 4’ü de istemiyoruz. 3 milyonu silsinler ve kulübün önünü açalım.

Çevrimdışı underworld

@Yunus Emre Dökmeci

Dikkatini çektimi!!

Saygılar
Gerçek olmadığı için kimse kaale bile almıyor

Çevrimdışı Culpable

Cin artik Yuksek paralara transfer yapamiyor

Federasyonun  aldigi karar ile

kulup odedigi bonservis miktari kadar  fedarasyona odeme yapmasi gerekiyor

20m euro verip oyuncu aliyorsa 20m euroda federasyona odeyecek  yani oyuncunun bonservisi otomatikman 40m euro

karar 2 gun once alindi

Çevrimdışı Zafer55

Fabri

Gönül  Marcelo Pepe Caner

Atiba       Oğuzhan

Quaresma  Talisca   Adriano

Demba Ba :steamed:
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 14:17:35 Zafer55 ]

Çevrimdışı abdusta

@underworld  bir Cem Dizdar hesabımı?

Söyledikleri buraya  copy paste gibi.

saygılar

Çevrimiçi Samet Demir

Profesyonel futbocumuz Ricardo Quaresma'nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatılmıştır.
Buna göre oyuncuya;
2017-2018 Sezonunda 2.100.000 Avro
2018-2019 Sezonunda 2.100.000 Avro
2019-2020 Sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücret
Ayrıca oynadığı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

Beyin Bedava  :dont:

Kaygılar !
Söylediklerinde haklı olsan da tut ki yeni sözleşme imzalanmadı.

Şuan free sol kanat da arıyor olacaktık..

Kaygılı olma. Rahat ol.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

@underworld  bir Cem Dizdar hesabımı?

Söyledikleri buraya  copy paste gibi.

saygılar

:lol: :lol: tv de o şahsı gördüğümde anca 30-40 saniye dayanabiliyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kaygılı olma. Rahat ol.

Arıyor olmayacaktık 1 sene daha sözleşmesi vardı q7 nin

Çevrimdışı underworld

Kaygılı olma. Rahat ol.

q7 free olmuyor ki 1 sene daha kontratı vardı .

Çevrimiçi Samet Demir

Arıyor olmayacaktık 1 sene daha sözleşmesi vardı q7 nin
Bu sene bitiyor diye hatırlıyorum ben.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Bu sene bitiyor diye hatırlıyorum ben.

yanlış hatırlıyorsun

Etiketler: