2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938484 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Abu nun rahatlaması önemli abi. 😁

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kemal sunalın bankacı ve mafya olan ikiz kardeşleri gibi galiba :lol:

Çevrimdışı tangaz

Abu nun rahatlaması önemli abi. 😁

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herifi çok andığım için dilime pelesenk olmuş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

biz sermaye arttırımına gittik yaptık bir daha öyle bir talebimiz olmadı.
bedelli sermaye arttırımına neden izin verilmesin adı üstünde işte bedelini koyuyorsun
daha önce gs nin reddedilen bedelli değildi daha doğrusu bedelliydi ama bedelliye girmeyen
hissedarın hisselerini alma zorunluluğu getirdi ve piyasadaki hisse değeri kadar parayıda
bloke edilmesi istendi gs geri çekildi  amaçları hissedarları dolandırmaktı
fenerde bano çıkartıyor gene çıkartacaktı izin verilmedi önceki çıkardığın banoların bedelini öde dendi
ancak ondan sonra çıkarabilirsin dedi spk ödeyemediler. önceki sene sonra apar topar stadın isim hakkını
sattılar oda gitti elden naniye rvp ye :D

mallar naniyi sattılar gelen parayıda skertele verdiler bedava bruno alves varken gönderip yerine 32 yaşındaki skertele 6 milyon bonservis ödediler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Bize en Uygun forvet tipi Demba ba .
Hoca da bu bakımdan onu çok istiyor.
Sırtı dönük,
Al-ver,
Kutudan dışarı cikma,
Bitiricilik,
Fizik gücü,
Topla katetme,
Şut, kafa, plase,
Profesyonel + iyi huylu
Hepsi 8-9 değil ama bizim için yeterli seviyede.

Çevrimdışı Savaş

Bize en Uygun forvet tipi Demba ba .
Hoca da bu bakımdan onu çok istiyor.
Sırtı dönük,
Al-ver,
Kutudan dışarı cikma,
Bitiricilik,
Fizik gücü,
Topla katetme,
Şut, kafa, plase,
Profesyonel + iyi huylu
Hepsi 8-9 değil ama bizim için yeterli seviyede.

Bu Demba Ba'nın olayı nedir ya? Biri 4-5 ay diyor biri 10 gün diyor. Biri önemli değil diyor diğeri stres kırığı diyor. Noldu yine bu adama var mı bilen? Nedir bunun durumu?

Çevrimdışı Necmi

Kabaca 2017-2018 döneminde CL ve EL'ye katılan ve puan sıralamasında önümüzde olan takımları içeren bir liste yaptım önümüzdeki yıl bir üst torbaya girmemiz süpriz olmadıkça kesin gibi geldi.
girme ihtimalimiz düşük aslında
ihtimal var ama zayıf playoff maçlarının sonuçları önemli

Çevrimdışı underworld

Bu Demba Ba'nın olayı nedir ya? Biri 4-5 ay diyor biri 10 gün diyor. Biri önemli değil diyor diğeri stres kırığı diyor. Noldu yine bu adama var mı bilen? Nedir bunun durumu?
2 haftalik ufak bir operasyon deniliyordu

Çevrimdışı Necmi

şampiyonluk sonrası programın birindeydi.ben öyle bir anlam çıkardım .biz kazansaydık 3. Ve 4. Takımlar 2. Lik için ümitlenecekleri tarzında birseydi.pek kimsenin dikkatini çekmedi sanırım yada ben öyle algıladım.aslında mantıken yapılmaması gereken bir açıklamaydı.
Doğru algılamışsın :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Necmi

Algılarımda pek yanılmam bilirsin :D
belki fenerin ikinci olmasını istememişizdir. kimbilir.

Çevrimdışı Necmi

Algılarımda pek yanılmam bilirsin :D
aslında ben o gün bordo formayı giymiştim itiraf ediyorum.
bütün suç bende :by2:

Çevrimiçi murat

aslında ben o gün bordo formayı giymiştim itiraf ediyorum.
bütün suç bende :by2:
Dönüşte illa erciyesi görecem dedin heralde.az önce baktım haritadanda yine iyi çıkarmışız yolu.

Çevrimdışı Necmi

Dönüşte illa erciyesi görecem dedin heralde.az önce baktım haritadanda yine iyi çıkarmışız yolu.
beni o yola sokan sendin ihale kaldı üstüme :bandit:

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
17 Mayıs 2017, 15:14:13
Yaz dönemi transfer sezonunda en çok istediğim isim olan Kerem Demirbay Almanya milli takımını seçmiş. Ek olarak dün 2000 doğumlu jenerasyondan bahsetmişken Kerem Atakan Kesgin'i de not düşeyim.

Kerem işini sordum. Bunu yazdıktan birkaç hafta sonra bir temas olmuş. Buca'nın paraya ihtiyacı var. Teklifi biraz daha yükseltirlerse bu iş olur. Fakat GS ve Başakşehir de istiyor.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 04:17:10 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'in mizah anlayışı biraz farklı. Gayet ciddi bi' üslupla konuşurken şaka yollu giydirebiliyor. Burada da yakaladığı bir enstantane sonrası benzerini yapmıştır. Zira aksi alenen maç satmak demek. @MURAT

Çevrimdışı arda

Şifo Mehmet
Ahmet Dursun
Sergen Yalçın
Matias Emilio F. Delgado
Bebe
Olcay Şahan

2016/2017 de 10 numaralı formamız boştu..

Sizce yeni sezonda 3 yıldızlı anlı şanlı Beyaz forma Siyah şort'un yaldızlı 10 numarası kim  olabilir?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Şifo Mehmet
Ahmet Dursun
Sergen Yalçın
Matias Emilio F. Delgado
Bebe
Olcay Şahan

2016/2017 de 10 numaralı formamız boştu..

Sizce yeni sezonda 3 yıldızlı anlı şanlı Beyaz forma Siyah şort'un yaldızlı 10 numarası kim  olabilir?
Pepe giysin 10 numara transfer

Çevrimdışı tangaz

Pepe giysin 10 numara transfer

ben talibim reis, malum 10 dk.da fitbolcudan anlarım. ordan bağlantı şeettim. 10#10 = #10

Çevrimdışı Ensar

Giroud tam Şenol Hoca forveti. Kafa, ayak, teknik her şey var ama baya baya zor. Fransa'ya geri döner muhtemelen transfer olursa.

Benim gönlüm önce Abuş, olmazsa Balotelli'den yana. Gelsin deli. Bedavaya geliyo iki senede adam eder, etinden sütünden yararlanır,2 şampiyonluk daha alıp güzel bir bonservise veririz kendisini.
balotelli den yana tek korkum saha dışında takımın huzurunu kaçırması
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi murat

10 numara tolgaya yakışır.10 numara dediğin hafif kısa hafif tombik bir tipleme(sergen ,maradona) gerektirir :D.ozi sıkıntı çıkarırmı derseniz o zaten cruyff u model almış kendine.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 09:40:30 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Şenol Güneş'in mizah anlayışı biraz farklı. Gayet ciddi bi' üslupla konuşurken şaka yollu giydirebiliyor. Burada da yakaladığı bir enstantane sonrası benzerini yapmıştır. Zira aksi alenen maç satmak demek. @MURAT
Hatırlayan ve bulabilen bir arkadaş olursa o bölümü atsın tekrar bir değerlendiririz.benim çıkardığım sonuç oydu.yanılmıyorsam spor kanallarından birindeydi aspor veya ntv spor ama ikinci programdı ilk yapılanda değil.

Çevrimdışı mylife1903

10 numara tolgaya yakışır.10 numara dediğin hafif kısa hafif tombik bir tipleme(sergen ,maradona) gerektirir.ozi sıkıntı çıkarırmı derseniz o zaten cruyff u model almış kendine.
Abi tolgay tolga tolgaya tolgaya farkini anlayana kadar aciiip seyler dusundum

Çevrimiçi murat

Abi tolgay tolga tolgaya tolgaya farkini anlayana kadar aciiip seyler dusundum

Bizim tolga diye futbolcumuz yokki. :D kaptan secmiyoruz 10 numara seciyoruz. :icool:

Çevrimdışı tangaz

sabah beri talibim 10 numaraya kimse oralı olmuyor yahuu. 10 numara olgun oyuncu olmalı sübyanlarla olmaz o iş  :D

sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum ama olsun bir kamp görmem yeterli  :D
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 10:03:32 tangaz ]

Çevrimdışı Çağatay

sabah beri talibim 10 numaraya kimse oralı olmuyor yahuu. 10 numara olgun oyuncu olmalı sübyanlarla olmaz o iş  :D

sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum ama olsun bir kamp görmem yeterli  :D

Sol çaprazdan uzak direk dibine plase yapabiliyosan yarin gel basla aga
Taraftarin sevgilisi olursun
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: