2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941044 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

İspanyolcam yetmedi :D.. Ama Ahmet Bulut, Beşiktaş, Pepe tamadır :D.

Abi editleyerek ekledim, Türkiye medyası referans alınmış yeni bir gelişme yok. Ahmet Bulut'un görüşmelerde bulunduğu, Inter ve PSG'nin de ilgilendiği yazıyor özetle.

Çevrimdışı tangaz

Atiba'nin da masallahi var. Adam 35 yasinda halen Kanadalinin gucunu gosteriyor.

atiba 34 yaşında bu arada  :D

benim kız doğduğunda 37nin içindeydim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

@atalay

Bence bizim takım da adriano-marcelo-atiba-oguzhan dörtlüsü en önemli dörtlü.

Bu sene ki planlamayıda ona göre yapmak gerekiyor?

Atibanin olmadığı zamanlarda yerini doldurmamız planlamayi ona gore yapmamız gerekiyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

atiba 34 yaşında bu arada  :D

benim kız doğduğunda 37nin içindeydim  :bandit:

Ben, babam 45ken doğmuşum ben napacaz şimdi?  :icool:

Çevrimdışı bordele

Oyunu kontrol etmek demişken. Bu sezon Avcı'nın bizi iki kez benzer başlangıç planları ile alt ettiğini söylemek lazım. Burada ilk Başakşehir maçında yaptığım maç sonu analizlerinin çok benzerlerini ikinci maçın başlangıcında yaptı ve biz yine cevap veremedik. Skorun önemi yok. Biz bu sezon Başakşehir'e karşı iki maçta da oyunu kaybettik. Yukarıda da yazdığım gibi kazanmak diye tarif ettiğim şey: Oyun; skor değil.

Özellikle ikinci maçta ilk maçtan edinilmesi gereken oyun tecrübesine rağmen hala rakibe cevap vermesi gereken konumda bulunmak zaten oyunu baştan kaybetmekti. Bunun sebebi de Şenol Hoca'nın ligdeki tek rakibine karşı -üstelik beraberliğin de fazlaca yettiği bir maçta- kolayca ezberlenmiş/değişmeyen oyun pratiği idi.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 00:14:08 bordele ]
Av zamanı

Çevrimdışı atalay

Bu arada iki sene önce Bilic sonrası yazdığım -önceleri de aday gösterdiğim- teknik direktörlerden biri dışında tamamı elit ülke veya kulüp takımlarının antrenörleri oldular. Ki birçoğu o dönem itibariyle henüz bu pozisyonlar için kabul görmüyordu. Bu isimlerden bazılarına Beşiktaş kulübünün teklif götürdüğünü ve kabul görmediğini de öğrendim. O sebeple bu isimleri aday görenleri tebrik ederim. Her ne kadar bu iş aday görmek ile sınırlı kalmasa da... Futbol aklı konusunda hep eleştiriyorum; Sezar'ın hakkını Sezar'a vereyim, dedim.

Çevrimdışı tangaz

Ben, babam 45ken doğmuşum ben napacaz şimdi?  :icool:

adapazarlı şaşırmam.

sene 92 öss sınavına adada giriyorum (izmitte okul kalmamış adaya göndermişlerdi beni) bi arkadaşla gittik onun orda bir arkadaşı var sınava geliyor, neyse ihtiyarbiri getirdi elemanı sınava, deden sana çok düşkün sanırım dedim eleman bana o da nereden çıktı dedi, ee deden getirmiş seni sınava deyince eleman haa o  benim babam dedi, baban kaç yaşında die sordum 84 dedi sen kaçsın dedim 21 dedi.

dikkat et seneye bi kardeşin olabilir  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

adapazarlı şaşırmam.

sene 92 öss sınavına adada giriyorum (izmitte okul kalmamış adaya göndermişlerdi beni) bi arkadaşla gittik onun orda bir arkadaşı var sınava geliyor, neyse ihtiyarbiri getirdi elemanı sınava, deden sana çok düşkün sanırım dedim eleman bana o da nereden çıktı dedi, ee deden getirmiş seni sınava deyince eleman haa o  benim babam dedi, baban kaç yaşında die sordum 84 dedi sen kaçsın dedim 21 dedi.

dikkat et seneye bi kardeşin olabilir  :eyes

Yuh :D

Ben bizimkiler emekli olduğu gibi doğdum, ben yurtdışına gittikten sonra rahatlarlar çocuk filan yok artık  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Son iki sezonda birbirinden farklı iki oyun tavrı ve stratejisi izledik. Beşiktaş'ın mevcut oyuncular ile elbette bir hücum pratiği ve oyun hafızası var. Fakat planlamanın buna göre yapıldığını düşünmüyorum. Bu dörtlünün oyun pratiğindeki yeri önemli. Lakin bu dörtlü varken sezon başı oynadığımız oyun ile sezon sonu geldiğimiz nokta tamamen farklıydı. Oyun konusu bence belirsiz. @Samet Demir | Geçen sezon Pereira ve Rıza Çalımbay ile oynadığı iki maçın başlangıç planları da benzerdi. Onlara da pek reaksiyon veremedik. @bordele Güneş döneminde çok iyi maç önü analizleri de gördük. Mesela Lizbon'daki Sporting, kısmen Napoli maçı gibi. Fakat oyun içinde yaptığı hamleler ile yanıldığı ya da öncesinde yanılıp daha sonra oyunu ele aldığı çok maç da oldu. Mesela içerideki Sporting ve deplasmandaki Lyon maçı gibi. Zaten bu Sporting ve Lyon maçlarındaki Oğuzhan tercihlerinin hata olduğunu geçenlerde TV'de kabul etti. Fakat Başakşehir maçları genel anlamıyla hayal kırıklığıydı.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 00:26:38 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

asporda taraftar soru gönderiyor uğurkarakullukçu yanıtlıyor

T: belhanda talisca kadar katkı verir mii?

U: aa uuu ıııı şeyyy taliscayla belhandayı kıyaslamayı doğru bulmuyorum :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

L'Equipe in haberine göre lyon mangaladan vazgeçmiş. marcelo artık 12 mio  :money:

Çevrimdışı mellfred

konu dışı
kütahya tavşanlıya tayinim çıktı arkadaşlar oralardan birileri varsa özelden ulaşsın lütfen

Çevrimdışı tangaz

L'Equipe in haberine göre lyon mangaladan vazgeçmiş. marcelo artık 12 mio  :money:

arsenal lacazette için 57 mio önermiş, marcelo 15 mio  :D

Çevrimdışı levitate

arsenal lacazette için 57 mio önermiş, marcelo 15 mio  :D
Tolisso'yu 40'a sattılar unutma abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı underworld

o zaman marceo-mangala  M2 hayırılı olsun diyelim  :friendship:

Çevrimdışı tangaz

o zaman marceo-mangala  M2 hayırılı olsun diyelim  :friendship:

lyona mı? ben bizde marcelo pepe ikilisini görmek istiyorum.

Çevrimdışı abdusta

Pepe geliyor
karşılığında Oguzhanmı gidiyor?

sadece hissettim..

Oguzhan gibi yeteneği kaybediyoruz ve eksikliğini arayacağız,

Ah be Q7 ,keşke12 milyon Euro bonservisle Çine gitseydin!!

saygılar

Çevrimdışı tangaz

@atalay ozzinin şutları neden bu kadar cılız olabilir? yıllardır futbol izlerim herkeste r.carlos baldırı yok, lakin ne cılız topçulardan ne şutlar çıktıgını da gördük bi örneğide talisca mesela. ama ben ozzi kadar yavaş şut çeken oyuncu görmedim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

U21 Avrupa Kupası´na scout gönderen kulüplerimiz:

Beşiktaş
Bursaspor
Galatasaray
Trabzonspor

Çevrimdışı atalay

Şut tekniği ve dinamiğinde bir problem görmüyorum. Özellikle ilk iki sezonda ve geçen sezon çok fazla şut üzerinden, birbirinden farklı vuruş tercihleri ile birçok gol kaydetti. Şut konusunda Talisca ile muadil olamaz zaten. Fakat Ozzy şut üzerinden oynamayı pek tercih etmiyor. Daha çok en doğru pası, ekstra pası kovalıyor. Israrla şut üzerinden asistler yapıyor. Böylelikle beklenmedik işi yapan, sürpriz oyuncu. Fakat çerçeveyi gördüğü zaman belki de biraz daha şutuna güvenebilir. Ayağının her tarafını kullanarak vuruş yapabilen bir oyuncu aslında. @tangaz

Çevrimdışı underworld

lyona mı? ben bizde marcelo pepe ikilisini görmek istiyorum.

açıklıyorum : pepe yemdi   :lol: :lol:

gg--marcelo--mangala--adriano   :halay:

Çevrimdışı atalay

Bu arada yanıldığım oyuncuyu da söyleyeyim. -en azından yarım devrelik performansı ile- Babel. Pek olumsuz bir şey yazmadım gerçi ama beklediğimden daha büyük katkı sundu. Yine de oyunun ihtiyaçlarını karşılama konusunda daha başka bir tipleme gerekli diye düşünüyorum. Özellikle oyun içi istikrarında sıkıntı var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Seneye Atiba ile dönüşümlü oynayabilecek oyuncular içinde en iyi alternatif Kucka' dır.

Bizim talip olduğumuz dönemde Milan araya girip almıştı. Gelirse Ozzie' yi de çok rahatlatır.

Çevrimdışı cagdas44

Kabaca 2017-2018 döneminde CL ve EL'ye katılan ve puan sıralamasında önümüzde olan takımları içeren bir liste yaptım önümüzdeki yıl bir üst torbaya girmemiz süpriz olmadıkça kesin gibi geldi.

Etiketler: