adama hemen formayı giydirdik tamam da, pepe'den bahsediyoruz; sadece emek hırsızlarına mı sallıyormuş yani tekmeyi?
biraz sakin olup elimizdeki pepe'yi kenara bırakalım forum olarak; şunların yarısını yapıp kırmızı kart gördüğü ilk maçta, üstelik mağlubiyet alırsak ilk önce burada asılacak adam.
pepe'nin az kırmızı kart görmesine değinilmiş birkaç kez, hatırlatayım: adam, real madrid'te oynuyordu. deportivo'da olsa gördüğü kartların, aldığı cezaların sayısını 10 ile çarpardınız. imzayı atsın deportivo'ya mı, real madrid'e mi yakınız bunu öğrenmiş oluruz en azından; fakat taraftar bu pepe'ye uyacaksa umarım gelmez.
ağabey, quaresma da emek hırsızlarını tekmeledi bursa maçında, yoksa o tekmeleri pepe atsaydı ses etmez miydin?
quaresma hangi emek hırsızını tekmeledi adam kendi oyuncusu ona pası düzgün veremedi diye kızıp topu tribünlere
yollayarakmı yaptı sürekli kendini attırmaya uğraşarakmı yaptı.
Ben quaresmanın bir çok kez attığı tekmeler için tek bir kelime söyledimmi bu güne kadar. Atibaya daldı tepki verdim
hocaya daldı tepki verdim bu güne kadar oyun içinde pozisyon gereği veya değil hiç bir haraketine
burda eleştiri getirmedim tekme yer sinirlenir atar yapmaması gerekiyor ama yaptı diyede bir şey diyemiyorsun
ama topu kaptırdı diye rakibin yirmi metre peşinden koşup tekmeyi sallarsa söylersin.
ya artık quaresmanın ne yapacağını anlayıp tribünler yapma diye bağırıyor. yani olay ani kendiliğinden gelişmiyorki.
Ben pepe yi avrupa şampiyonasında izledim çok sert oynuyor ama topa sert şampiyona boyunca hiç kartlık haraketini görmedim hatırlamıyorum
real maçlarındada hiç öyle kartlık oynadığını görmedim. adam sert oynuyor. ama pislik oyuncu değil.
yani bir melo değil rakiple uğraşmıyor. Gelirse emin olun hiçde kartlık oynamadığını göreceksiniz ama
tosiç vakası gibi bir durumla karşılaşırsa minimum 5 maç alır yada Türkiyedeki futbol hayatını noktalayabilir.
ama o maçta rvp nin bizim oyunculardan biri ayağını eline verse kim ne derdi yada tosiç yalancı kafa atacağına ağzını burnunu
dağıtsa kim ne derdi Beşiktaşın kahramanı olurdu. Bazen kalem kırılıyor. Benim fener maçını kaybetmemiz umrumda değil
o adamı sahadan sedyeyle çıkartamadılar ya işte ona yanıyorum.
pepe ye pislik muamelesi yapıyorsunuz ya yarın gelirse şimdiden ön yargıyı oluşturmuş olursunuz. şu anda bile
dünyanın en iyi stoperlerini say deseler futboldan biraz anlayan ilk üçün içinde onun ismini söyler hiç bir oyuncu
pislik yaparak ilk üçe ilk beşe giremez. Tosiçle ilgilide video yap uzun metrajlı film çıkar ama ilk kırmızısını
fener maçında yemiş sert oyuncuyla pislik oyuncuyu birbirine karıştırmayın bizim savunma çok yumuşak
bize pepe gibi bir oyuncu lazım. Biraz rakip korkacak rahat olamayacak bizim tarafa geldiğinde bir kere topa
bakıyorsa 3 defa stopere bakacak gardını alabilmek için biz kolay kolay rakip sokmuyoruz kutuya pepeyle nerdeyse hiç sokmayız
hızlı adammı arıyorsun daha hızlı stoper bulamazsın süpürücümü arıyorsun son model elektrikli süpürge
hava hakimiyetimi istiyorsun tam adamı marcelo ile ikisi rakibe havadan tek top vermez pepe komple stoper.
Benim Beşiktaş formasını giymesini istediğim tüm zamanlarda 5 oyuncu saysam biri budur. Gerçek ronaldoyu çok istemiştim
etoo yu çok istedim.