2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941977 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Paylasildi mi bilmiyorum

Beşiktaş'ın KAP bildirimi:

Mario Gomez 2016-17 sezonu başlangıcında Fiorentina Kulübünden Wolfsburg Kulübüne transfer olmuştur. Fiorentina Kulübü tarafından Şirketimize yapılan bildirimde, Wolfsburg Kulübü tarafından bu transfer nedeniyle kendilerine ödenecek toplam transfer bedelinin 1.050.000 Avro olduğu, bu kapsamda Şirketimizin bu bedel içinden 525.000 Avro'ya hak kazandığı bildirilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Hukuk Müşavirliği, olası yargısal işlemlerin uluslararası boyutunu da dikkate alarak, Fiorentina Kulübü, Wolfsburg Kulübü, her iki Kulübün bağlı olduğu federasyonlar ve Ülke makamlarından temin edilen belgeleri incelemeye devam etmekte olup bundan sonraki Hukuki Sürecin devamında izlenecek adımlar belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Bir şey anlatmıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

böyle bir şey var gerçek gibi duruyor
Bunlar önceden sızmıştı zaten abi. Burada daha net.

https://twitter.com/formakultur/status/876085508279062528

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlar önceden sızmıştı zaten abi. Burada daha net.

https://twitter.com/formakultur/status/876085508279062528

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çubuklu dışında hepsi aynı.

Demek ki bunlar olmayacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Çubuklu dışında hepsi aynı.

Demek ki bunlar olmayacak.

zaten bu formaların orjinallerinin tarifiyle çizildiği söyleniyordu.
bakalım göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

:bawling: :bawling: :bawling:
ne bekliyorsunuzki :alala:
bunlar olsun en az ikişer tane alır bir çok kişi
bu formalarsa gerçekten çok iyi taraftarda çok sever bu formaları.
Beşiktaşa forması sade olmalı mesela her sene beyaz forma mutlaka çıkmalı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bukadar dillendiğine göre  Pepe'de olmayacak asıl hedef kim acaba.  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Beyazın üstünde büyük belli belirsiz bir kartal figürü olsa mesela, hafifçe kabartmalı.

Gride de ortada beyaz akıtma olsa. 2002 forması gibi.

Çubuklu nasıl olursa olsun, o bana hep aynı geliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyazın üstünde büyük belli belirsiz bir kartal figürü olsa mesela, hafifçe kabartmalı.

Gride de ortada beyaz akıtma olsa. 2002 forması gibi.

Çubuklu nasıl olursa olsun, o bana hep aynı geliyor.

Gerek yok Gs özentisi olur onların diline dusmeyelim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yado

Abuş hariç , 4 kaleci ve kiralıktan dönenler toplam 26 futbolcu var şuan takımda !

Gelecekler konuşuluyor tabi ama ben gidecekleri ve ne kadar getireceklerini merak ediyorum.

Veli Kavlak
2 sezondur oynamıyor ama tamamen iyileşti raporu varsa piyasası olan oyuncu. Bir sene kiralık oynayıp iyi olduğunu gösterip seneye takıma dönebilir yada 1-2 bedelle satılma stratejisi uygun.

Miloseviç
Burda bekleneni veremedi ama İsveç milli takımı kariyeri (U-21 dahil) olan Beşiktaş gibi bir takıma transfer olmuş sonra bundesliga da 2 sezon geçirmiş. İyi pazarlanırsa iyi bir meblaya satılabilir.

Aras Özbiliz
 ?

Pedro Franco
Millonarios da iyi sezon geçiriyor bu sezon tam kendini bulmuş 25'i 90dk 26 maç oynamış yarı finali var.

Mustafa P.
Belediyede iyi sezon geçirdi. Joker özelliğini keşfettiği yıldı bence. Beşiktaş cv'si ve son sezonu Süper ligin 10 forveti arasında kendini bulmasını sağlıyor.

Denys Boyko
Bize uymasa da Uefa finali görmüş Dnipro , Beşiktaş , Malaga görmüş bir kaleci.
Kapalı oynayan çok pozisyon gören takımlar için iyi bir seçenek.

Gençlerden de Fatih Aksoy ve Enes Durmuş'u A takıma monte etmek lazım aslında Şenol hoca rotasyon'u kısıtlı tutuyor zaten 23 kişiden 2-3 tanesi alt yapıdan yada gelecek transferlerinden oluşmalı kemik 18 + 5 potansiyelli Stratejisi düşünülmeli , Aras'ı velisi  ömeri zaten oynamıyor.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi murat

ohoooo sen gündeminde dışında kalmışsın
mustafa hoca konyanın hocası oldu :D
ben alt yapıya dışardan profesyonel ekiplerin getirilip teslim edilmesi taraftarıyım.
bu iş eğitim işi türk futbolunda eğitmen yokki işte biraz şenol hoca var hemen farkı görüyorsun
bir takım yönetmekle sıfırdan bir insanı futbolcu olarak yetiştirmek aynı şey değilki
sadece futbol bilgisi bu iş için yeterli değil herşeyden önce bir insan yetiştirmek gerekiyor.

Riekering i getirsek :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Orkan Çınar için 1.5 M € teklif etmişiz.

Çevrimdışı Orhan

Beyaz bizde klasik oldu abi zaten.Fb de cubuklu gs de parcalı sanırım. O yuzden beyaz formanın tasarımı diğerlerinden biraz daha iyi olmalı. 2016 Beyazı efsaneydi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hiç oyuncu satmadan Pepe , Llorente , Lucas Leiva , Orkan Çınar ı kadroya dahil edip yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Belki Gökhan İnler ile yollar ayrılabilir Lucas Leiva gibi bi oyuncu gelirse.

Çevrimdışı Orhan

Hiç oyuncu satmadan Pepe , Llorente , Lucas Leiva , Orkan Çınar ı kadroya dahil edip yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Levia demişken  :D

Çevrimdışı Yado

Pepe free , Llorente 2 ye biter . Bide talisca'nın kiralaması var tabi onuda hesaba katmak lazım.

Başkada oyuncuya gerek yok aslında.

Fabri
GG(Beck)         Marcelo(Mitro+Fatih)                   Pepe(Tosic)          Adriano(Caner)

Ozzi-Atiba-Tolgay-Nejipcan-Ginler

Talisca

Q7(Enes)                                                   Babel(Töre)

Llorente(Cenk-Pektemek)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

leiva yerine musa çağıran daha doğru hamle olabilir tr altyapılı yerli oyuncu havuzu için...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pepe free , Llorente 2 ye biter . Bide talisca'nın kiralaması var tabi onuda hesaba katmak lazım.

Fabri
GG(Beck)         Marcelo(Mitro+Fatih)                   Pepe(Tosic)          Adriano(Caner)

Talisca

Llorente(Cenk-Pektemek)

Llorente de serbest kalma muhabbeti falan konuşuluyordu..

Orkan Çınar çok yetenkli bi genç futbolcu takıma kazandırılması güzel olur.

Atiba nın 35 yaşında olduğunu düşününce 30 yaşında Lucas Leiva bizim takım çok iyi olur , hücum oynayan takımız Lucas Leiva defansif anlamda artıları cok olan önemli bi oyuncu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

leiva yerine musa çağıran daha doğru hamle olabilir tr altyapılı yerli oyuncu havuzu için...

Oda olur abi musa da iyi futbolcu ama seviye olarak Leiva baya bizi üste çeker beğendiğim bi oyuncu ikili mücadele ve top çalma konusunda baya iyi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Levia demişken  :D

Vay arkadaş Leiva bize o kadar yakınmıymış :) İnş olur.

Çevrimdışı celiker1

Yaşlı-genç, yerli-yabancı oyuncudan ziyade iyi-kötü çalışan, düzenli-düzensiz yaşayan oyuncu vardır düşüncesindeyim. Seneye dünya kupası olmasından dolayı kadromuzdaki oyunculardan maksimum verimi alacağımızdan hiç şüphem yok. PEPE gelsin PEPE :steamed:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri

Talisca

Llorente(Cenk-Pektemek)
Her yerde Llorente ismini duyuyorum da, bu adamı kulübü neden göndermek istesin? Mantıklı bir açıklaması var mı? Adam her maç oynamış ve gol yüzdesi iyi. Hangi sebep bize Llorente'yi adaylar arasında gösteriyor?

Fenerbahçe'liler de Robben gelecek diye gaza gelmiş, adam daha 6 ay önce sözleşmesini uzattı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Sosyal medyada falan Pepe yi beğenmeme gibi bi durum söz konusu şaka olsa gerek..

Herkes Ahlak polisi olmuş arkadaş. 

Pepe seviye atlatır 10 yıldır Real Madrid de oynayan adam .

Gökhan Gönül  - Marcelo - Pepe - Adriano    çok iyi 4 lü .

Serdar  kurtuluş  - Pedro - Ersan - Motta dan geldiğimiz seviye farkına bakın be :)

Çevrimdışı tangaz

Oda olur abi musa da iyi futbolcu ama seviye olarak Leiva baya bizi üste çeker beğendiğim bi oyuncu ikili mücadele ve top çalma konusunda baya iyi.

söylediklerine katılıyorum ama yerli havuzuda bi şekilde tutmak lazım musa iyi bir seçenek, fazla yerli yok zira...

Etiketler: