2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936091 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şayet gelirse vida'dan en ufak bir tereddütüm yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

şayet gelirse vida'dan en ufak bir tereddütüm yok.
Boyko'dan kurtulmamız da artısı  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Talisca'nın kalması yönetimin elinde değil ki. MANU serbest kalma bedelini öderse yönetim neyini ikna edecek onu anlamadım.
Oyuncuya 3m € verirsen kalır
Bunlar mal değil parayı bAstım aldım olsun. manu'da her şeyden önce oyuncuyu ikna etmek zorunda.
Gel gelelim ki söz konusu manu olunca çok da zorlanmaz
Ne ki biz de de 11 garantisi var artı cl'de  11 olacak

Çevrimdışı tangaz

Boyko'dan kurtulmamız da artısı  :D

o zaten creme de la creme etkisi yapıyor bende  :D ama ben ntvsporun tutturduğu transfer haberi görmedim henüz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

beni kulüpten arıyoruz diye 702 21 92 numarasından aradılar 2000 adet 3 yıldızlı formanın ön satışı başladı paket halinde diye. İçinde kaşkol tişört de olduğunu söylediler formaları siyah, çubuklu ve kırmızı olduğunu söyledi ben de siyah forma çıkmayacak diye biliyorum deplasman da gri olacak dedim belli değil dediler. bu numara hakkında bilgisi olan var mı dolandırıcı mı bunlar 
0850 399 1903 bu numara kartal yuvasına ait tek numaradır bunun dışındaki her numara
dolandırıcı oluyor. Beşiktaş resmi siteden ikaz etti bunu. Zaten artık telefon satışı gerçekleştirmiyorlar.
Beşiktaş kartal yuvasında satışa çıkartmadığı formayı internetten satarmı sence.

Çevrimdışı Kalyoncu

Vida'ya güvenmeyen bir tek ben miyim?

Hiç içime sinmiyor bu adama defansı emanet etmek.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bende böyle düşünüyorum.

geçen gece Q7 severler ve Q7 gömerler iyi kapışmıştı. şimdi de biz mi kapışma kalkışması yapsak napsak ekşın olur azcık  :D

Çevrimdışı levitate

ben hocanın mitronun yüzüne dahi bakacağını sanmıyorum. bknz.miloş+pedro.

mitroviçte sosyalleşme sıkıntısı da var ne konusuyor ne gülüyor bırak 11i 24 kişinin içine sokamıyor kendini  bu özellikleri ile...
Belki Vida yardımcı olur abi Ba gelince Abou çılgın attı aynı etkiyi yaratabilir bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kalyoncu

geçen gece Q7 severler ve Q7 gömerler iyi kapışmıştı. şimdi de biz mi kapışma kalkışması yapsak napsak ekşın olur azcık  :D
Dur abi isyanı başlatan bendim orada q7 tartışması bitti gibi dün pektemek kalkışması yaparak arkadaşları empati yapmayada ittiğimizi düşünüyorum. :) İyikide yapmışız forum biraz düzelir gibi oldu bana mı öyle geliyor yoksa abi?Bilgiler akmaya başladı mesela senin bize uygun stoperler bunlar deyip derlemen felan hoşuma gitti.Q7 aşağı q7 yukarı kusma noktasına gelmiştik ondan sonra böyle olunca okurken mutlu oluyor insan. Vida savruk oyuncu abi Hoca savruk istiyor alsın istediğini artık stoper transferi yapıp durmayalım gına geldi.

Çevrimdışı brkntcnr

Marcelo 8 ya da 9 a gitti gibi. Rhodolfo da 1.4 milyona gitti. 2,5 Vida' ya gitti, 750 Caner' e. Talisca kalırsa 2 milyon da ona gitti. Elimizde kalan para 4.15 veya 5.15 milyon €.  Eksiklerimiz ise : sol stoper -hala- ve santrafor belki bir de sağ kanat. Bakalım neler yapacağız.
Yalnız ayrılmak isteyen Visca' yı da şöyle pektemek, veli vs.  + paraya alsak sağ kanadı da çok iyi şekilde çözmüş oluruz.

Çevrimdışı sametbagan

Ha şöyle alalım vidamızı matkaba bir uç aldık mı (Lorente) 3.Şampiyonluk turu için bi kurvazör gemi inşaatına başlayabiliriz :biggrinking:

Abuşu çok sevmeme rağmen o maliyetlerle kalmasına gerek yok.Lorente beleş abuşa verdiğimiz yıllığı ona verelim 2+1 yıllık imzayı attıralım

lorente cenk ve tabiki efsane goldemek üçlüsü bize yeter de artar bile.

Marcelo satılırsa mitro vida tandemi olur çok da güzel olur.Ne yani bu mitro Tosiçten ne kadar kötü olabilir ki.

Çevrimdışı tangaz

Dur abi isyanı başlatan bendim orada q7 tartışması bitti gibi dün pektemek kalkışması yaparak arkadaşları empati yapmayada ittiğimizi düşünüyorum. :) İyikide yapmışız forum biraz düzelir gibi oldu bana mı öyle geliyor yoksa abi?Bilgiler akmaya başladı mesela senin bize uygun stoperler bunlar deyip derlemen felan hoşuma gitti.Q7 aşağı q7 yukarı kusma noktasına gelmiştik ondan sonra böyle olunca okurken mutlu oluyor insan. Vida savruk oyuncu abi Hoca savruk istiyor alsın istediğini artık stoper transferi yapıp durmayalım gına geldi.

hadi yaa sen mülayim bir profilsin hiç isyan fitilini ateşlediğin dikkatimi çekmemişti, kişi profilinin bıraktığı izlenim nasıl etkili bunu bu örnekte görebiliyoruz  :) ben şahsen @Necmi abinin yerinde olsam Q7 için +/- ne yazılırsa moderasyon sebebidir die kırmızı tabela asarım çünkü konu kısır döngüye giriyor dipsiz bir kuyu gibi o konu.

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi Talisca Manuya giderse biz kaç para alıyoruz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para almıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yalçın

3/1. Mecazi anlamda..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

geçen sene ödediğimiz 2yi geri alıyoruz şayet bu yılki kira 2yide peşin ödediysek o zaman 4 alıyoruz.

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kalyoncu

hadi yaa sen mülayim bir profilsin hiç isyan fitilini ateşlediğin dikkatimi çekmemişti, kişi profilinin bıraktığı izlenim nasıl etkili bunu bu örnekte görebiliyoruz  :) ben şahsen @Necmi abinin yerinde olsam Q7 için +/- ne yazılırsa moderasyon sebebidir die kırmızı tabela asarım çünkü konu kısır döngüye giriyor dipsiz bir kuyu gibi o konu.
Napayım abi okuduğum değer verdiğim insanlar bir bir gittiler son kalan sizler üç beş kişi de gitmesin diye bir umutla yaptım iki sayfa garip garip iletiler okuyunca. Necmi abiden tabelayı bende bekliyorum. Bu Gil vardı geçen sene belgeler yetişmemişti alamamıştık. Brezilya-Arjantin maçındada oynadı acaba tekrar düşünülebilir mi.?

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida şüphesiz kaliteli stoper çok faydalı olur gelirse

Çevrimdışı tangaz

Napayım abi okuduğum değer verdiğim insanlar bir bir gittiler son kalan sizler üç beş kişi de gitmesin diye bir umutla yaptım iki sayfa garip garip iletiler okuyunca. Necmi abiden tabelayı bende bekliyorum. Bu Gil vardı geçen sene belgeler yetişmemişti alamamıştık. Brezilya-Arjantin maçındada oynadı acaba tekrar düşünülebilir mi.?

uygun bir profil gibi duruyor ama malum çindeki yüksek maaşları bıraktırıp oyuncu getirmek kolay değil. son dönem tekrar yükseliş trendinde oldugunu düşünürsek kulübü de bonservis ister bu sefer, zor bir transfer bence.

Çevrimdışı federo

Bende böyle düşünüyorum.
Maalesef bende çok güvenmiyorum. Üst düzey bir stoper olduğunu düşünmüyorum ama ne yalan söyleyeyim öyle çok da izlemedim, umarım yanılırım ;)

Çevrimdışı Yalçın

Biz nasil bir futbol oynuyoruz? Baskici, oyunu rakip alana yigan, rakibin baskisi oldugu anlarda hizli adamlariyla kontraya kalkabilen compact bir futbol degil mi? Takim halinde hucum ve takim halinde savunma. Simdi boyle bir oyun formatinda nasil bir savunma elemani lazim bize?

- Adam kacirmayacak. Takim hucuma ciktigi zaman kendi yari sahanda kalan kisiler stoperler ve kalecin. Dolayisiyla hizli olacak ki kacirmayacak.

- Hamleli olacak. Hamle yaptiginda o topu bir sekilde alacak. Ve neticesinde karti da yemeyecek.

- Rakibinin baskisi oldugu anlarda (Korner ya da uzaktan sisirilen toplarda) kafa toplarini alabilecek.

- Ayagi pas yapabilecek. Takimin ataga kalktiginda o topu kendi takim arkadasina diklemesine verebilecek. Yan top oynayan adami napiyim ben.

- Defans hattini koordine edip liderlik yapabilecek. Yani yanindaki adami "sen sunu tut ben bunu tutuyim, onde sen kafa topunu al ortayi ben" gibi yonlendirebilecek.

Dolayisiyla Vida'yi Hirvatistan'in yakin zamanda (varsa) farkli yenildigi bir macta izlemek cok faydali olacak.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Egos

Biz nasil bir futbol oynuyoruz? Baskici, oyunu rakip alana yigan, rakibin baskisi oldugu anlarda hizli adamlariyla kontraya kalkabilen compact bir futbol degil mi? Takim halinde hucum ve takim halinde savunma. Simdi boyle bir oyun formatinda nasil bir savunma elemani lazim bize?

- Adam kacirmayacak. Takim hucuma ciktigi zaman kendi yari sahanda kalan kisiler stoperler ve kalecin. Dolayisiyla hizli olacak ki kacirmayacak.

- Hamleli olacak. Hamle yaptiginda o topu bir sekilde alacak. Ve neticesinde karti da yemeyecek.

- Rakibinin baskisi oldugu anlarda (Korner ya da uzaktan sisirilen toplarda) kafa toplarini alabilecek.

- Ayagi pas yapabilecek. Takimin ataga kalktiginda o topu kendi takim arkadasina diklemesine verebilecek. Yan top oynayan adami napiyim ben.

- Defans hattini koordine edip liderlik yapabilecek. Yani yanindaki adami "sen sunu tut ben bunu tutuyim, onde sen kafa topunu al ortayi ben" gibi yonlendirebilecek.

Dolayisiyla Vida'yi Hirvatistan'in yakin zamanda (varsa) farkli yenildigi bir macta izlemek cok faydali olacak.

bir de gözlerinden ateş çıkartabilirse aynı ben.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Forumda pek Aboubakar sesi duyulmuyor sevindim. Her zaman dedim adamda futbol zekasi yok diye. Afrika kupasindan sonraki performansi benide sasirtti ama 10 milyon bonservis ve 3.3 milyon maas etmez bu adam. Hic kimsenin de uzulecegini sanmiyorum almazsak. Ne yapacagi belli olmayan, enterasan goller atan degil, pozisyona girmeyi bilen, topu her firsatta filelerle bulusturacak santrafor lazim.

Gorunuse bakilirsa Q7'i kovsak dahi gitmeyecek bu egoist.

Eger Senol hoca Tore'yi kadroda tutmayi dusunuyorsa Q7'i yedek kulubesine cekecek. Ya benim istedigim gibi oynarsin, ya da kulubede oturursun mesajini verecek. Q7'in hedefi dunya kupasina katilmak oldugu icin Senol Gunes ne derse onu yapacak.

Bu sezon Q7'i yedekleyebilecek kanat lazim. Artik Tore mi olur baskasi mi bilmem. Yoksa bir sezon daha rabona, trivela sacmaliklari izleyecegiz. 

Etiketler: