İngiliz basını, Premier Lig’e tekrardan yükselen Newcastle United’ın Aboubakar için 11 Milyon Euro’luk teklif yaptığını yazdı.
Haberde Fransız ekibi Rennes’in de teklifine yer verilirken Newcastle United’ın Aboubakar yarışını kazandığına inandığı belirtildi.
Son sözü Aboubakar söyleyecektir,Aklını çelmeleri için net 4milyon Pound yıllığı gözden çıkarmaları gerekir,
Gidersede yapılacak birsey yok,iyi yönünden bakacağız,3.5milyon Euro yıllık ücret zaten takımdaki dengeleri bozmuştu.
Yerine daha iyisi gelir.
Marcelo kal diyenlere:Kendisi zaten kalmak istiyorda başkan gönderiyor,transfer olur olmaz hayırlısı olsun
geçen yılkı performansı gösteremeyebilir,işin doğasında sakatlıklarda var,
kalırsa yıl ortasında belkide keşke satsaydık diyeceğiz.
Atiba:Bu yıl ben metal yorgunluğu dolayısıyla Atibada düşüş bekliyorum,bu nedenle o bölgenin kilit ismi Oguzhan olacak,yanındak partneri Gökhan İnler ve Tolgay
farkettiğim yönetimde Oguzhanın ayrılması konusunda gönülsüz.Bu sene diğer Oguzhan Aydogdu nun devreye sokulması lazım,feda döneminde gelseydi takım kadrosundaydı şimdi
Talisca:1 yıl daha kalacak yönetim yıllığını 1.5dan -2ye çıkaracakmış,o 3 istiyormuş,2.25 e bağlarlar..
Mitroviç:İddia ediyorum bu çocuk Gustavo Gomezden 2-3 gömlek çok daha iyi,ancak Vida transferi olmayacağı için oda harcanacak,gönlüm hiç rahat degil
Saygılar