2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933754 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Bu Çin'den Q7 ye teklif olayı uydurma mı doğru mu?
Uydurma abi Başkan Marcelo dışında teklif yok dedi.

Çevrimdışı tangaz

Bu yıl işimiz çok zor, Abu gidici, Talisca gidici, para yok...  :s20:
iyi ki Şenol hoca var..

abunun yeri kolay dolar da talisca işi sıkıntılı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

hep ucundan kaçırıyolar öyle deme  :D ayrıca şu saydığın 4 takımdan başka takım yok zaten heh bu yener kesin g.amerika takımlarını diyebileceğin...

ayrıca şimdi baktım... son iki dünya kupasında da çeyrek finaldeki 8 takımın 4 ü amerigan... illa kupayı alınca büyük olunmuyor..

Çevrimdışı Çağatay

sanırım 2-2.5 sene evvel yazmıştım hirving lozanoyu
psv 14 milyona almış
2 sene sonrasını da şimdiden yazayım
epl, tahminim manchester takımları
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı abdusta

İngiliz basını, Premier Lig’e tekrardan yükselen Newcastle United’ın Aboubakar için 11 Milyon Euro’luk teklif yaptığını yazdı.

Haberde Fransız ekibi Rennes’in de teklifine yer verilirken Newcastle United’ın Aboubakar yarışını kazandığına inandığı belirtildi.

Son sözü Aboubakar söyleyecektir,Aklını çelmeleri için net 4milyon Pound yıllığı gözden çıkarmaları gerekir,
Gidersede yapılacak birsey yok,iyi yönünden bakacağız,3.5milyon Euro yıllık ücret zaten takımdaki dengeleri bozmuştu.
Yerine daha iyisi gelir.

Marcelo kal diyenlere:Kendisi zaten kalmak istiyorda başkan gönderiyor,transfer olur olmaz hayırlısı olsun
geçen yılkı performansı gösteremeyebilir,işin doğasında sakatlıklarda var,
kalırsa yıl ortasında belkide keşke satsaydık diyeceğiz.

Atiba:Bu yıl ben metal yorgunluğu dolayısıyla Atibada düşüş bekliyorum,bu nedenle o bölgenin kilit ismi Oguzhan olacak,yanındak partneri Gökhan İnler ve Tolgay
farkettiğim yönetimde Oguzhanın ayrılması konusunda gönülsüz.Bu sene diğer Oguzhan Aydogdu nun devreye sokulması lazım,feda döneminde gelseydi takım kadrosundaydı şimdi

Talisca:1 yıl daha kalacak yönetim yıllığını 1.5dan -2ye çıkaracakmış,o 3 istiyormuş,2.25 e bağlarlar..

Mitroviç:İddia ediyorum bu çocuk Gustavo Gomezden 2-3 gömlek çok daha iyi,ancak Vida transferi olmayacağı için oda harcanacak,gönlüm hiç rahat degil

Saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Portekiz basını Brezilyalı oyuncunun Manchester United ile anlaşma sağladığını iddia etti

O’Jogo’da yer alan habere göre Beşiktaş‘ın kiralık kontratını uzattığı ancak sözleşmesi gereği transfer olma hakkı bulunan Anderson Talisca, Manchester United ile anlaşma sağladı. Çıkan habere göre Beşiktaş da bu oyuncunun yerine Benfica’dan André Carrillo‘yu transfer edecek.

Para hakkı yerine Carrillo' yu mu alacağız acaba? Talisca gidecek kanat işini çözmüş olacağız. Eh fena değil bence

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Llorente nokta transfer olur. Geçen sezon EPL de 15 gol atmış adam. Vagner Love, Adebayor, Gomis vs. hala topçuysa Llorente topçuların kralıdır kralı. Temposu ne durumda bilmiyorum izlemedim ama bitiriciliğiyle bile iş yapar.

Çevrimdışı tangaz

Bence Llorente nokta transfer olur. Geçen sezon EPL de 15 gol atmış adam. Vagner Love, Adebayor, Gomis vs. hala topçuysa Llorente topçuların kralıdır kralı. Temposu ne durumda bilmiyorum izlemedim ama bitiriciliğiyle bile iş yapar.

lorente bence de nokta atışı olabilir. sağdan Q7 soldan geriden caner ortaları ile iş yapar sonra q7nin ortalarında ön direk koşusu yaparken arkaya kaçan toplarda babeli de çok pozisyona sokar ve goller attırır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

lorente bence de nokta atışı olabilir. sağdan Q7 soldan geriden caner ortaları ile iş yapar sonra q7nin ortalarında ön direk koşusu yaparken arkaya kaçan toplarda babeli de çok pozisyona sokar ve goller attırır.
Eğer talisca kalırsa ona indirdiği toplarla bile tehlike yaratabilir.

Çevrimdışı tangaz

Eğer talisca kalırsa ona indirdiği toplarla bile tehlike yaratabilir.

ben taliscanın utd. kurul iznini hallederse gideceğini düşünüyorum. beni zaten o düşündürüyor santrafor işine çok da takılmıyorum...

Çevrimdışı brkntcnr

ben taliscanın utd. kurul iznini hallederse gideceğini düşünüyorum. beni zaten o düşündürüyor santrafor işine çok da takılmıyorum...
Bence de gidecek ama geçen seneden sonra pek endişeli değilim. Geçen yıldan sonra yönetime güvenim arttı. Ayrıca giderlerse de Temmuz başında belli olur biz de ona göre planlama yaparız.

Çevrimdışı tangaz

Bence de gidecek ama geçen seneden sonra pek endişeli değilim. Geçen yıldan sonra yönetime güvenim arttı. Ayrıca giderlerse de Temmuz başında belli olur biz de ona göre planlama yaparız.

yönetime güvenmek iyi hoş ama talisca kadar skorer adam kolay kolay düşürmek biraz zor. eleman gerçekten aşırı skorer.

Çevrimdışı Savaş

Eger Talisca'da giderse Aboubakar bize yetmeyebilir.

Talisca'nin skor yükünü çekebilecek elit bir forvete ihtiyacımız olacaktır. Aboubakar sezon boyu 25 ve üzeri atabilir mi? Meçhul.

Ozellikle bal yapmayan arı kanatlarımız varken gol yükü forvet ve 10 numaraya düşerken bu çok önemli bi durum.

Açıkcası Talisca giderse ben Aboubakar'a sicak değilim. Gomez veya Demba vari bir adam almak gerekebilir oraya.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

yönetime güvenmek iyi hoş ama talisca kadar skorer adam kolay kolay düşürmek biraz zor. eleman gerçekten aşırı skorer.
Orası öyle ama belki pasör bi 10 numara ve bitirici santraforla 15-16 sezonuna dönersek yine götürürüz işi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilgi |

41 yıl önce bugün : Antonin Panenka’nın penaltı vuruşu, 'Panenka penaltısı' adıyla futbol literatürüne geçti. #skyskorcom
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

benim anlamadığım nokta
oyunun iki yönüne de hakim adamların çoğunlukta olduğu bir ligde
savunması fecaat olan taliscayı hemde manu gibi bir klübün istemesi
PSG ye filan gitse şaşırmam ama manu tuhaf geldi bana
giderse de çok süre alacağını sanmıyorum
oyunun çok sıkıştığı zamanlarda hucum opsiyonu olabilir

ayrıca llorente ismi geçmiş
gomez etkisinden fazlasını yapar o kadarını söyleyeyim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim anlamadığım nokta
oyunun iki yönüne de hakim adamların çoğunlukta olduğu bir ligde
savunması fecaat olan taliscayı hemde manu gibi bir klübün istemesi
PSG ye filan gitse şaşırmam ama manu tuhaf geldi bana
giderse de çok süre alacağını sanmıyorum
oyunun çok sıkıştığı zamanlarda hucum opsiyonu olabilir

ayrıca llorente ismi geçmiş
gomez etkisinden fazlasını yapar o kadarını söyleyeyim
Bence biraz şu açıdan bak Manu zaten çok az gol yiyor ve neredeyse kaybetmiyor ama gol atma konusunda ciddi sıkıntıları var, Talisca gibi bir adam frikik olsun kafa olsun uzaktan şut olsun Manunun oyununa çeşitlilik sağlayacak. Ben olsam kaçırmazdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

orta sahadan herhangi bir azalma durumunda alınacak adam Lucas Lima olmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca giderse Abou kalsada golcü bi 10 numara almak şart oğlu şart olur, Oğuzhan,Atiba, Tolgay ve Quaresma'nın golcülükleri ortada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

orta sahadan herhangi bir azalma durumunda alınacak adam Lucas Lima olmalı.
Lucas Lima da çok doğru bi transfer olur bence. Aralıkta sözleşmesi de bitiyor. Bu sezon daha 6 maçta 5 asist yapmış bile.

Çevrimdışı Egos

Bir insan, kardeşinin veya öğrencisinin başarısını görünce neden sevinmiyor sevgili saygılar abi?

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/26/besiktas/anderson-talisca-19412

bu safsata olmuş. talisca'nın tüm gollerini ve gol sevinçlerini çıkartalım, quaresma neler yapmış gözden geçir istersen, ne kadar anlamsız bir tespit yaptığını görürsün.

madem tek bir örnekle dünyaları yorumluyoruz, adanaspor maçında tosic'in attığı gole bakın, takımda sadece bir kişi sevince dahil olmuyor: kim bu hain, beşiktaş'ı kendinden küçük gören, takımı hiçe sayan futbolcu? fabri bile yerinde zıplarken, sırtını dönüp orta sahaya yönelmek ne demek? olmaz olsun. aynı adam fenerbahçe maçında hareket çekerek bizi 10 kişi bırakmaya çalışmıştı!!!

örneğin beni de quaresma'nın ve caner'in asık yüzü tedirgin ediyor, fakat oyuncuların bu konuda ne düşündüğünü bilmiyorum. böyle şeyler için "takımı baltalıyorlar" diyemem; yine de caner çok el kol yapıyor sanki.

Çevrimdışı Çağatay

Talisca giderse Abou kalsada golcü bi 10 numara almak şart oğlu şart olur, Oğuzhan,Atiba, Tolgay ve Quaresma'nın golcülükleri ortada.

işin kötüsü tali giderse öyle bir parada kazandırmadan gitmiş olacak biz satmadığımız için
habire kiralamanın bedellerinden biri malesef

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işin kötüsü tali giderse öyle bir parada kazandırmadan gitmiş olacak biz satmadığımız için
habire kiralamanın bedellerinden biri malesef
Her sene tekrardan takım kuruyoruz kiralama işi oldukça tamam günü kurtarıyoruz güzel ama kritik bölgelerde biraz aşıraya kaçtık gibi. En önemli bölgen forvetin kiralık olmamalı bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Egos

talisca giderse şenol güneş'in quaresma'ya duran toplardan uzak dur demesi şart. her bölge farklı kişilere dağıtılsın, cepheden olanları da direkt rakibe verelim, sinir harbine gerek yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

talisca giderse şenol güneş'in quaresma'ya duran toplardan uzak dur demesi şart. her bölge farklı kişilere dağıtılsın, cepheden olanları da direkt rakibe verelim, sinir harbine gerek yok.
Oğuzhan ondan daha çok frikik golü atar kalıbımı basarım. Adamın kariyerindeki toplam frikik golü sayısı 3 filan sanırım.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: