Şu ana kadar çok fazla üzerinde durmadığımız fakat önümüzdeki sezon bizim için kilit oyuncu olacak olan kişiden konuşalım bence biraz.
Tolgay Ali Arslan.
Oğuzhan'ın gelir elde etmek adına yüksek ihtimalli satılacağını düşünüyorum şahsen. Bu mevkiye adam alınacaksa da Atiba'yı yedekleyeceğini veya Atiba yerine alınacağını, 11'e girecek adamın Tolgay olacağını düşünüyorum.
Ben kendimce Tolgay'ın Oğuzhan'dan daha yetenekli olduğunu düşündüm her zaman. Daha bir potansiyelinin olduğunu, daha bir teknik, agresif, müdahaleli, sert, hızlı, sorumluluk sahibi, özgüvenli olduğunu düşündüm. Oğuzhan'ın 'Rica etsem topu alabilir miyim?' futbolunun yanında Tolgay'ın futbolu daha bir 'Ver ulan şu topu bana!' gibi geliyor bana. Fakat gerek sakatlıklar, gerek çok fazla şans bulamaması sebepleriyle kendini çok gösteremediğini düşünüyorum. Bilmiyorum belki de ben bu adamı seviyorum ondan bana öyle geliyor fakat düşüncelerim bu yönde.
Bu sene Oğuzhan giderse eğer Oğuzhan yerine beklentileri karşılayacaktır Tolgay. Düzenli forma giymesi halinde ise Oğuzhan'ın verdiği katkıdan daha fazlasını da verecektir. O potansiyel fazlasıyla var.
Hazır elimizdeyken kıymetinin bilinmesi gereken oyuncularımızdan bir tanesi Tolgay. Şu an üzerinde çok durmuyoruz fakat bunu önümüzdeki sene daha bir iyi anlayacağız.