2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934464 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ömer'in sözleşmesini de 5 sene uzatma fikri var.  :naughty:
Ömer ve Quaresma olucaktı o.Quaresma'nın takıma olan bağlılığından dolayı sıfır egosundan Beşiktaş'ı kendinden daha büyük gördüğünden dolayı falan maaşının daha da artırılması gerektiğini düşünüyor :naughty:

Çevrimiçi Kartal Ç

o tesis yalan oldu bence, zira protokolde devirden sonra 6 ay içinde tadiat geçireceği aksi halde düşeceği gibi bişiler vardı

valla yerel gazetede bu şubat ayında şöyle bir haber yapılmış. ihale 2016 başında yapılmıştı. bu habere kadar 1 yıl geçmiş bile.
demek ki sıkıntı yok o konuda www.bolugazetesi.com.tr/besiktas-geredede-calismalara-basliyor/

Çevrimdışı Savaş

Gri forma istiyorum
Guzel bi tane yaparlarsa alicam
Ben çubuklu istiyorum. Şöyle efsane bi çubuklu gelsin de giyinelim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Ömer ve Quaresma olucaktı o.Quaresma'nın takıma olan bağlılığından dolayı sıfır egosundan Beşiktaş'ı kendinden daha büyük gördüğünden dolayı falan maaşının daha da artırılması gerektiğini düşünüyor :naughty:

Diğer isme pek gerek yok yahu.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben çubuklu istiyorum. Şöyle efsane bi çubuklu gelsin de giyinelim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ipli bağlamalı istiyorum yakalı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı asilarıkaymak

Aynen hacı kardesi. Cogu yere zaten beraber gidiyorlar diye biliyorum ben. İns fenerli değildir.

kardeşi hollanda beşiktaşlılar derneğinin başkanıydı fenerli olması ihtimal dahilinde değil diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cagdas44

valla yerel gazetede bu şubat ayında şöyle bir haber yapılmış. ihale 2016 başında yapılmıştı. bu habere kadar 1 yıl geçmiş bile.
demek ki sıkıntı yok o konuda www.bolugazetesi.com.tr/besiktas-geredede-calismalara-basliyor/

Ek olarak toplam 3 milyon TL'lik bir yatırımdan bahsediliyor bunca zamanda yetişir miydi soru işareti birde bu yaz Çin konusu olduğu için başka yer ayrıca seçilmemiş de olabilir.

Çevrimdışı bordele

Karizma gitsin diyenlere 4

Herkes duşa koşar adım giderken,Q7 Taliscayı saatlerce çalıştırıyor,çalışıyorlar

Taliscaya ağabeylik,ögretmenlik yapıyor.
Şenol Hoca memnun..

Saygılar

Bir insan, kardeşinin veya öğrencisinin başarısını görünce neden sevinmiyor sevgili saygılar abi?

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/26/besiktas/anderson-talisca-19412
Av zamanı

Çevrimdışı BORAN

Bir insan, kardeşinin veya öğrencisinin başarısını görünce neden sevinmiyor sevgili saygılar abi?

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/26/besiktas/anderson-talisca-19412

Bunun cevabını bende merak ediyorum

Saygılar.

Çevrimdışı bordele

Abdusta ligin en çok şut atan adamı aynı zamanda hızıyla rakibi alt üst eden Visca nin nesini gereksiz buluyorsun?  Quaresma yı keseceği konusunda endişelerin seni böyle düşünmeye teşvik ediyor bence ondan istemiyorsun
Ama ben inanıyorum ki gelirse ki inşallah gelir asist kralı olur rahat.
Umarım Visca yı alırız.

Madem bu kadar büyük takımda oynamak istiyordun neden sezon ortasında 2020'ye kadar sözleşme uzattın diye sorarlar adama. Başakşehir 5-6 milyondan aşağı bırakmaz. Kalsın, istemez.
Av zamanı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bir öğretmen öğrencisinin başarısına sevinmemelidir, sevindiğinde öğrenci iyilik seviyesinin o olduğuna inanır ve o standartı yakaladığında herzaman iyi olduğuna inanır, sevinmeyeceksin ki onu daha da iyiye zorlayacaksın. Burda Q7, Talisca'nın daha iyi olmasını istiyor. DERMİŞİM.

Bence kendinizi fazla yormayın kim neye inanmak istiyorsa ve hangi pencereden bakmak istiyorsa o pencereden bakacaktır. Sen sadece doğru yolu gösterebilirsin kişinin o yoldan gidip gitmemek sadece kendi insiyatifidir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Anlaşıldı bize bol transferli transfer sezonu gerekli  :lol:. Yoksa birbirmizi yiyoruz sadece yönetimin haber maber sızdırmadığına inanmıyorum pek yani az oyuncu olduğu için geçen senelerden daha az oyuncu sızdıralacağı doğru orantı zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

"Q7(yas34) yi bu sene satmayalim seneye dünya kupasından(yas35) sonra rahat rahat satariz"

by saygılar

O yüzden bazen okuyup geçeceksin. Diyeceğim ama bu durum son zamanlarda sıkıcı hale gelmeye başladı.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Çinlileri sanki biraz fazla salak yerine koyuyoruz .

Çevrimdışı hasann

yeter be kardeşim transfer yapın ya.Satın şu oğuzhanı 10'a.zaten kimseye bonservis vermiyoruz 10 fazlasıyla yeter.3-4 tane yerinde adam alın bitsin şu dertler seneye çıkalım şampiyon olalım

Çevrimdışı Savaş

Şu ana kadar çok fazla üzerinde durmadığımız fakat önümüzdeki sezon bizim için kilit oyuncu olacak olan kişiden konuşalım bence biraz.

Tolgay Ali Arslan.

Oğuzhan'ın gelir elde etmek adına yüksek ihtimalli satılacağını düşünüyorum şahsen. Bu mevkiye adam alınacaksa da Atiba'yı yedekleyeceğini veya Atiba yerine alınacağını, 11'e girecek adamın Tolgay olacağını düşünüyorum.

Ben kendimce Tolgay'ın Oğuzhan'dan daha yetenekli olduğunu düşündüm her zaman. Daha bir potansiyelinin olduğunu, daha bir teknik, agresif, müdahaleli, sert, hızlı, sorumluluk sahibi, özgüvenli olduğunu düşündüm. Oğuzhan'ın 'Rica etsem topu alabilir miyim?' futbolunun yanında Tolgay'ın futbolu daha bir 'Ver ulan şu topu bana!' gibi geliyor bana. Fakat gerek sakatlıklar, gerek çok fazla şans bulamaması sebepleriyle kendini çok gösteremediğini düşünüyorum. Bilmiyorum belki de ben bu adamı seviyorum ondan bana öyle geliyor fakat düşüncelerim bu yönde.

Bu sene Oğuzhan giderse eğer Oğuzhan yerine beklentileri karşılayacaktır Tolgay. Düzenli forma giymesi halinde ise Oğuzhan'ın verdiği katkıdan daha fazlasını da verecektir. O potansiyel fazlasıyla var.

Hazır elimizdeyken kıymetinin bilinmesi gereken oyuncularımızdan bir tanesi Tolgay. Şu an üzerinde çok durmuyoruz fakat bunu önümüzdeki sene daha bir iyi anlayacağız.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi hala transfer yokmu ya viscayi alalim kacirilmaz felaket dripling atiyo sutlarida iyi cok iyi bir yedek olur 11ide zorlar bence

Çevrimdışı arda

Her yerde binalarda kocaman Beşiktaş bayrakları görüyorum , Lüleburgaz gibi küçücük biyerde bile kaç tane dev bayrak gördüm hafta sonu.inanılmaz bir kenetlenme var taraftarda. Bugün şirkette Beşiktaşlılar toplu hatıra fotoğrafı çektirdik , gelenek haline geldi resmen. Gecikmiş bir arz durumu yok ,forma satışları patlar sıkıntı yok  :icool:

Bende sokakta gördüğüm çocuklara sorup duruyorum hangi takımlısın diye :) Bir diyalog şöyle gelişti.

- Hey canavar sen hangi takımlısın.

- Beşiktaş

- Yanındaki ebeveyni oğlum sizin ailede hiç Beşiktaş'lı yokki.

Bende,

- O yeter bütün aileye :) 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı underworld

Şu ana kadar çok fazla üzerinde durmadığımız fakat önümüzdeki sezon bizim için kilit oyuncu olacak olan kişiden konuşalım bence biraz.

Tolgay Ali Arslan.

Oğuzhan'ın gelir elde etmek adına yüksek ihtimalli satılacağını düşünüyorum şahsen. Bu mevkiye adam alınacaksa da Atiba'yı yedekleyeceğini veya Atiba yerine alınacağını, 11'e girecek adamın Tolgay olacağını düşünüyorum.

Ben kendimce Tolgay'ın Oğuzhan'dan daha yetenekli olduğunu düşündüm her zaman. Daha bir potansiyelinin olduğunu, daha bir teknik, agresif, müdahaleli, sert, hızlı, sorumluluk sahibi, özgüvenli olduğunu düşündüm. Oğuzhan'ın 'Rica etsem topu alabilir miyim?' futbolunun yanında Tolgay'ın futbolu daha bir 'Ver ulan şu topu bana!' gibi geliyor bana. Fakat gerek sakatlıklar, gerek çok fazla şans bulamaması sebepleriyle kendini çok gösteremediğini düşünüyorum. Bilmiyorum belki de ben bu adamı seviyorum ondan bana öyle geliyor fakat düşüncelerim bu yönde.

Bu sene Oğuzhan giderse eğer Oğuzhan yerine beklentileri karşılayacaktır Tolgay. Düzenli forma giymesi halinde ise Oğuzhan'ın verdiği katkıdan daha fazlasını da verecektir. O potansiyel fazlasıyla var.

Hazır elimizdeyken kıymetinin bilinmesi gereken oyuncularımızdan bir tanesi Tolgay. Şu an üzerinde çok durmuyoruz fakat bunu önümüzdeki sene daha bir iyi anlayacağız.
Başka takımlarda bir tane bile yokken bizde iki kaliteli 8 numara mevcut.
Tabi bu bizim için ne kadar güzelse o ikili için o  derece kötü

Amma iskalamamiz gereken bir durum varki bizim gibi futbol oynanmaya çalışan , oyun felsefesi pas ve hücum olan ,rakibe üstünlük kurmaya çalışan bir takım için çok elzem bir  oyuncu tipleri.

Olur da ozi gider ve onun boşalan yerine atiba'nın yedeği olacak biri gelirse karşılaşacağımiz sıkıntılara
Değinirsek : sakatlık , karta yatkınlık ,ortalama 50 küsür maca varan yuklenme, form grafigin de dalgalanma ,rekabetsiz kalip serme gibi sorunlar baş gösterebilir.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2017, 04:28:42 underworld ]

Çevrimdışı murat baltacı

Bu istediğimiz bu sene değil seneye olacak inşallah.. Her ne kadar beğenilmese de (ben sizin kadar olumsuz değilim), Şenol hoca bu sene yine bir şekilde Q7 den faydalanacak, yeter ki alternatifi olan bir kadro olsun..
q7 den faydalanmak istiyosak ilk geldiği senedeki gibi yedek oyuncu rolünde değerlendirmemiz gerek bu konuda törenin formu önemli töreye güvenilip yola çıkılırmı bilmiyorum ama kanatları lens babel yapabilirsek q7 den istediğimiz verimi alabiliriz en azından q7 ye dayalı bir oyun planımız olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Lyon a da ayar oldum 40 milyon a tolisso yu satmışsın Marcelo için 1 milyon daha veremiyorsun Aulas zaten pinti herifin tekidir Marcelo nun gitmesini kimse istemez ama Marcelo dan gelecek para Aboubakar ve Vida da kullanılacak oyüzden satılsın bi an önce.
Lyon pinti davranıyosa satmayalım kardeşim tok satıcıyı oynayalım marcelo satma zorunluluğumuz olan bir oyuncu değil bize verdiği katkı ortada lyon çok istiyosa kesenin ağzını açacak olmadı başka oyuncularımızada teklifler var porto satabiliyosa satsın aboubakarı satamazsa seneye bedava alırız alalım lıorenteyi bakalım yolumuza kiralık falan elbet bi stoper buluruz olmadı çiçi marcelo yapar bu senede idare ederiz.

lıorente gelirse şu ihtimalde düşünülebilir adriano satılıp sol beke canere yedek bi oyuncu bulur oyunu caner lıorente üzerinden oynayabiliriz. tabiki ilk tercihim q7 ve cenkin satılması.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Free veya kiralık Ba , free Çiçi  kapatalım transfer sezonunu.

Çevrimdışı tangaz

Free veya kiralık Ba , free Çiçi  kapatalım transfer sezonunu.

+1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: