2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6871388 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Normalde bir takımda 5 stoper ile sezona başlar. Tosic i 5. stoper olarak düşünüyorum. Sol bekte sıkıntı yaşarsak oraya da kaydırabiliriz.

@sametbagan napıcaz şimdi o seni destekledi bu beni desteklediye mi dökücez artık işi? al bende diğer görüşten bir tane buldum. iyice takıntı oldu bu tangazofobia sende. bak son defa uyarıyorum açtır şu çakraları rahatla. Obsesif – Kompulsif Bozukluk iyice had safhaya çıkıyor sende sonra tedavisi daha zor bir sürece gireceksin. sanırım maslak oto sanayi işe yaramadı isviçreyi arayıp rezervasyonunu yaptırıyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

@cagdas44 Oğuzhan herhangi bir takıma giderse kesin olarak %25 bonservis payı Arsenal'e gidecek.

Çevrimdışı cagdas44

Ersan'ın kap bildiriminde de öyle bir şey yok ama şu anda Adana ile mahkemeliğiz bu tip bir pay yüzünden.

"Oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü'ne 2.000.000.Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor'a sezon başına 1.000.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapılabilecektir."

@Serhat Akkaya KAP'da yok abi denetleme raporunda yazan bu, burada da yazmıyorsa nerede yazacak ki başka.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yaz dönemi Çin kampında ilk rakip Schalke 04...
19 Temmuz (TSİ) 14:50'de..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya KAP'da yok abi denetleme raporunda yazan bu, burada da yazmıyorsa nerede yazacak ki başka.
Ben de Ersan'ın raporundada yok ama şu an mahkemeliğiz bu pay yüzünden diyorum. sanırım yazılmıyor bu tarz detaylar önemli de olsa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı guti10

Ertan Süzgün Twitter'da Ghezzal'ın fotoğrafını paylaşıp kop gel günahlarından yazmış.
Acaba Beşiktaş için mi yoksa Trabzonspor için mi? Bir de Trabzonspor'un Kucka transferini bitiren menajer Özkan Doğan Fransa'ya gitmiş bugün.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 17:05:47 guti10 ]

Çevrimdışı Berat

Ertan Süzgün Twitter'da Ghezzal'ın fotoğrafını paylaşıp kop gel günahlarından yazmış.
Acaba Beşiktaş için mi yoksa Trabzonspor için mi? Bir de Trabzonspor'un Kucka transferini bitiren menajer Özkan Doğan Fransa'ya gitmiş bugün.

Ghezzal için Trabzonspor'un ciddi olduğu konuşuluyor, bizimle bir alakası yok.

Çevrimdışı Çağatay

@cagdas44 Oğuzhan herhangi bir takıma giderse kesin olarak %25 bonservis payı Arsenal'e gidecek.
o yüzden arsenal'e %25 daha fazlasına satmalıyız
mesela 100 milyon değil de 125 milyon öyroya
arsenal nasıl olsa verir
wengere kurban olun
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Sen bunu yapınca kim zarar edecek , Yonetim mi ? Yoksa Beşiktaş mi ?

Tamam Burakin bu formayı giymesini hic birimiz kabullenemeyiz bizim değerlerimiz var ve Burak bu değerlere uymuyor karakter olarak

Ama Futbolcuya kizip Maca gitmemek - Urun almamak olmaz , Besiktasa sirt çevrilmez.
Yönetim çok hata yaptı ve bunları makul karşıladık elbet hatada yapacak.
Desteklemeye devam ettik. Ben emek hırsızının transferini bu hatalardan biri gibi bakamam.
camiaya ramen bu transfer olmaz. Canerde yanlışdı ama kabul edilebilir bir yanlıştı.
Burak transferinin kabul edilebilir bir yanı yok. Adının karşılığı şeref olan bir camiaya
kazanmak için herşey mübahtır diyen biri transfer edilemez.  Şerefin içinde (Hakaret Yasak)₅ yeri yok.
Burak transfer edilir ama şahsım adına bu transferi kabul etmem ve tek kuruşumun bile ona
gitmesini istemem. Beşiktaş zararamı uğrayacak bunu uğratanlar düşünecek.
Her yapılan yanlışa eyvallah demek zorunda değiliz bu gezegende tek santrafor emek hırsızı değil
kimse beni ona mecbur edemez. Onunda ötesinde gs de gruplaşmanın başını çeken milli takımdada
bunu yapan kendi menfaatlerinin oynadığı takımların önüne geçen bir zatı Beşiktaş takımının içine
sokmak için insanın aptal olması lazım. arda alınmak isteniyor burak alınıyor bari emreyle
volkanıda alalım tam olsun. Rahatlık yönetimin bir tarafına battı sanırım. Onları destekleyenlerin her koşulda
destekleyeceklerini düşünüyorlar ve büyük bir yanlışın içine düşüyorlar.
Beşiktaş benim için değerleriyle var. Sırt çevrilmez diye bir şey yok ben YD döneminde hiç bir Beşiktaş maçına gitmedim
hiç bir formayı almadım benim gardrobumda üzerinde ülker reklamı olan bir forma yok.
Ben emek hırsızlığıyla gelecek bir şampiyonluğu istemem biz şampiyonlukla değil şerefli ikinciliklerle gurur duyduk.
Benim Beşiktaşımda emek hırsızına yer yok. Onu ne Beşiktaş oyuncusu olarak görürüm. Nede onu getirenlerin benim
gözümde bir değeri olur.
umarım hedef saptırmadır. Yoksa Beşiktaş bu transferle çok şey kaybeder.

Çevrimdışı tangaz

hakkaten arsenal bi gaza gelse çekil ulan roma ne 16sı benden 25 deyip çekip alsa ozziyi, kurda kuşa bırakmasa.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

hakkaten arsenal bi gaza gelse çekil ulan roma ne 16sı benden 25 deyip çekip alsa ozziyi, kurda kuşa bırakmasa.

Barcelona bunları görse siz ne ayaksınız ulan dese 40 milyon € bastırıp alsa orta sahaya arda yerine :D

Çevrimdışı tangaz

Yönetim çok hata yaptı ve bunları makul karşıladık elbet hatada yapacak.
Desteklemeye devam ettik. Ben emek hırsızının transferini bu hatalardan biri gibi bakamam.
camiaya ramen bu transfer olmaz. Canerde yanlışdı ama kabul edilebilir bir yanlıştı.
Burak transferinin kabul edilebilir bir yanı yok. Adının karşılığı şeref olan bir camiaya
kazanmak için herşey mübahtır diyen biri transfer edilemez.  Şerefin içinde (Hakaret Yasak)₅ yeri yok.
Burak transfer edilir ama şahsım adına bu transferi kabul etmem ve tek kuruşumun bile ona
gitmesini istemem. Beşiktaş zararamı uğrayacak bunu uğratanlar düşünecek.
Her yapılan yanlışa eyvallah demek zorunda değiliz bu gezegende tek santrafor emek hırsızı değil
kimse beni ona mecbur edemez. Onunda ötesinde gs de gruplaşmanın başını çeken milli takımdada
bunu yapan kendi menfaatlerinin oynadığı takımların önüne geçen bir zatı Beşiktaş takımının içine
sokmak için insanın aptal olması lazım. arda alınmak isteniyor burak alınıyor bari emreyle
volkanıda alalım tam olsun. Rahatlık yönetimin bir tarafına battı sanırım. Onları destekleyenlerin her koşulda
destekleyeceklerini düşünüyorlar ve büyük bir yanlışın içine düşüyorlar.
Beşiktaş benim için değerleriyle var. Sırt çevrilmez diye bir şey yok ben YD döneminde hiç bir Beşiktaş maçına gitmedim
hiç bir formayı almadım benim gardrobumda üzerinde ülker reklamı olan bir forma yok.
Ben emek hırsızlığıyla gelecek bir şampiyonluğu istemem biz şampiyonlukla değil şerefli ikinciliklerle gurur duyduk.
Benim Beşiktaşımda emek hırsızına yer yok. Onu ne Beşiktaş oyuncusu olarak görürüm. Nede onu getirenlerin benim
gözümde bir değeri olur.
umarım hedef saptırmadır. Yoksa Beşiktaş bu transferle çok şey kaybeder.

her kelimesine katılıyorum.

şerefinle oyna hakkınla kazan!

#hırsızburakıistemiyoruz

Çevrimdışı Neo Nesil

Tekrar soyluyorum

Cinden 8m dolar kazanan

Galatasaraydan baska takima gitmeyecegini soyleyen

Bizim taraftarin kendisine kufrettigi birbadam buraya falan gelmez... Gelemez.

Birakin su deli sacmaliklarini

Akil var mantik var. Burak yilmazin gelecegine inanan varsa psikologa gorunsun.

burak yilmaz da burak yilmaz. Her transfer donemi konusuna girdigimde burakla ilgili yazilar goruyorum.

Ne o bize gelir ne de biz onu aliriz.

Yarin konfederasyonlar kupasi baslayacak

Abounun bu kupada guzel performans gostermesi bizim icin hic iyi olmaz.

Umarim bu kupada kotu oynar da almamiz kolay olur. Hatta daha ucuza bile razi olur porto.

O zaman burak geliyor tarzi deli sacmaliklari sona erer.

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 17:18:16 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı tangaz

Barcelona bunları görse siz ne ayaksınız ulan dese 40 milyon € bastırıp alsa orta sahaya arda yerine :D

real madrid sessiz mi kalacak üzerimize benzema ronaldo atsa maaşlarını da ben ödüyorum yeterki ozziyi verin dese  :D

Çevrimdışı guti10

Ghezzal için Trabzonspor'un ciddi olduğu konuşuluyor, bizimle bir alakası yok.

Vay arkadaş. Biz neden almıyoruz Ghezzal'ı hem bonservisi elinde. Trabzon Kucka'dan sonra Ghezzal'ı da alırsa rakibimiz olur seneye.

Çevrimdışı tangaz

bakalım transfer sezonu bitsin bu sene sanki daha çekişmeli bi yarış olacak gibi duruyor hepsinin içinden geçmek daha zevkli olacak bu sene  :bandit:

real madrid sessiz mi kalacak üzerimize benzema ronaldo atsa maaşlarını da ben ödüyorum yeterki ozziyi verin dese  :D

Bugün de günlük tinerimizi çektik :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bugün de günlük tinerimizi çektik :D  :evillol:

ben bugün selülozik tercih ettim  :D

bakalım transfer sezonu bitsin bu sene sanki daha çekişmeli bi yarış olacak gibi duruyor hepsinin içinden geçmek daha zevkli olacak bu sene  :bandit:

Şimdiden başlamışlar zaten gaza gelmeye :D

Her sene olduğu gibi adamlar sene başında gaza geliyorlar :D

ben bugün selülozik tercih ettim  :D

selülozik çok kuvvetli abi keşke sentetik çekeydin sen dayanabildin mi selüloziğe :D

Çevrimdışı abdusta

3 milyon euroya oynayacaksa
GS buragı bağrına basmazmıydı?

Neden Beşiktaş?CL içinmi?

saygılar

Çevrimdışı tangaz

selülozik çok kuvvetli abi keşke sentetik çekeydin sen dayanabildin mi selüloziğe :D

40ı devirince sorun olmuyor alıştık biz, alışmış kudurmuştan beterdir ya hani  :D

Çevrimdışı Berat

Transfer olayını iyi bir şekilde atlatabilirsek ki şu an zor görünüyor, bu sene daha rahat olacak. Bizim de önceliğimiz lig olacaktır.

Çevrimdışı sametbagan

@sametbagan napıcaz şimdi o seni destekledi bu beni desteklediye mi dökücez artık işi? al bende diğer görüşten bir tane buldum. iyice takıntı oldu bu tangazofobia sende. bak son defa uyarıyorum açtır şu çakraları rahatla. Obsesif – Kompulsif Bozukluk iyice had safhaya çıkıyor sende sonra tedavisi daha zor bir sürece gireceksin. sanırım maslak oto sanayi işe yaramadı isviçreyi arayıp rezervasyonunu yaptırıyorum  :bandit:
Yok ya ne fobim olacak arada girip kilo alıyoruz işte fena mı?

Hem böyle senden başka bu şekilde takıldığım kimse yok iyi oluyor böyle

Artık transfer olana kadar senle takılacağız başka çaremiz yok maksat zaman geçsin  :ok:

Çevrimdışı brkntcnr

2 side gereksiz.
Quaresma' ya bi sene daha katlanmaktansa Ghezzal' ı tercih ederim.

Etiketler: