Sen bunu yapınca kim zarar edecek , Yonetim mi ? Yoksa Beşiktaş mi ?
Tamam Burakin bu formayı giymesini hic birimiz kabullenemeyiz bizim değerlerimiz var ve Burak bu değerlere uymuyor karakter olarak
Ama Futbolcuya kizip Maca gitmemek - Urun almamak olmaz , Besiktasa sirt çevrilmez.
Yönetim çok hata yaptı ve bunları makul karşıladık elbet hatada yapacak.
Desteklemeye devam ettik. Ben emek hırsızının transferini bu hatalardan biri gibi bakamam.
camiaya ramen bu transfer olmaz. Canerde yanlışdı ama kabul edilebilir bir yanlıştı.
Burak transferinin kabul edilebilir bir yanı yok. Adının karşılığı şeref olan bir camiaya
kazanmak için herşey mübahtır diyen biri transfer edilemez. Şerefin içinde (
Hakaret Yasak)₅ yeri yok.
Burak transfer edilir ama şahsım adına bu transferi kabul etmem ve tek kuruşumun bile ona
gitmesini istemem. Beşiktaş zararamı uğrayacak bunu uğratanlar düşünecek.
Her yapılan yanlışa eyvallah demek zorunda değiliz bu gezegende tek santrafor emek hırsızı değil
kimse beni ona mecbur edemez. Onunda ötesinde gs de gruplaşmanın başını çeken milli takımdada
bunu yapan kendi menfaatlerinin oynadığı takımların önüne geçen bir zatı Beşiktaş takımının içine
sokmak için insanın aptal olması lazım. arda alınmak isteniyor burak alınıyor bari emreyle
volkanıda alalım tam olsun. Rahatlık yönetimin bir tarafına battı sanırım. Onları destekleyenlerin her koşulda
destekleyeceklerini düşünüyorlar ve büyük bir yanlışın içine düşüyorlar.
Beşiktaş benim için değerleriyle var. Sırt çevrilmez diye bir şey yok ben YD döneminde hiç bir Beşiktaş maçına gitmedim
hiç bir formayı almadım benim gardrobumda üzerinde ülker reklamı olan bir forma yok.
Ben emek hırsızlığıyla gelecek bir şampiyonluğu istemem biz şampiyonlukla değil şerefli ikinciliklerle gurur duyduk.
Benim Beşiktaşımda emek hırsızına yer yok. Onu ne Beşiktaş oyuncusu olarak görürüm. Nede onu getirenlerin benim
gözümde bir değeri olur.
umarım hedef saptırmadır. Yoksa Beşiktaş bu transferle çok şey kaybeder.