2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934203 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Aslında şöyle de düşünmek lazım. Gomez yerine alternatif olarak Aboubakar'ın Sosa'nın yerine de alternatif olarak Talisca'nın dusunulmesi de bir plan. Bunlarin getirilmesi de bir başarı.

Ha sene sonuna kadar Gomez ve Sosa'yı beklemek bir plan ve başarı mı? Değil. Kesinlikle değil. Yanlışlar ve doğrular bir arada.

Transfer olayında çok fazla parametre var. Dinamikleri cok değişken. Sabretmeyi bir askerdeyken öğrenmiştim iki transfer sezonunda öğreniyorum :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış hesap yapıp doğru cevabı bulma gibi bir şey oldu

Çevrimiçi Necmi

Talisca barışacak +5 yıllık imzayı cskacak fakat abu da durum farklı çünkü fon mon olayı var.

(Talinin bonservisi fe benfica ya bedavaya geldi sayemizde 2+2)
bizde onların sayesinde şampiyon olduk.
;Taliscanın attığı kritik goller hem ligde hemde avrupada ilerlememizi sağladı
ha barışırsa verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ama peşin konuşma derim.
Abouda fon mon yok bonservisinin %60 ı önceki takımında. Buna fon denmez.

Çevrimdışı tangaz

o değil de başkan hala haftaya netleşir demedi.

daha çoook bekleriz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Yanlış hesap yapıp doğru cevabı bulma gibi bir şey oldu
Karışık aslında :) Mevzu olaya nasıl bakmak istediğine bağlı. İyi tarafindan da bakabilirsin kötü tarafından da ve işin garibi kimse de sen neden bu tarafından bakıyorsun diyemez diğerine iki tarafta haklı çünkü.

Yani Serhat'da haklı ben de haklıyım. O sebeple orta yolu bulmak lazım :)

Çevrimdışı underworld

bizde onların sayesinde şampiyon olduk.
;Taliscanın attığı kritik goller hem ligde hemde avrupada ilerlememizi sağladı
ha barışırsa verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ama peşin konuşma derim.
Abouda fon mon yok bonservisinin %60 ı önceki takımında. Buna fon denmez.
Talisca ya kötü bişey demiyorum ki sezon sonu olacakları söylüyorum sadece.

Abu olayı fon diye geçiyor abi gerisi bilmem ben.

Çevrimdışı abdusta

Talisca ya kötü bişey demiyorum ki sezon sonu olacakları söylüyorum sadece.

Abu olayı fon diye geçiyor abi gerisi bilmem ben.

Talisca ve Abou buyuk ihtimalle İngiltereye transfer olabilirler
Bu sezon FPF yi atlatmamız lazım
hep diyoruz lige 3cü şampiyonluk için tutunalım,
CL katılım yeterli,hatta CL de 3cü bile olmayalım
ya 1-2 yada 4 olalım

saygılar

Çevrimdışı tangaz

osmanlısporda yanlış yaptı şikeciye ekmek verenler kervanına katıldı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yasin hocanin  oldugu  bir  altyapidan  oyuncu yetismez ... Bir  futbolcunun yillikmaasina  harcafigin parayi ozkaynak duzeninde yeniden yapilanma icin harcasak  su 3-4 milyon euronun uc ile  bes sene icerisindeki  getirisi  bize en az  20 kat olur hem  futbolcu satis hem de  maas ekonomisi anlaminda... Bu yapilanmanin tabi  gunumuz  isler kuluplerinin altyapi  duzeninin  modllemsi  yapialrak  olusturulmasi  gerrekiyor. Ama maalesef  biz halihazirda 300 bin euro harcayip BJK TVyi  HD ye  dahi geciremedik henuz  millet 4K  yayin yapmaya baslamisken ..
Altyapı işi de sağlam yatırım istiyor, çoğu kimse bunun farkında değil.

Barcelona altyapısı süper, çünkü  altyapıya senede 20 milyon euro harcıyorlar. Biz 4 milyona transfer yapınca aylarca konuşuluyor.

Bir diğer şehir efsanesi de Porto sciuting'i, ona da konusu açılınca değinirim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Algı oyunları devam ediyor..
BJK tv de müptezelin oynadığı maçları gösteriyorlar...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oha gerçek mi bu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nedense hala inanmıyorum Burak'ı aldığımıza  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajerler kimi öneriyorsa onlar takip ediliyor şu anda yurt dışı transferlerinde. Ben menajerlerden bağımsız bir planın olduğunu düşünmüyorum.
Oysa burayı takip etseler ya...

Ghezzal serbest kaldı, alalım. Alalım da ne kadar para istiyor? Menajeri ne talep ediyor? Başka kimler istiyor?

Serbest kaldı, alalım. Alalım ya.

Çevrimdışı tangaz

porto sıkating konusu açılmıştır...

ilgililere duyurulur  :D

@tuncaboylu

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

2007 senesinde bu müptezel in oynadığı Denizli maçını yayınladılar..

Çevrimdışı Kalyoncu

Altyapı işi de sağlam yatırım istiyor, çoğu kimse bunun farkında değil.

Barcelona altyapısı süper, çünkü  altyapıya senede 20 milyon euro harcıyorlar. Biz 4 milyona transfer yapınca aylarca konuşuluyor.

Bir diğer şehir efsanesi de Porto sciuting'i, ona da konusu açılınca değinirim.

Niye uç örneklerde geziniyorsun abi bilerek mi yapıyorsun?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

Karışık aslında :) Mevzu olaya nasıl bakmak istediğine bağlı. İyi tarafindan da bakabilirsin kötü tarafından da ve işin garibi kimse de sen neden bu tarafından bakıyorsun diyemez diğerine iki tarafta haklı çünkü.

Yani Serhat'da haklı ben de haklıyım. O sebeple orta yolu bulmak lazım :)

serhat bir plan olmadığını iddia ediyor, sen bunların hepsinin planlandığını düşünüyorsun, detayları boş verip bu iki seçeneği göz önünde bulundurursak ben de kurguda büyük açıklar görüyorum. son dakikada yapılan her transfer adrinao'nunki gibi olsaydı aksini düşünebilirdim, o hem ihtiyacımız olan bir transferdi, hatta hedef transfer ve ücreti konusunda güzel işler yapılmıştı. talisca'nın anlaşması iyi, ama kadroda yer bulması için fazla efor sarfettik; aboubakar'ın anlaşması ise tamamen fiyasko, zaten sezon bittiğinden beri onu düzeltmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

eğer bu doğru ise transfere bitti gözüyle bakarım ben. şu raskolnikovmudur nedir kırkyılın başı tutturmuş olacak. sanırım ilk o gevşek yazmaya başlamıştı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan Elin Benficasi LİNDELOFF gibi kazma bir stoperi 35 milyon € ya satıyor

Biz Marcelo gibi bir stoperi 10 milyon € ya satamıyoruz böyle bir sey olabilir mi ya :akuma:

Arkadaş Hangi Akil mantikla Bu herife 35 milyon € veriyorlar vallahi aklim almiyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

3-4 milyon euro kiralama ücretleri bana göre fahiş. adamın elinde değerlendiremediği adamı alıp parlatıyorsun bir bakıma şampiyonlar liginde oynatıp onu geçtim asıl belirtmek istediğim bunun bir plan doğrultusunda yapılmadığı işin para kısmında değilim onu dip not olarak yazdım, son saniyeye kalmasan o adamları belki bedavaya kiralayabilirdin demek istedim.
Töre'yi 3 milyona kiralarken de eleştiriyordun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ulan Elin Benficasi LİNDELOFF gibi kazma bir stoperi 35 milyon € ya satıyor

Biz Marcelo gibi bir stoperi 10 milyon € ya satamıyoruz böyle bir sey olabilir mi ya :akuma:

Arkadaş Hangi Akil mantikla Bu herife 35 milyon € veriyorlar vallahi aklim almiyor :alala:
Benfica markası Beşiktaş markası diye karşılaştırınca cevap ortaya çıkıyor. Tabi yaş maş gibi faktörlerde var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ronaldo madridden ayrılıyormuş çöksek ya, karizma uyuma sesimize kulak ver  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Töre'yi 3 milyona kiralarken de eleştiriyordun.

Töre'yi neden 8 e satmadık diye eleştirdim kiralamak yerine, yine yanlış yerden yanlış argümanlarla vuruyorsun. Konumuz bizim Töre'yi 3 e kiralamamız mı Porto ve Benfica'nın bir tek bizden planlama yanlışlığı nedeniyle son dakikaya kalmamız sebebiyle fahiş kiralama ücreti alması mı?
Töre'yi seneye 12 ye satarız diye kiraladığımızı da sağır sultan biliyordu kimse geri döneceğini umut etmiyordu.. Eskiden daha sağlam argümanlarla geliyordun iyice kaliten düştü biraz toparla, toparlayana kadar cevap vermeme kararı aldım sana :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

burak anketi yapılmış 18bin küsür katılım var 2/3ü gelmesin demiş 1/3ü gelsin demiş, şaşırdım ben %85-90 gelmesin beklerdim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye uç örneklerde geziniyorsun abi bilerek mi yapıyorsun?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uç örnekte gezinen ben değilim, devamlı Barcelona altyapısı, Dortmund yapılanması, Porto scouting'i örnekleri sunuluyor ülkemizde ve burada.

Altyapıdan adam çıkarmak kolay değil, ciddi yatırım istiyor. Çıkardığın adamı parlatacak ortam da istiyor.

Altyapı, scouting muhabbetleri bedava olan şeyler değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burak anketi yapılmış 18bin küsür katılım var 2/3ü gelmesin demiş 1/3ü gelsin demiş, şaşırdım ben %85-90 gelmesin beklerdim.
O 1-3 ün büyük çoğunluğu GS'lılardır  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Etiketler: