3-4 milyon euro kiralama ücretleri bana göre fahiş. adamın elinde değerlendiremediği adamı alıp parlatıyorsun bir bakıma şampiyonlar liginde oynatıp onu geçtim asıl belirtmek istediğim bunun bir plan doğrultusunda yapılmadığı işin para kısmında değilim onu dip not olarak yazdım, son saniyeye kalmasan o adamları belki bedavaya kiralayabilirdin demek istedim.
Parlatiyorsun ama opsiyonlu yapiyorsun bu işi. Tamam opsiyon olmasa haklısın. Ona bende katılıyorum. Bunu daha evvelde söyledim Aboubakar'ın su an opsiyonunu alamazsak 6 milyon euro'luk maliyeti bir sene için fazla dedim ki gercekten fazla. O sebeple opsiyon önemli. Alamazsak Aboubakar'ı benim de laflarim hazır.
Talisca'ya cok fazla takılmıyorum alamazsak bile verilen paranin karşılığını kat ve kat verdi bana göre.
Diger konuda da aksini düşünüyorum. Son saniyeye kalmazsa bedavaya kiralayamazsın aksine karşı takım adamını vermez sana bedavaya. Adam kadrosunu şekillendirecek ki elinde kalan fazlalık oyunculardan kurtulmaya çalışacak ve düşük bedellerle verecek.
Kadrosunu sekillendirmeyen bir takımın elinden adamlarını bedavaya alamazsın vermez yani. Neden versin ki? Belki yüksek bir teklif gelecek. Belki kullanmaya karar verecek. Bilemezsin.
Semt pazarlarinda bile akşam pazarı var. Kurban pazarlarında bile son gün daha ucuza aliyorsun. Ayni hesap

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi