2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936594 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Avrupada başka takımların bedavaya kiraladığı adamlara yıllık 3-4 milyon euro kiralama ücreti verip üstüne 3.3 milyon euro maaş vermek mi strateji?

Onu geçtim Başkan'ın kendi açıklamaları var son ana kadar Gomez'i bekledik diye aynı şekilde Sosa gidip gidip geldi. Bu strateji filan değil biraz iyimser bir yorum olmuş bana göre bununda sebeplerini yazdım.
Iyi de Kiralanan adamlardan biri Afrika kupası şampiyonu takiminin forveti digeri de inanılmaz bir potansiyel olan ve şuan 25 milyonların konuşulduğu bir adam. Yani bunlara bu para tabiki de verilecek Ismail Guldureni kiralamıyoruz ki.

Gomez bedava geldi alinabilirdi de kendi kelek yaptı.

Sosa 3 küsür maliyetle geldi 7 kusure satildi %100 kar edildi.

Yanlış eleştiriyorsunuz bence şuan. Kiralanan adamlar boş adamlar degil. Verilen ücretler normal.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Ayrıca bi oyuncuya olumlu, ötekine olumsuz diye bakamayız. Kagawayı getirirsin önüne bitirici bir forvet koyarsın acayip katkı alırsın, Talisca getirirsin önüne sprinter, alan açan bi forvet koyarsın bu sefer bambaşka katkı alırsın. Atiba yerine daha ağır tek hamleli bi orta sahan olur, yanına hızlı, koşan basan birini koyarsın başka katkı alırsın. Eldeki oyunculara göre oyun planını değiştirip şekillendirebilirsin yani.

Bu da 4 - 5 transfer demek
Gelenlerin verimi falan  da cabasi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Iyi de Kiralanan adamlardan biri Afrika kupası şampiyonu takiminin forveti digeri de inanılmaz bir potansiyel olan ve şuan 25 milyonların konuşulduğu bir adam. Yani bunlara bu para tabiki de verilecek Ismail Guldureni kiralamıyoruz ki.

Gomez bedava geldi alinabilirdi de kendi kelek yaptı.

Sosa 3 küsür maliyetle geldi 7 kusure satildi %100 kar edildi.

Yanlış eleştiriyorsunuz bence şuan. Kiralanan adamlar boş adamlar degil. Verilen ücretler normal.

3-4 milyon euro kiralama ücretleri bana göre fahiş. adamın elinde değerlendiremediği adamı alıp parlatıyorsun bir bakıma şampiyonlar liginde oynatıp onu geçtim asıl belirtmek istediğim bunun bir plan doğrultusunda yapılmadığı işin para kısmında değilim onu dip not olarak yazdım, son saniyeye kalmasan o adamları belki bedavaya kiralayabilirdin demek istedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

3-4 milyon euro kiralama ücretleri bana göre fahiş. adamın elinde değerlendiremediği adamı alıp parlatıyorsun bir bakıma şampiyonlar liginde oynatıp onu geçtim asıl belirtmek istediğim bunun bir plan doğrultusunda yapılmadığı işin para kısmında değilim onu dip not olarak yazdım, son saniyeye kalmasan o adamları belki bedavaya kiralayabilirdin demek istedim.

Bedava niye kiralasın anlamadım. Pektemek mi bu , adamların gitsin de nasıl giderse gitsin , batık para zaten diye baktığı oyuncular değil ki bunlar. Parlatıosun adamı da sen de şampiyon oluyorsun, şampiyonlar ligine gidiosun orda oynatıosun. Nalıncı keseri gibi hep kendine yontularak olmaz bu iş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunda da heralde ilk haftalar eskiler idare eder yeniler 3 4 haftaya alışır diye düşünüyorlar.

Kazanilacak Bir kaç milyon euro parayı kaybedilecek bir kaç puandan daha önemli tutuyoruz. Özet bu aslında.

sırf bu dediğin sebepten Gs derbisini kazanamadık...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bedava niye kiralasın anlamadım. Pektemek mi bu , adamların gitsin de nasıl giderse gitsin , batık para zaten diye baktığı oyuncular değil ki bunlar. Parlatıosun adamı da sen de şampiyon oluyorsun, şampiyonlar ligine gidiosun orda oynatıosun. Nalıncı keseri gibi hep kendine yontularak olmaz bu iş.
Niye meselenin özünü anlatamıyorum ki :) Zamanında bu girişimi yapsak son ana kalmasa belki bedavaya ya da daha ucuza kiralicaz, tekrar söylüyorum Başkan'ın açıklamaları Gomez'le ilgili Sosa'nın durumları bir sene öncesindeki Ndoye ve Gomez olayından bu durumun Savaş'ın bahsettiği gibi bir planın parçası olmadığını ve o ana özel bir planlama yapıldığıdır. Şenol Hoca'nın bu durumdan geçen sene yazın ne kadar şikayet ettiği de ortada...
Korku akıl katilidir.

Niye meselenin özünü anlatamıyorum ki :) Zamanında bu girişimi yapsak son ana kalmasa belki bedavaya ya da daha ucuza kiralicaz, tekrar söylüyorum Başkan'ın açıklamaları Gomez'le ilgili Sosa'nın durumları bir sene öncesindeki Ndoye ve Gomez olayından bu durumun Savaş'ın bahsettiği gibi bir planın parçası olmadığını ve o ana özel bir planlama yapıldığıdır. Şenol Hoca'nın bu durumdan geçen sene yazın ne kadar şikayet ettiği de ortada...

son ana kadar beklenmesi hususunda itiraz etmiyorum sana , ama fiyat olarak değil takıma adaptasyon nedeniyle. ama bedava olmaz , daha ucuza da olur mu meçhul. bu adamlar kurtulunmaya çalışılan oyuncular değil onlar için , öyle olsa alın hayrını görün derlerdi bizim pektemeğe yaptığımız gibi , maaşının bir kısmını da onlara ödetirdik. son ana kadar beklediğinde belki daha ucuza kiralamışsındır? Bunu düşündün mü? Pazarlığın içinde değilsen öyle peşin şablonlarla formüllerle değerlendirme yapamazsın. Bir çok dinamik dönüyor pazarlık işinde.

Çevrimdışı Savaş

Parlatiyorsun ama opsiyonlu yapiyorsun bu işi. Tamam opsiyon olmasa haklısın. Ona bende katılıyorum. Bunu daha evvelde söyledim Aboubakar'ın su an opsiyonunu alamazsak 6 milyon euro'luk maliyeti bir sene için fazla dedim ki gercekten fazla. O sebeple opsiyon önemli. Alamazsak Aboubakar'ı benim de laflarim hazır.

Talisca'ya cok fazla takılmıyorum alamazsak bile verilen paranin karşılığını kat ve kat verdi bana göre.

Diger konuda da aksini düşünüyorum. Son saniyeye kalmazsa bedavaya kiralayamazsın aksine karşı takım adamını vermez sana bedavaya. Adam kadrosunu şekillendirecek ki elinde kalan fazlalık oyunculardan kurtulmaya çalışacak ve düşük bedellerle verecek.

Kadrosunu sekillendirmeyen bir takımın elinden adamlarını bedavaya alamazsın vermez yani. Neden versin ki? Belki yüksek bir teklif gelecek. Belki kullanmaya karar verecek. Bilemezsin.

Semt pazarlarinda bile akşam pazarı var. Kurban pazarlarında bile son gün daha ucuza aliyorsun. Ayni hesap :)

Çevrimdışı Savaş

Senin demek istedigin su sanırım. Son ana kaldigimiz icin mecbur kalip para ödüyoruz. Elimiz mahkum çünkü. Dogru mu anladım? :)

Çevrimdışı Neo Nesil

KÖTÜ SENARYO!!

Marcello satılır
Aboubakar Rusya konfederasyon kupasında başarılı olur,başka takıma satılır
M.United Taliscayı transfer eder.

Vida olmaz,
Burak Gelir.

Saygılar

Ilk ikinin olma ihtimali yuksek
Gerisine ihtimal dahi vermiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senin demek istedigin su sanırım. Son ana kaldigimiz icin mecbur kalip para ödüyoruz. Elimiz mahkum çünkü. Dogru mu anladım? :)

Hayır, bu son ana bırakma olayının bir plan dahilinde yapılmadığını şartların o noktaya getirdiğini söylüyorum. Yoksa hiç bir yönetim, teknik heyet bu işin son ana bırakılmasını istemez..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

son ana kadar beklenmesi hususunda itiraz etmiyorum sana , ama fiyat olarak değil takıma adaptasyon nedeniyle. ama bedava olmaz , daha ucuza da olur mu meçhul. bu adamlar kurtulunmaya çalışılan oyuncular değil onlar için , öyle olsa alın hayrını görün derlerdi bizim pektemeğe yaptığımız gibi , maaşının bir kısmını da onlara ödetirdik. son ana kadar beklediğinde belki daha ucuza kiralamışsındır? Bunu düşündün mü? Pazarlığın içinde değilsen öyle peşin şablonlarla formüllerle değerlendirme yapamazsın. Bir çok dinamik dönüyor pazarlık işinde.
Tali de abu da kulupleriyle kanli bıçaklı ama gene de bu portekiz ayilaryla uğraşmak kolay değil.

Tali de abu da kulupleriyle kanli bıçaklı ama gene de bu portekiz ayilaryla uğraşmak kolay değil.

Kulüple kanlı bıçaklı olmaları bir şey ifade etmez ki , çakıl taşı ödemediler ki alırken bedava bıraksınlar. Para işinde duyguya yer olmaz hele avrupada. İyi oyuncular bunlar ve yaşları genç. Ayrıca ben kanlı bıçaklı oldukları hususlarını çok ciddiye almıyorum bile. Öyle derler yarın hop barışırlar, bu profosyonel hayat.

Çevrimdışı Savaş

Hayır, bu son ana bırakma olayının bir plan dahilinde yapılmadığını şartların o noktaya getirdiğini söylüyorum. Yoksa hiç bir yönetim, teknik heyet bu işin son ana bırakılmasını istemez..
Aslında şöyle de düşünmek lazım. Gomez yerine alternatif olarak Aboubakar'ın Sosa'nın yerine de alternatif olarak Talisca'nın dusunulmesi de bir plan. Bunlarin getirilmesi de bir başarı.

Ha sene sonuna kadar Gomez ve Sosa'yı beklemek bir plan ve başarı mı? Değil. Kesinlikle değil. Yanlışlar ve doğrular bir arada.

Transfer olayında çok fazla parametre var. Dinamikleri cok değişken. Sabretmeyi bir askerdeyken öğrenmiştim iki transfer sezonunda öğreniyorum :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bakın Porto ve Benfica kimleri kime kaç paraya kimleri bedaya vermiş listesi burada, halen yok bedava mı bırakırmış da bilmemneymiş de.. Türk takımlarını iyi öpmüşler bu arada :)

Korku akıl katilidir.

Öpülme nerde burda anlamadım, Beşiktaş adına. Ucuza bile almışız , Ghilasın 2 adını bilmediğim Mehdi midir nedir 4 ettiği yerde abou ve tali için gayet iyi almışız diyeyim o zaman. Hem şampiyonlar liginde onbire yazıcaan adam istiosun hem de bedava istiosun. Ne ala memleket. Senin patron olduğun bir şirkette çalışmak istemezdim, sigortanızı tam yatırıom iste daha ne istionuz derdin habire  :D
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 14:36:46 atakan eraslan ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öpülme nerde burda anlamadım, Beşiktaş adına. Ucuza bile almışız , Ghilasın 2 adını bilmediğim Mehdi midir nedir 4 ettiği yerde abou ve tali için gayet iyi almışız diyeyim o zaman. Hem şampiyonlar liginde onbire yazıcaan adam istiosun hem de bedava istiosun. Ne ala memleket. Senin patron olduğun bir şirkette çalışmak istemezdim  :D
ya arkadaşım oradaki listenin tamamı loan değil yanında loan yazmayanlar bonservisiyle giden adamlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Bu seneden korkuyorum baya insallah tersi olur bu senede sampiyonlugu ilan ederiz bu sene cok onemli herkese kimin buyuk oldugunu gostermemiz lazim renkliler son cirpinislarini yapiyolar onlarin kafasina vurmamiz lazim

ya arkadaşım oradaki listenin tamamı loan değil yanında loan yazmayanlar bonservisiyle giden adamlar.

Farkındayım onun o kadar İngilizcem var merak etme. Yok bir de komple alıcaktın 4 e taliscayı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Farkındayım onun o kadar İngilizcem var merak etme. Yok bir de komple alıcaktın 4 e taliscayı
:) ne diyim ki şu yazının üstüne sana. Tartışmak anlamsız..
Korku akıl katilidir.

:) ne diyim ki şu yazının üstüne sana. Tartışmak anlamsız..

Ne istiyorsan söyleyebilirsin , istemiyorsan da paşa gönlün bilir. Ordaki kiralıkla bonservislinin ayrımına giresim gelmedi uzatmadan, hemen hooop bidakka yaw arkadaşım falan filan. Şurda da ne çok aman yakaladım bişi düzelteyim üste çıkayımcı var  :D aman yaw neyse

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu seneden korkuyorum baya insallah tersi olur bu senede sampiyonlugu ilan ederiz bu sene cok onemli herkese kimin buyuk oldugunu gostermemiz lazim renkliler son cirpinislarini yapiyolar onlarin kafasina vurmamiz lazim

Bizim rakibimiz kendimiz, fbgs degil. fo ve Şenol Güneş cizgisini bozmazsa boyle surer gider

Defalardir goruyoruz. Iyi transferlerle sampiyon olunmuyor. Mevcut kadromuz bile ligi alir. Benim endisem clde ne yapacagimiz.

Çevrimdışı Neo Nesil

Fikret ormanin 2015 yili haric haziranda transfer yaptigini gormedim.

Temmuzda transfer sov baslayacak.

Çevrimdışı underworld

Kulüple kanlı bıçaklı olmaları bir şey ifade etmez ki , çakıl taşı ödemediler ki alırken bedava bıraksınlar. Para işinde duyguya yer olmaz hele avrupada. İyi oyuncular bunlar ve yaşları genç. Ayrıca ben kanlı bıçaklı oldukları hususlarını çok ciddiye almıyorum bile. Öyle derler yarın hop barışırlar, bu profosyonel hayat.
Talisca barışacak +5 yıllık imzayı cskacak fakat abu da durum farklı çünkü fon mon olayı var.

(Talinin bonservisi fe benfica ya bedavaya geldi sayemizde 2+2)

Çevrimdışı abdusta

REAL MADRİD den ayrılmak
isteyen Cristiano RONALDO
Beşiktaşamı gelecek?

SAygılar

Etiketler: