2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932792 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Bu sezon Abu olamayacaksa eger Csk donemlerinde dokturen 2015 de iyibir rakama Romaya geldiginden beri dikis tutturamayan.
Bu sezon Baselde kendine gelen Seydou Doumbia tam bize gore olur.
Basel bir yillik kiralamis satin alma opsiyonu var fakat biz ilgilensek rahat kiralayabiliriz gibi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Malesef hakan gündoğarın söyledikleri doğru
Yıldız transferi Burak Yılmaz transferinin tuzu biberi olacak yönetim bunu hedefliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak yılmaz transferini az tepki çeksin diye yıldız oyuncuyla birlikte açıklanacak diyor hakan gündoğar
Beşiktaş taraftarı çocukmu?
Beş yıldır yaptığını 5 dakikada yıkar Başkan

ben bunlara inananlara daha çok gülüyorum :D

Başkan hersene yemliyor bunları basınından forumdaki arkadşalara kadar herkes kek gibi inanıyor :D  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Burak olayı doğru yem falan değil.

Burak olayı doğru yem falan değil.

Başkanım siz misiniz ? :D

Nerden geliyor bu kesin bilgiler :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

o iş bitti daha dün 2 yıllık anlaşıldığı söyleniyordu 2,5 maaş 1 M€ şampiyonluk primi
uefada yarı finale 1 M€ prim vs gidiyor sözleşme diye duydum
onu bende duydumda, resmi bir aciklama halen yok. biryandan turgay demir anlasamadilar cumartesi yine masaya oturacaklar diye haber verdi. hocayi severim, ama işi bukadar uzatmasi biraz ayip oluyor sanki. yönetim hertürlü hocanin hakkini verecekdir, sonucda oda bizim sayemizde sampiyon hocalar arasina girdi, sadece onun becerisi degilki, nedir bu anlasamamazlik. neyse, insAllah en kisa sürede cözerler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkanım siz misiniz ? :D

Nerden geliyor bu kesin bilgiler :D
Yine bilgi kirliliği var. Bekleyip göreceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

burak gelirse ve sezon başlığında gömülmesine izin verilmezse arena da yıkılır necmi ağabey.

çıldırırım, kahrederim, hayatımı mahvederim.

herhalde aboubakar işi istenildiği gibi sonuçlanmazsa cenk'in kredisini sezon başından artırmak için burak söylentisini yayıyorlar. bu sezon çocuğun çok üstüne gittik, beterin beteri var hatırlatmasıdır belki. yönetimin beceriksiz olduğu konular mevcut, fakat bu kadar bariz bir hatayı yapmalarına imkân vermiyorum.
o emek hırsızını asla Beşiktaş oyuncusu olarak kabul etmemki.
Ama burda emek hırsızlarınada küfür edemeyiz.
Cenke biz tepkiyi emek hırsızlığına soyunuyor diye verdik. Bize kopyası kesmedi orjinalini getirelim diyorlar.

Yine bilgi kirliliği var. Bekleyip göreceğiz  :tabe:

Ben basında adı çıkıpta aldığımız oyuncu hatırlamıyorum :)

Çevrimdışı wbishop82

Beşiktaş, Şenol Güneş'le 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. (beIN SPORTS)

Çevrimiçi Necmi

ben bunlara inananlara daha çok gülüyorum :D

Başkan hersene yemliyor bunları basınından forumdaki arkadşalara kadar herkes kek gibi inanıyor :D  :evillol:
yemlenmiş olalım sıkıntı değil
ama şurayada tarafımızı belli edecek notu düşelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim çok tehlikeli sularda yüzüyor. Adımlarını dikkatli atmalılar bu sene özellikle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

burakin Besiktasli futbolcusunu gecdim Besiktas taraftari oldugunu bile kabullenemiyorum, uzak dursun bizim şerefli formadan, uzak dursun güzelim stadimizdan, semtimizde bile görünmesin karektersiz herif.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı leucocyte

Bucaspor'dan , kerem Atakan Kesgin ile anlasmisiz. Kaynak beinsport

Çevrimdışı onder23

Bucaspor'dan , kerem Atakan Kesgin ile anlasmisiz. Kaynak beinsport

Henüz 17 yaşındaymış. İzleyen bilen var mı bu arkadaşı?
Bu sene profesyonel olmuş

Çevrimdışı underworld

Burak olayı  mide bulandirici

Çevrimdışı Kutay

Burak gelse bile tam anlamıyla benimseyebilmemiz için en az 1 yıl şart gomezden daha fazla katkı vermesi gerekir anca öyle içine siner taraftarın
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı leucocyte

Burak gelince kim birinci forvet olacak ? Yildiz forvet gelirse Kim ucuncu forvet  olacak ? Cenk ucuncu forvet olur mu?

Çevrimdışı b.damatoglu

Henüz 17 yaşındaymış. İzleyen bilen var mı bu arkadaşı?
Bu sene profesyonel olmuş
Kendi jenerasyonunun en iyisi. Oğuzhan Tolgay karışımı taş gibi çocuk

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Burak gelse bile tam anlamıyla benimseyebilmemiz için en az 1 yıl şart gomezden daha fazla katkı vermesi gerekir anca öyle içine siner taraftarın
benim içime sinmez hiç
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kendi jenerasyonunun en iyisi. Oğuzhan Tolgay karışımı taş gibi çocuk

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şenol hoca şanş verir o zaman inşallah
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Demba Ba, Fabri, Cenk, sezer öztürk, daha sayayımmı :D

Çevrimiçi Necmi

hiç bir zaman taraftarın içine sinmez ilk faulde düştüğünde tribün tepkisini düşünemiyorum
bak kendini yere atmasından bahsetmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Burak gelince kim birinci forvet olacak ? Yildiz forvet gelirse Kim ucuncu forvet  olacak ? Cenk ucuncu forvet olur mu?
cenki kaybederiz o kesin. Ama cenk bu takımda birinci forvet zor olur kim gelirse gelsin.

Çevrimiçi Necmi

neyse birde işin iyi yanına bakalım Cenk çok amatörce atıyordu kendini yönetim bile dayanamamış sanırım
ders versin diye emek hırsızını getiriyor. Cenk değerlendirir artık bunu Burak abisinden layıkıyla öğrenir.
Nasıl düşülür nasıl penaltı alınır.

Etiketler: