2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932853 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Park'ta ki maçlara oğuzhan,tolgay 2'lisi ile çıkabiliriz ligde ki :)

Çok iyi oldu çokta güzel oldu :)

Çevrimiçi Necmi

ozzi satınca bayernden renato sanchesi 2 yıl kiralamak için kıçımı yırtardım ben...
en büyük hata yerli gönderip yerine yabancıyı alternatif koymak.
Türkiyede başarı yerli kalitesiyle gelir çekirdek yerliden oluşacak iyi bir
yerli kadron yoksa yabancı takviyesiyle bir yerlere gelip kalıcı olamazsın bugün
yediğimiz kaymak 5 yıldır yerli kalitesini yükseltmekten geçiyor. Yerli ve gerçekten kaliteli bir oyuncu varsa
acımadan alacaksın iki yönlü kazanç hem kadronu güçlendirir hemde rakiplerini indirirsin.

Çevrimdışı tangaz

en büyük hata yerli gönderip yerine yabancıyı alternatif koymak.
Türkiyede başarı yerli kalitesiyle gelir çekirdek yerliden oluşacak iyi bir
yerli kadron yoksa yabancı takviyesiyle bir yerlere gelip kalıcı olamazsın bugün
yediğimiz kaymak 5 yıldır yerli kalitesini yükseltmekten geçiyor. Yerli ve gerçekten kaliteli bir oyuncu varsa
acımadan alacaksın iki yönlü kazanç hem kadronu güçlendirir hemde rakiplerini indirirsin.

mantıklı ama ben şöle yapıcam atiba yerine okay talisca yerine de yazıcı yapıcam :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı furkankaya1903

Twitter'da raskolnikov (@Levent_ozdmr) kimdir? Bilen tanıyan varmı? Sürekli olarak burak yılmaz hakkında bize gelecek diye twit atıyor. Tepki gösterenleri aşağılıyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

mantıklı ama ben şöle yapıcam atiba yerine okay talisca yerine de yazıcı yapıcam :D
okay atiba yerine olmaz ancak 8 numara olur o 6 numarada yerli oyuncu zor

Çevrimiçi Necmi

Twitter'da raskolnikov (@Levent_ozdmr) kimdir? Bilen tanıyan varmı? Sürekli olarak burak yılmaz hakkında bize gelecek diye twit atıyor. Tepki gösterenleri aşağılıyor.

o diyorsa gelmez o zaman

Çevrimdışı levitate

Ne kadar isim söylediyse hiç biri gelmedi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

ozzi satınca bayernden renato sanchesi 2 yıl kiralamak için kıçımı yırtardım ben...

Dün haberlerde izledim. Barcelona Verratti olmazsa Renato Sanches'e gidecek diye. O iş yaş abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

%80 degil. %38 gesenin. 920 -960 milyon tl'lik bir pay alacaklar. Yine de yaklasik 70 - 80 milyon dolarlik borçları kalıyor lakin bu yönetilebilir bir miktar.

Yırttılar bir sekilde yine.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir şeyden yırttıkları yok. O para inşaat tamamlanıp satışlar başlayınca peyderpey gelecek. Ayrıca arsa için önden aldıkları para da düşecek.

Herifler senede 250 milyon lira zarar ediyor. Bu bilançoyu devam ettirirlerse, o para geldiğinde şu anki borçlarını muhafaza ederler ancak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

Bir şeyden yırttıkları yok. O para inşaat tamamlanıp satışlar başlayınca peyderpey gelecek. Ayrıca arsa için önden aldıkları para da düşecek.

Herifler senede 250 milyon lira zarar ediyor. Bu bilançoyu devam ettirirlerse, o para geldiğinde şu anki borçlarını muhafaza ederler ancak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tümü şimdi verilse 330 milyon borçları kalıyor.

Milanın kalecisi dondurma sözleşme uzatmamış alak mı ? :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş’ın uzun zamandır peşinde olduğuIniesta’dan sürpriz bir açıklama geldi.

Beşiktaş’ın uzun zamandır dünyaca ünlü yıldız Iniesta’nın transferi için uğraştığı biliniyor. Konuyla ilgili Inista ilk kez konuştu. Iniesta İspanya özel bir haber sitesine açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın ilgisini yalanlamayan Inista:

’ Barcelona’ya yıllarımı verdim. Ancak çokkötü bir sezon geçirdik. Artık Barça’ya verebileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Belki de yeni bir maceranın zamanı gelmiştir.’

Beşiktaş’ın ilgisini hatırlatan gazeteciye:

’Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde önemli işler yaptı. Dostum Adriano çok başarılı. Avrupa’dan menajerime gelen bir çok teklif var Türkiye’de bunların arasında bir seçenek.’ Diyerek sözlerini tamamladı.

FUTBOL1903

Bu troll değil mi  :lol: İniesta Benzema'dan da daha iyi olur.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bizim scout ekibini beğenmeyelere fener'in scout ekibi.

Fenerle kıyaslayacaksak kendimizi kapatalım klübü. Lyonla Sevilla ile kıyasla kıyaslayacaksan

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı El Nino

Milanın kalecisi dondurma sözleşme uzatmamış alak mı ? :D

Juventus'a gidecek oradan da bize  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Renklilerin hayal ettiği / Aslında olan :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı El Nino

Renklilerin hayal ettiği / Aslında olan :D

Dünyaları hep siyah beyaz ama farkında değiller  :D

Fenerle kıyaslayacaksak kendimizi kapatalım klübü. Lyonla Sevilla ile kıyasla kıyaslayacaksan

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onlarlada kıyaslarız farketmez :)

Bi dönem antepte oynayan marçal lyon'a transfer olmuş :)

Forum ölü gibi yav hep bu anı bekleyen insanlar ölmüş :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

hoca ile sözlesme olayı ne oldu ya, öglen masaya oturmuslardi hala ses seda yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

hoca ile sözlesme olayı ne oldu ya, öglen masaya oturmuslardi hala ses seda yok.
o iş bitti daha dün 2 yıllık anlaşıldığı söyleniyordu 2,5 maaş 1 M€ şampiyonluk primi
uefada yarı finale 1 M€ prim vs gidiyor sözleşme diye duydum

Çevrimiçi Necmi

Burak yılmaz transferini az tepki çeksin diye yıldız oyuncuyla birlikte açıklanacak diyor hakan gündoğar
Beşiktaş taraftarı çocukmu?
Beş yıldır yaptığını 5 dakikada yıkar Başkan

Çevrimdışı Egos

Burak yılmaz transferini az tepki çeksin diye yıldız oyuncuyla birlikte açıklanacak diyor hakan gündoğar
Beşiktaş taraftarı çocukmu?
Beş yıldır yaptığını 5 dakikada yıkar Başkan

burak gelirse ve sezon başlığında gömülmesine izin verilmezse arena da yıkılır necmi ağabey.

çıldırırım, kahrederim, hayatımı mahvederim.

herhalde aboubakar işi istenildiği gibi sonuçlanmazsa cenk'in kredisini sezon başından artırmak için burak söylentisini yayıyorlar. bu sezon çocuğun çok üstüne gittik, beterin beteri var hatırlatmasıdır belki. yönetimin beceriksiz olduğu konular mevcut, fakat bu kadar bariz bir hatayı yapmalarına imkân vermiyorum.

Çevrimdışı doganay

Burak Yilmaz okadar parayi birakip Turkiye'ye donmez. Sozlesmesi bitince anca orda talibi cikmazsa geri doner.

Etiketler: