2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933048 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

renkli sığırlar her türlü piyasayı yükseltiyor ya maaşta ya bonserviste mesela kievin vida kararında bile etkili olur bu belhanda transferi
Abi vidayı boşver bu şartlarda olacağınıda sanmıyorum,menajer cin gibi piyasayı sen benden iyi takip ediyorlar..ancak 1,5 edecek adama 3-3.5 istiyorlar..bu yükün altından kalmak imkansız..

Darphane olsan yetmez...

Çevrimiçi Necmi

renkli sığırlar her türlü piyasayı yükseltiyor ya maaşta ya bonserviste mesela kievin vida kararında bile etkili olur bu belhanda transferi
akıllanmadılar bir türlü.
farketmez giren onlara giriyor sonuçta
bizim bazı taraftarlarda anadolu takımı gibi düşünüp
şl takımı kurmak istiyor ortası yok bunun elitin bir altı kalitede oyunculara
3+ normal ücret elit olunca 5+ yukarı doğru çıkıyor ama renkliler sıradan oyunculara elit altı
katagori ücreti veriyor. sonrada o katagoride olduğunu göstermeye çalışmak için bir taraflarını yırtıyorlar.
belhanda iyi bir oyuncumu evet iyi ama gittiği hiç bir takımda tutunamıyor. Bunu irdelemek
lazım elit altı olamadı

Çevrimdışı tangaz

Abi vidayı boşver bu şartlarda olacağınıda sanmıyorum,menajer cin gibi piyasayı sen benden iyi takip ediyorlar..ancak 1,5 edecek adama 3-3.5 istiyorlar..bu yükün altından kalmak imkansız..

Darphane olsan yetmez...

ben boşuna bonservissiz titi iyidir demiyorum. hem marceloda elimizde kalır işte. töre de döndü kanatta almayalım ba bonservisini alsın gelsin. başkada transfere gerek yok. quaresma giderse yerine adam alırız başka kimse gitmesin (işe yaramazlar hariç)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3.3 milyon, Rhodolfo.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abartmayalım

Tamam iyi stoperdi ama cok ağırdı ama cok zekiydi aynı zamanda , Zamanlamasi ve kademesi sayesinde pozisyonu erken suzup mudahaleyi yapıyordu , oyunu iyi okuyor bu ozellikleri ile hiz handikapıni bir nebze tolere ediyordu ama bizim oyun sistemimize uygun bir stoper degildi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Darphane olsan yetmez...

vidadaki tek avantajımız aralıkta sözleşmesinin bitiyor olması oyuncu isterse gelmeyi
imzayı attırırız bir ay sonra gerisi kieve kalır. Yanlız bizimkiler çok araştırıyormuş ciddi hedefte bu kadar üstüne düşüldüğüne göre

Ghezzal müthiş bir oyuncu gelirse çok katkı sağlar bizim maçta da oynamıştı.
Ben bi numarasını goremedim :alala:

Tolisco desen neyse :bandit:

Lyonun o kanatta oynayan bir tane kel var ya adi hatırlamadim iyi oyuncu herif yedek kalıyor cok ilginç , heriflerin kanat rotasyonu da cok iyi..

Çevrimdışı tangaz

akıllanmadılar bir türlü.
farketmez giren onlara giriyor sonuçta
bizim bazı taraftarlarda anadolu takımı gibi düşünüp
şl takımı kurmak istiyor ortası yok bunun elitin bir altı kalitede oyunculara
3+ normal ücret elit olunca 5+ yukarı doğru çıkıyor ama renkliler sıradan oyunculara elit altı
katagori ücreti veriyor. sonrada o katagoride olduğunu göstermeye çalışmak için bir taraflarını yırtıyorlar.
belhanda iyi bir oyuncumu evet iyi ama gittiği hiç bir takımda tutunamıyor. Bunu irdelemek
lazım elit altı olamadı

fenerli stochdan hallice abi C klas buda o hesap en fazla C+ olur ama B- olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ben bi numarasını goremedim :alala:

Tolisco desen neyse :bandit:

Lyonun o kanatta oynayan bir tane kel var ya adi hatırlamadim iyi oyuncu herif yedek kalıyor cok ilginç , heriflerin kanat rotasyonu da cok iyi..

tolisso zu bayern 40 mio

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

vidadaki tek avantajımız aralıkta sözleşmesinin bitiyor olması oyuncu isterse gelmeyi
imzayı attırırız bir ay sonra gerisi kieve kalır. Yanlız bizimkiler çok araştırıyormuş ciddi hedefte bu kadar üstüne düşüldüğüne göre
Necmi abi,şu andaki görüntü transfer işleri temmuz sonuna kadar devam edecek hatta ağustos ortasını bile bulabilir...

Başkan hayatta böyle bonservis ve maaş vermez..iyi araştırıp ketum olmak lazım,piyasaya düşmeyen her isim kulüp kasasına artı yazar..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beyler ne benzeması
Mangala-Lens-Aboubakar'a takla atarım ki bide Benzema gelse herhalde sezon başlayana kadar o formayı onda görene kadar uyumam herhalde  :lol:

Çevrimiçi Necmi

fenerli stochdan hallice abi C klas buda o hesap en fazla C+ olur ama B- olmaz...
bende seviyesini aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Marceloyu satıp vidayi alıp, vida tosic ikilisini oynatacaksak  marcelo satılmasın. Ayrıca vidanin abartildigi kadar iyi oldugunu dusunmuyorum. Marcelo bence daha iyi vida 'dan.  Eğer alacaksak khacheridi yi alırsak mükemmel olur.

Çevrimdışı tangaz

hadi iyi geceler.

mitroglu loading  :bandit:

Çevrimdışı Savaş

Renkliler piyasanın içine etmeye başladılar. Düze çıkacaz derken iyice batıcaklar piyasayı da allak bullak edecekler.

Biri Belhandanın bonservisine 8 verir biri Valbuenaya yıllık 4 milyon verir.  E bunları duyan , gören adam gelirken bunlardan istemeyecek mi? Napmaya çalışıyor bunlar?

Bize 12 milyonluk  satış yetecek ya. Kim olur bu bilmiyorum ama 12 milyonluk satış benim kafamdaki kadro için yeterli.

Ne yapıp edip City'i ikna edip Mangala'yı kiralayacaksın. Sunderland Lens için 5 milyona dünden razı zaten. 7 de Lorient ve Porto'ya sıkıştrdın mı Abuş da gelir.

Al sana 8 yerli futbolculu, ligde tozu dumana katacak, 16. şampiyonluğu getirecek mis gibi kadro. Git be Quaresma Allah aşkına ya!

Fabri

Gökhan    Marcelo    Mangala   Adriano

Atiba      Oğuzhan

Lens       Talisca     Babel

Aboubakar

Yedekler : Tolga - Mitrovic - Caner - Necip - Tolgay - Töre - Cenk

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2017, 02:16:08 Savaş ]

İDDİA | Kadrodan ayrılan ikinci isim belli oldu. Pedro Franco 1.1 milyon € bonservis bedeliyle Millonarios'ta.

Marceloyu satıp vidayi alıp, vida tosic ikilisini oynatacaksak  marcelo satılmasın. Ayrıca vidanin abartildigi kadar iyi oldugunu dusunmuyorum. Marcelo bence daha iyi vida 'dan.  Eğer alacaksak khacheridi yi alırsak mükemmel olur.

Khackredi satıldı bi takıma.

Marceloyu satıp vidayı almak değil sadece amaç.

Talisca ve caner ve diğer transferler için para gerekiyor.

Çevrimdışı underworld

İDDİA | Kadrodan ayrılan ikinci isim belli oldu. Pedro Franco 1.1 milyon € bonservis bedeliyle Millonarios'ta.

Hadi inşallah

Renkliler piyasanın içine etmeye başladılar. Düze çıkacaz derken iyice batıcaklar piyasayı da allak bullak edecekler.

Biri Belhandanın bonservisine 8 verir biri Valbuenaya yıllık 4 milyon verir.  E bunları duyan , gören adam gelirken bunlardan istemeyecek mi? Napmaya çalışıyor bunlar?

Bize 12 milyonluk  satış yetecek ya. Kim olur bu bilmiyorum ama 12 milyonluk satış benim kafamdaki kadro için yeterli.

Ne yapıp edip City'i ikna edip Mangala'yı kiralayacaksın. Sunderland Lens için 5 milyona dünden razı zaten. 7 de Lorient ve Porto'ya sıkıştrdın mı Abuş da gelir.

Al sana 8 yerli futbolculu, ligde tozu dumana katacak, 16. şampiyonluğu getirecek mis gibi kadro. Git be Quaresma Allah aşkına ya!

Fabri

Atiba      Oğuzhan

Aboubakar

Sevdim ben bu kadroyu.

Çevrimdışı Ensar

Fabri

Atiba      Oğuzhan

Aboubakar

süper valla , keşke böyle olsa
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Yahu başa dönelim, 4 milyon bizim için iyi paraysa 10 milyona Marcelo'yu satmamak nedir?

Devam edelim. Sen bekle yine verimini, ama yurtdışında ilk kez oynayan genç bir adam hemen verim veremeyebilir. Hele ki oturmuş bir takıma gelip, son derece önemli maçlara çıkıyorsa.

Marcelo verim vermiş olabilir, Alexis veremedi.

Bazı oyuncular süre ister. Kendi beklentinizi karşılayamıyorsa, bu oyuncudan değil, beklentinizden kaynaklanıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alexisten gayette verim aldik o stopersizlikte is gordu , Sampiyonlukta emegi ve payi da var

Gecen sene bazinda soyluyorum liginen iyi stoperlerinden biriydi , Senin Ove ove bitiremediğin Ismail basini yakri herifin , Ismailin yaptığı her hata Alexisisin başına patladi , Herif İsmailin açıklarını kapatacagim diye ugrasmaktan Heder oldu , Anasi ağladı :bandit:

Çevrimdışı underworld

Alexis, Akhisar maçındaki polise yakalanmış torbaci gibi ellerini kaldırıp penaltı yaptirmasiyla defteri kapanmışti.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Khackredi satıldı bi takıma.

Marceloyu satıp vidayı almak değil sadece amaç.

Talisca ve caner ve diğer transferler için para gerekiyor.
Anlaşılan yine ağustosun sonunda belli olacak transferlerin çoğu. Bekleyeceğiz yine. 2 sene üst üste şampiyon olduk buna rağmen transferde sıkıntı yaşıyoruz.ah demirören ah...

Çevrimdışı matias_27

oziyi 15 gördümü satmak lazım hiç bir zaman o rakamlara ulaşacak gibi durmuyor bence
hırs yok agrasiflik yok günümüz futbolunda pek dikkat çekici değil mesela tolgay oynadığında ondan daha fazla dikkat çekiyor.

Yapma abi belki ilk iki sene öyleydi ama artık hırs agresiflik yok demek bence olmamış özellikle son 1 -2 yıldır baya pişti kaptanlık rolünü yavaş yavaş benimsedi ben atılan gollerden sonra yumruğunu sıkarken yüz ifadesini görmeni isterim ve iddaa ediyorum türkiyede bazen diyorum pas verirken kuşbakışı mı bakıyor al bugün koy Dortmund un orta sahasına yanındaki pas sihirbazlar ile show yapmazsa hiç bişey bilmiyorum.  hırs konusunda ise son 1-2 yıldır çok aşama kaydetti çok. 
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Anlaşılan yine ağustosun sonunda belli olacak transferlerin çoğu. Bekleyeceğiz yine. 2 sene üst üste şampiyon olduk buna rağmen transferde sıkıntı yaşıyoruz.ah demirören ah...
Khackeridi yi bende cok istiyordum ama Yunanistana gitti galiba :bandit:

Etiketler: