2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933317 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

Futbol piyasasinda iyi stoper bulmak zor. Olanlar ya kluplerinde yillarca surecek kontratlarla baglanmislar ya da el atsan ates pahasi. Lyon gibi Avrupa'nin gobeginde olan bir klup uzerine ustelik son yillarda altyapidan futbolcu cikarma isine odaklanip genclesmeye odaklanmis bir klup bile gelip bizden stoper transferi yapmaya calisiyorsa ve bunu 5-6'dan 8-9'lara cikaracak kadar gozunu karartiyorsa o zaman stoper isinde akilli davranmak gerek. Bizim yonetimde bu akilci hamleleri yapacak adamlar epey var. En basta Baskan. Peki boyle bir durumda ne yapar Baskan?

- Gider Marcelo karsiliginda hem iki transfer yapma parasini ister, hem de Lyon'dan eksigi olan bolgeyi kapayacak bir futbolcuyu transfer etmek ister. Mesela kim var Lyon'da bize yarayacak ona bakmak lazim.

Quaresma konusunda Necmi abiye ve diger arkadaslara ben de katiliyorum. Satilacaksa iyi paraya gidebilir. Fakat iyi bir Quaresma'ya hayir diyecek hicbir rakibin yok bu ulkede. Disipline edilmesi gerekiyorsa edeceksin. Senol Hoca'da bilir disipline etmesini. Fakat Quaresma'yi disipline ederken onun kapris yaptigi zamanlarda yerine oynatacak iyi bir silahin da olmali. Ki ona "sen vazgecilmez degilsin" mesajini verebilesin.

Az evvel Ahmet Nur Cebi'nin aciklamasini gordum internette. ANC gorusmeye menajerini gonderdigi falan yok diyor. NTVSPOR'da ise hala menajerini gonderdigi haberi. Talisca ve Cin haberi. Ne kadar olumsuz haber varsa su gunlerde yagmur gibi uzerimize geliyor. Dikkatli hareket edip imzalari gormeden ve yoneticiler aciklama yapmadan yorum yapmamak gere.

Sirtlanlar gene dizildiler siraya..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Joe Hart

Gökhan Gönül   Vida    Mangala    Adriano

Oğuzhan  Atiba

Lens               Talisca                Babel

Benzama

:D

Çevrimdışı Yalçın

Goztepe Yilmaz Vural'la yollari ayirmis. Ayip ettiler Ustad'a..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

3 senedir 1 tane adam gibi stoper buldular. Marcelo bile 1 sezon sonra uyum sağladı.

Gelip takır takır oynayacak adam kaç paradır?

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.3 milyon, Rhodolfo.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

güzel , o zaman millilik meselesini kenara koyuyoruz? smayl türk milli takımına bahsettiğin kriterlerinden girio , lense e değişmediğin babel de milli takıma kriter mriter giremio o zaman. mitrovic de o tip bi kriterlerden dolayı giriyor olabilir mi peki hırvatın millisine mesela?

uzatmadan , 10 mio ya 30 yaşındaki marceloyu 29 yaşında 1,5-2 ye aldık şimdi 10 veriolar diye paketlerim demem ben , 4,2 ye Hırvat milli 23 lüğü aldık diye de sevinmem. yemişim millisini , marcelo 10 euroya yerini dolduramayacağım , mitrovicse 4,2 ye piyasaya aramaya çıksam yirmi tane bulabileceğim tipte bir oyuncu , ki 1,5-2 ye bulmuşum işte ondan iyisini , hiçbiryerde milli olmayanını , küme düşmekte olan takımda oynarken. ha seneye manyak oynar 4,2 lik adam olur 10-15 verirler ben de geri vitesimi yaparım aslanlar gibi. şu anı konuşuyorum ben , 10 milyona paketler yapıp davullar zurnalar çalıp defansımın bel kemiğini gönderiyor ama onun yarı parası olan 4,2 ye yarım marcelo olmayan bir adam alıyorsam o zaman eleştirilmeyi göze almışım demektir.

Gökhan keskin fikret demirer adam seçemiyor benim düşüncem bu , marceloyu onlar bulup geldiyse ona da geri vites yapıcam. Bu kadar yani benim için.
Milliler meselesi 23 yaşında önemlidir, 30'da değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Q7 ye Çin den 20 milyon Euro'luk teklif varla iyi kapisir.
O teklife inanmıyorsan(ki ben de inanmıyorum), ne yapacağız?

6 milyona Quaresma'yı sattık ve Aboubakar'ı aldık.

Kanatta kim oynayacak?

Çevrimdışı Kutay

Bu sene Çin e oyuncu satamayız bence o devir kapandı gibime geliyor çinlilerde akıllandı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yalçın

Kanatta kim oynayacak?

Lyon'un kanat oyuncusu Ghazal'midir nedir sozlesmesi bitiyor bu ay.  Yasi da 25  :bandit:

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene Çin e oyuncu satamayız bence o devir kapandı gibime geliyor çinlilerde akıllandı
Haklısın, o da ayrı bir konu.

Çevrimdışı underworld

Kanatta kim oynayacak?

Abu yu alalım demiyorum ki fb gibi bizde beleş olarak opsiyonlu kiralayalim olsun bitsin.
Ba ,lens, Çiçi  2 free 1 opsiyonlu kiralik; 0 bonservis

Çevrimdışı tuncaboylu

Lyon'un kanat oyuncusu Ghazal'midir nedir sozlesmesi bitiyor bu ay.  Yasi da 25  :bandit:
Herif ne kadar imza parası ve nasıl bir sözleşme istiyorsa artık, hakkında transfer söylentisi bile çıkmıyor Avrupa basınında.

O adamı almak için imza parası+3 senelik sözlesmeyle en az 12-13 milyonluk bir sözleşme yapman lazım. Quaresma'nın 5.9'u tepki topluyor ya hani şimdi, onu düşünün bir de. Daha takım içi dengeler jokerini kullanmadım bile.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abu yu alalım demiyorum ki fb gibi bizde beleş olarak opsiyonlu kiralayalim olsun bitsin.
Ba ,lens, Çiçi  2 free 1 opsiyonlu kiralik; 0 bonservis
Ben de diyorum ki, sen beleşe kiralayayım diye beklerken biri parayı basar alır.
Dünyadaki tek müşteri sen değilsin, Nasri olayı nasıl oldu?

Çevrimdışı underworld

Ben de diyorum ki, sen beleşe kiralayayım diye beklerken biri parayı basar alır.
Dünyadaki tek müşteri sen değilsin, Nasri olayı nasıl oldu?

Aylarca işi uzatirsan hersey olur.

Çevrimdışı Yalçın

Ben pek begenmiyorum Ghezzal'midir nedir O'nu. Creativity ozelliginden yoksun bir top tepici.

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Aylarca işi uzatirsan hersey olur.
Sen uzatmayacalsın, karşı taraf uzatacak:

"Vaay! Bedava kiralama teklifi geldi, hemen kiralayalım." mı diyecek adamlar? Son ana kadar bekletip, alıcı bulamazlarsa kiralayacaklar.

Sen de mecbur bekleyeceksin.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ghezzal müthiş bir oyuncu gelirse çok katkı sağlar bizim maçta da oynamıştı.

Çevrimdışı Orhan_

bursa maçında ceza almayan karizmayı gömüp saçma bi hareket nedeniyle fener maçı sonrası cezalı duruma düşen taliscayı eleştirmemek gibi  bişey mi oluyor bu adaletli olmak...

Hayır. Öyle olmuyor. Keza ben de öyle bir şey söylemiyorum. Talisca'nın parmağı da Ozi'nin bileğe basması da eleştirilir. Onlarda kırmızı kartlık ve sezonu yakabilecek hareketlerdir. Benim demek istediğim şey birine laf anlatabilirsin ya da hala laf anlatma şansın vardır ama birisinin dünya umrunda değildir, kendinden başka. O yüzden hepsini aynı kefede görmek doğru değil diyorum. Adamın kendi kişisel şovundan başka bir derdi yok. Başkalarına gösterilen acımasızlığın tam tersi bu oyuncu için bir kayırmaya dönüşünce de anlamakta zorlanıyorum.

Çevrimdışı atakan eraslan

Milliler meselesi 23 yaşında önemlidir, 30'da değil.

milli takımından milli takımına hocasından hocasına değişir o iş. bazı milli takımlar başarılı olmayı rol edinir kendine bazıları adam pazarlamayı bazıları her ikisini de. almanya milli takımı pazar bulsun diye adam almaz mesela takıma , italya almaz , fransa almaz. iyi olduğuna inanırsa alır. ama Portekiz alabilir mesela , brezilya da alabilir , Hırvatistan da alabilir bence. dışarıya futbolcu satmak ana hedefi olan ülkelerin milli takımına dikkat etmek lazım , sırf milli diye ve 23 yaşında adam diye zıplamadan önce yetmiş kere düşünmek lazım diyorum kısaca. kaldı ki 23 yaş keşif yaşı da değil , olmuş adam yaşı sayılır. bilinir 23 yaşına gelmiş adam tüm menejerlerce , scoutlarca falanca filanca. eğer alınmışsa da 4,2 gibi fena olmayan bir paraya , insanlar da verim bekler doğal olarak. hele pedro ve milosevic scoutinginden sonra üstüne bu gelince de insanlar konuşur keskinini fikretini demirerini bilmemnesini.

Çevrimdışı Orhan_

Katılıyorum, bu Quaresma konusunun tadı kaçtı artık.

Adam sanki bütün sene yatmış gibi eleştiriler var. İyi çalıştı, elinden geleni yaptı ve zaman zaman arızalar da çıkardı. 3 senelik kontratın hangi şartlarda verildiğini de biliyoruz. Ayrıca 34 yaşında ama kendinden 10 yaş küçük Kerim Frei'dan daha hırslı ve arzulu.

Adam gitmek istemezse bir şey diyemeyiz, fayda almaya çalışacağız.

Hayır bir de şu konu var: Marcelo gidince delik açılacak, tamam. O kalıp Quaresma gidince bir şey açılmayacak mı? Elimizde sadece Babel ve Töre kalacak, en az 2 kanat gerekecek. Quaresma'dan gelen parayla anca Aboubakar'ı alabilirsin, kalanı ne yapacaksın?

@Necmi abi, Töre'yi mı güveniyor yoksa kanat olarak? :alala:

Quaresma'nın takımdaki varlığı tat kaçırıcı ve takım içinde zaten bir delik olarak duruyor. Takım oyununun karadeliği...

Çevrimdışı underworld

Sen uzatmayacalsın, karşı taraf uzatacak:

"Vaay! Bedava kiralama teklifi geldi, hemen kiralayalım." mı diyecek adamlar? Son ana kadar bekletip, alıcı bulamazlarsa kiralayacaklar.

Sen de mecbur bekleyeceksin.

Dediğin porto fln için geçerli küme düşmüş sundrrland için değil.
Kartları açıkça oynayalim gerisi gelir. Neticede istemedikleri adamı opsiyonlu olarak almak istiyoruz.
Kıssadan hisse biz zehri salalim da  gerisini onlar düşünsün.
( lens'in fikrini daha hesaba bile katmadan söylüyorum)

Çevrimdışı tangaz

milli takımından milli takımına hocasından hocasına değişir o iş. bazı milli takımlar başarılı olmayı rol edinir kendine bazıları adam pazarlamayı bazıları her ikisini de. almanya milli takımı pazar bulsun diye adam almaz mesela takıma , italya almaz , fransa almaz. iyi olduğuna inanırsa alır. ama Portekiz alabilir mesela , brezilya da alabilir , Hırvatistan da alabilir bence. dışarıya futbolcu satmak ana hedefi olan ülkelerin milli takımına dikkat etmek lazım , sırf milli diye ve 23 yaşında adam diye zıplamadan önce yetmiş kere düşünmek lazım diyorum kısaca. kaldı ki 23 yaş keşif yaşı da değil , olmuş adam yaşı sayılır. bilinir 23 yaşına gelmiş adam tüm menejerlerce , scoutlarca falanca filanca. eğer alınmışsa da 4,2 gibi fena olmayan bir paraya , insanlar da verim bekler doğal olarak. hele pedro ve milosevic scoutinginden sonra üstüne bu gelince de insanlar konuşur keskinini fikretini demirerini bilmemnesini.

güzel bi açıklama olmuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Hırvat milli takımında böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa, yıldız oyuncuları isyan eder. Adam dünyanın en önemli turnuvasının eleme maçlarında oyuncu patlatmaya çalışacak, yıldızları da bunu sindirecek. Piyasa dediğin de bir oyuncunun değerini 4 milyona çıkarmak.

Hani Brezilya gibi envayi çeşit saçma maç oynasalar, 10 takımın 5'ini kupaya gittiği lig usulü maçlar yapsalar neyse. Öyle deme değil.

Çevrimdışı tangaz

Hayır. Öyle olmuyor. Keza ben de öyle bir şey söylemiyorum. Talisca'nın parmağı da Ozi'nin bileğe basması da eleştirilir. Onlarda kırmızı kartlık ve sezonu yakabilecek hareketlerdir. Benim demek istediğim şey birine laf anlatabilirsin ya da hala laf anlatma şansın vardır ama birisinin dünya umrunda değildir, kendinden başka. O yüzden hepsini aynı kefede görmek doğru değil diyorum. Adamın kendi kişisel şovundan başka bir derdi yok. Başkalarına gösterilen acımasızlığın tam tersi bu oyuncu için bir kayırmaya dönüşünce de anlamakta zorlanıyorum.

ortak paydadayız öyleyse, öte yandan başka kant oyuncumuz yok yüksek kalibre de bi kanat alacak ne paramız ne de sıkatımız var. babel diyecek olursanız bence o bizim değil menajerin becerisi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

güzel bi açıklama olmuş...
Olmamış,.

Son 2 cümlenin aynısı Aboubakar için de söylendi 6 ay boyunca. 4 milyona alındıysa verim beklermiş. 3-4 ayda neyin verimini bekliyorsunuz, bir durum bakalım

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğin porto fln için geçerli küme düşmüş sundrrland için değil.
Kartları açıkça oynayalim gerisi gelir. Neticede istemedikleri adamı opsiyonlu olarak almak istiyoruz.
Kıssadan hisse biz zehri salalim da  gerisini onlar düşünsün.
( lens'in fikrini daha hesaba bile katmadan söylüyorum)
Tamam düşünsünler. 2 ay düşüneceklerini söylediler, ne yapacaksın?

Adamın acelesi yok, senin teklifin de çok cazip değil. 2 ay boyunca daha iyi teklif elmezse okey dediler. Rest çekebilir misin?

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 22:25:22 tuncaboylu ]

Etiketler: