2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941819 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fb macinda ampul gibi penaltiyi goremedi abi, sis varmis. Sis fari lazim. O penaltilari goremezsen, takimda kazaninca, operasyon yok!

Farim acik, penaltim net

sadece göremese iyi duyamamışta!
tribünlerde kimse tepki göstermedi hiç duymadım dedi sonra forumda ogün maçta olan kim warsa nasıl duymadın abi şöle sövdük böle sövdük dediler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

"Şuan zor ama olursa yer yerinden oynar!"
 :kop:
Buyuk istanbul depremi gibi bisi olur bu. 2023de benzema besiktasta.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benzemaz kimse seniiii

Benim Benzemam kadaaar

:halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Tinerim sentetik, benzema fantastik

Çevrimdışı tangaz

Benzemaz kimse seniiii

Benim Benzemam kadaaar

:halay:

oooo yusuf hoşgeldin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ask1903

Benzema gelsin bence. Abubakar Cenk rotasyonunda iş yapar, rekabet olur.

Çevrimdışı Berat

Benzema gelsin bence. Abubakar Cenk rotasyonunda iş yapar, rekabet olur.

Ömer kalsın daha çok iş yapar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Alacağın adama 4-5 ten az vermeyeceksin üstüne bir de maaşı büyük ihtimalle 2 den az olmayacak, hesap dediğin gibi aynı noktaya geliyor. Bir yanda kimyası uyuşmuş 2 şampiyonluğu olan bir adam diğer tarafta gelince soru işareti olacak birisi. Güya Mitrovic'i Marcelo yu yedeklemek için almışlardı :) Yersen..
10 milyona Marcelo'yu satmamak enayilik, masal anlatmayın. 1 ay önce 30 yaşında adama o teklif gelmez diyenler vardı

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Kac para ulan bi Benzemahahahahahaha :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

oooo yusuf hoşgeldin

Hoşbulduk abicim

Benzema'yı duydum damladım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

Sahurda Burak Yılmaz
İftarda Karim Benzema
Yersen...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Hoşbulduk abicim

Benzema'yı duydum damladım :evillol:

bu benzema da sendendi dimi  :evillol:
milli takımda ne skandalı nedeniyle kovuşmuştu  :D

Çevrimdışı abdusta

KINANDINIZ!!

Ben Benzama Trolünü bugun 14:50de yazdım
Serdar sarıdag twiti  19:18

muhtemelen burası okundu ve haber yapıldı

haberi yapan 18:46
http://sporvadisi.com/n-36888-besiktastan-benzema-bombasi.html?utm_source=manset

Tollendiniz beyler,haberin kaynağı bu forumdu..

siz hala serdar sarıdağa inanın

Saygılar

Çevrimdışı Egos

Sahurda Burak Yılmaz
İftarda Karim Benzema
Yersen...

açlığın, susuzluğun etkisi; yine de burak yılmaz'ı konuşmaktan iyidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhteşem scoutlarımız Gökhan Keskinle Fikret Demirer ne diyorsa o , 4,2 verelim demişler verilmiş , o kadarrrrr :D
30 yaşındaki Marcelo'yu 10'a satmayalım.

23 yaşında Hırvat milli takım stoperine 4.2 vermeyelim.

Geriden geldikçe değişik fikirler çıkıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitroviç kesinlikle kotu bir stoper degil. Adami bir Lyon maçiyla gömdünüz. Uyum sürecini atlatsin. Bi yere de gitmesine gerek yok.
Al benden de o kadar.

Çevrimdışı tangaz

30 yaşındaki Marcelo'yu 10'a satmayalım.

23 yaşında Hırvat milli takım stoperine 4.2 vermeyelim.

Geriden geldikçe değişik fikirler çıkıyor

hırvat milli vurgusunu okuyunca bişey sanacak millet pedro francoda kolombia milli miloseviçde isveç milli...

Çevrimdışı mylife1903

hırvat milli vurgusunu okuyunca bişey sanacak millet pedro francoda kolombia milli miloseviçde isveç milli...
Malbuyana mesela milli olmamis

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu benzema da sendendi dimi  :evillol:
milli takımda ne skandalı nedeniyle kovuşmuştu  :D

Evet mantaliteler uyuşuyo :lol:

Çevrimdışı tangaz

Malbuyana mesela milli olmamis

boydan mı tutmamış reis?

küçük kuşun gagası büyük olurmuş  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Satmadan alamayan fenerin Valbuenayı nasıl aldığı sorulunca asporda 2,5milyonluk bütçe varmış 1,5 milyona almışlar. Nerden çıktı bu 2.5:)
Yok öyle bir bütçe, gerizekalı aspor yorumcuları 3 senedir anlayamadı şu FFP kriterlerini.

Alman için hemen satman gerekmiyor, tüm seneyi kapsıyor. Yazın 5'lik adam alıp ara transferse 6'lık adan satarsan da oluyor.

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 20:23:29 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ben şenol hocanın katkısını yok saymıyorum sadece alet olmayın şenol hoca olmazsa
Beşiktaş şampiyon olamaz algısı yaratıyorlar bunu beslemeyin. Şenol hoca her gittiği takımı
şampiyon yapıyorda bizide yaptı sanki karşı geldiğim konu bu.
Burda amaçları Beşiktaşı küçük göstermek sürekli aynı algı şenol hocayı kopartmaya çalışmakta
bu algının karşılığı hoca gidecek Beşiktaş dağılacak çünkü Beşiktaş bu, söylenen bu, sizde bunu besliyorsunuz.
Beşiktaşı şampiyon yapan camianın yükselen dinamikleridir her şeyden önce bunu unutmamak lazım.
Benim hiçbir şeyi beslediğim yok abi sakin ol  :lol: Şenol hoca olmazsa Beşiktaş şampiyon olamaz algısını yaratmıyorum.Sadece yandık bittik kül olduktan ziyade üzülürüm diyorum ve bu gayet normal.Beşiktaş'ın kanlarında var şampiyonluk ama düzgün giden şeylere çomak sokulmaması gerektiğinide biliyoruz.Şenol hoca ayrılmaması için herşey yapılmalı ama ayrılırsa da yandık bittik yerine hücum futbolunu benimsemiş şenol hoca gibi oyuncuları parlatabilen takımı benimseyebilecek uyum sorununu en kısa zamanda atlatabilecek bir adam bulunmalı.Bu özelliklerde biri olursa zaten yine şampiyon oluruz ama gelecek adamın bu özelliklerini taşıyacağını takıma uyum sağlayabileceğini falan garantisi yokki.
Şöyle diyim Şenol Güneş ile şampiyon olabilme ihtimalimiz(Takım alışması sistemi oturtması vs) %70 ise yerine gelebilecek x adamın ilk seneden şampiyon yapabilme ihtimali Şenol güneşe göre düşük olacaktır.Çünkü yukarıda bahsettiğim kıstaslardan dolayı.Herşey rastgidip Şenol hocadan başarılı olabilme ihtimali de var ama bu ilk seneye göre biraz zor gözüküyor 

Etiketler: