ben şenol hocanın katkısını yok saymıyorum sadece alet olmayın şenol hoca olmazsa
Beşiktaş şampiyon olamaz algısı yaratıyorlar bunu beslemeyin. Şenol hoca her gittiği takımı
şampiyon yapıyorda bizide yaptı sanki karşı geldiğim konu bu.
Burda amaçları Beşiktaşı küçük göstermek sürekli aynı algı şenol hocayı kopartmaya çalışmakta
bu algının karşılığı hoca gidecek Beşiktaş dağılacak çünkü Beşiktaş bu, söylenen bu, sizde bunu besliyorsunuz.
Beşiktaşı şampiyon yapan camianın yükselen dinamikleridir her şeyden önce bunu unutmamak lazım.
Benim hiçbir şeyi beslediğim yok abi sakin ol

Şenol hoca olmazsa Beşiktaş şampiyon olamaz algısını yaratmıyorum.Sadece yandık bittik kül olduktan ziyade üzülürüm diyorum ve bu gayet normal.Beşiktaş'ın kanlarında var şampiyonluk ama düzgün giden şeylere çomak sokulmaması gerektiğinide biliyoruz.Şenol hoca ayrılmaması için herşey yapılmalı ama ayrılırsa da yandık bittik yerine hücum futbolunu benimsemiş şenol hoca gibi oyuncuları parlatabilen takımı benimseyebilecek uyum sorununu en kısa zamanda atlatabilecek bir adam bulunmalı.Bu özelliklerde biri olursa zaten yine şampiyon oluruz ama gelecek adamın bu özelliklerini taşıyacağını takıma uyum sağlayabileceğini falan garantisi yokki.
Şöyle diyim Şenol Güneş ile şampiyon olabilme ihtimalimiz(Takım alışması sistemi oturtması vs) %70 ise yerine gelebilecek x adamın ilk seneden şampiyon yapabilme ihtimali Şenol güneşe göre düşük olacaktır.Çünkü yukarıda bahsettiğim kıstaslardan dolayı.Herşey rastgidip Şenol hocadan başarılı olabilme ihtimali de var ama bu ilk seneye göre biraz zor gözüküyor