2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941345 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ask1903

Titi ile ilgili hazırlanan video ile ilgili gözden kaçırılan bir durum var. Titi ye özel görüntüler kullanılmamış. Digiturk ten Kasımpaşa nın yediği goller alınmış, bir de attığı penaltı golleri. Kasımpaşa nın yediği gollerde illaki hataları olacak. Yerinde yaptığı müdahaleler, pozisyonları ise göremiyoruz. Sadece Real Madrid in yediği gollere focuslanarak hazırlanmış bir videoda Pepe dünyanın en kötü stoperi olarak gözükebilir.

Çevrimdışı mylife1903

ben en çokda yönetimden haber sızdı lafına gülüyorum. bu görüşmeyi 3 bilemedin 4 kişi yapmıştır başkan anç şenol hoca belki birde hocanın avukatı bunlardan hiçbiri de sızdırmaz. bu yönetim sızdırdı lafına hep gülmüşümdür. öle bişey olmaz olsa başkan sokup çıkarır ben başkan olsam sokup çıkarmakla bırakmam fazlasını yaparım. bu tür haberlerin yalan oldugu o kadar bariz ki...
Abi, hocaya deger veriyoruz, 3.5 vermeyi dusunuyoruz gibi bir sizdirma ben olsam yapardim, sonra senol gunes tarafindan da yonetimin bana verdigi deger gurumu oksadi ama ulkemizin bu durumunda boyle buyuk paralari hakediyor olmama ragmen almam yanlis algilar dogurabilir, sizintisi yaptirir. 3-4 gun ortami mesgul eder, arkakapilardan girerdim lazim olan yerlere.

Belki boyle bir sizdirma yapildi, o yasaklilink olayin sonuna masadan kalkma falan ekledi.

Boyle boyle vururdum ben ftden baslayip

Çevrimdışı mylife1903

:) vida yapmaz abi.izmir e bi deplasmana gel abi bak havası falan pozitif olcaksın vidaya
Gavur izmire deplasmana giderken, vize soruyorlar mi?

Çevrimdışı wbishop82

marcelo'nun da bombardımanlarını koyalım o zaman ortaya  :nargile:

marcelo da hata yaptı.taç a atılacak topları kornere attı,cengizin yanından süzülürken belini bile döndüremedi hatta.Ama adam birçok hatayı da kapattı.kıyaslanamaz yaptıkları hatalar.Haksızlık olur marcelo ya.zaten diyorum uçup kaçmayacak,azcık bombalayacak :) tosiçin her maç en az 3 bombası oluyor el insaf

Çevrimdışı tangaz

Abi, hocaya deger veriyoruz, 3.5 vermeyi dusunuyoruz gibi bir sizdirma ben olsam yapardim, sonra senol gunes tarafindan da yonetimin bana verdigi deger gurumu oksadi ama ulkemizin bu durumunda boyle buyuk paralari hakediyor olmama ragmen almam yanlis algilar dogurabilir, sizintisi yaptirir. 3-4 gun ortami mesgul eder, arkakapilardan girerdim lazim olan yerlere.

Belki boyle bir sizdirma yapildi, o yasaklilink olayin sonuna masadan kalkma falan ekledi.

Boyle boyle vururdum ben ftden baslayip

abi senin ince zekan yöneticilerde olsa şuan borcumuz 100k olurdu sadece
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı wbishop82

Gavur izmire deplasmana giderken, vize soruyorlar mi?

keşke sorsalar.nerdeeeee

Çevrimdışı tangaz

ligde stoperler sene başı 5er tane bombalama golü yedirsin hiç ses etmem birileri bombalayacak ki gol yiyecez dünyada gol yemeyen takım yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

keşke sorsalar.nerdeeeee
Suriyeli kiliginda gavur izmire kacip, yerlesme pilanlarim var zaten. Siyah beyaz buyuk altay da benim kacacagim 2035 yilinda falan super lige cikar, onlari desteklerim izmirdeyken.

Çevrimdışı wbishop82

titi ye objektif davranalım madem.buyrun efenim.pepe halt yesin be :)

Çevrimdışı mylife1903

abi senin ince zekan yöneticilerde olsa şuan borcumuz 100k olurdu sadece
Once baskan mi olsam basbakan mi olsam diye dusunuyorum. Basbakan olup bi gece ansizin bu gsyi falan kapatmak var aslinda, iki khkya bakar, cakarim kibriti heriflere, sari kirmizi renkleri yasaklarim, sallandiririm taksim meydaninda fetocu gslileri.

O haram sampiyonluklari da alir, catir catir sahibine veririm.

Çevrimdışı tangaz

Once baskan mi olsam basbakan mi olsam diye dusunuyorum. Basbakan olup bi gece ansizin bu gsyi falan kapatmak var aslinda, iki khkya bakar, cakarim kibriti heriflere, sari kirmizi renkleri yasaklarim, sallandiririm taksim meydaninda fetocu gslileri.

O haram sampiyonluklari da alir, catir catir sahibine veririm.

oyumuz belli reis kefenimizle arkandayız

Çevrimdışı wbishop82

Suriyeli kiliginda gavur izmire kacip, yerlesme pilanlarim var zaten. Siyah beyaz buyuk altay da benim kacacagim 2035 yilinda falan super lige cikar, onlari desteklerim izmirdeyken.

altay doğru seçim abi.sadece renkleriyle değil camia olarak ta baya benzerliklerimiz var.hiiiç yadırgamazsın altay tarafına sızarsan.bi sevinçle gelirsin havası suyu sahil şeridi falan derken sana mendil satarlar da o mendile gözyaşlarını dökersin.deplasmana tövbe edersin :)

Çevrimdışı mylife1903

oyumuz belli reis kefenimizle arkandayız
Hersey guclu besiktas icin, ver abi mehteri

Çevrimdışı ask1903

titi ye objektif davranalım madem.buyrun efenim.pepe halt yesin be :)

Alalım biz bunu kaçırmayalım.

Çevrimdışı abdusta

VIDA !!

Vida ne yazıkki Gomez vakası gibi eşi nedeniyle Istanbul'a gelmek istemiyor.
Beşiktaş da maliyetleri nedeniyle ikna etmek için uğraşmayacak
tüm enerjisini Aboubakar minimal maliyetlerle bitirmeye harcıyor.

saygılar

Çevrimdışı tangaz

erman asporda bombalıyor yaptıgı açıklamalar terimin damadının oyuncularını oynatmasını söylüyor çaktırmadan. terimin yardımcısı hoca konuşsa bu futbolcular ne yapar diyormuş bahsi geçen oyuncularda biz konuşsak esas fatih terim ne yapar diyorlarmış. wayy arkadaş ne çok rvo varmış...

Çevrimdışı Egos

ben de masa örtüsünü kaptım geliyorum ağabey. dik dur, eğilme!

Çevrimdışı İhsan

Az önce kuryeden passo kartım geldi. İlk kez alıyorum. Armamız iki yıldızlı :s20: :s20: :akuma: :akuma:

Sakin ol..
Ay üstünde sabit bir tane daha var   :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı wbishop82

VIDA !!

saygılar

ayda yılda bi vida güzelleyim dedim onuda kuruttum.yok arkadaş töbe ''keşke benim olsa'' demem artık kimseye.genel sohbete yazsam daha iyi olacak :)

Çevrimdışı tangaz

ben de warım reis sende varmısın Necmi abi

Çevrimdışı tangaz

ben de masa örtüsünü kaptım geliyorum ağabey. dik dur, eğilme!

dik deyince aklıma dick vittor efendi ve rikirink bey geliyor bi kere bile beeey diyemeden gitti efkarlandım gene

Çevrimdışı atakan eraslan

neden rahat olmayayım ben şenol hoca sayesinde şampiyon olduk diyenlerden değilimki.
ne yani Beşiktaşı şampiyon yapacak başka hoca yokmu.
Bu tip haberler sadece Beşiktaşı küçültmeye yönelik haberlerdir. Sürekli şenol hoca ile
başarı var yoksa yok korkusu yaratıp Beşiktaşı küçültmeye uğraşıyorlar.
Zerre kadar umrumda değil yönetim gereği neyse onu yapar. Yönetime güvenim tam.
Bizi buraya yönetim getirdi.

abi şu dediklerini biraz farklı şekilde biliç tartışmasında ettim , kıyamet koptu  :icool: tam da şunu diyordum işte, şenol hoca şenol hoca tamam da , bu da Beşiktaş yani dedik, Biliç bile şampiyon yapıodu nerdeyse , stadımız olsa olurduk da dedik , anlatamadık..şenol hoca bizi şampiyon ettiyse biz de onu ettik , win-win dedik , yok arkadaş mümkün değil dinletemedik.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida gelmez büyük ihtimalle
Yanar döner sosa gibi geçen yıl çok oyaladı bizi sonra da gelmedi
Titi ye kaldık sanırım.

Çevrimdışı Egos

VIDA !!

saygılar

ağabey "vida ile anlaşıldı" diye başladın, "vida fifti fifti"ye geçtin, oradan "vida'nın eşi gelmek istemiyor"a kadar tüm şıkları işaretledin. senden "vida eşini talakıselase ile boşadı" haberi bekliyorum.

vida da vida'ymış ha.

Etiketler: