2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947188 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kaliteli yerliye ihtiyaçimiz var. Zaten bu sene ts de oynasın iyice pişsin seneye Şenol hoca onu kıvama getirir.

Töre hiç bir kulüpte tutunamamis, vukuatlari manas destanı kadar olmuş düşük iq lu bir arkadaşımiz.
Açıkçasi töre ve q7 yi görmeye bile tahammülüm yok.
Trabzonspor camiasi tavuk mu yahu, adamlarin en iyi oyuncusuna helalleniyorsunuz. Adamlar veriri mi?
Ugur demirok falan olsa tamam. Azicik rahat birakalim trabzonsporu, guclu trabzonspor bizim icin cok ama cok faydalidir.
Ustelik rakipten oyuncu alacaksan hava parasini da basacaksin. 3 milyonluk oyuncusunu sana 7ye anca verirler.
Daha cin olmadan ada carpmaya calisiyoz.

Çevrimdışı atakan eraslan

1 kere de degil sanırım 3 yada 4 kez hemde , bu Kongrede , Kongre uyelerine dagitilan bilgi kitapçığında bile yazıyordu

Baskanin karsisina cikip beni satın diyen bir adam Tore , 2015 sezonunda parami alamıyorum diye sakatlik bahanesiyle son 4 macta oynamayip Gs ye şampiyonluğu vermemizin bas aktörüdür kendisi Bilic ile beraber

Gitmek istediğini biliyorum da avukat falan göndermiş onlardan bilgim yoktu benim.

Çevrimdışı mylife1903

21-22 yaşında adamdım ve senin takip ettiğinden daha çok takip ediyordum Avrupa futbolunu emin ol.
bir de italya liginin en iyi 11 ne girmiş adamı almak neye göre ya tutarsa transferi oluyor? Necmi'ye göre mi yoksa kamuoyuna göre mi yoksa futbol gerçeklerine göre mi?
Her transfer bir risk icerir, ona mahsuben

Yahu auman gelmisti sapkali kaleci, alpay sakatlamisti herifi mesela, tutmadi o cocuk sonra

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo'nun KAP'ı geldi.

1.4 milyon €.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İnler bir an önce gitsin, fiyat fayda anlamında şu anda tek rakibi Veli bence.
Hazır bir İnler faydalı olabilir ama asıl sormamız gereken hazır bir İnler dahi orta sahamız için uygun profildeki oyuncu mu diye. Orta sahadaki oyuncularımız daha dikine , direk hızlı oynamalı. İnler'in yapabildiği uzun toplarla oyunun  yönünü değiştirmek gibi işleri beklerimiz de yapabiliyor ki doğrusu da o tür işlerin daha geriden ve mümkünse bekler vasıtasıyla yapılması zaten  . Kadro mühendisliği açısından bence yanlış seçim oldu İnler .

Ek: Yanlış anlaşılmasın bu arada . Trabzon'a yollayıp rakibin eksiklerini tamamlayalım da demiyorum .

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar ukalalık gibi algılanmasın lütfen, sonuçta burada paylaşıyoruz ki öğreniyoruz ama "Tandem" kelimesinin çok geçtiğini görünce bu konudaki yanlışı düzeltmek istedim. Aslında "tandem" kelimesi; yan yana olan değil de, önlü arkalı anlamında kullanılan bir sözcük. Fakat gelin görün ki nasıl oldu da, şu an, bu şekil kullanılıyor bilmiyorum. Bilgi paylaştıkça güzel, herkese iyi forumlar.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=TANDEM
zaten burdada yan yana kullanmıyoruz stoper tandemi derken dört stoperi kasdediyoruz
iki as iki yedek ama stoperde yanyanada kullanılır biri lider diğeri asker gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gitmek istediğini biliyorum da avukat falan göndermiş onlardan bilgim yoktu benim.
Burada neden Kimse istemiyor Töreyi abi ?

Mevzu Performansi degil çünkü mevzuu karakteri , Paragozlugu ve ihaneti

Herif paramı alamıyorum diye Ligin son 4 macina cikmadi sakatim bahanesiyle ve biz o 4 macta kaybettiğimiz puanlarla sampiyonlugu Rezil Gs ye verdik cunku elimizde başka kanat yoktu..
Bilicle beraber şampiyonluğu sattilar bu takima ihanet ettiler , Sonrada Bilicin yanina gitti kendisi tencere yuvarlanip kapagini buldu yani abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Trabzonspor camiasi tavuk mu yahu, adamlarin en iyi oyuncusuna helalleniyorsunuz. Adamlar veriri mi?
Ugur demirok falan olsa tamam. Azicik rahat birakalim trabzonsporu, guclu trabzonspor bizim icin cok ama cok faydalidir.
Ustelik rakipten oyuncu alacaksan hava parasini da basacaksin. 3 milyonluk oyuncusunu sana 7ye anca verirler.
Daha cin olmadan ada carpmaya calisiyoz.
Reyis ,50. yil ayağına usta büyük oynamaya çalışıyor.
Yanal da bu ( yerli) oyunculari çok istiyormuş + bu yılda yazıcı onlarda kalacak.
Bence her şey uygun çünkü bu sene ts bir şeyler yapamazsa ustanin koltuk sallanirm.

Baktık çocuk  uçuyor 1-2 de atarız

Dun 1-2 den sonra milli maci izlemedim tahmmul edemedim daha doğrusu

Buraka o asisti Ozzie mi yapti beyler o 3.cu Golun asistini :alala:

Yazici da Ozana asist yapmış galiba 4.cu Golde , helal olsin cocuga Ozan gibi kazmaya Gol attırmış buyuk basari valla :D

Teşekkürler Luiz Rhodolfo

Beşiktaşımıza hizmet eden, son iki sezondaki şampiyonluklarımıza katkı yapan, profesyonelliği ve kişiliğiyle takdirimizi kazanan Luiz Rhodolfo ile yollarımız ayırılmıştır.

Luiz Rhodolfo’ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin her zaman hatırlanacağını belirtiriz.

Saygılarımızla,

#Beşiktaş JK

Takımda ki fazlalık oyuncular ;

Boyko
Rhodolfo (1.4 milyon € satıldı)
Franco
Milosevic
Veli
İnler
Aras
Pektemek
Ömer

Rhodolfo gitti kaldı 8.

Çevrimiçi Necmi

Almanya'da küme düşen takımdan aldığımız adam daha planın parçası Necmi abiye göre Zago ve Ronaldo'ya göre. Guinti'de zaten tutarsa diye yapılmış bi transferdi. İlhan'da öyle. Fikret Orman dönemi hariç yapılan her transfer tutarsa diye yapılmış transferlerdir :)
terbiyesizleşme bir şeyle alay edeceksen dön kendi gerinle alay et
burda konuştuğun her şeyde patlıyorsun hala utanmadan konuşuyorsun
stad başlığından itibaren bakalım bir tane haklı çıktığın mesaj varmı
kısa donla dolaştığın dönemleri bırak biz daha iyi bilelim. o dönem neler yazıldığını
neler konuşulduğunu iyi biliyorum o zaman senin için fi tarihi benim için dün
Alan Walsh 33 yaşında geldi gazeteler bile Sebanın asker arkadaşı diye dalga geçiyordu
günümüz değerleriyle konuşmak kolay birde geçmişde düşün o zamanda senin gibi çok insan vardı.
her şeye sonucunu beklemeden püsküren.

Çevrimdışı mylife1903

Hazır bir İnler faydalı olabilir ama asıl sormamız gereken hazır bir İnler dahi orta sahamız için uygun profildeki oyuncu mu diye. Orta sahadaki oyuncularımız daha dikine , direk hızlı oynamalı. İnler'in yapabildiği uzun toplarla oyunun  yönünü değiştirmek gibi işleri beklerimiz de yapabiliyor ki doğrusu da o tür işlerin daha geriden ve mümkünse bekler vasıtasıyla yapılması zaten  . Kadro mühendisliği açısından bence yanlış seçim oldu İnler .

Ek: Yanlış anlaşılmasın bu arada . Trabzon'a yollayıp rakibin eksiklerini tamamlayalım da demiyorum .
Nukleer bomba gibj tehdit unsuru ginler, kulubede olmasi rakibi tedirgin ediyor

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şu veli ve pektemek i yeni malatyaya olabiliyorsa 2-3 milyon a kitleyelim de kurtulalım vallahi gına geldi gidecek Okadar çok oyuncu var ki boyko ya sıra gelmeyecek bu gidişle ondan korkuyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Herif paramı alamıyorum diye Ligin son 4 macina cikmadi ve biz o 4 macta kaybettiğimiz puanlarla sampiyonlugu Rezil Gs ye verdik cunku elimizde başka kanat yoktu..
Bilicle beraber şampiyonluğu sattilar bu takima ihanet ettiler , Sonrada Bilicin yanina gitti kendisi tencere yuvarlanip kapagini buldu yani abi
Töre geçmişte yaptığı yanlış hareketlerden pişmanlık duyduğunu itiraf etse  ve artık daha olgun, düzgün hareket etmeye başlasa belki yeni temiz bir sayfa açılır . O temiz sayfayı açması şart . Açarsa en başta kendisi kazanır . Sonrasında da Beşiktaş. Kazan-kazan durumu olur. Ne kadar şanslı olduğunun  farkında değil ama kafanı düzgün kullanmazsan da şans bir yere kadar götürür seni. Akıllanana kadar geç kalmasa bari.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hücumcu menajerlerle çalışıyoruz savunma yönleri çok zayıf.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Birincisi herkesin fikrine saygım var ama senin yaptığın algı oyunu ve necmi abinin ronaldo ve zago ile ilgi bilmeden yazdıkları hariç ben başka tırnak içinde
ağır deklarasyon veya bir eleştiri okumadım.Bence sen bi yazdıklarını oku tribünlere kimin oynadığını anlarsın. neyse ki bu forumda katılım bu numaraları yemeyecek kadar tecrübeli sözünden de anlaşılabilir sanırım. :D
neyi bilmeden yazıyorum zago Beşiktaşa geldiğinde ben senin şu anki yaşındaydım.
bundan 15 sene sonra biri çıkıp gomezi almıştık ama ya tutarsa transferiydi dediğinde o zamanda sizin gibi birileri çıkacak
ukalalık taslayacak gomez bu şu kadar kupa kaldırmış avrupanın en büyük golcülerinden biri gelip gol kralı oldu diyecek o zaman sende anlatmaya çalışırsın gomez riskliydi sakattı çok şüpheliydi alınırken herkes tepki gösterdi ya tutarsa transferiydi diyeceksin ama birileri çıkıp ukalalık etmeye devam edecek istatistiklere bakıp senden daha iyi bildiğini düşünecek bu yazımı o zaman hatırla çünkü birgün başına gelecek bu

Çevrimdışı Furkan Sarper

unutmayın töreyi ilk aldığımızda kariyerinde golü dahi yoktu. biz adam ettik bilic aklını çeldi

şenol güneş inşallah adam edicektir ve hem şampiyonlukla hemde kazandıracağı bonservisle faydalı şekilde ayrılacaktır.

Çevrimdışı atakan eraslan

Herif paramı alamıyorum diye Ligin son 4 macina cikmadi sakatim bahanesiyle ve biz o 4 macta kaybettiğimiz puanlarla sampiyonlugu Rezil Gs ye verdik cunku elimizde başka kanat yoktu..

Niye istemiyoruz , vurdumduymazlığı , Beşiktaşa West hamı tercih etmesi , sakatım numaraları falan filan. Ama avukat gönderecek kadar gözü dönmüşlüğünü kaçırmışım ben demekki. Şampiyonluğa konsantre olduğumuz ve burda kimsenin beğenmediği q7 de gayet takıma katkı verdiği için dikkate almamışım töre ile ilgili haberleri  :D hala 300 orta açıyor , e bi zahmet birazı gol olsun diye küçük görülen o muzları çatır çatır kesiyordu.

unutmayın töreyi ilk aldığımızda kariyerinde golü dahi yoktu. biz adam ettik bilic aklını çeldi

şenol güneş inşallah adam edicektir ve hem şampiyonlukla hemde kazandıracağı bonservisle faydalı şekilde ayrılacaktır.
Kafasini futbola vermiş sahaya odaklanmış bir Tore bu ligin altini üstüne getirir buna itiraz eden yok zaten

Toreyi herkes ihanet ettigi icin , kulube avukatlarını yollladigi ve Ihtarname cektigi icin istemiyor adam futboldan baska herseye bulaşıyor

Neyse bi gelsin başlasin bakalım belki adam olmuştur.

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hoca'nın Töre' ye hiç sıcak bakmayacağını düşünüyorum.
Muhtemelen Töre' nin Westham'a gittikten sonra çalıştığım en iyi hocanın yanındayım tarzında sözleri de etkili olmuştur.

Başkan ise tam tersine Töre' nin patlama yapacağını düşünüyor ve mutlak surette oynatılmasını bekliyor.

İzleyip göreceğiz.
yanılıyorsun ondan kurtulmayı istemeyen yoktur.
başkan satıp para kazanmak derdinde tabi hoca gibi bakamaz

Çevrimdışı sozkul

Titi'ye kaç verecekmiş onuda bi söylesenize? Kasımpaşada 200 300 e oynayan adama 1.2 bağlicaz büyük ihtimalle. Hem Beşiktaş'a getiriyoruz hem de maaşına 4-5 kat zam ne güzel dünya. Buna 1.2 vereceğime altyapıdan Sedat'ı koyarım o dursun yedekte borç gırtlağa kadar biz yedek duracak adama 1.2 primlerle beraber 1.5 milyon euro veriyoruz..

Büyük takım olmanın bazı sıkıntıları var Serhat, sen isteyince fiyatı artar...

Çevrimiçi Necmi

marcelo bye gitti sanırım 9,5 M
gelen bilgi yanlış değilse

:by2: :by2: :by2:

Gule güle Özleyeceğiz seni Marcelo , bu kulube terinin son damlasina kadar hizmet eden ve para kazandiran hic kimse unutulmaz

Kime gitti abi Lyona mi :alala: @Necmi

Çevrimdışı Çağatay

eger doğruysa ve eğer fb de kjaer'i daha düşük bir meblaya satarsa göteborg forması giyip gülecem
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: