2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939930 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

@underworld  çiçi kim?

kasımpaşanın stoperini kast ediyorsanız adı:Cristian Chagas Tarouco

saygılar

yazarken titi, okunurken çiçi, nüfusta cristian chagas tarouco.

umarım tribünler kendisine mustafa topaloğlu şarkısıyla seslenmez.

:bu arada kasımpaşa'da penaltıları kullanılıyordu, 4 golü penaltıdan.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 13:49:49 Egos ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bana da böyle olacak gibi geliyor. Marcelo 8 e gider, az para + boykoya vida, bedavaya titi, kalan para da kanat ve santrafora harcanır. Yıl içinde mitrovic gelişmezse Tosic-Vida ikilisiyle bi sezon geçiririz artık dualarla kalp krizleriyle.
Gerek yok bence benim aklimda baska bir fikir var

Marceloyu bu sene satmayalim yanina da Titiyi alalim , Marcelo 1 sezon daha oynasin zaten sözleşme uzatmak konusunda anlaşıldı , bugun almak isteyen seneye de almak ister

Bizde bu arada Vida ile in anlasma yapalim , Sezon sonu Marceloyu satip Bedavaya Vidayı getirelim nasil fikir ama , Fikret Baskan hepimizi Kayserili yaptı iyimi :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Ba kalsın q7 gitsin lens gelsin Çiçi yi sirtimda tasirim başka bir şey de istemem

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beklentim yok artık karijma gitmez, eğer giderse aç doyuracağım.
Benim bildiğim Fikret başkan uygun fiyat gelirse paket yapıp gönderir. Q7 ile sözleşme yenilemeleri Çin'e gideceğinin işaretiydi bence. Q7 ye burak örneğini gösterelim bak diyelim bizim fatih hoca göz önündeki Cenk yerine burak ı koydu takıma :)
Şu stoperler olayına gelirsek umarım şom ağızlılık yapmam ama Şenol Hocamız yanlış şeylere izin vermez gibime geliyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ba kalsın q7 gitsin lens gelsin Çiçi yi sirtimda tasirim başka bir şey de istemem
Ba'dan umudum yok, toparlayacağını pek düşünmüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim bildiğim Fikret başkan uygun fiyat gelirse paket yapıp gönderir. Q7 ile sözleşme yenilemeleri Çin'e gideceğinin işaretiydi bence. Q7 ye burak örneğini gösterelim bak diyelim bizim fatih hoca göz önündeki Cenk yerine burak ı koydu takıma :)
Şu stoperler olayına gelirsek umarım şom ağızlılık yapmam ama Şenol Hocamız yanlış şeylere izin vermez gibime geliyor
Umarım abi dediğin gibi olur  :)

Çevrimiçi terapati

Yabanci kelimelerin bir çoğunun Türkçede karşılığı yok abi bazılarının da karsiligi yabanci dildekiler le farkli , bu cok normal ,

Turkiye de de Tandem yan yana birbirini tamamlayan anlaminda kullanılıyor

Cok basit bir örnek vereyim : Butun Dunyada SELLEKTÖR yakmak Seni gordum yola çıkabilirsin anlamına gelirken , Turkiye de Cekil yoldan ben geliyorum veya Bana yol ver  anlaminda kullanılıyor :tabe:

Cok da saapmamak lazim :D @terapati

@atalay kardesimiz az sorun yasamadi burada bu yabanci kelimelerin Turkcede yanlış veya farkli anlamlarda kullanilmasi yüzünden
Aslında senin deyiminle biraz "şaapmak" lazım kardeşim :) Bu kelimenin Türkçe'ye gelmiş karşılığı bulunuyor zaten, olay halkın bildiği değil yazılı olan doğruyu kabul etmek gerekliliği. Memleketin durumundan konu ile ilgili bir çok örnek gösterilip, neden "doğru" bilgiden şaşmamamız gerektiği çok net açıklanabilir tabi ama burası yeri değil  :ok:

Çevrimdışı sametbagan

Bir de bence artık anlaşılmalı ki, bizim takıma genç gurbetçi genç yabancı falan uymuyor. Ozzy ve Olcay demeyin, onları 3 sene bekledik.

Bize gelecek kütür kütür oynayacak. Abubakar'ı bitiriyorduk Allah'tan adam Afrika Kupası'ndan döndü de kurtardı façayı. Mitrovic'i bitiriyorduk da Allah'tan lig bitti. Talisca tam şapkadan tavşan çıkarmaca oldu işte.

şimdiye kadar verim aldığımız transferlerin tamamı olgunlaşmış, son kontratının peşinde olan tecrübeli oyuncularla oldu. Maceraya gerek yok.

E hem böyle söyleyip hemde çiçi falan kovalamak ne bilim biraz sanki çelişki oluyor sanırım.Hem genç olmaz diyelim hem de ne vereceği belli olmayan çiçi falan isteyelim.
Ha şunu dersen hemfikirim marcelonun yanına ismi tartışılmayacak bir solda oynayabilen stoper alalım katılırım sana.Ama çiçi falan olmaz hatta iddia ediyorum gelirse 2. bir dany veya ferrari vakası yaşarız.

Çevrimdışı Furkan Sarper

bu sene gökhan törenin yılı olucak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de bence artık anlaşılmalı ki, bizim takıma genç gurbetçi genç yabancı falan uymuyor. Ozzy ve Olcay demeyin, onları 3 sene bekledik.

Bize gelecek kütür kütür oynayacak. Abubakar'ı bitiriyorduk Allah'tan adam Afrika Kupası'ndan döndü de kurtardı façayı. Mitrovic'i bitiriyorduk da Allah'tan lig bitti. Talisca tam şapkadan tavşan çıkarmaca oldu işte.

şimdiye kadar verim aldığımız transferlerin tamamı olgunlaşmış, son kontratının peşinde olan tecrübeli oyuncularla oldu. Maceraya gerek yok.
Doğru adamların peşinde koşmazsan(genç yatırımlar için konuşuyorum) verim alamazsın tabiki. Saçma sapan coğrafyalardan uyumlu olup olacağına bakmaksızın adamlar getirdik sonra "aa bunlar uymadı canımız sağolsun" dedik. Olgun dediğimiz adamların tamamı bu coğrafyada daha önce bulunmuş veya bu coğrafyaya yabancı olmayan futbolcular. Dolduralım 30 yaş üstü adamlarla takımı zaten sonra çin kulübünün teki gelsin de satalım diye bekleyelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

E hem böyle söyleyip hemde çiçi falan kovalamak ne bilim biraz sanki çelişki oluyor sanırım.Hem genç olmaz diyelim hem de ne vereceği belli olmayan çiçi falan isteyelim.
Ha şunu dersen hemfikirim marcelonun yanına ismi tartışılmayacak bir solda oynayabilen stoper alalım katılırım sana.Ama çiçi falan olmaz hatta iddia ediyorum gelirse 2. bir dany veya ferrari vakası yaşarız.

Ben Çiçi'nin gelmesini savunmuyorum zaten. Bize büyük takım veya büyük lig tecrübesi olan adam lazım. Çiçi falan en fazla Tosic etkisi yapar. Varlığı-yokluğu zararsız adamlar.

Bak mesela Kasımpaşalı Castro tam bizim kalem. Guinti, Ernst etkisi yapar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Aslında senin deyiminle biraz "şaapmak" lazım kardeşim :) Bu kelimenin Türkçe'ye gelmiş karşılığı bulunuyor zaten, olay halkın bildiği değil yazılı olan doğruyu kabul etmek gerekliliği. Memleketin durumundan konu ile ilgili bir çok örnek gösterilip, neden "doğru" bilgiden şaşmamamız gerektiği çok net açıklanabilir tabi ama burası yeri değil  :ok:
Cahillikten oluyor, sonra adapte ettik gectik oluyor.

Eskiden "ask olsun" aferin gibi takdir etmek icin kullanirdi, gunumuzde ise senden hic beklemezdim tarzinda duyuyorum, kalbim kirildi gibi

Tandem olayi da ligde daumla beraber 95 yiliydi galiba herkes uclu oynamaya baslamisti o senelerde gelisti uche hogh falan vardi renkli basin bunlari sisiriyordu diye hatirliyorum.

Çevrimdışı abdusta

Titi yle yapılmış kesin bir anlaşma yok
sadece konuşulup fiyat alınmış

biriside ismi ortaya atıp,sosyal medyada tepki topluyor

şu an bütün yoğunluk Vida (boyko+para) ve Aboubakar Kiralama veya 4 e 5e  bonservis konusuluyor

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Ben Çiçi'nin gelmesini savunmuyorum zaten. Bize büyük takım veya büyük lig tecrübesi olan adam lazım. Çiçi falan en fazla Tosic etkisi yapar. Varlığı-yokluğu zararsız adamlar.

Bak mesela Kasımpaşalı Castro tam bizim kalem. Guinti, Ernst etkisi yapar.
Hurriyet ayman tandemi verem, millet uyum gorsun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doğru adamların peşinde koşmazsan(genç yatırımlar için konuşuyorum) verim alamazsın tabiki. Saçma sapan coğrafyalardan uyumlu olup olacağına bakmaksızın adamlar getirdik sonra "aa bunlar uymadı canımız sağolsun" dedik. Olgun dediğimiz adamların tamamı bu coğrafyada daha önce bulunmuş veya bu coğrafyaya yabancı olmayan futbolcular. Dolduralım 30 yaş üstü adamlarla takımı zaten sonra çin kulübünün teki gelsin de satalım diye bekleyelim.
Takımın yaş ortalaması 29, futbol gün geçtikçe dinamik bir hal alıyor, Atiba'nın sezonun sonundaki durumu ortada, Quaresma zaten oyunu tek taraflı oynadığı için onu değerlendirmeye katmıyorum. Biraz basan, oyunu seri oynayan takım bizi çok zor durumlara sokabiliyor, Başakşehir gibi, Lyon'a karşı belli zamanlarda, Deplasmandaki Napoli maçı gibi (yenmemize rağmen belkide son senelerin en geride oyununu oynadık). Daha dinamik adamlar katmamız lazım oyun yapımıza aşırı durağan bir yapımız var daha kaba tabirle konuşacak olursa patlayıcı gücü yüksek oyuncumuz az veya yok bunu çeşitlendirmemiz gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dünya 2. si Venezuela U-20 den yok mu şöyle kupon transfer.

Abi cok uzatmadan bir kac bisey daha karalayayim

Az oncede de dedigim gibi bazi yabanci kelimelerin Turkcede NET bir karşılığı yok bazi kelimelerin ise hic karşılığı yok :D

Bunun yaninda Türkçe bazi kelimelerin de bazi dillerde karsiligi yok :lol:

Zaten Turkce Cok karisik bir dil masaAllah Dunyadaki butun dillerden birseyler almışız , Ingilizce - Rusca - Fransızca - Arapca - Flamence vs vs , Basit bir ornek : Meclis Fransizca bir kelime , Yine son yillarda dilimize Giren BİRADER kelimesi İngilizce BROTHER ( erkek kardes ) kelimesinden türemiştir :tabe:

Bu konu burada 15-20 gun önce de tartışıldı , Tabiki Karşılığı Net olan kelimeleri kullanmak lazim orada haklisin ama bu biraz zor bizim halkin Kemiklesmis düşünecelerini değiştirmek cok zor hadi yaptin diyelim kac kişiyi ikna edebileceksin kac kişiye dogruyu empoze edeceksin

En basit birsey daha soyleyeyim Google translate ye Yabanci bir metin yazip turkceye ceviriyorsun Sacma sapan seyler cikiyor kendi dilini bile anlamıyorsun yani daha diyeyim

Simdi sen Ingilzce Turkce sözlüğe girip Birader yaz ve ingilizceye cevir bak bakalim cevirecek mi
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 14:07:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tomannie

şu videoyu izleyince insan anlıyor ki bize bitiriciliği ve tekniği yüksek bir forvet lazım. büyük yeteneksin oğuzhan   :ok: :ok:

Toreye cok umut baglama sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsın :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Toreye cok umut baglama sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsın :tabe:
24-25 yaşında paso sakatlanan bir adamdan bi cacık olmaz kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Demek ki herkes senin gibi düşünmüyormuş @tangaz ya da benle aynı fikirde olan insanlar da varmış diyeyim de sen anlayıver  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sene hoca ile başkanın en büyük fikir ayrılığı Töre olacak.

Bu sene hoca ile başkanın en büyük fikir ayrılığı Töre olacak.
Ne anlamda :alala:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne anlamda :alala:

Şenol Hoca'nın Töre' ye hiç sıcak bakmayacağını düşünüyorum.
Muhtemelen Töre' nin Westham'a gittikten sonra çalıştığım en iyi hocanın yanındayım tarzında sözleri de etkili olmuştur.

Başkan ise tam tersine Töre' nin patlama yapacağını düşünüyor ve mutlak surette oynatılmasını bekliyor.

İzleyip göreceğiz.

24-25 yaşında paso sakatlanan bir adamdan bi cacık olmaz kimse kusura bakmasın.
En basta karakeri (kisiligi) bozuk zaten , Kukube zirt - Pirt avukat göndermeler falan..

Bu kulüpte kimin parası kalmış bugune kadar da senin paran kalacak

Etiketler: