Beş stoper meselesi birazda oyuncu yapısıyla alakalı abi marceloda tosiçte kolay sakatlanmayan belli sayıda maçı çıkaran oyuncular durum böyle olunca titi artı bir stoper daha alıp dört stoperle gayet ligi tamamlarız çok sıkıntılı durumlarda necipte stoperde bir iki maç idare eder. Bu arada titi alındıysa mitroviçi satılır diye hesaplıyorum veya dediğin gibi sadece titi alınıp vida ile ocak ayı için söz kesilmişte olabilir. marcelo-titi-mitroviç-tosiç yola çıkılabilir titi ve marcelonun kamptaki uyumları yeterlilikleri ve son durumlarına bakılmalı tabi.
zaten normal koşullarda hiç sakatlık falan olmasa farklı özelliklere sahip 4 stoper şart.
titi olayına taraftar yanlış bakıyor. Tosiçle bu sene daha gider sonra gitmeyebilir. gitsede iterek gidiyor
zaten tamam iyi kesici ama yatarak oynayan savunma oyuncusu olmaz. çok risk taşıyor yattığında
ıskalarsan faul olur yada topu kaptırırsın bir daha müdahale şansın olmaz. ligde yiyorda bunu avrupada yemezler.
Tosiçin stoper bilgisi yok topu oyuna sokamıyor işimizi görüyormu evet görüyor ama orjini sol stoper olan biri
çok daha iyi alternatif olur. vida çift ayaklı sol stoperde oynayabiliyor ben ne zaman seyretsem sol stoperdi.
marcelo kalırsa ocakta vidayı alırsak marcelo mitrovic vida titi olur rotasyon tosiçde stepne olarak bir sene kalır.
ve elden çıkarılır. böylece daha kaliteli bir tandem oluşur. mitrovic bir çok düşündüğünün kişinin aksine iyi bir stoper
sadece yeni takım farklı ülke ilk kez çıkmış takıma alışamadı uyum sorunu yaşıyor. çok genç daha oturdukça
kalitesini gösterecektir. bizim taraftar formayı sırtına geçirdiği anda %100 performans versin istiyor.
ama savunma işi uyum işidir. geçen sene marceloda ne kadar zorlandı o zamanda onun için çok iyi stoper dediğimde millet
hemen yönetimi savunmak için söylüyorsun dedi o zaman dedim kjaer övüyorsunuz ama bu ondan daha iyi bir stoper
dalga geçtiler benimle. Beşiktaş oyuncusuna toz kondurmuyorsun dediler. Bu gün o zaman yeni geldiğinde benim
onda gördüklerimi bu gün herkes görüyor.
Ben
@tangaz gibi 10 dakikada karar veremem ama oyuncunun kalitesi konusunda ender yanılırım. burda kaç yıldır
milosevic yada pedro hakkında bir güzelleme yaptığıma şahit oldunuzmu. abou savundum atiba savundum marcelo savundum
talisca savundum ki topa düzgün vurma dışında yok diyorlar insanlar maçları nereleriyle seyrediyorlar bilmiyorum

ismaili savundum ama yedek olarak iyi olacağını söyledim. ülkede başka alternatifi yoktu piyangodan caner çıkınca
anlamsız oldu o ayrı. pektemek savundum 3. forvet ömer olacağına pektemek olsun en azından hımbıl değil çok
haraketli. tek kusuru kendini korumayı bilmiyor. tabi ameliyat işinden sonra çizdim üstünü.
birde insanlar hiç bir şey bilmeden bütçeye takmış durumda bize ne biz fayda eksenini düşünelim bütçeyi
yapanlar düşünsün. sanki Beşiktaşın gelirlerine hakimizde neyin fazla neyin az olduğunu konuşuyoruz.
mesela sene başında fabriye millet saydırırken ben iyi kaleci dedim gene yönetim yalakalığıyla suçlandım
şimdi onların yüzü kızarıyormu acaba sanmıyorum yarın başka bir oyuncu iyi dediğimde gene aynı şeyleri söyleyecekler
bence fabri musleradan çok daha iyi bir kaleci kimse musleranın geldiği seneyi hatırlamıyor.

birde her sene 40+ gol yiyen bir kaleci nasıl iyi bir kaleci olur bilmiyorum bir metre önüne düşen hava toplarına
çıkamayan kaleden açıldığı anda dağılan bir kaleci tek fabriden iyi yanı çizgide çok seri olması ama aradada
uçurum yok fabride arka arkaya seri kurtarışlar yapıyor.
bizim taraftarın en çirkin özelliği rakiplerin oyuncularını göklere çıkarırken bizimkileri gömmeleri
renkliler kendi oyuncularını göklere çıkarır senin oyuncun ne kadar iyi olursa olsun çöp muamelesi yapar
bizde onlara hizmet ederiz. geçen sene alexis gibi bir stoperi gönderdik bu yüzden
neyse fazla dağıldık titi iyimi kötümü Beşiktaş formasını giyerse bakar karar veririz kasımpaşada iyi olması
beni pek ilgilendirmiyor yada vasat olmasıda ilgilendirmiyor Beşiktaş başka bir takım iyi bir oyuncu kötü bir takımda
kötü görünebilir yada vasat bir oyuncu kötü takımda süper bir oyuncu gibi görünebilir. iyimi kötümü senin
formanı giymeden anlayamazsın. küçük takımda on tane iyi iş yapar göze batar ama arada iki kötü yaptığı işi görmezsin
kendi takımında görürsün ama