2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932674 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Kendimce bu yaz kiralanmalı veya satılmalı dediğim oyuncular, biraz simülasyonvari oldu affola.

Boyko, Milosevic, Franco, İnler, Kavlak, Aras, Pektemek, Quaresma, Töre.

Çevrimiçi Necmi

Senin araba ile İngiltere'ye kadar bırakırız Yunus
dalgamı geçiyorsun uzun zaman ya vaz geçerlerse
ben özel uçak tutarım riske atmaya gerek yok :D

Çevrimdışı Panjandrum

Titi giderli bi kardesimize benziyor. Ben sevdim. Bu sene gol yemememiz gereken tüm maçlarda gol yedik ve herkes sorumlu olarak Tosic'i görse de bana gore Marcelo da müthiş bir defans değil. Daha önce de yazmistim. Satilir da gelen parayla defans (vida)+forvet (aboubakar veya baskasi) alinirsa çok uzulmem. Titi-Vida/Mitro-Vida hatta bazen Titi/Tosic-Mitro yeterlidir.

Bence bu yil da hedef lig şampiyonluğu olacak. Zaten FFP varken Avrupa'da kupa kaldirman imkansiz. Bu Turkiye'deki tüm FFP denetimi altındaki takımlar için geçerli. UEFA kupasi bile hayal ki bu sene Lyon'u geçtiğimiz takdirde Manu'ya finalde kaybederdik. Borçlar makul seviyeye çekilmeden Avrupa'da basari ve istikrar mümkün değil. Biz simdilik tecrubelenerek istikrar kismini hallediyoruz. Finansal acidan durumumuz iyilesme belirtisi gösterirse basari kismi konuşulur bence.

Çevrimiçi Necmi

Titi alındıysa kimbilir vidaya bonservis vermek istemiyordur başkan .
kiev 7-8 istiyor ve vida ocakta boşa çıkıyor önümüzdeki ay mukavele yapılabilir
belkide oyuncuyla anlaştılar. o parayı vermektense ocakta bedava gelsin dediler
en kötü kievi sıkıştırıp cüzzü bir miktara bırakmak için baskı yapacaklar.
eksilen stoper rotasyonunuda titi ile dolduracaklar. önümüzdeki senede tosicle yollar
ayrılacak. Kulübün yaptığı planı bilmeden çok fazla hüküm yazılıyor.
Rudolfho gitti ersan gidiyor büyük ihtimal hoca tutmadı onu. franco satılacak
milosevic kiralanacak Atınç takımına dönüyor.
Elde Marcelo var Mitrovic var Tosic var. Marcelonun durumu belli değil iyi teklif var
gideceğim derse gider. rotasyon için mangala vida falanmı bekliyorsunuz. Titi alınır
çokda iyi rotasyon olur. Bir takımın sezonu götürebilmesi için 5 stopere ihtiyacı var.
herkes 4 yazıyor ama 4 yetmez. En sert bölge sakat vermeden sezonu devam etmek nerdeyse imkansız.
mitrovic tosic ve titi rotasyon için ideal Marcelonun kalırsa eğer yanına vida gelirse 5 stoper mükemmel olur.
ordaki sorunumuz biter. Tek sorun elde hiç yerli stoper olmaması.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 03:15:23 Necmi ]

Çevrimiçi Samet Demir

eksilen stoper rotasyonunuda titi ile dolduracaklar. önümüzdeki senede tosicle yollar
Elde Marcelo var Mitrovic var Tosic var. Marcelonun durumu belli değil iyi teklif var
gideceğim derse gider. rotasyon için mangala vida falanmı bekliyorsunuz. Titi alınır
çokda iyi rotasyon olur. Bir takımın sezonu götürebilmesi için 5 stopere ihtiyacı var.
herkes 4 yazıyor ama 4 yetmez. En sert bölge sakat vermeden sezonu devam etmek nerdeyse imkansız.
mitrovic tosic ve titi rotasyon için ideal Marcelonun kalırsa eğer yanına vida gelirse 5 stoper mükemmel olur.
Stoperde 5 yabanci olur mu abi peki? Bizim en çok yanıldığımız konuda bu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Beş stoper meselesi birazda oyuncu yapısıyla alakalı abi marceloda tosiçte kolay sakatlanmayan belli sayıda maçı çıkaran oyuncular durum böyle olunca titi artı bir stoper daha alıp dört stoperle gayet ligi tamamlarız çok sıkıntılı durumlarda necipte stoperde bir iki maç idare eder. Bu arada titi alındıysa mitroviçi satılır diye hesaplıyorum veya dediğin gibi sadece titi alınıp vida ile ocak ayı için söz kesilmişte olabilir. marcelo-titi-mitroviç-tosiç yola çıkılabilir titi ve marcelonun kamptaki uyumları yeterlilikleri ve son durumlarına bakılmalı tabi.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Beş stoper meselesi birazda oyuncu yapısıyla alakalı abi marceloda tosiçte kolay sakatlanmayan belli sayıda maçı çıkaran oyuncular durum böyle olunca titi artı bir stoper daha alıp dört stoperle gayet ligi tamamlarız çok sıkıntılı durumlarda necipte stoperde bir iki maç idare eder. Bu arada titi alındıysa mitroviçi satılır diye hesaplıyorum veya dediğin gibi sadece titi alınıp vida ile ocak ayı için söz kesilmişte olabilir. marcelo-titi-mitroviç-tosiç yola çıkılabilir titi ve marcelonun kamptaki uyumları yeterlilikleri ve son durumlarına bakılmalı tabi.
zaten normal koşullarda hiç sakatlık falan olmasa farklı özelliklere sahip 4 stoper şart.
titi olayına taraftar yanlış bakıyor. Tosiçle bu sene daha gider sonra gitmeyebilir. gitsede iterek gidiyor
zaten tamam iyi kesici ama yatarak oynayan savunma oyuncusu olmaz. çok risk taşıyor yattığında
ıskalarsan faul olur yada topu kaptırırsın bir daha müdahale şansın olmaz. ligde yiyorda bunu avrupada yemezler.
Tosiçin stoper bilgisi yok topu oyuna sokamıyor işimizi görüyormu evet görüyor ama orjini sol stoper olan biri
çok daha iyi alternatif olur. vida çift ayaklı sol stoperde oynayabiliyor ben ne zaman seyretsem sol stoperdi.
marcelo kalırsa ocakta vidayı alırsak marcelo mitrovic vida titi olur rotasyon tosiçde stepne olarak bir sene kalır.
ve elden çıkarılır. böylece daha kaliteli bir tandem oluşur. mitrovic bir çok düşündüğünün kişinin aksine iyi bir stoper
sadece yeni takım farklı ülke ilk kez çıkmış takıma alışamadı uyum sorunu yaşıyor. çok genç daha oturdukça
kalitesini gösterecektir. bizim taraftar formayı sırtına geçirdiği anda %100 performans versin istiyor.
ama savunma işi uyum işidir. geçen sene marceloda ne kadar zorlandı o zamanda onun için çok iyi stoper dediğimde millet
hemen yönetimi savunmak için söylüyorsun dedi o zaman dedim kjaer övüyorsunuz ama bu ondan daha iyi bir stoper
dalga geçtiler benimle. Beşiktaş oyuncusuna toz kondurmuyorsun dediler. Bu gün  o zaman yeni geldiğinde benim
onda gördüklerimi bu gün herkes görüyor.
Ben @tangaz gibi 10 dakikada karar veremem ama oyuncunun kalitesi konusunda ender yanılırım. burda kaç yıldır
milosevic yada pedro hakkında bir güzelleme yaptığıma şahit oldunuzmu. abou savundum atiba savundum marcelo savundum
talisca savundum ki topa düzgün vurma dışında yok diyorlar insanlar maçları nereleriyle seyrediyorlar bilmiyorum :D
ismaili savundum ama yedek olarak iyi olacağını söyledim. ülkede başka alternatifi yoktu piyangodan caner çıkınca
anlamsız oldu o ayrı. pektemek savundum 3. forvet ömer olacağına pektemek olsun en azından hımbıl değil çok
haraketli. tek kusuru kendini korumayı bilmiyor. tabi ameliyat işinden sonra çizdim üstünü.
birde insanlar hiç bir şey bilmeden bütçeye takmış durumda bize ne biz fayda eksenini düşünelim bütçeyi
yapanlar düşünsün. sanki Beşiktaşın gelirlerine hakimizde neyin fazla neyin az olduğunu konuşuyoruz.
mesela sene başında fabriye millet saydırırken ben iyi kaleci dedim gene yönetim yalakalığıyla suçlandım
şimdi onların yüzü kızarıyormu acaba sanmıyorum yarın başka bir oyuncu iyi dediğimde gene aynı şeyleri söyleyecekler
bence fabri musleradan çok daha iyi bir kaleci kimse musleranın geldiği seneyi hatırlamıyor. :D
birde her sene 40+ gol yiyen bir kaleci nasıl iyi bir kaleci olur bilmiyorum bir metre önüne düşen hava toplarına
çıkamayan kaleden açıldığı anda dağılan bir kaleci tek fabriden iyi yanı çizgide çok seri olması ama aradada
uçurum yok fabride arka arkaya seri kurtarışlar yapıyor.
bizim taraftarın en çirkin özelliği rakiplerin oyuncularını göklere çıkarırken bizimkileri gömmeleri
renkliler kendi oyuncularını göklere çıkarır senin oyuncun ne kadar iyi olursa olsun çöp muamelesi yapar
bizde onlara hizmet ederiz. geçen sene alexis gibi bir stoperi gönderdik bu yüzden
neyse fazla dağıldık titi iyimi kötümü Beşiktaş formasını giyerse bakar karar veririz kasımpaşada iyi olması
beni pek ilgilendirmiyor yada vasat olmasıda ilgilendirmiyor Beşiktaş başka bir takım iyi bir oyuncu kötü bir takımda
kötü görünebilir yada vasat bir oyuncu kötü takımda süper bir oyuncu gibi görünebilir. iyimi kötümü senin
formanı giymeden anlayamazsın. küçük takımda on tane iyi iş yapar göze batar ama arada iki kötü yaptığı işi görmezsin
kendi takımında görürsün ama

Çevrimiçi Necmi

Titi giderli bi kardesimize benziyor. Ben sevdim. Bu sene gol yemememiz gereken tüm maçlarda gol yedik ve herkes sorumlu olarak Tosic'i görse de bana gore Marcelo da müthiş bir defans değil. Daha önce de yazmistim. Satilir da gelen parayla defans (vida)+forvet (aboubakar veya baskasi) alinirsa çok uzulmem. Titi-Vida/Mitro-Vida hatta bazen Titi/Tosic-Mitro yeterlidir.

Bence bu yil da hedef lig şampiyonluğu olacak. Zaten FFP varken Avrupa'da kupa kaldirman imkansiz. Bu Turkiye'deki tüm FFP denetimi altındaki takımlar için geçerli. UEFA kupasi bile hayal ki bu sene Lyon'u geçtiğimiz takdirde Manu'ya finalde kaybederdik. Borçlar makul seviyeye çekilmeden Avrupa'da basari ve istikrar mümkün değil. Biz simdilik tecrubelenerek istikrar kismini hallediyoruz. Finansal acidan durumumuz iyilesme belirtisi gösterirse basari kismi konuşulur bence.

marcelonun iyi yanı hava hakimiyeti öyle böyle değil avrupada hangi ligde oynarsa oynasın hep
havadan en fazla top kesen oyuncu olur. bu nedenle Marcelo çok iyi bir stoper onun eksikliği kendinde değil
tandeminde öyle bir stoperin olmak zorunda ama yanınada çok seri süpürücü bir stoper koyarak tandemi tamamlamak
gerekiyor marcelonun bu sene geçen seneden iyi görünmesinin bir nedenide GG nin süpürücü görevini yapabilen bir bek olması
stoperlerin arkasında seken topları toplayabiliyor marcelo giderse yerini doldurmak çok zor olacak vida falan dolduramaz
vida ligin üstünde bir stoper fark yaratır ama çokda klas bir stoper değil.

Çevrimiçi Necmi

Stoperde 5 yabanci olur mu abi peki? Bizim en çok yanıldığımız konuda bu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olmaz ama imkansızda değil sonuçta diğer mevkilerde yerli kalitemiz iyi olduğu için sıkıntı yaratmıyor
iyi bir yerli forvet 3 tane kaliteli yerli orta sahan bir tane yerli iyi görev adamın var iki tane kaliteli yerli bekin var
bunlar sana esneklik sağlayabiliyor. Töre adam olsaydı bir de yerli iyi kanat oyuncun olacaktı. yerli statüde bütün
kanatlarımızı kaybettik buda kötü oldu.
Yerli stoper yok malesef ama kanat var mutlaka burada kaliteli yerli almak gerekiyor Deniz türünç bu nedenle önemli bir transfer
aslında kimse beğenmiyor ama bizim transfer komitesi çok doğru adımlar atıyor.
bazı şeyleri imkanlarada bakarak değerlendirmek gerekiyor.
bazı arkadaşlar Metin albayrağa sallıyor mesela ama transfer komitesinin başına geçtiğinden beri alınan her oyuncu yüksek
randıman verdi. Bu arada kendisini pekde sevmem savunmak için söylemiyorum. sadece görünen gerçek bu.
işin ilginci Beşiktaşlılar scoutlarada sallıyor ama Beşiktaşlı olmayanlar Beşiktaşın scaut sistemine hayranlık duyuyor.
scoutun görevi sadece bilinmeyen genç oyuncu bulmak değildir esas görevi bilinsede transfer edilecek oyuncunun
Beşiktaşa ne kadar uyacağınıda onlar araştırıyorlar. Messiyi scoutmu bulacak deniyor ama aslında evet bir oyuncunun
sadece sahadaki futbolunu görüyorsun saha dışını bilmiyorsun scoutların iş bilmiyorsa gider van der wiel alırsın
sonra bir tarafına kaçar. mesela Ba ya gözünü kapatıp 6 M bonservis verirken rvp ye neden 3 bile vermedik
fener devreye girdiğinde 5 verdi biz bedava alacaktık manu 3 verin size verelim dedi biz neden olmaz dedik
bedava uyardı ama 3 bile riskliydi. bizim geri çekildiğimiz her transferin aslında riskli olduğu için ısrarlı olmadığımızı
sonrasında net görüyoruz bunlar hep scout başarısıdır aslında. bizim scout imzalı net transferimiz sadece milosevic
orda hata yaptılar milo scout ısrarıyla alındı bunu çok iyi biliyorum. inlerde Başkanın ısrarıyla alındı transfer komitesinin
alakası yok. taliscada scout araştırması brezilyadayken çok uğraşmış alamamışız. kısmet Benficadan gelmesiymiş

Çevrimdışı underworld

5 yabancı stoper çoktur.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ertan Süzgün : Vida'ya sözleşme imzalatıp Kiev'e de "Biz anlaştık. Aralık'ta boşa çıkacak. Boyko + bir miktar para isterseniz kabul edin" düşüncesi var.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Vida'ya sözleşme göndermeyi planlıyor. Oyuncu Aralık'ta boşa çıkıyor. Beşiktaş, sözleşmeyi imzalatabilirse tamamdır.

Çevrimdışı tangaz

taliscada scout araştırması brezilyadayken çok uğraşmış alamamışız. kısmet Benficadan gelmesiymiş

@Necmi

bu sıkat dediğin önder özenin bıraktığı rapor olsa gerek zira başkan da defalarca dile getirdi taliscayı özenin ilk telaffuz ettiğini "brezilyada cılız bi çocuk var çok büyük oyuncu olacak" demiş başkana, başkan söylüyor.

bizim sıkat ekibi kötü, menacer listesinden seçim ekibi iyi demek daha doğru sanki...

sıkat ekibine 10 dk.da fitbolcudan anlayacak profilleri getirmek lazım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ligimizin en ayıboğan forveti leonard kweuke bakın ne demiş:

Beni Süper Lig’de en çok zorlayan savunma oyuncusu Titi. Çok farklı bir stoper. Hem oyunu iyi kurabiliyor hem de güçlü bir futbolcu. Topu nereye atmak istiyorsa, oraya atabiliyor. Zorluk yaşadığım isim olarak onu söyleyebilirim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Beni Süper Lig’de en çok zorlayan savunma oyuncusu Titi. Çok farklı bir stoper. Hem oyunu iyi kurabiliyor hem de güçlü bir futbolcu. Topu nereye atmak istiyorsa, oraya atabiliyor. Zorluk yaşadığım isim olarak onu söyleyebilirim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens alınmıcak büyük bir ihtimalle Q7 giderse yerine düşünülmüş bir oyuncuydu benim tahminim.

Quaresma,Babel,Töre,Aras var şuan o martin mi ne 22 yaşında bi çocuk attınız buraya ya onu alırız ya orkan çınar'ı yada deniz türüç'ü.

Cenk ve Abuobakar alınırsa onlarda kanat oynuyabiliyor çünkü :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

bu sıkat dediğin önder özenin bıraktığı rapor olsa gerek zira başkan da defalarca dile getirdi taliscayı özenin ilk telaffuz ettiğini "brezilyada cılız bi çocuk var çok büyük oyuncu olacak" demiş başkana, başkan söylüyor.

bizim sıkat ekibi kötü, menacer listesinden seçim ekibi iyi demek daha doğru sanki...

sıkat ekibine 10 dk.da fitbolcudan anlayacak profilleri getirmek lazım  :bandit:
onu başkan değil önder özen söyledi o sohbeti dinledim. bizim başkana değil aziz yıldırıma söylemiş
tavsiye edende alexmiş.
Başkanın konuşması geldiğimiz sene almak istemişdik yüksek para istedikleri için alamadık dedi ama benim anladığım talisca
gelmek istememiş. bu konuyla ilgili konuşmaları dinledim anladığım bu önder Beşiktaşada önerdiğini söylemedi.

Çevrimdışı abdusta

Cristian Chagas Tarouco (Titi)
ile anlaşma yapıldığına dair resmi açıklama veya yönetimden demeç duymadım

biz temkinli yaklaşalım.herzamanki gibi basın abartıyor olabilir

saygılar

Çevrimdışı arda

dalgamı geçiyorsun uzun zaman ya vaz geçerlerse
ben özel uçak tutarım riske atmaya gerek yok :D

O paraya molekülertransplantasyon makinası icat ederim :D Işınlayarak göndeririz, makina da klübe kalır! Artık deplasmanlara ışınlanarak gideriz  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

onu başkan değil önder özen söyledi o sohbeti dinledim. bizim başkana değil aziz yıldırıma söylemiş
tavsiye edende alexmiş.
Başkanın konuşması geldiğimiz sene almak istemişdik yüksek para istedikleri için alamadık dedi ama benim anladığım talisca
gelmek istememiş. bu konuyla ilgili konuşmaları dinledim anladığım bu önder Beşiktaşada önerdiğini söylemedi.

daha geçen hafta başkan kendisi söledi bunu hem okuduk hem dinledik...

Çevrimdışı underworld

Kuveyke böyle diyorsa Çiçi hemen gelsin iş başı yapsın

Çevrimiçi Necmi

Lens alınmıcak büyük bir ihtimalle Q7 giderse yerine düşünülmüş bir oyuncuydu benim tahminim.

Quaresma,Babel,Töre,Aras var şuan o martin mi ne 22 yaşında bi çocuk attınız buraya ya onu alırız ya orkan çınar'ı yada deniz türüç'ü.

Cenk ve Abuobakar alınırsa onlarda kanat oynuyabiliyor çünkü :)
Deniz Türünçü alabileceğimizi sanmıyorum. Anca oyuncu baskı yaparsa
yoksa bir sene bekler boşa çıkar öyle alırız. Kayseriden oyuncu alınmaz on milyonmu isterler
artık allah bilir.

Çevrimiçi Necmi

daha geçen hafta başkan kendisi söledi bunu hem okuduk hem dinledik...
ben duymadım

Çevrimdışı tangaz

Deniz Türünçü alabileceğimizi sanmıyorum. Anca oyuncu baskı yaparsa
yoksa bir sene bekler boşa çıkar öyle alırız. Kayseriden oyuncu alınmaz on milyonmu isterler
artık allah bilir.

katılıyorum. ayrıca takas takas deniyor da oyuncuların bizimle olan kontratındaki paraları anadolu takımları ödemez, ancak şu olur oyuncunun kontratının son senesidir bizde vadesinin dolduğunu oyuncu görür anadolu takımı da önüne 3-4 yıllık kontrat koyar işte o zaman gidebilir.

Etiketler: