2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948971 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Dembabanın oynadığı takımın başkanı dembabayı 4 gözle bekliyoruz demiş.
Bu transfer dönemi de çok sancılı geçecek gibi.

kaynağı ajansspor fenerin resmi hesabından daha fenerliler :D

Çevrimdışı Zafer55

Fikret Orman: Stoper transferi yapacağız. Marcelo'nun durumuna göre 2 de olabilir. Hiç tahmin edilmeyen transfer de yapılabilir.

Fikret Orman: Marcelo gitmek isterse, konuşacağız. Teklifler düşünebileceğimiz seviyede

Fikret Orman: Gökhan Töre'den bu sene çok umutluyum. Bir yerlere göndermek gibi bir niyetimiz yok.

(beIN SPORTS)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kaynağı ajansspor fenerin resmi hesabından daha fenerliler :D
Şimdi Aspor'a haksızlık etme bro, Aspor'dan daha fenerli olan yok :lol:.Adamlar bize Ozan Tufan'ı ve Volkan Şen'i yazmışlar.
Ozan Tufan oyunculuğunu geçtim istiyosa luka modric olsun o el hareketinden sonra gelemez.Eslem oynasın daha iyi.

Çevrimdışı LuceGel

Başkanın konuşmalarına göre Marcelo kesin gitti yolu açık olsun 1.5 senede 2 şampiyonlukla tarihimize geçtin  :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı underworld

abubakarın bugün attğı golü gördümde,acayip bir adam bu abu ya,stoperi sırtında taşımış resmen.bence kesinlikle alınmalı 7-8e düştüyse,rahatlıkla 2 katına ingiltereye satılır birkaç sene sonra tam patlayacak belli,deli fişek bir adam,çok üzülürüz alamazsak,porto 20-30a okutur ingiltereye abuşu
Porto ile son seneye girdi artık ne zaman okutacaklar acaba

İngilizler isteseydi şu zamana kadar 20 sefer alırlardi.

Çevrimdışı underworld

Bunların kadroları dolu degilmiydi.

Çevrimiçi Savaş

Gerçekse ki sanmıyorum, muhtemelen göndericez ama ne koparırsak da kar açıklaması bu. Hani tu kaka yapmayalım değerli olduğunu söyleyelim ki bonservis alabilelim açıklaması.

Yoksa takımında Tevez var çinli kardeş. Yer miyiz biz bu numaraları? Alamazsın bonservis falan. Beleşe gelecek o Demba Ba bize :)

Şimdi Aspor'a haksızlık etme bro, Aspor'dan daha fenerli olan yok :lol:.Adamlar bize Ozan Tufan'ı ve Volkan Şen'i yazmışlar.
Ozan Tufan oyunculuğunu geçtim istiyosa luka modric olsun o el hareketinden sonra gelemez.Eslem oynasın daha iyi.

onları saymıyorum zaten onlar fener'in kadrolu elamanları :D

Çevrimdışı bordele

Burada geçen sene yazdığı mesajların altında; "Şenol Güneş: Sonunu getireceğine inanmadığımız hocamız" gibi bir anlama gelen imzası olan üye vardı. Duruyor mu kendisi acaba... Ona göre mesajları filtreleyeceğim de
Av zamanı

Burada geçen sene yazdığı mesajların altında; "Şenol Güneş: Sonunu getireceğine inanmadığımız hocamız" gibi bir anlama gelen imzası olan üye vardı. Duruyor mu kendisi acaba... Ona göre mesajları filtreleyeceğim de

onların hepsi toz oldu galiba :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret Orman: Stoper transferi yapacağız. Marcelo'nun durumuna göre 2 de olabilir. Hiç tahmin edilmeyen transfer de yapılabilir.

Fikret Orman: Marcelo gitmek isterse, konuşacağız. Teklifler düşünebileceğimiz seviyede

Fikret Orman: Gökhan Töre'den bu sene çok umutluyum. Bir yerlere göndermek gibi bir niyetimiz yok.

(beIN SPORTS)
+1903 akıllıca, inşallah bu sezon da biz şampiyon olacağız.

Çevrimdışı Berat

Stadımızın yeni açık tarafındaki ekran indirilerek Counter Strike Global Offensive turnuvası için yayın yapılmış.

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 23:58:32 Berat ]

Çevrimdışı tangaz

iskoç griffitsin ingiltereye bugün 87 ve 90. dakikalarda attığı 2 frikik golü görülmeye değer öneririm beyler  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Fırat Günayer:
Trabzonspor'un Tolgay Arslan teklifi Beşiktaş tarafından reddedildi..
Yeni teklif Töre + İnler..

Çevrimdışı Zafer55

Sanki Tolgay'a karşılık inler ve töre yi teklif etmişler gibi yazmış  :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bu hocadan çok quaresmanın milli takımda sıradan burda kendini büyük görmesinden kaynaklı
kendini Beşiktaşdan büyük görüyor arkasındada bunu besleyen bir güruh olunca olan bu.
Beşiktaş yıllarca şampiyon olamadı ve oyuncularla tatmin olan bir Beşiktaş taraftar profili gelişti
bunlar onun işaretleri şimdi takım şampiyon oluyor ve bu takımın majör oyuncularına quaresma dokunmaya başlayınca
taraftar silkelendi ve artık büyük bir kitle quaresmaya iyi gözle bakmamaya başladı ama hala yd dönemi sendromundan
kurtulamamış yıldız oyuncularla övünen bir grup var onlarında gözü açılacak ama bu büyük bir kayıp yaşamadan olsun
böyle giderse seneye ciddi travma yaşanacak. hoca gereken önlemleri almazsa yönetimde alternatif bir kanat oyuncusu getirmezse
sosyal medyada yazılanlar çok da önemli değil esas önemli olan tribün ve tribünde büyük tepki var artık
Benim de bulunduğum tribünde ciddi tepki vardı abi. İnsanlar şampiyonluk için dişlerini sıkıyorlardı. Bu sene Q7"ye hakemler ciddi tahammül gösterdiler. Çok kartı es geçildi. Atiba gibi Atatürk"ün sporcu tanımının tam karşılığı bir adama efelenen birinden bahsediyoruz. Ötesi varmı bunun.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Quaresma neden bu kadar çok gömülüyor diye eleştiriliyor? Quaresma gömülüyorsa bunun nedeni Quaresma'nın yaptığı her hareketin alkışlanması yanlışlarının , kusurlarının göz ardı edilmeye çalışılması . Bir şeyi unutuyoruz . Unuttuğumuz şey denge. Haksız şekilde aşırı övülürse o zaman o övgüler de aynı şiddetle eleştiriyle karşılık bulur ve denge sağlanır.
Tecrübeli Beşiktaş taraftarı oyuncuya dayalı düzenin ne sonuçlar getirdiğinin farkında. O düzen bitti ve  isteseler de geri gelmeyecek. Gerçeklerin yerini romantizm almayacak. Gerçek olan bu takımın başarı , gelirlerini artırmaya odaklı bir takım olduğudur. Yıldız futbolcu gelsin takıma katkı vermese de olur ama şov yapsın bizi tatmin etsin romantizmi bitti.
Maçı tv"den izlemekle stadyumda izlemekte çok farklı.(lütfen yanlış anlaşılmasın) Tvden izleyen kişi sadece topun olduğu bölgeyi görürken stadda izleyen kişi topsuz bölgelerdeki futbolcuların hareket ve tavırlarını da görebiliyor. Bu yüzden Q7"nin kendi takım arkadaşlarına da dahil olmak üzere birçok negatif tavrını insanlar göremiyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkanın konuşmalarına göre Marcelo kesin gitti yolu açık olsun 1.5 senede 2 şampiyonlukla tarihimize geçtin  :claps:
Ben bugün satacağımda Marcelo gitmek istemiyor diyor başkan. Ben öyle anladım. :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şimdi Aspor'a haksızlık etme bro, Aspor'dan daha fenerli olan yok .Adamlar bize Ozan Tufan'ı ve Volkan Şen'i yazmışlar.
Esas bombayı kaçırmışın. Geçen hafta febeli bir konuk transferler sonrası muhtemel 11 için fb'nin golcüsü olarak en öne Abu"yu yazıyordu. Bizim hatun bile güldü yani. Sorsan tinerci biziz. Hadi biz kokluyoruz da bunlar bildiğin ekmek doğrayıp tüketiyorlar galiba.

Çevrimdışı cagdas44

Ben bugün satacağımda Marcelo gitmek istemiyor diyor başkan. Ben öyle anladım. :)

Bence yem

Çevrimiçi Savaş

Fırat Günayer:
Trabzonspor'un Tolgay Arslan teklifi Beşiktaş tarafından reddedildi..
Yeni teklif Töre + İnler..

Yazıcı için heralde? Gençlere yöneldik bu sene sanırım. Deniz, Orkan, Yusuf.. Tamam güzel de bunların hepsinin mevkileri hemen hemen aynı :) Napıcaz bunları biz. Hangisi oynayacak? Talisca'dan mı sıra gelecek Quaresma'dan mı?

Çevrimdışı underworld

Yazıcı için heralde? Gençlere yöneldik bu sene sanırım. Deniz, Orkan, Yusuf.. Tamam güzel de bunların hepsinin mevkileri hemen hemen aynı :) Napıcaz bunları biz. Hangisi oynayacak? Talisca'dan mı sıra gelecek Quaresma'dan mı?
teklifi biz değil ts yapmış

Çevrimdışı 38life

Aras bu akşam ilk 11'de başlayıp 60.cı dakikada oyundan çıkarılmış.

Çevrimiçi Savaş

teklifi biz değil ts yapmış
Iyi de neye karşılık?

Yanı benim anladığım yazıcıyı istemişiz tolgay istemişler. Reddetmişiz. Onlar da Töre + inler istemişler.

Bunların para verip bu iki adamı isteyeceklerini sanmıyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: