2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942229 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazılarının mantığına göre oyuncu nerede oynuyorsa kalitesi odur. Osmanlıda oynuyorsa beş para etmez :D
Bu mantik beni deli ediyor Oyuncu yaziyoeuz hemen Anadolu topcusu o , bize cok daha iyisi lazim vs vs cevaplar yahu her Anadolu takiminda oynayan adam kotu diye bisey varmi ?

Alirsin kulubede alternatif olarak oturtursun belkide formayi kapip 11 oyuncusu olur bunu bilemezsin tabi Hic tutmayabilir de , transfer bu her oyuncu cuk diye oturacak diye bir Garanti var mi ?

Bizde basarili olamayan adam gider × takimda kral olur , X takimda Kadroya giremeyen adam Bizde 11 oyuncusu olur bunu bilemezsin ki

Ama NDIAYE belli ediyordu kalitesini oyuzden bikmadan uanmadan yazdim Atibanin alternatifi olarak alalim diye..

İlla isim yapmış oyuncu alacaksin takima cuk diye oturacak diye bisey yok , denendi ve başarili oldugu kadar basarisiz da oldu bu her takim icin gecerli
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 19:52:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı 38life

Sadece Adalıcı tayfanın prensi Quaresma. Eminim ki taraftarın çoğunluğu gerçeklerin farkında ve gideceği günü iple çekiyor.

Boş tartışmalarla vakit öldürmek istemediğim için bu tarz şeylere hiç cevap vermiyorum, bu konuda tartışmaya girmiyorum ama görüyorum ki hiç cevap vermedikçe "herkes bizim gibi düşünüyor sanıyorsunuz." sadece yanıldığınızı söylemek için yazıyorum bunu. Gerçekten yanılıyorsunuz, buna emin olabilirsiniz. İtiraz etmiyoruz diye çoğunluk olduğunuzu sanıyorsunuz sadece. Ama durum öyle değil. Şahsen bu tarz mesajları ilk bir kaç kelimeyi okuduktan sonra hemen geçiyorum okumuyorum. Adalı lafını görünce bu mesaj dikkatimi çekti. Size yanıldığınızı hatırlatmak istedim böylece. Ben de Quaresma'nın satılmasını istiyorum, ben de çoğu maçta çıldırıyorum gitsin diyorum. Ama abartılı bir yaklaşım var bazı insanlarda. İşi olduğundan fazla gösterip kendi kişisel nefretini kusanlar var. E hal böyle olunca ben de okumuyorum bu kişisel masturbasyonları. Ama Adalı kelimesini görünce ilgimi çekti. Gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler yaratıyorsunuz kafanızda. Sadece haberiniz olsun istedim, tartışacak hatta vereceğin cevabı bile okuyacak değilim. Çünkü dediğim gibi tartışmıyorum bu konularda.

Çevrimiçi Necmi

Bence çok iyi transfer diyorum :)
kötü değil ama daha büyük takım topçusu değil olurmu olmazmı zaman gösterir.
alt yapısı sağlam anlamında söylemişdim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Boş tartışmalarla vakit öldürmek istemediğim için bu tarz şeylere hiç cevap vermiyorum, bu konuda tartışmaya girmiyorum ama görüyorum ki hiç cevap vermedikçe "herkes bizim gibi düşünüyor sanıyorsunuz." sadece yanıldığınızı söylemek için yazıyorum bunu. Gerçekten yanılıyorsunuz, buna emin olabilirsiniz. İtiraz etmiyoruz diye çoğunluk olduğunuzu sanıyorsunuz sadece. Ama durum öyle değil. Şahsen bu tarz mesajları ilk bir kaç kelimeyi okuduktan sonra hemen geçiyorum okumuyorum. Adalı lafını görünce bu mesaj dikkatimi çekti. Size yanıldığınızı hatırlatmak istedim böylece. Ben de Quaresma'nın satılmasını istiyorum, ben de çoğu maçta çıldırıyorum gitsin diyorum. Ama abartılı bir yaklaşım var bazı insanlarda. İşi olduğundan fazla gösterip kendi kişisel nefretini kusanlar var. E hal böyle olunca ben de okumuyorum bu kişisel masturbasyonları. Ama Adalı kelimesini görünce ilgimi çekti. Gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler yaratıyorsunuz kafanızda. Sadece haberiniz olsun istedim, tartışacak hatta vereceğin cevabı bile okuyacak değilim. Çünkü dediğim gibi tartışmıyorum bu konularda.

Zahmet edip konuyla alakalı diğer iletilerimi okursanız forumdan kimseyi kastetmediğimi görebilirsiniz. 5 yıllık forza üyeliğimi Q7 yüzünden sonlandırılmış biri olarak kim adalıcı kim quaresmasporlu (tribünde) kimin ilk derdi Beşiktaş, çok iyi biliyorum. İstemeden rencide ettiysem kusura bakmayın lütfen.

Çevrimdışı underworld

24 yaşında abi deniz 4 yıl sözleşme vermiycen de kaç yıl vericen

2+1  700 bin € gelsin kendini kanitlasin.
Baktık uçuyor o zaman 5 yil uzatiriz problem olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Acaba bursa Ertuğrul ile Kubilayı bize vermez mi potansiyelleri var gibi ikisininde

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lütfen bi daha acaba bursa bize die mesajlar atmayalım hatta bu düşünce aklınıza gelirse hemen gidin bişiler yapın dağıtın zihninizi. bursadan değil topçu kestane şekeri bile alınmaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Töre kalacaksa antepli veya türüc ten biri alınmalı.
İkisi kadroyu gereksiz sisirmekten başka işe yaramaz.

Çevrimdışı tangaz

Töre kalacaksa antepli veya türüc ten biri alınmalı.
İkisi kadroyu gereksiz sisirmekten başka işe yaramaz.

töre gitmeyecekse ikiside fazlalık olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı admsngl898

lütfen bi daha acaba bursa bize die mesajlar atmayalım hatta bu düşünce aklınıza gelirse hemen gidin bişiler yapın dağıtın zihninizi. bursadan değil topçu kestane şekeri bile alınmaz  :bandit:
Eyvallah ancak kestane şekeri iyidir bursaspor camiasına kızıp kestaneye sırt çevirmek olmaz

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı El Nino

Sadece Adalıcı tayfanın prensi Quaresma. Eminim ki taraftarın çoğunluğu gerçeklerin farkında ve gideceği günü iple çekiyor.

Adama sorarlar Adalıcı tayfanın prensi ise ne diye 3 sene sözleşme gömdün. Taraftarın gazını almaya çalışıyorsun ama yanlış yoldasın. istikametin ters yöne gidiyor :)

Çevrimdışı 38life

Beinsports'a göre Kiev'e Vida için önerdiğimiz rakam 1.5 milyon Euro ve Denys Boyko'ymuş. Bu teklifi kabul etseler müthiş kârlı bir iş olur bizim için.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 21:11:57 38life ]

Çevrimdışı El Nino

2+1  700 bin € gelsin kendini kanitlasin.
Baktık uçuyor o zaman 5 yil uzatiriz problem olmaz.

Veli bile yattığı yerden daha çok para kazanıyor hocam sen ne yaptın :)

Veli sakatligi süresince yani Bu sezonki 1.1 milyon € luk ucretini kulube iade etmiş daha doğrusu almamış :ok:

Çevrimdışı wbishop82

yine bir transfer dönemi,yine quaresma...kusmak geliyor içimden artık...
kendi şahsi fikrimdir söyleyeceklerim.Beşiktaşımızın futbolcusudur vs deyip tepki vermesin kimse.sadece 2 örnek Beşiktaş a zerre kadar değer vermediğinin ispatıdır.Gözümde zerre değeri de yoktur.Takım arkadaşlarıyla dalaşmaları,frikiklere atlaması krema sadece
1-olimpiakos deplasmanında son dk da yaptığı rabona mıdır trivelamıdır ne karın ağrısıysa o
2-bursa maçında yaptığı değil,yaptıkları.

Benim takımıma bildiğin suikast yaptı bu adam bursa maçında.Şampiyonluk gidiyordu siz neyi anlatıyorsunuz.Kişisel egolarıyla taraftara şov yapıp yalandan arma öpüyor.Hadi canım sende !
Quaresmayı bırak sevmeyi,saygı dahi duymuyorum.Beşiktaş a saygı duymayan bu topçuya zerre sevgim olamaz.yemişim asistlerini,ortalarını.Bizim taraftar bunun adını bağırdığında tv nin sesini dahi kısıyorum.Ön yargı değil bu belli birikimler sonucu.Geldiği gün çok üzülmüştüm.Hala da kanayan yaradır benim açımdan.Bu arkadaşı satmak için sözleşme uzattıklarını umuyorum.Eğer içi boş bir beklentiyse bu durum,yönetim tamamen saçmalamıştır gözümde.Umarım gittiği gün bu transfer sezonundadır

Çevrimdışı underworld

O zaman kendi bilir Kayseri de gollerine devam eder.

Çevrimdışı abdusta

Yahu gicik olmayan yok ki

Adamin deli etmedigi taraftar yok hem tirbunde hem Tv başında..

Yapabileceginin 10 da 4 unu bile yapmıyor adam oyuzden bu kadar tepki aliyor zaten

Benim bu kadar koruduguma bakma herife Tribunde - Tv basinda soylediklerimi burada söylesem Ultra Ban yerim :bandit:

Tamam seviyorum inkar etmiyorum ama Beni de delirtiyor herif bie Konya maci var 3 Gol - 2 asist yapacağı maci 2 asistle Bitirdi , Israrla Topun dibine girip disari atti topu hepsi de %100 luk Gol pozisyonuydu

Beşiktaşin menfaati herseyden oncedir 6-7 milyon veren bir Cin kulubu varsa hemen verelim buna kim itiraz ederki

Dik dur!!
Diri Dur!!
Davanı savun!!
Yıldızımızı yedirme!!
Bugun Q7 yiyenler yarın Fabri yi,Cenk i yiyecekler..
Gündemi değiştir
at önlerine  mustafa pektemek takımda kalsınmı ,kaleci Tolga 1ci kaleci olsunmu hikayesi
oyalansınlar

Saygılar

Saygılar

Çevrimdışı underworld

yine bir transfer dönemi,yine quaresma...kusmak geliyor içimden artık...
kendi şahsi fikrimdir söyleyeceklerim.Beşiktaşımızın futbolcusudur vs deyip tepki vermesin kimse.sadece 2 örnek Beşiktaş a zerre kadar değer vermediğinin ispatıdır.Gözümde zerre değeri de yoktur.Takım arkadaşlarıyla dalaşmaları,frikiklere atlaması krema sadece
1-olimpiakos deplasmanında son dk da yaptığı rabona mıdır trivelamıdır ne karın ağrısıysa o
2-bursa maçında yaptığı değil,yaptıkları.

Benim takımıma bildiğin suikast yaptı bu adam bursa maçında.Şampiyonluk gidiyordu siz neyi anlatıyorsunuz.Kişisel egolarıyla taraftara şov yapıp yalandan arma öpüyor.Hadi canım sende !
Quaresmayı bırak sevmeyi,saygı dahi duymuyorum.Beşiktaş a saygı duymayan bu topçuya zerre sevgim olamaz.yemişim asistlerini,ortalarını.Bizim taraftar bunun adını bağırdığında tv nin sesini dahi kısıyorum.Ön yargı değil bu belli birikimler sonucu.Geldiği gün çok üzülmüştüm.Hala da kanayan yaradır benim açımdan.Bu arkadaşı satmak için sözleşme uzattıklarını umuyorum.Eğer içi boş bir beklentiyse bu durum,yönetim tamamen saçmalamıştır gözümde.Umarım gittiği gün bu transfer sezonundadır
Hay ömrüne bereket

Çevrimdışı Kartal Ç

dembaba işi olmazsa hazır çine turnuvaya gitmişken graziano pellè yi kiralamaya çalışsak olmaz mı?

Fabri: "Çevrenizdeki tüm insanları mutlu etmek bambaşka. Futbolculuk hayatımda yaşadığım en güzel duyguyu Beşiktaş formasıyla yaşadım."

Çevrimdışı eaglekartal

abubakarın bugün attğı golü gördümde,acayip bir adam bu abu ya,stoperi sırtında taşımış resmen.bence kesinlikle alınmalı 7-8e düştüyse,rahatlıkla 2 katına ingiltereye satılır birkaç sene sonra tam patlayacak belli,deli fişek bir adam,çok üzülürüz alamazsak,porto 20-30a okutur ingiltereye abuşu

Çevrimdışı Zafer55

Fatih Doğan:
Herkes Deniz Türüç'ü Beşiktaş'a getirmiş. Kayserispor Başkanı Erol Bedir'i aradım. Yok öyle birşey. Ne talip var, ne de arayan" desi. Pes!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş scout ekibi Rusya-Şili mücadelesinde 22 yaşındaki kanat oyuncusu Martin Rodriguez´i takip etti. (SporX Dış Haberler)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dembabanın oynadığı takımın başkanı dembabayı 4 gözle bekliyoruz demiş.
Bu transfer dönemi de çok sancılı geçecek gibi.

Etiketler: