yine bir transfer dönemi,yine quaresma...kusmak geliyor içimden artık...
kendi şahsi fikrimdir söyleyeceklerim.Beşiktaşımızın futbolcusudur vs deyip tepki vermesin kimse.sadece 2 örnek Beşiktaş a zerre kadar değer vermediğinin ispatıdır.Gözümde zerre değeri de yoktur.Takım arkadaşlarıyla dalaşmaları,frikiklere atlaması krema sadece
1-olimpiakos deplasmanında son dk da yaptığı rabona mıdır trivelamıdır ne karın ağrısıysa o
2-bursa maçında yaptığı değil,yaptıkları.
Benim takımıma bildiğin suikast yaptı bu adam bursa maçında.Şampiyonluk gidiyordu siz neyi anlatıyorsunuz.Kişisel egolarıyla taraftara şov yapıp yalandan arma öpüyor.Hadi canım sende !
Quaresmayı bırak sevmeyi,saygı dahi duymuyorum.Beşiktaş a saygı duymayan bu topçuya zerre sevgim olamaz.yemişim asistlerini,ortalarını.Bizim taraftar bunun adını bağırdığında tv nin sesini dahi kısıyorum.Ön yargı değil bu belli birikimler sonucu.Geldiği gün çok üzülmüştüm.Hala da kanayan yaradır benim açımdan.Bu arkadaşı satmak için sözleşme uzattıklarını umuyorum.Eğer içi boş bir beklentiyse bu durum,yönetim tamamen saçmalamıştır gözümde.Umarım gittiği gün bu transfer sezonundadır