2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6945513 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ya istemiyorlarsa
bilemeyiz bunu.
Bildiğim bir şey varsa yönetim yaptığı hiç bir şeyi boşa yapmıyor.
Kimseye kulak kabartmıyorlar bir planları var ve bu plan çevresinde yürüyorlar.
başarılılarmı evet gelen iki şampiyonluk böyle diyor. bunu taraftarda artık böyle görüyor
eskiden marcelo gibi bir oyuncu satılacak dedikodusu çıksa kazan kalkardı hemen
şimdi gelecek parayla kimler alınır diye defterler açılıyor :D
Taraftar fena tüccar oldu. Bu gelenin gideni aratmamasından kaynaklı güven var
gidenin yeri dolar diye sallamıyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribündeki goygoyculardan bahsediyorum dostum, kusura bakma rencide ettiysem. Ben de seviyorum sonuçta bizim futbolcumuz ama aynı zamanda da gıcık oluyorum çünkü bu tayfa tarafından açıkça kayırılıyor ve şımartılıyor.
Yahu gicik olmayan yok ki

Adamin deli etmedigi taraftar yok hem tirbunde hem Tv başında..

Yapabileceginin 10 da 4 unu bile yapmıyor adam oyuzden bu kadar tepki aliyor zaten

Benim bu kadar koruduguma bakma herife Tribunde - Tv basinda soylediklerimi burada söylesem Ultra Ban yerim :bandit:

Tamam seviyorum inkar etmiyorum ama Beni de delirtiyor herif bie Konya maci var 3 Gol - 2 asist yapacağı maci 2 asistle Bitirdi , Israrla Topun dibine girip disari atti topu hepsi de %100 luk Gol pozisyonuydu

Beşiktaşin menfaati herseyden oncedir 6-7 milyon veren bir Cin kulubu varsa hemen verelim buna kim itiraz ederki
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar'ın dk başına gol istatistiği ile Pektemek örneği vererek aklınca dalga geçenlere soruyorum: Gomez 28 gol 6 asist 3328 dk / Aboubakar 19 gol 4 asist 2423 dk. Arada 9 gol fark var ama Gomez 905 dk fazla oynamış. Aşağı yukarı 10 maç fazla oynamış yani. Ama Aboubakar çok para alıyor yine de bazılarına göre. Neden böyle düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı mellfred

deniz türüç'dense orkan'ı tercih ederim daha oyun içinde al verli ve atletic. bize çabuk uyum sağlar paylaşımcı bir oyuncu
türüç cin olmadan adam çarpanlardan alamancı mizacı var elemanda.  golleri falan duran toplardan  üstelik koca totolu

rahat ol para sevdası Başka bir şeydir.
teklif iyiyse Başkan sırtında sopa kırar onun.
ses etmezse tatmin edici değil demektir
birde alternatifini koymadan göndermekte kolay iş değil
bu töre ile falan olmaz töre olacaksa quaresma kalsın daha iyi
çinliler gerçekten istiyorsa işi bitirir. adamların hakkını vermek lazım istediklerini alıyorlar.
🗯Fikret Orman:

"Çin’e Beşiktaş gidecek,
Quaresma değil. Biz kamp için Çin’e gideceğiz"

Sair burada istemem yan cebime koy diyor :D

Söz konusu 54 maçta rakip fileleri toplam 107 kez havalandırırken, kalemizde ise 57 gole izin verdik. #OptaFaik

Fatih Terim: "Ben Ay-Yıldızlı formayı pazarlık konusu yapar mıyım? Yapmadım, yapmam, yaptırmam. Bırakın ona (Arda Turan), dünyanın en iyi oyuncusuna bile yaptırmam bu pazarlığı." :kop: :kop:

Lan Bunu sen deme be sen deme bari , Senden daha cok parayi seven varmi ! imPARAtor

Çevrimdışı underworld

bilemeyiz bunu.
Bildiğim bir şey varsa yönetim yaptığı hiç bir şeyi boşa yapmıyor.
Kimseye kulak kabartmıyorlar bir planları var ve bu plan çevresinde yürüyorlar.
başarılılarmı evet gelen iki şampiyonluk böyle diyor. bunu taraftarda artık böyle görüyor
eskiden marcelo gibi bir oyuncu satılacak dedikodusu çıksa kazan kalkardı hemen
şimdi gelecek parayla kimler alınır diye defterler açılıyor :D
Taraftar fena tüccar oldu. Bu gelenin gideni aratmamasından kaynaklı güven var
gidenin yeri dolar diye sallamıyorlar.
gene kazan kalkıyor abi
Herkes 5 senede bir Marcelo oturdu onuda gonderip mundar etmeyelim hesabindalar

Sakin İSTİFA edeyim deme sakın :pray: :pray:

#SONDAKİKA Fatih Terim: Birçok insan milli takımın başarısını önlemek için hareket etti. Artık yeter.

SON DAKİKA!
Fatih Terim canlı yayında!
"Her kampta bunları yaşamaktan yoruldum

Fatih Terim: "Birçok konunun aydınlanmasını istediğinizi biliyorum. Yarınki maçtan sonra ne sorunuz varsa hepsine cevap vereceğim. Her şeyi açıklamak niyetindeyim."

Çevrimdışı ilhan mansız

Fatih Terim: "Ben Ay-Yıldızlı formayı pazarlık konusu yapar mıyım? Yapmadım, yapmam, yaptırmam. Bırakın ona (Arda Turan), dünyanın en iyi oyuncusuna bile yaptırmam bu pazarlığı." :kop: :kop:

Lan Bunu sen deme be sen deme bari , Senden daha cok parayi seven varmi ! imPARAtor
koskoca milli takım Direktörlüğü görevinin bu adama verilmesi acınacak halimizi gösteriyor. Bu adam derhal görevden alınmalı.

Yahu gicik olmayan yok ki

Adamin deli etmedigi taraftar yok hem tirbunde hem Tv başında..

Yapabileceginin 10 da 4 unu bile yapmıyor adam oyuzden bu kadar tepki aliyor zaten

Benim bu kadar koruduguma bakma herife Tribunde - Tv basinda soylediklerimi burada söylesem Ultra Ban yerim :bandit:

Tamam seviyorum inkar etmiyorum ama Beni de delirtiyor herif bie Konya maci var 3 Gol - 2 asist yapacağı maci 2 asistle Bitirdi , Israrla Topun dibine girip disari atti topu hepsi de %100 luk Gol pozisyonuydu

Beşiktaşin menfaati herseyden oncedir 6-7 milyon veren bir Cin kulubu varsa hemen verelim buna kim itiraz ederki

İki şampiyonluğumuzda da çok emeği var ve tam bir Beşiktaş aşığı kim ne derse desin. Şampiyonluğu en az taraftar kadar istediğinden zerre şüphem yok. Kendi oyun stilinde sahada elinden geleni ardına koymuyor, kimimiz beğenir kimimiz beğenmez. Bence olmasa daha iyi olur daha skorer bir kanatla maçları çok daha erken kopartabiliriz. Satılması gerektiği konusunda zaten bütün forum hemfikir :)

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar'ın dk başına gol istatistiği ile Pektemek örneği vererek aklınca dalga geçenlere soruyorum: Gomez 28 gol 6 asist 3328 dk / Aboubakar 19 gol 4 asist 2423 dk. Arada 9 gol fark var ama Gomez 905 dk fazla oynamış. Aşağı yukarı 10 maç fazla oynamış yani. Ama Aboubakar çok para alıyor yine de bazılarına göre. Neden böyle düşünüyorsunuz?
uyum sorununu bu kadar geç atlatmasaydı zaten gomez istatistiklerini geçerdi
gomezden çok daha fazla artıları var gomez her şeyden önce çevresinin oynamasına
muhtaç bir oyuncu abou çevresini oynatan bir oyuncu gomez golde var ve çok iyi abou
heryerde var. yoktan gol yaratıyor attıklarının çoğu kendi kişisel çabasıyla yarattığı goller
zaten onu değerli kılanda bu. iyi bir rol modeli olsa yanında Ba gibi abou çok büyük bir oyuncu olur
güç var teknik var adam geçiyor zeki bir oyuncu bunu yaptığı asistlerde görüyoruz
en büyük sıkıntı olgunlaşmamış çabuk gaza gelip kolayca demoralize olabiliyor. bunu aşıp
olgun futbola döndüğünde çok iyi olacak zaten son vuruş yetersizliği kötü olduğundan değil panikle oynadığından
kaynaklanıyor. attıkça kendine güveni geliyor geldikçede vuruşu düzeliyor. alalım bir iki sene başarılı avrupa macerasından
sonra epl ye iyi fiyata okuturuz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Böyle pislikler Türk milli takımında olduğu sürece Türkiye'yi desteklemiyorum da sevmiyorum da.Galibiyetlerine bile sevinmiyorum.Çünkü renkli milli takımı o.İnşallah bizden hiçbir oyuncu hiçbir zaman seçilmezde ne boşuna yorulurlar nede boşuna sakatlanırlar.

Çevrimdışı cagdas44

bu hocadan çok quaresmanın milli takımda sıradan burda kendini büyük görmesinden kaynaklı
kendini Beşiktaşdan büyük görüyor arkasındada bunu besleyen bir güruh olunca olan bu.
Beşiktaş yıllarca şampiyon olamadı ve oyuncularla tatmin olan bir Beşiktaş taraftar profili gelişti
bunlar onun işaretleri şimdi takım şampiyon oluyor ve bu takımın majör oyuncularına quaresma dokunmaya başlayınca
taraftar silkelendi ve artık büyük bir kitle quaresmaya iyi gözle bakmamaya başladı ama hala yd dönemi sendromundan
kurtulamamış yıldız oyuncularla övünen bir grup var onlarında gözü açılacak ama bu büyük bir kayıp yaşamadan olsun
böyle giderse seneye ciddi travma yaşanacak. hoca gereken önlemleri almazsa yönetimde alternatif bir kanat oyuncusu getirmezse
sosyal medyada yazılanlar çok da önemli değil esas önemli olan tribün ve tribünde büyük tepki var artık

maalesef q7nin ruh halinin özeti bu işte bunu görebilmek için şampiyonluk kutlamalarındaki tavır ve davranışlarını gözlemlemek dahi yeterli. işin ilginç tarafı milli takımı hadi geçtim ronaldo faktörü var orada ama porto yıllarında kendisini hiç böle görmüyoruz bu kibirli kendini üstün görme girip çıkarken sorun çıkarma halleri sadece burada görülüyor.

@Necmi @tangaz

Quaresma'nın Gaziantep maçı sonrasında yaptığı açıklama aslında kendisinin neler düşündüğünü ortaya koyuyor. Bugün 3 farklı linkten aynı açıklamayı paylaşacağım ama o gün NTV Spor yayınında okunmuştu işte beyimizin o gün söyledikleri;

"Çok mutluyum. Büyük takım gibi oynadık, mücadele ettik ve şimdi yine büyük takım gibi şampiyonluğu kutlayacağız. (Beşiktaş taraftarı için) Onlar bana, ben onlara aşığım. İlk geldiğim gün söylediğim gibi kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim"

http://www.milliyet.com.tr/-onlar-bana-asik-ben-onlara--besiktas-2458607-skorerhaber/
http://www.ajansgazete.com/haber/2406/quaresmadan-besiktas-taraftarina-asigim.html
http://www.sporx.com/quaresma-ben-bu-taraftara-asigim-SXHBQ629821SXQ

Çevrimdışı 38life

2 senedir yazmaktan elim yoruldu Ndiaye , Ndiaye diye..

8.7 milyon £ ( Sterlin ) - ( 40 milyon TL ) Epl ye gidiyormus , Anadolu topcusu diyenlere selam olsun..

Bazılarının mantığına göre oyuncu nerede oynuyorsa kalitesi odur. Osmanlıda oynuyorsa beş para etmez :D

Çevrimdışı brkntcnr

Deniz türüc 4 yıllık mi ?
Yok artık deve
Tosic 2+1
Q7 3
Marcelo 3+1
Deniz 4
Biraz fazla olmuyor mu !!!
24 yaşında abi deniz 4 yıl sözleşme vermiycen de kaç yıl vericen

İki şampiyonluğumuzda da çok emeği var ve tam bir Beşiktaş aşığı kim ne derse desin. Şampiyonluğu en az taraftar kadar istediğinden zerre şüphem yok. Kendi oyun stilinde sahada elinden geleni ardına koymuyor, kimimiz beğenir kimimiz beğenmez. Bence olmasa daha iyi olur daha skorer bir kanatla maçları çok daha erken kopartabiliriz. Satılması gerektiği konusunda zaten bütün forum hemfikir :)
İşte herkes konuya bu sekilde yaklaşsa hic bir sorun olmayacak

Direkt ihanetle - Bencillikle vs vs Suclamalarla agir ithamalarla yaklasinca haliyle Tartisma cikiyor forumda

Ben Quresmayi ne Tore ile ne de Pektemek le bir tutmam , bu forma için terinin son damladina kadar savasan bir adam Quaresma

Demin bir abimiz yaziyor forumda KANADADAN yok egoistmis , Yok takimdan ustun görüyormuş kendisini , Ya acin bakin sosyal medyaya adam 1 tane taraftari geri cevirmiyor hatta taraftarın ayagina gidiyor resimi bile kendisi çekiyor , EGOIST adam bunu yaparmi ? Egoist adam seni yanina bile yaklastirmaz yanina !!

Herseyi tartisilabilir ama Bu takima olan aidiyeti - Sevgisi - Elinden gelenin en iyisini yaptigi tartismaya kapali bir konu
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 19:42:12 Yunus Emre Dökmeci ]

uyum sorununu bu kadar geç atlatmasaydı zaten gomez istatistiklerini geçerdi
gomezden çok daha fazla artıları var gomez her şeyden önce çevresinin oynamasına
muhtaç bir oyuncu abou çevresini oynatan bir oyuncu gomez golde var ve çok iyi abou
heryerde var. yoktan gol yaratıyor attıklarının çoğu kendi kişisel çabasıyla yarattığı goller
zaten onu değerli kılanda bu. iyi bir rol modeli olsa yanında Ba gibi abou çok büyük bir oyuncu olur
güç var teknik var adam geçiyor zeki bir oyuncu bunu yaptığı asistlerde görüyoruz
en büyük sıkıntı olgunlaşmamış çabuk gaza gelip kolayca demoralize olabiliyor. bunu aşıp
olgun futbola döndüğünde çok iyi olacak zaten son vuruş yetersizliği kötü olduğundan değil panikle oynadığından
kaynaklanıyor. attıkça kendine güveni geliyor geldikçede vuruşu düzeliyor. alalım bir iki sene başarılı avrupa macerasından
sonra epl ye iyi fiyata okuturuz.

+1903. İnşallah alabiliriz bonservisini bence de çok büyük potansiyeli var, Şenol Hoca da ilk on bire yazmaya başladı zaten. Sezon başı kampını yiyince iyice King Kong'a bağlar Abou. Epl'ye ne vitaminsizler ne uçuk fiyatlara gidiyor, Abou'yu her türlü okuturuz ve muhtemelen de en çok kar ettiğimiz futbolcu satışımız olur.

Çevrimiçi Necmi

deniz türüç'dense orkan'ı tercih ederim daha oyun içinde al verli ve atletic. bize çabuk uyum sağlar paylaşımcı bir oyuncu
türüç cin olmadan adam çarpanlardan alamancı mizacı var elemanda.  golleri falan duran toplardan  üstelik koca totolu
alman alt yapılı değilmi zaten ben öyle biliyorum :alala:

alman alt yapılı değilmi zaten ben öyle biliyorum :alala:

Hollanda altyapısından yetişmiş Necmi abi.

koskoca milli takım Direktörlüğü görevinin bu adama verilmesi acınacak halimizi gösteriyor. Bu adam derhal görevden alınmalı.
Allah korusun abi

Kalabildiği kadar kalsın , Sulanacaklari ilk Hoca belli :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Hollanda altyapısından yetişmiş Necmi abi.
aynı b.kun laciverti diyorsun

Çevrimdışı admsngl898

Acaba bursa Ertuğrul ile Kubilayı bize vermez mi potansiyelleri var gibi ikisininde

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Acaba bursa Ertuğrul ile Kubilayı bize vermez mi potansiyelleri var gibi ikisininde

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bursadan oyuncu alınmaz. İstediğinde ego tatmini yapmalarını
sağlıyorsun. Vermedikleri gibi birde bir taraflarını kaldırıyorsun yönetimleri
bize kafa tutarak ayakta durabiliyor şimdide tam sallantıdalar gene devreye girip
güç gösterisimi yaptıralım.

Etiketler: