2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946839 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kayserispor Deniz Türüç için 7 milyon euro istiyor demiş Fanatik
Bu bir şakaysa hiç komik değil kayseri.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Buyur Su Gole bak , su Golde ki Klasa bak , Bu Golden 2 tane ust üste atti hemde , bu sadece 1 i , yani tesadufen degil bilerek görerek isteyerek muthis bir Gol yapiyor..

Bunlari neden bizde denemiyor bunu bende sorguluyorum kendi kendime @Necmi abi

Fazla sorgulamaya gerek yok Yunus Emre. Portekiz'in Hocası Şenol Hoca'nın aksine Quaresma'yı neredeyse sınırsız özgür bırakmıyor . Görev tanımını düzgün yapıyor ve o tanımın fazla dışına çıkmamasını istiyor. Çıkacak olursa Quaresma'nın aldığı süreyi azaltır.

Çevrimiçi Necmi

Ya abi burada bende hem fikirim , Herif milli takimda Acayip Goller atiyor ice kat ediyor , Bizde bunu yapmıyor , Cizgiye hapsediyor kendini bu sene baya ice kat etti maclarda ama onda da 1 - 2 metreden kaleye sokamadı topu herif gercekten klinik vaka :tabe:

Herif burada Topu kapıyor 90 metre bos kosu yapiyor pozisyonu takip ediyor ve Golu yapiyor

işte bunu sorgula neden başka yerlerde yapabildiğini bizde yapmıyor yada yapamıyor
bu lakaytlıktan olmasın nasılsa ne yaparsa yapsın oooovvv  diyen bir güruh var al işte ölümüne savunuyor
örnek sen al işte cevap veremeyeceğin kusrunda bile kalkıp diğer Beşiktaş oyuncularını kötülemekten geri kalmıyorsun
sırf quaresmayı koruyabilmek için. Benim hiç bir oyuncumuzu başka bir oyuncuyla mukayese ettiğimi gördünmü hiç
her oyuncuyu özelinde konuşurum renklilerle bile mukayeseye sokmam hiç bir zaman
sizin tavrınız işte onu bu duruma getirdi el alem gözünün yaşına bakmıyor bunu bildiği içinde adam gibi oynuyor.
kabul edelim büyük yetenek bunu hiç bir zaman yadsımadım. ama lazım değil o yeteneği göstermedikten sonra
atamayabilir bunu kabul ederim diğer türlü katkı verir bunada eyvallah oyunu açması defansı üzerine çekmesi
yararlı şeyler ama atamıyorsan atmaya çalışma duran topta her 3 atışdan ikisini gole çevirebilecek bir oyuncu
varken kadroda her topun başına gitme aldığın topu kaleciye nişanlayacağına müsait durumdaki oyuncuya ver
bunlar bir değil iki değil üç değil sayılarını unuttuk artık hani bir kaç kez yaparda dersin bu kadar bencillik hakkı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az once paylaştığım Norveçe attigi Golun bire bir kopyasi bu kez Estonya ya atıyor :busted_cop:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Fazla sorgulamaya gerek yok Yunus Emre. Portekiz'in Hocası Şenol Hoca'nın aksine Quaresma'yı neredeyse sınırsız özgür bırakmıyor . Görev tanımını düzgün yapıyor ve o tanımın fazla dışına çıkmamasını istiyor. Çıkacak olursa Quaresma'nın aldığı süreyi azaltır.
bu hocadan çok quaresmanın milli takımda sıradan burda kendini büyük görmesinden kaynaklı
kendini Beşiktaşdan büyük görüyor arkasındada bunu besleyen bir güruh olunca olan bu.
Beşiktaş yıllarca şampiyon olamadı ve oyuncularla tatmin olan bir Beşiktaş taraftar profili gelişti
bunlar onun işaretleri şimdi takım şampiyon oluyor ve bu takımın majör oyuncularına quaresma dokunmaya başlayınca
taraftar silkelendi ve artık büyük bir kitle quaresmaya iyi gözle bakmamaya başladı ama hala yd dönemi sendromundan
kurtulamamış yıldız oyuncularla övünen bir grup var onlarında gözü açılacak ama bu büyük bir kayıp yaşamadan olsun
böyle giderse seneye ciddi travma yaşanacak. hoca gereken önlemleri almazsa yönetimde alternatif bir kanat oyuncusu getirmezse
sosyal medyada yazılanlar çok da önemli değil esas önemli olan tribün ve tribünde büyük tepki var artık

Çevrimdışı underworld

Q7 yapmış kapı gibi zamlı 3 senelik sözleşmeyi bu saatten sonra zor hareket eder.
Öyle birilerinin üzerine değil işemek ,sicsa bile nafile  artık.

Çevrimdışı Mahmut

Az once paylaştığım Norveçe attigi Golun bire bir kopyasi bu kez Estonya ya atıyor :busted_cop:

Bizde de bunları birçok kez denedi ama artık şans mı desem portekizdekileri atmış, biz de hiç atamadı bu şutları.
Ayrıca Deniz Türüç'ün pek yararlı olacağını düşünmüyorum, 11 gol 11 asistinin neredeyse yüzde 80'i serbest vuruş, penaltı ve korner. Biz de ona gelene kadar Talisca, Q7, Caner var. Akan oyunda pek bir numarası yok Deniz'in.
Onun yerine daha hareketli birini tercih ederim mesela her ne kadar kendini kanıtlamasa da Orkan Çınar, hem potansiyelli ve nispeten ucuz olur ya da Tunay Torun türk olarak.
Tabii her şey teklife bağlı, Pektemek + Veli'yi verip Deniz'i alacaksak okeydir ama öyle 4-5m edecek bir oyuncu kesinlikle değil.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 17:52:03 Mahmut ]

Ama sanki durum tam tersi gibi gözüküyor sorun orda @Onur Küçük abi

Sanki bizde degil de milli takimda sinirsiz özgürlük taninmis gibi duruyor su videolara bakinca :D

Herif ice kat ediyor , Muthis Goller asistler yapiyor , Bizde de Cizgiye hapsediyor kendini sanki Hoca ona sadece Çizgide bekle demis gibi :alala:

Aslinda bu sene bayagi içe kat edip sut da denedi ama 1 metreden iceri sokamadi topu en az 5 kez oldu bu , ya disari vurdu ya kalecinin üzerine vurdu

Milli takimdaki gibi oynasa en az +5-6 Golü daha olurdu Ligde :bandit:
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 17:50:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Ligde bi macta yedigi tekmeyi milli takimda 10 macta yiyordur
bu bir savunma olabilirmi :alala:
o tekmeleri her oyuncumuz yiyor. Bahse girerim ligde en fazla tekme
yiyen oyuncumuz ozidir. Ozi çok daha yakın temas oynuyor ve göbekte
çok daha sert mücadelelerin içinde oynuyor.

Çevrimdışı abdusta

Kayserispor Deniz Türüç için 7 milyon euro istiyor demiş Fanatik
Bu bir şakaysa hiç komik değil kayseri.

2018de sözleşmesi bitiyor,Beşiktaş geçen seneden beri takip ediyordu,gerekirse 1 sene sonra imza parasına olur

Dikkatinizi çektimi?rakipler bu sene veteranlara yöneldi ,özellikle 33 yaş ve üstü bonservisiyle makbul  :D
Beşiktaş ise bir yandan gençleri monte etmeye çalışıyor

saygılar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kara boğamız attı. Kamerun 1-0 önde 🇨🇲

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 17:52:32 gokhan_kurt ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu hocadan çok quaresmanın milli takımda sıradan burda kendini büyük görmesinden kaynaklı
kendini Beşiktaşdan büyük görüyor arkasındada bunu besleyen bir güruh olunca olan bu.
Beşiktaş yıllarca şampiyon olamadı ve oyuncularla tatmin olan bir Beşiktaş taraftar profili gelişti
bunlar onun işaretleri şimdi takım şampiyon oluyor ve bu takımın majör oyuncularına quaresma dokunmaya başlayınca
taraftar silkelendi ve artık büyük bir kitle quaresmaya iyi gözle bakmamaya başladı ama hala yd dönemi sendromundan
kurtulamamış yıldız oyuncularla övünen bir grup var onlarında gözü açılacak ama bu büyük bir kayıp yaşamadan olsun
böyle giderse seneye ciddi travma yaşanacak. hoca gereken önlemleri almazsa yönetimde alternatif bir kanat oyuncusu getirmezse
sosyal medyada yazılanlar çok da önemli değil esas önemli olan tribün ve tribünde büyük tepki var artık
Quaresma neden bu kadar çok gömülüyor diye eleştiriliyor? Quaresma gömülüyorsa bunun nedeni Quaresma'nın yaptığı her hareketin alkışlanması yanlışlarının , kusurlarının göz ardı edilmeye çalışılması . Bir şeyi unutuyoruz . Unuttuğumuz şey denge. Haksız şekilde aşırı övülürse o zaman o övgüler de aynı şiddetle eleştiriyle karşılık bulur ve denge sağlanır.
Tecrübeli Beşiktaş taraftarı oyuncuya dayalı düzenin ne sonuçlar getirdiğinin farkında. O düzen bitti ve  isteseler de geri gelmeyecek. Gerçeklerin yerini romantizm almayacak. Gerçek olan bu takımın başarı , gelirlerini artırmaya odaklı bir takım olduğudur. Yıldız futbolcu gelsin takıma katkı vermese de olur ama şov yapsın bizi tatmin etsin romantizmi bitti.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar yeter artık atma anasını satiyim ya. Yeter bi dur!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ama sanki durum tam tersi gibi gözüküyor sorun orda @Onur Küçük abi

Sanki bizde degil de milli takimda sinirsiz özgürlük taninmis gibi duruyor su videolara bakinca :D

Herif ice kat ediyor , Muthis Goller asistler yapiyor , Bizde de Cizgiye hapsediyor kendini sanki Hoca ona sadece Çizgide bekle demis gibi :alala:

Aslinda bu sene bayagi içe kat edip sut da denedi ama 1 metreden iceri sokamadi topu en az 5 kez oldu bu , ya disari vurdu ya kalecinin üzerine vurdu

Milli takimdaki gibi oynasa en az +5-6 Golü daha olurdu Ligde :bandit:
Yunus  Emre , Beşiktaş'ta yaptığı hareketleri yiyorsa bir de Portekiz'de denesin bakalım. Portekiz'den Türkiye'ye kadar ellerinde kramponla kovalarlar kendisini kankası Ronaldo dahil.
Kendisi neyi iyi, orta derecede , kötü yaptığının farkında değil. Bu durumda ona sınırsız özgürlük verilmesi, oyunun üzerine kurulması çılgınlık olur ki Şenol Hoca da sağ olsun bu sezon bunu yaptı . Quaresma'nın görev tanımını düzgün yapabilirsen o da buna razı gelirse daha verimli kullanabilirsin. Bunu da Portekiz Milli Takımı'nda yapabiliyorlar.

Çevrimdışı tangaz

kendini Beşiktaşdan büyük görüyor

maalesef q7nin ruh halinin özeti bu işte bunu görebilmek için şampiyonluk kutlamalarındaki tavır ve davranışlarını gözlemlemek dahi yeterli. işin ilginç tarafı milli takımı hadi geçtim ronaldo faktörü var orada ama porto yıllarında kendisini hiç böle görmüyoruz bu kibirli kendini üstün görme girip çıkarken sorun çıkarma halleri sadece burada görülüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

maalesef q7nin ruh halinin özeti bu işte bunu görebilmek için şampiyonluk kutlamalarındaki tavır ve davranışlarını gözlemlemek dahi yeterli. işin ilginç tarafı milli takımı hadi geçtim ronaldo faktörü var orada ama porto yıllarında kendisini hiç böle görmüyoruz bu kibirli kendini üstün görme girip çıkarken sorun çıkarma halleri sadece burada görülüyor.

Haklı abi adam gerektiğinden fazla değer görüyor kötüde davransa kızan yok nabarsa yapsın Quaresma Quaresma.Adam tabikide kendini üstün görür burada.Bence bu konuda tek suç taraftarlar.Yönetim kovmuştu onu en yıldız olduğu dönemlerde şenol hoca laflarını sokuyor ona ama taraftar hala düzelmedi.

Çevrimdışı underworld

Haklı abi adam gerektiğinden fazla değer görüyor kötüde davransa kızan yok nabarsa yapsın Quaresma Quaresma.Adam tabikide kendini üstün görür burada.Bence bu konuda tek suç taraftarlar.Yönetim kovmuştu onu en yıldız olduğu dönemlerde şenol hoca laflarını sokuyor ona ama taraftar hala düzelmedi.
Taraftar titanik gibi ikiye bölündü.
Emin ki takimda da birçok oyuncu ona karşı soğuk zaten hoca da herkesin içinde uyararak son mesajımi verdim diyor .
Bundan sonra ki hersey yönetim de.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Q7 satildi mi acaba diye gireyim bakayim dedim. Quaresma Quaresmaa diyen taraftarlar var hala. Kurtulmak lazim bu kendine oynayan adamdan.

Bu arada Aboubakar cok iyi gol atmis milli takimda. Ancak paraya kiyip alsak bile 3.3. milyon maas olmaz. 2.5 milyon senelik en fazla.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Emin ki takimda da birçok oyuncu ona karşı soğuk zaten hoca da herkesin içinde uyararak son mesajımi verdim diyor .

Adamin sevilcek bir tarafi yok ki, egosu tavan yapmis. Bunu saha ici ve saha disi videolardan cok net seziyor insan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zamanında dedik biz almayın taraftar ikiye bölünecek diye ama olan oldu artık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yıkılmayan adam Aboubakar atmaya devam ediyor, edecek. Kal bizimle be kara oğlan  :steamed:

2 senedir yazmaktan elim yoruldu Ndiaye , Ndiaye diye..

8.7 milyon £ ( Sterlin ) - ( 40 milyon TL ) Epl ye gidiyormus , Anadolu topcusu diyenlere selam olsun..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben hiçte taraftarın ikiye bölündüğünü falan düşünmüyorum.Maalesef tribünlerde her zaman Quaresma sesleri çok yüksek bir şekilde yükseliyor.

Etiketler: