Bu 2 pozisyonun birbirinden hicbir farki yok @Necmi abi
Fotograflar her zaman yaniltir
Videoyu izledigin zaman Hem Beckin hemde Q7 nin pozisyonlarında art niyet ve kasit yok hicbir sekilde , Pozisyon icabi olan seyler..
sen onu bana anlatma git renklileri inandır ben neyin art niyet neyin pozisyon gereği olduğunu süzerim
nede olsa iki oyuncuda bizim oyuncumuz bana bunu kanıtlamak zorunda değilsin kaldıki beckin da kasıtlı yapmış olması quaresmaya yapma hakkı vermez
bu tarz haraketleri diğer oyuncular sezonda bir yapar bilemedin iki quaresma her maç dört beş kere yapıyor
bak o kadar hakemler tarafından es geçilen pozisyonları olmasına ramen ligi 10 sarı kartla bitirdi
avrupada 11 maç oynadı sarı gördümü yok işte bu bile ligde ne kadar ciddi olduğunu gösterir.
peki milli takımında bunları yapıyormu hayır buda Beşiktaşı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor görün artık bunları
bu adamın özüne işlemiş olsa her oynadığı maçlarda yapar ama avrupada milli takımda hiç olmayan şeyler
ligde oluyorsa pardon ne iş derim. adamın karakteri diyorlarda işte ona katılmıyorum karakteri bu olsa
her maç olur. sadece Beşiktaşda lig maçlarını ciddiye almıyor takımı umursamıyor.