2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952815 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kardeşim quaresmayı sev lafım yok ama hiç bir oyuncuya duyduğun sevgi Beşiktaş
sevgisinin önüne geçmesin. Bir oyuncu Beşiktaşın formasını layıkıyla giydiği için değerli olsun.
Bu kadar gözünüzü kör etmeyin quaresmanın bu haraketleri gelecek sene bizi şampiyonluktan eder
bu sene rakibimiz yoktu. Bakma haraketlerini sindirebildik rolantide takım şampiyon oldu.
seneye böyle bir şansımız olmayacak rakipler yok olmama mücadelesi verecek ve elimizde tarihi bir fırsat var
şampiyon ol bir daha rakibin kalmasın uzun bir süre rakipler harakiri yapıyor. quaresmanın bu kadrodaki
varlığı kendi ayağımıza sıkmak demektir. perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor.
Merak etme abi Hicbir oyuncunun sevgisi Beşiktaş sevgimin onune gecemez , Beşiktaş sevgisi anlatilnaz tarif edilmez , Karsiliksiz sevgidir Beşiktaş aşkı

Sizin yaptığınız Adaletli değil sizin yaptiginiz Gunah keçisi bulmak ve buna da en uygun adam Q7 tabiki , e Kurban hazir olunca da Dar agacini kurup hemen idam ediyorsunuz.

Ben her futbolcumuzu severim ve Sonuna kadar da savunurum Tipki Tosic - Marcelo - Fabri orneklerinde olduğu gibi.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 16:39:40 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş Domagoj Vida için Kiev e 1,5 milyon euro + Denys Boyko yu teklif etti

AjansBeşiktaş
Boyko ya Paok tan teklif varmış diolaa 2 milyon € :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bu acidan bakarsak Abounun Oly macinda gordugu aptalca kartta bize UEFA kupasina mâl oldu , Yine Abounun Ligde gordugu kirmizi kartta bize sampiyonluga mâl olabilirdi

Tosicin Rvp ye yaptigi ve gordugu kartta bize Tr kupasina mâl oldu , Ozzie nin Rpvp nin bilegine basmasina ne diyecegiz !

Ama bunlar IHANET degil ,  Q7 topa vururken Fazla kalkan ayaginin rakibin sırtına gelmesi Takima İhanet !!!

Gecen sene Andreas Beckin ayaginin Volkan senin sirtina gelen pozisyonundan hicbir farki yok Q7 nin pozisyonunun :tabe:

Azicik tutarlı ve adaletli olun !! @Necmi
evet yaptılar ama diğer taraftan takım içinde çok şey yaptılar ama quaresma takım için hiç bir şey yapmıyor
katkı sıfır zarar hat safhada  utanmadan 300 ün üzerinde orta açmış birinin sadece 13 asist yapmasını başarıymış
gibi sunuyorsunuz ya. Hemen  işte forvetler değerlendiremedi diye savunmaya geçmeyin adamın kutuya düşen orta sayısı 70 küsur
bunlarında anca yarısı gol olma niteliği taşıyor. 4de bir ortayı gole çevirerek forvetler iyi iş çıkartmış
açın gözünüzü artık bu adamın korunacak gram yeri olsa ben sizden önce korumaya alırım.
burda Beşiktaşın oyuncusuna laf ettirmeyen siz değilsiniz.
Söylediğim gibi oyuncuda iyi niyet varsa her kusurunu kabul ederim ettimde daha önce bir çok oyuncuda.
burda ameliyat olayına kadar pektemeğede laf söyletmiyordum. o olay artık Beşiktaşla ilişkisini benim
gözümde bitirdi.
Herkes bu hayatta hak ettiği kadar değerlidir. Kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin bunun zararı kendinize olur.

"Eşim dostum görür diye telefonumda dahi yeni sezon formalarını tutmuyorum. Taraftar yeni sezon formalarına bayılacak." :busted_cop: :busted_cop:

- Hüseyin Mican

Orkan Cinarin Gecen sezondan bu yana alinmasini istiyordum , defalarca yazdim burada

Alinmissa eger guzel bir hamle daha yaptik demektir :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Merak etme abi Hicbir oyuncunun sevgisi Beşiktaş sevgimin onune gecemez , Beşiktaş sevgisi anlatilnaz tarif edilmez , Karsiliksiz sevgidir Beşiktaş aşkı

Sizin yaptığınız Adaletli değil sizin yaptiginiz Gunah keçisi bulmak ve buna da en uygun adam Q7 tabiki , e Kurban hazir olunca da Dar agacini kurup hemen idam ediyorsunuz.

Ben her futbolcumuzu severim ve Sonuna kadar da savunurum Tipki Tosic - Marcelo - Fabri orneklerinde olduğu gibi.
neden günahmı varda keçisini arayalım şampiyon olmuşuz kaybettiğimiz şampiyonluk ardından çamur atacak
adam aramıyoruzki bilakis her şey iyiyken söylüyorum bunları. ben salakmıyım yürüyen tekere çomak sokayım
durup dururken derdim nede şampiyon takımın oyuncusuna gömeyim. Quaresmaya kişisel garazimmi var. tersine sevdiğim
bir oyuncu gitsin başka takıma trivellalarını zevkle izleyeyim nasılsa giren çıkan bana olmayacak tadına vararak izlerim.

Çevrimdışı tangaz

Boyko ya Paok tan teklif varmış diolaa 2 milyon € :bandit:

bedelsiz kiralayalım bizde bi kamp yesin sonra 1 sene oynasın beğenirsek alırız opsiyonda 2 milyon olsun şeklindeymiş o teklif diolaa  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

quaresmanın bu haraketleri gelecek sene bizi şampiyonluktan eder
bu sene rakibimiz yoktu. Bakma haraketlerini sindirebildik rolantide takım şampiyon oldu.
seneye böyle bir şansımız olmayacak
Bu görüşe kesinlikle katılıyorum önümüzdeki sene Quaresma bu hareketleri tekrarlarsa şampiyonluk gider önümüzdeki sene daha zor geçecek bizler için rakipler güçleniyor bu tarz hataların telafisi olmaz gelecek sene
Quaresma Takımı 10 kişi bırakmak adına çok ilginç hatalar yaptı
Şenol hoca nın dediği gibi silgiyi bitirmemek lazım bu sadece Quaresma için değil her oyuncu için geçerli elbette ama bu tarz hareketleri genelde Quaresma yapıyor seneye daha dikkatli olmalı bu konuda.

Bu 2 pozisyonun birbirinden hicbir farki yok @Necmi abi

Fotograflar her zaman yaniltir

Videoyu izledigin zaman Hem Beckin hemde Q7 nin pozisyonlarında art niyet ve kasit yok hicbir sekilde , Pozisyon icabi olan seyler..

neden günahmı varda keçisini arayalım şampiyon olmuşuz kaybettiğimiz şampiyonluk ardından çamur atacak
adam aramıyoruzki bilakis her şey iyiyken söylüyorum bunları. ben salakmıyım yürüyen tekere çomak sokayım
durup dururken derdim nede şampiyon takımın oyuncusuna gömeyim. Quaresmaya kişisel garazimmi var. tersine sevdiğim
bir oyuncu gitsin başka takıma trivellalarını zevkle izleyeyim nasılsa giren çıkan bana olmayacak tadına vararak izlerim.
Yahu abi Gitsin ben gitmesin demiyorum ki zaten , 34 yasinda adam , ne zaman gitmesin dedigimi gördünüz :alala:

Aksine Satalim Para kazanalim o parayla Stoper ve Lens alalim diyorum :bandit:

Ben sadece IHANET etti sozune katilmiyorum bu forma icin terinin son damlasina kadar savasan bir oyuncuya Tore ve pektemek muamelesi yapilamaz @Necmi abi

Çevrimdışı Berat

Quaresma'yı hala savunabilmek her şeye "Amerika'nın oyunu" demek gibi, hayalci gerçeklerden ibaret. Gittiği gün evimizde ailecek bayram olacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

Titi, deniz türüç, orkan üçü de olur. Üçü de mantıklı transfer,

bedelsiz kiralayalım bizde bi kamp yesin sonra 1 sene oynasın beğenirsek alırız opsiyonda 2 milyon olsun şeklindeymiş o teklif diolaa  :icool:
İşin icinde kamp yemek varsa o iş sıkıntılı :D

Çevrimdışı abdusta

Quaresma'yı hala savunabilmek her şeye "Amerika'nın oyunu" demek gibi, hayalci gerçeklerden ibaret. Gittiği gün evimizde ailecek bayram olacak.

@Berat
@underworld
@Necmi

@YunusEmre  lehte yazar,Q7 sever

Bahsettiğimiz kişi Beşiktaşın yıldız futbolcusu,alenen eleştiri yapıp oyuncumuzu değersizleştiriyoruz.

QUAresma hakkında bilgi toplayıp,araştırma yapan Bu forumu okuyan ÇİNLİ meraklı futbolsever ne düşünür,hele Çin klüp yetkilisi satın almaktan vazgeçmezmi?

yazarken bir kez daha düşünün,

saygılar

Titi, deniz türüç, orkan üçü de olur. Üçü de mantıklı transfer,
Titi icin pek mantikli diyemeyecegim ama Deniz Turuc ve Orkan Cinar tarnsferleri son derece guzel transferler :tabe:

3 kulvarda oynayacagiz bu 2 oyuncu Ozellikle Avrupa dönüşü Ligde rotasyonda ve Tr kupasında cok iyi isler çıkarabilirler kadro derinliği saglarlar ben Cok olumluyum bu 2 transfere :ok:

Çevrimdışı mylife1903

@Berat
@underworld
@Necmi

Bahsettiğimiz kişi Beşiktaşın yıldız futbolcusu,alenen eleştiri yapıp oyuncumuzu değersizleştiriyoruz.

QUAresma hakkında bilgi toplayıp,araştırma yapan Bu forumu okuyan ÇİNLİ meraklı futbolsever ne düşünür,hele Çin klüp yetkilisi satın almaktan vazgeçmezmi?

saygılar
Cin malini yapsalar daha cok gol atar

Çevrimiçi Necmi

Bu 2 pozisyonun birbirinden hicbir farki yok @Necmi abi

Fotograflar her zaman yaniltir

Videoyu izledigin zaman Hem Beckin hemde Q7 nin pozisyonlarında art niyet ve kasit yok hicbir sekilde , Pozisyon icabi olan seyler..
sen onu bana anlatma git renklileri inandır ben neyin art niyet neyin pozisyon gereği olduğunu süzerim
nede olsa iki oyuncuda bizim oyuncumuz bana bunu kanıtlamak zorunda değilsin kaldıki beckin da kasıtlı yapmış olması quaresmaya yapma hakkı vermez
bu tarz haraketleri diğer oyuncular sezonda bir yapar bilemedin iki quaresma her maç dört beş kere yapıyor
bak o kadar hakemler tarafından es geçilen pozisyonları olmasına ramen ligi 10 sarı kartla bitirdi
avrupada 11 maç oynadı sarı gördümü yok işte bu bile ligde ne kadar ciddi olduğunu gösterir.
peki milli takımında bunları yapıyormu hayır buda Beşiktaşı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor görün artık bunları
bu adamın özüne işlemiş olsa her oynadığı maçlarda yapar ama avrupada milli takımda hiç olmayan şeyler
ligde oluyorsa pardon ne iş derim. adamın karakteri diyorlarda işte ona katılmıyorum karakteri bu olsa
her maç olur. sadece Beşiktaşda lig maçlarını ciddiye almıyor takımı umursamıyor.

Çevrimdışı mylife1903

sen onu bana anlatma git renklileri inandır ben neyin art niyet neyin pozisyon gereği olduğunu süzerim
nede olsa iki oyuncuda bizim oyuncumuz bana bunu kanıtlamak zorunda değilsin kaldıki beckin da kasıtlı yapmış olması quaresmaya yapma hakkı vermez
bu tarz haraketleri diğer oyuncular sezonda bir yapar bilemedin iki quaresma her maç dört beş kere yapıyor
bak o kadar hakemler tarafından es geçilen pozisyonları olmasına ramen ligi 10 sarı kartla bitirdi
avrupada 11 maç oynadı sarı gördümü yok işte bu bile ligde ne kadar ciddi olduğunu gösterir.
peki milli takımında bunları yapıyormu hayır buda Beşiktaşı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor görün artık bunları
bu adamın özüne işlemiş olsa her oynadığı maçlarda yapar ama avrupada milli takımda hiç olmayan şeyler
ligde oluyorsa pardon ne iş derim. adamın karakteri diyorlarda işte ona katılmıyorum karakteri bu olsa
her maç olur. sadece Beşiktaşda lig maçlarını ciddiye almıyor takımı umursamıyor.
Ligde bi macta yedigi tekmeyi milli takimda 10 macta yiyordur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Berat
@underworld
@Necmi

saygılar
Quaresma'nın her hareketine alkış tutunca bu sefer de Quaresma bir yere gitmek istemiyor. Bu işin bir dengesi olmalı neticede. Eleştireni de seveni de olacak.
Çinliler Amerikalılar biraz da tanıtım reklam peşindeler. Quaresma o bakımdan onlar için iyi bir seçenek .

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Deniz , Musa , Orkan bu 3 lü bir şekilde alınmalı çok katkı sağlarlar
Titi Sağlam ama hırslı ve kart görmeye meyilli üstelik çok hızlı bi stoper değil bize şampiyonlar liginde Avrupa da hızlı stoper lazım Vida diyorum
Hem hızlı çabuk sağlam takım oyununa yatkın harika bir stoper bu adamı busefer bitirmeliyiz.

Ya abi burada bende hem fikirim , Herif milli takimda Acayip Goller atiyor ice kat ediyor , Bizde bunu yapmıyor , Cizgiye hapsediyor kendini bu sene baya ice kat etti maclarda ama onda da 1 - 2 metreden kaleye sokamadı topu herif gercekten klinik vaka :tabe:

Herif burada Topu kapıyor 90 metre bos kosu yapiyor pozisyonu takip ediyor ve Golu yapiyor diyorum ya tam klinik vaka

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 17:18:22 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bir hafta önce söyledik alındı diye :D
kesin diye bilgi gelmişti. İbrahim Ketende yazdı geçen hafta alındı diye
esas soru alınması değil takasda kimi verdiğimiz kayseri pektemekle veliyi istiyordu :D
iş bitmişdi ama takaslanacak oyuncularla ilgili pazarlık vardı.
İkisinide verdiysek olur hem ikisinin maaşından kurtulmuş oluruz hemde istediğimiz oyuncuyu almış oluruz.

Çevrimiçi Necmi

@Berat
@underworld
@Necmi

saygılar

biz değersizleştirmiyoruzki değersiz biri zaten çinlilere satılmazmış bu umrumdamı sanıyorsun
benim derdim satılsın para kazanalım değilki
Benim derdim Beşiktaşın bir an önce ondan kurtulması isterlerse bedava versinler zerre üzülmem
Beşiktaş gibi mayasında hücum futbolu olan ligin en fazla gol atmış ekibinde yıldız kanat oyuncumuz
iki gol atmış onlarda penaltıdan :D çinliler salakmı  :bandit: onu alacak olan oynadığı oyunu değil ismini alır.
bu kadar kötü kariyere ramen o isim hala para ediyorsa zaten bizim söylediklerimizle düşmez.

Buyur Su Gole bak , su Golde ki Klasa bak , Bu Golden 2 tane ust üste atti hemde , bu sadece 1 i , yani tesadufen degil bilerek görerek isteyerek muthis bir Gol yapiyor..

Bunlari neden bizde denemiyor bunu bende sorguluyorum kendi kendime @Necmi abi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynen öyle, önce bayram, sonra onun satılmasıyla gelen paraylada transferleri halledip şampiyonluk kutlaması yapacağız.

Etiketler: